icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

amikka
6. dec 2011

Ahojte, dnes váha potešila aj mňa, asi mi chcela dať Mikuláša 🙂 tak sa podarilo 😉 Čítam knižku Norbi, super čítanie, strhlo ma to so sebou 😀

jazminn
6. dec 2011

@amikka aká je to kniha, taký má názov Norbi, a kde sa dá kúpiť?...

amikka
6. dec 2011

@jazminn Volá sa Norbiho tajomstvo, kúpila som ju tu od jednej spolubojovníčky, ale baby tu písali, že je ju dostať v tých predajniach Norbi update asi na objednávku, lebo sa vraj dosť vypredáva. Alebo skús pozrieť v nejakom internetovom obchode s knihami.

luciapejkova
6. dec 2011

@amikka A kolko Ti vaha ukazala dolu? 🙂

dida81
6. dec 2011

@nellus82 tj krása, , , a kolko kg si mala povodne?

@bambulka55 aj deti to jedli? /myslim delenu/ paráda... Ja som delenu tiež raz asi pol roka drzala, da sa to. Je to podobne ako toto...Lebo aj tu som už skoro 5 týždnov nejedla ryzu, zemiaky , cestoviny... Ale tam mi nesli rapidne kg dolu, skor len udrzali vahu. Tu pekne ide kazdy týždne dole niečo. 😉

lenkagiec
6. dec 2011

@bombicka19 a kde sa v trenčíne nachádza tá predajňa???

bombicka19
6. dec 2011

na námesti sv.Anny je to pri ceste, tam kde je mesiarstvo urbanek, pekarna IMDK a hned vedla! ale ako vravim nic moc! 😒

najorbitka
6. dec 2011

@bambulka55 ja som tiež držala delenu stravu,ale ked som začala normalne papat tak som vždy nabrala viac ako som schudla.preto som rada za toto stravovanie lebo mi to vyhovuje.aj keby to šlo pomalinky tak nevadi.hlavne ze to ide dole ako hore 🙂

amikka
6. dec 2011

@luciapejkova no ukázalo mi kilo dolu. 😀

lenka268
6. dec 2011

Ahojte pekny vecer maly spi, ja pozeram serial Nevinní- dobre to je 😉 a sem tam pozrem co je tu nove. Dnes bol taky kludny den, Mikulas chodil, aj drahemu sa uslo do cizmy. Dnes som malo jedla, nemala som vobec chut na nic, akurat rano tmavu zemlu obed dnes nic ani som nevedela co by som take chcela jest a potom sme isli pozret druheho brata a vyzdvihnut si Mikulasa a vecer som si dala 2 biele jogurty. Zatial ahojte a drzte sa. 😉

bambulka55
7. dec 2011

@najorbitka tak mne to išlo pekne dole aj pri delenej síce tiež pomalinky ale aj keď som začala normálne papať ešte ani teraz po dlhom čase asi 3 roky ako jem normálne nevážim toľko ako pred delenou síce sa už k tomu blížim a ja som z tejto stravy ešte neschudla ani kg tak neviem ale stravovanie mi vyhovuje nemám ťažobu nie som nafúknutá.....a snáď časom pojdu aj kg dole. A myslíš si že keď sa po tomto stravovaní začneš stravovať normálne že nepriberieš?

dida81
7. dec 2011

@lenka268 Lenkaaaa, ty straaasne málo papáš.... 😅

- To ja mam nejaku krizu alebo co,,,,,, skrinky sa nam "prehýbaju" 😀 sladkostami a včera som zožrala celý balik cukrikov gumových ... 😝 Dovod bol ten, že na obed boli kuracie stehná a to ja nemám rada... no a od hladu som zjedla cukriky,Paráda, nie? Sa aj hnevám na seba... /viem, že som sa mohla radsej norm.najest,no cukriky ma zviedli/ 😅
Zajtra je 5 týždnov a zacinaju mi chybat niektore veci ... asi zajtra nabehnem do predajne norbi a kupim si tam čokinu 😅 a videla som tam aj želé kolekcie s čokinou... už na tu kolekciu myslim 4 dni 😀 😀 😀 Lebo inak to nevydrzim do VIANOOOOOC ....
Kočky vam sa ako dari?

