icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

najorbitka
8. dec 2011

@lenka268 dakujem ti veeeelmi pekne.ked vyskusam dam vediet ci sa to dalo jest 🙂))

dida81
8. dec 2011

@amartinaa nie neboj, ona sa vráti ... 😉

amartinaa
8. dec 2011

@dida81 tak ja dúúúfam 🙂

miskaajozko
8. dec 2011

@amartinaa nadšenie Ti určite neodišlo, určite sa to zlepší, to bude zimou a blížiacim sa koncom roka. A zlepší sa to určite, uvidíš. Na budúci týždeň už budeme mať pozitívnejšie správy 😉 Budeme si držať palce navzájom 😉

miskaajozko
8. dec 2011

@najorbitka určite to bude chutné 😝

lenka268
8. dec 2011

@nynyky no tak mas ako ja na zaciatku 😉 musi to ist dolu je to dost hovorim za seba ale asi aj ty to tak citis, tak chod tvrdo na to a ten narodeninovy kolacik si daj na druhy den pekne rano. Ked sa chces toho zbavit musis sa zapriet a myslim ze pri tomto sposobe stravovania nebudes trpiet nedostatkom niecoho konkretneho lebo jest mozes " cokolvek"

lenka268
8. dec 2011

@mariana0915 ako pisala @miskaajozko tak do 15.00 ale tiez som to nevedela tak dakujem 😉

lenka268
8. dec 2011

@najorbitka nemas zaco, budem rada ak das vediet ake to bolo potom sa dam na to aj ja 😉

lenka268
8. dec 2011

@amartinaa neboj poletíme poletíme 😀 😀

nynyky
8. dec 2011

@lenka268 dufam,ze to pojde cim najskor dole 🙂 makam kazdy den na sebe,tak uz sa tesim na vysledky do leta musim byt fit 🙂

amartinaa
8. dec 2011

@lenka268
@miskaajozko
@dida81 moje milé spolubojovníčky 🙂 dakujem za pochopenie....samozrejme ja sa len tak nedááám...nuž, aspoň zvážim nejakú zaujímavu tému na forum...síííce píše sa tu, ale tiež to tu troška podriemkáva 😉

dida81
8. dec 2011

@amartinaa no náááhodou ja s lenkou to tu poctivo zachranujem 😀 😀 😀

amartinaa
8. dec 2011

@dida81 🙂 🙂 ááááááno súúhlasim...idéééé vááám to skvele 😵 sa tešííím, ste FRISCH, ked ja som OUT 😉 ááále už viem prečo to so mnou máva...hmmm návšteva z galaxie mm 😝 ma to tentokrát výnimočne zložilo, ale polepším sa 🙂

mavion
8. dec 2011

ahojte baby 🙂 ja nemam prave najlepsie dni, zacina ma demotivovat ze mi kila uplne stoja 😖 spominala som Vam ze v januari som zacala chudnut a krasne mi do maja zliezlo 14 kil,vazila som sa tyzdenne a stale bol nejaky ubytok, no ale teraz dalsi tyzden za nami a mne vaha stoji 😒 dlhsiu dobu...vcera som si od zialu dala vecer balik mentosiek 😖 achh jaj 🙄 nechcela som Vam sem prist kazit chudnutie, ale ked nemam komu inemu zalovat 😀

amartinaa
8. dec 2011

@mavion nezúúúfaj...a vieš čo, dobre , že si si dala tie mentoss, aspoň sa Ti troška uľavilo 🙂 neváž sa! odlož váhu preč niekam, kam sa Ti pre ňu nebude chcieť ísť 🙂 skús sa odmerať napr. v páse a sleduj si miery...podla mňa toto je lepšie ako váženie, aspoň pri stagnácii. Vieš predsa zvacsa ide chudnutie rýchlejšie, ked je väčšia nadváha ( aj ked začínaš chudnúť) , ako ked už schudneš...bud v pohode a mysli pozitívne...už máš za sebou krásny úúúbytok váhy, ( snád Ti nebudem písať o tom ako Ti to závidim 🙂 ) môžeš byť na seba pyšná 😉 tak len viac trpezlivosti....nechaj tomu váženiu!!! volnejší priebeh, nie denne 😢

