icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

mavion
4. dec 2011

Ahojte baby 🙂 jaaj dnes mam taku chut na sladke, ja neviem ci mam pred kramami ci co, kedze ja ich od porodu este nemam, neviem na co ine to zvalit 😀 do tej 12 tej som si dala 😉 ale chytilo ma to aj vecer, uz som aj mala cokoladu v puse, ale potom som si povedala ze mi to nestoji za tie vycitky svedomia,tak som ju vyplula. lebo musim sa priznat na olovrant som mala trojuholnik pizze 😖 ale uz som nevecerala, teraz som si dala jablko 🙂

mavion
4. dec 2011

@dida81 dosiahla si krasny vysledok, gratulujem 🙂 mame rovnaky ciel aj zaciatocnu vahu 🙂 ale ty si lepsia 😀 ja sa neviem dockat kedy padnem pod 70 🙂 a drzis podctivo? napis mi ako sa stravujes, ty si spominala ze varis zvlast..

dida81
4. dec 2011

@mavion ano vsimla som si . Kolko merias ? Ja 174cm .
No ja mam stravu priamo z predajne denne menu....
Tak drzim poctivo. Len raz som si dala gaštanku čokinu a toru .. a ty?

mavion
4. dec 2011

@dida81 ja 175 cm, snazim sa ale stalo sa ze som zhresila 🙂 a urcite viackrat ako ty 🙂 ale vidim ze ti to ide super,budem sa snazit uz bez tych prehreskov..

vandijan
5. dec 2011

@lenka268 pekná fotečka 😉

lenka268
5. dec 2011

@vandijan dakujem to je zo vcera 😉

daniela26
5. dec 2011

Caute baby ja som taka stastnba som sa nevazila lebo nemamam vahu tak som to dala na centimetre a us v pase 2 cm dole som stastna dufam ze my to takto pojde dalej!!!A vy co ?????

dida81
5. dec 2011

@lenka268 jéj aki ste zlati a tusim na tvari už aj vidno kilečka dole, vsak?

@daniela26 super! 😉 ja sa v cm nemeriam, ja sa kazdy týžden vážim. 😉
Baby - nohavice, ktore som si kupila , ked som sa 3 dni stravovala takto už nemožem nosit.. Su mi velke až som v nich smiešna... 😉

lenka268
5. dec 2011

@dida81 Ahoj dakujem ano aj mama mi hovori ze mi uz mizne ta moja brada 🙄 dvojita , vcera som sa aj ja natrepala do gatov co som mala kombik a dierku od seba straasne daleko takze som ich zapla sa tesim, boli sme na tom Mikulasovi maly tancoval jaj bol zlaty, vrtel sa bolo tam vela deti. Potom sme isli k tomu brachovi krsniatku zavinsovat a ako som hovorila bolo tam tiez kopu deti 😉 takze ziadne porusenie nebolo nebolo kedy ale dala som si pohar cerveneho vina to neni take strasne 😉 Zatial pekny den vsetkym

tara2
5. dec 2011

Cavte 🙂
dnes mam vaziaci den a ubytok vahy 400g, ale mam MS, inak by bolo asi aj viac...uvidime na buduci tyzden 🙂
@dida81 - super, blahozelam 😉
@daniela26 - parada 😉, a sa meriam mesacne, takze budem vediet az o tyzden

