icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

nynyky
8. dec 2011

@lenka268
dakujem 🙂 no my chodievame spavat tak az okolo 3 rano,sme nocne tvory 🙂 tak dnes to skusam podla norbiho, rano som mala cerealie s mliekom (10hod) olovrant 2 mandarinky (12hod) a teraz varim natural ryzu s mexisckou zeleninou (14hod) dufam,ze zatial dobre. a po 15 uz ziadne cukry, muka, ryza, zemiaky? dobre to chapem ?

dida81
8. dec 2011

@nynyky na prvej strane tejto debaty je to napisane 😉

nynyky
8. dec 2011

@dida81 dakujem a mozes mi povedat ci dnes som to spravmne skombinovala podla toho co som napisala?

dida81
8. dec 2011

@nynyky ano, myslim, že dobre...
Ja si nevarim, mne nosia denne 4 jedlá z ich predajne. 😉

kaja73
8. dec 2011

@nynyky Cukor a muka sa nema jest už od 12h 😉 a ryza a zemiaky od 15h.
Ale lepsie je mat knižku,tam mas zadelene aj ostatne potraviny-toto je len ozaj velmi orientacne.

najorbitka
8. dec 2011

@dida81 máš pravdu že toto forum je super.ja mam vždy aj lepšiu náladu ked ma tu podržíte 🙂 mne to ide pomalinky,ale keby som sa stravovala ako ty z ich jedlami bolo by to ucinnejsie.len nemam tu moznost.a na orbitreku sa ked nic ine dobre susia osušky 😀 ja som cvicievala rada a pravidelne pokial ma nelapli kríže a platničky a tuším spomínala doktorka aby mi nebolo luto že je toho málo aj bedrové kosti.ale orbitrek mi schvalila tak po injekciach idem nato 😉

amikka
8. dec 2011

ahojte, keď už o tom cvičení sa tu tak hovorí, sa priznávam, týždeň som necvičila (deti choré, aj ja som bola chytená).... dnes sa chystám na zumbu, tak dúfam,že aspoň to stihnem a v sobotu na zumba maraton.... tak uvidim. 😉 Tiež mám už dobré výčitky svedomia. 😔

najorbitka
8. dec 2011

Dievčatá ešte vás chcem poprosiť o neaky recept na kuskus.Včera som si ho kúpila,ale nikdy nerobila.Raz som niekde čítala recept so zeleninou,ale už ho neviem nájsť.A dúfam že to možem papať 🙂

nynyky
8. dec 2011

@dida81 no to by bolo fajn,ale ide to dost do penazi,takze ja si radsej budem varit a aj manzel jedava stale so mnou co uvarim,tak nemusim vymyslat dve jedla 🙂

lenka268
8. dec 2011

@najorbitka http://www.femme.sk/index.php?option=com_conten...
tiez som to este nerobila ale nasla som recepty na nete

nynyky
8. dec 2011

@kaja73 a kde sa da kupit ta knizka? ach boze baby ja mam zajtra narodky a si neviem predstavit nejeset tortu a sama lakocinky :(

lenka268
8. dec 2011
lenka268
8. dec 2011

@nynyky ja som si knihu objednala cez internet vola sa norbiho tajomstvo, a ked mam chut na kolac, sladkost tak si ho kludne dam ale iba do dvanastej a nie prilis vela. Pozri si dobre prvu stranu diskusie budes v tom mat jasnejsie

nynyky
8. dec 2011

@lenka268 aha dakujem pozriem si to 🙂 ked vies navsteva a gratulanti pridu vecer a ja na nich buem len pozerat ako papaju moju torticku :(

lenka268
8. dec 2011

@nynyky no tak ti drzim palce, pekne si odloz na rano 😉 . A kolko chces schudnut ? ako si na tom? podla foto si tak akurat 😀.

lenka268
8. dec 2011

@dida81 no tak to zelam tym mojim kilam nech si to dobre rozmyslia 😉 lebo uvidia 😉

bettina
8. dec 2011

@nynyky no v update predajni si si mohla kúpiť update tortu a pochutiť si s nimi 😉 všetko najlepšie k narodkám 🙂

nynyky
8. dec 2011

@bettina dakujem 🙂 no asi pojdem zajtra do predajne si kupit nieco,len ju musim najst,lebo enviem kde je v KE

nynyky
8. dec 2011

@lenka268 no musim sa ovladat :P no ja by som chcela dat dole 20-30 kg fotky klamu. ale neviem ca si mo to podari,ale aspon 20 do leta lebo v tedy chcem otehotniet,tak aby som nevyzerala potom ako slon :P

kaja73
8. dec 2011

@nynyky Ja som ju kupila update predajni-tu je ich zoznam http://www.update1.sk/ON_Predajne.html
Ty si z okolia Kosic,tam je taka predajna 😉

lenka268
8. dec 2011

@nynyky no a ked pojdes do Update predajne spytaj sa tam na knihu myslim ze sa da aj cez nich objednat, no to chces dost schudnut. Ja vazim 90 kg, schudla som zatial vyse 6 kg, rada by som este takych 15 takze mam dost velku nadvahu, ty mas aku vahu?

nynyky
8. dec 2011

@kaja73 ano ja som priamo s ke

nynyky
8. dec 2011

@lenka268 no moja zlata mne pridaj tych 6 co si stratila a vyjde ti moja vaha :( ako som prestala fajcit tak to islo jedna radost az som sa jedneho dna zobudila a dala si dole ruzove okuliare a vydela sa v zrkadle :(

mariana0915
8. dec 2011

@lenka268 kuskus je do 15 že????

amartinaa
8. dec 2011

@nynyky vitaj u nás 🙂 predajnu v KE nájdeš na ulici PRIBINOVA 2 😉

amartinaa
8. dec 2011

@lenka268 sééééwas...chcela som odletieť do teplých krajín, ale nepodarilo sa 🙂 že musím schudnúť a potom sa snád podarí 😀 táákže som späť 🙂

miskaajozko
8. dec 2011

@mariana0915 áno kuskus sa môže do 15h. 🙂

miskaajozko
8. dec 2011

Ahojte ja mám pocit, že tento týždeň stagnujem. Bude to tými blížiacimi mojimi dňami, tak sa ani nevážim 😒 Ale potom sa odvážim a uvidím 🙂

miskaajozko
8. dec 2011

A kuskus mám veľmi rada, na všetky spôsoby 🙂

amartinaa
8. dec 2011

@miskaajozko ja mám pocit, že mi odišlo moje nadšenie a energia 😒 ale je celkovo, také zvláštne...no dúfajme, že sa to zlepší...musíme sa snažiť 😉