najorbitka
7. dec 2011

@bambulka55 myslim si ze sa nemoze pribrat,lebo tu sa vlastne papa vsetko,len poobede to je trosku miernejsie.pribera sa vtedy ked telu nieco odopieras a potom ked to dostane tak si to drzi v strachu ze uz zas nic dobre nedostane 😀 ja som tu uz pisala ze som chudla aj z radou obezitologycky a ta mi to tiez tak vysvetlila.musime jest vsetko,len s mierou.jasne ze nie mastne jedla a sladke malinovky.a je tiez normalne ze ked clovek aj pri tomto stravovani schudne a potom sa zacne prejedat tak urcite priberie.jednoducho ked sme take co nam neni od prirody darovane dobre spalovanie ostava nam uz len cely zivot sa drzat a neprejedat sa 😉 a kolko chudnes s norbim?mne to tiez ide pomaly a len dievcata ma podporuju aby som to lepsie znasala 🙂 zaco im dakujem.mam dole len kilo za ....uz mesiac,ale niesom hladna,jem aj sladke tak ak by to malo byt len kilo mesacne vydrzim 🙂

lenka268
7. dec 2011

@dida81 ahoj to len vcera, niekedy mam take dni ze mi nic nechuti ale neskáá neboj som si dala chleba s natierkou potom jeden mikulasky pernik a obed spenat aj zemiak aj vajco no dnes to dobieham 🤐 . Mne sa nejak darit prestalo dida, stoji mi to a neprejedam sa a robim co mam takze len cakam kedy sa to pohne opat doklu do vianoc by som chcela este tri kila zhodit uvidim ako to pojde 😢

dida81
7. dec 2011

@lenka268 moja,,, ja tiež mám taký ciel, že keby do Vianoc sli aspon 2 kg dole... to by bolo super, ale viem, že cez tie 3 dni sviatkov budem papat vsetko. Snad sa posnazim aspon večer sa neprežierat,ale ochutnám zase aj sladké atd...
Akože prestalo darit? Kolko neslo nic dole???

bambulka55
7. dec 2011

@najorbitka stravujem sa takto od 29.11. ale nie úplne vždy podla pravidiel - hlavne večer je problém (nie som veľmi zeleninový typ) ale tak dúfam že raz sa to pohne. A ja som aj pri delenej v podstate papala všetko len to treba správne kombinovať a občas som si dala aj sladké. Môj najväčší problém aj teraz je večer: telka a k nej mám rada pukance, tyčinky, tekvicové zrniečka.........A to asi v skupine 1 nie je

najorbitka
7. dec 2011

@bambulka55 ved to ze pri delenej ked som nemohla chleba a mala som mliecny den tak vtedy mi chutil ten chleba a naopak.ale kazdy si musi najst to svoje 😉 a to je fakt skoda ze vecer pri telke sa nemozu take slane palicky 😢 pisala som tu aj o tom ze som cvicievala a teraz nemozem.tak vcera som bola na neurologii a doktorka mi zakazala aerobik a take cvicenia.mozem len pilates.jogu a to je pri mojej povahe strasne take kludne cvicenie 😢 ale dovolila mi aspon orbitrek a ten mam doma,tak ked sa dostanem z tych velkych bolesti uz aj idem nato a dufam ze to trosku pohnem 🙂

mariana0915
7. dec 2011

@lenka268 fuha Leni ty fakt velmi malo papaš si mysliš že ked nebudeš nič jesť viacej schudneš,alebo prečo tajk malo papaš???????