tara2
5. dec 2011

@lenka268 - hej, je to vidiet na tvari, ze si schudla 😉

dida81
5. dec 2011

@lenka268 ja som niekde citala, že červene vinko sa može 😉

dida81
5. dec 2011

Dakujem 😉

miskaajozko
5. dec 2011

@dida81 tak to je super. Na obleceni to vzdy vidiet najlpesie. Blahozelam 🙂

miskaajozko
5. dec 2011

@tara2 aj - 400g je pekne, hlavne nech je - a nie + 😉

miskaajozko
5. dec 2011

@lenka268 naozaj pekna fotka a klobuk dolu pred tvojou silnou volou. 🙂

amartinaa
5. dec 2011

@lenka268 pekné foto 😉

najorbitka
5. dec 2011

@lenka268 Lenka ja mam asi 160cm a začala som s norbim pri vahe 62 kg.teda teraz mam dufam ze 61 🙂 ja viem ze si mozno povies ze co tu vystrajam ze to nemam moc,ale ja uz mam jednu fazu chudnutia za sebou a dala som dole 16kg.ale bolo to take prisnejsie a horsie v tom ze som si musela varit ine jedla pre seba a to sa mi uz nechce.schudla som na 58 a to bolo akurat pre mna.teraz som nabrala tie 4 kg a nie a nie ich dat dole 😢 ale nevzdavam sa 😉

najorbitka
5. dec 2011

@tiffanka je pravda ze som donedavna cvicievala ale teraz mam zdravotne problemi a nejde to.mozno to bude aj v tom ze to moje telo bolo naucene na pohyb a teraz je v soku 😉 a vodicky ja pijem dost.to sa snazim vzdy.....v tomto mam stastie ze ja malinovky nemusim tak to mi ani nechyba.najlepsia je cista voda 🙂

najorbitka
5. dec 2011

@dida8

@lenka268 vino sa moze aj cervene aj biele ale len suche.takze to neni taky prehresok 😉

najorbitka
5. dec 2011

@bambulka55 a kolko merias?ved to mas krasnu vahu 😅

bambulka55
5. dec 2011

@najorbitka meriam 160cm takže drobec no tá váha nie je až taká strašná ale ked mám tak 54 - 55 kg cítim sa lepšie po druhej dcérke som jedla 11/2 roka delenú stravu a mala som 51kg tak to bolo ideálne ale teraz už chodím do práce a mám sedavé zamestnanie takže sa to na mna začína lepiť

dida81
5. dec 2011

@bambulka55 11 rokov si jedla delenu 😀 😕 😀 😕 ?

kaja73
5. dec 2011

@dida81 To bude jeden a pol roka-asi 🙂

dida81
5. dec 2011

@kaja73 jasne 😉 ved práve preto to pisem 😀

lenka268
5. dec 2011

@najorbitka ahoj tak asi je to mozno tak ako som ti pisala ze si tvoje telo uz chce drzat tu vahu aj ked ti chces ist dolu ale drzim ti palce aby si schudla tak ako chces ty. A vobec si nic nemyslim ze ked potrebujes schudnut menej ze tu vystrajas 😀 nikdy by som si to nedovolila pretoze nikto nemoze vediet kolko driny za tym je a ako ty pises tak si krasne pred tym schudla. A viem ze to je tazke ci pre baby co maju toho vela na sebe ale aj ktore potrebuju schudnut menej. Aj ja som mavala 65-70 kg a ked som chcela dat 5 kg dolu tiez som sa natrapila. 😉
Drzim ti palce aj nam vsetkym aby sme to zvladli a aby sme pokracovali uspesne aj nadalej

lenka268
5. dec 2011

@tara2 gratulujem kazdy gram sa ráta mne nic neislo dolu o minuleho tyzdna za dva tri dni mam tiez dostat tak to hadam potom pojde dolu.

bombicka19
5. dec 2011

ahojte babulky, tak mozem potrvrdit ze mi islo kilecko dole za ten tyzden....co som spokojnaaa joooj aspon nejaky posun konecne 😀 inak dnes som bola v norbit v predajni v trenčíne a teda nic moc, vobec nic tam nie je kupila som si dam dve sušienky a cukriky na mikulaša 🙂 ale nic tam nemaju, bola som sklamana! 😒

nellus82
5. dec 2011

baby,takze konecne sa mi to podarilo,sice tesne,ale rucicka na vahe je pod 60 ;) novy ciel: 55kg. stale tazsie sa kotulaju tie kilecka dolu,ale nevzavam sa! :D

bambulka55
6. dec 2011

@dida81 no jasné že nie 11 rokov rok a pol. Stravovali sme sa tak doma všetci takže to bolo super ale potom keď už ani deti nechceli jesť prílohy tak som to musela zrušiť