lenka268
7. dec 2011

@mariana0915 Ahoj som pisala Dide ze to som mala vcera taky den 😉 jedavam normalka rano, nie vzdy olovrant obed aj veceru, dnes rano pernicek mikulasky, obed spenat, vajco zemiak, vecer natierku s predajne Norbi mi manzel doniesol tak som si dala s polystyrenom a teraz si dam este biely jogurt. Urcite to neriesim ze menej jem a viacej schudnem to ma len docasny efetk a pride aj jojo 😉

lenka268
7. dec 2011

@dida81 no vaha mi stoji vyse 9 dni aj som pribrala 600 g ale stale to pripisujem tej mm lebo ma uz bolia aj prsia tak kazdy den dostanem, verim ze potom to pojde opat krasne dolu

dida81
7. dec 2011

@lenka268 neboj , pojde to dolu,,ale chápem tvoj malinky smutok /ak to tak možem nazvat/ Lebo sa fakt snažis..Teda,ak si na seba predstavim, že by som tiež este kuštik sla na vahe hore by ma to riadne demotivovalo...
Ale sme tu!!! a mne toto forum pri tejto dietke nesmierne pomáha... Teda pri tomto sposobe stravovania... 😉
Zajtra rano som straasne zvedava na seba, napisem ako na tom som ...

@najorbitka jooj, mam vycitky... vedla mna na mna kuká 😉 krásny orbitrek a ja ne a ne sa dokopat nan vyskočit 😅 😅

nynyky
7. dec 2011

ahojte kocky 🙂 ja som tu nova a zaujimalo by ma ci sa tie casy daju posunut,lebo s manzelom vstavame dost neskoro okolo 10-11 a to nestiham ranajky a obed do 12 :(

bambulka55
8. dec 2011

@najorbitka no ja som nie vždy jedávala celý deň tú istú skupinu. Keď som mala chuť na niečo iné po 4 hod. som si dala. Vraj je to tak že za 4 hod strávi žalúdok to čo má a potom môžeš aj iné. A s tým cvičením ja mám tiež radšej rýchlejšie cvičenie - napr. bosu alebo zumbu. Ale pilates je super účinný. Momentálne však cvičím len v pondelok zumbu a potom niekedy steper. Tiež sa budem musieť polepšiť. 😀

lenka268
8. dec 2011

@nynyky ahoj vitaj, tie casy sa posunut nedaju, to sme neurcili mi ale Norbi 😉 a maju svoj vyznam presne tak ako su nastavene.

lenka268
8. dec 2011

@dida81 no sak to 😔 , napis ako si na tom som zvedava a ten orbitrek chudatko musi byt smutny 😀

lenka268
8. dec 2011

@nynyky este ma napadlo ze ked vstavate tak neskorej a ak ti ranajky nechybaju tak do obeda nieco spapaj a obed ak stihnes si das a o troch koncis ryzu a zemiaky tak ak si to prisposobis tak to urcite pojde. Hlavne ak to budes dodrziavat po obede tak to zvladnes aj s neskorsim vstavanim. Ked sa chce vsetko sa da. Len teda je to o tom nacasovani ktore je dolozite 😉 Skus uvidis ako ti to bude vyhovovat.

lenka268
8. dec 2011

@amartinaa ahoj kam si zmizla?? 😅

dida81
8. dec 2011

Ahojte, tak podávam hlasenie .. Dnes je presne 5 týždnov a - 5,6 kg .... teraz mám 68,8 kg co je presne 1 kg za týžden 😀 😉
Tak spokojnost ....

@nynyky ja si myslim, že hodina hore dole, že napr. ak si das o 10 h ranajky a o 13 h obed v pohode,,,potom vlastne vsetko podla norbiho 😉 a keby si si objednávala menučko, nie je problem, lebo po tých ranajkách co davaju skoro denne jogurt, v pohode zvládnes obed o chvilku 😀
Ja tiež chodim denne spávat az okolo pol noci , naposledy o 19 h večeriam... ked som už veeelmi hladná, dam si potom este male jablcko.. ale to len obcas. 😉

lenka268
8. dec 2011

@dida81 no dida teda krasne, velmi ti gratulujem, super som rada 😀 , jaj jak sa mi to paci ze nam to ide,
zatial ahojte idem maleho uspat 😉 akurat som dovarila, dnes som robila kuracie prsia na smotane 🙂 🙂 , je to dobre. 😉

dida81
8. dec 2011

@lenka268 Dakujem 😉 ..neboj aj tebe sa to o chvílku zase rozbehne 😉 teraz kilá rozmýslaju, ci zostat , ci ist od teba preč 😉