mavion
8. dec 2011

@amartinaa dakujem ti za povzbudive slova, velmi si ma potesila, uz sa citim lepsie 😉 ono ked na niecom makas, tak chces vidiet aj vysledky a ked sa nedostavia, velmi rychlo sa stane ze sa na cele vykasles..som rada ze tu je tema, kde sa takto povzbudime a dodame si silu makat na sebe dalej 🙂 nedovolime si vzdat to, vsak baby 🙂 inak ako si myslela tu temu? zeby si zalozila novu?

vandijan
9. dec 2011

@mavion aj mne stoja, ale to nevadí, ja tomu hovorím že telo s nami bojuje o zásoby, a my sme predsa víťazi 🙂

amikka
9. dec 2011

@mavion súhlasím s amartinkou skús sa pomerať, mne to tiež na váhe veľmi neukazuje, ale na centimetroch áno.

vandijan
9. dec 2011

@amartinaa to s tou váhou je ozaj super, to musím aj ja spraviť , ale vraj vyzerám tenšie aj keď som sa už týždeň nepohla smerom nadol 😒 ale ani nahor 😎

mavion
9. dec 2011

mne tiez hovoria ze som schudla,uz som sa aj pomerala, skusim to teda takto 😉

tara2
9. dec 2011

cavte baby
mne teraz vaha tiez stoji...vcera vecer som dostala taku strasnu chut na chleba, ze som neodolala a dala si jeden krajec cierneho slatinskeho 😖

daniela26
9. dec 2011

Caute ja sem nechodim tak casto lebo nemam moc casu len vecera vtedy som rada ze si lahnem!No dnes som vstala o 8mej som si dala rozok skvarkovou pomazankou ,a teraz o 11tej polku chleba z nutelou.nNa obed varinm kura na smotane z haluskamy to budem jest o 13tej.a potom uz len zeleninku na olonvrant a naveceru jablcko.Podla vas jem vela alebo:::.!Vidim ze vam sa tu vsetkym dobre dari a Lenka268.::neboj sa ta vaha sa pohne!!!

lenka268
9. dec 2011

@daniela26 dakujem dufam aj za to pojde zase pekne dolu, ja ti napisem ako by som si to rozvrhla ja to co si ty jedla. Rano ok , ten olovrant tiez ale ja by som si dala to jablko. Kedze robis halusky a tie obsahuju muku tie by si mala stihnut do dvanastej. Po obede sa mi zda ze mas toho malo. P o obede by som si kludne dala tu zeleninu s kuriatkom nejak ho vydoluj s tej smotany 😉 . Troska úprav a mas to OK. Vecer skus aj biely jogurt, kludne aj viacej. Ja nejem ovocie vecer len obcas, Som s neho hladna a boli ma zaludok. Ja som dnes rano jedla tmavy chlieb, vajce na tvrdo, rajcinu. Olovrant som mala banan. Obed kelova polievka. Do vecera este uvidim 😉

lenka268
9. dec 2011

@tara2 nevadi ideme dalej ja som vecer zjedla pol mikulasa 🤐 co uz, predmenstruacne hormony 😵

lenka268
9. dec 2011

@dida81 yes 😀

lenka268
9. dec 2011

@amartinaa, este som chcela vecer doplnit ze ked dosiahnem tento stav ze mi kila stoja tak som bola velakrat s toho demotivovana co urcite mnohe z nas a vtedy som to vzdy vzdala. Zacala som jest ako predtym a netrvalo dlho a kilecka aj navyse tu boli spat. Teraz vidim ze to nie len mne sa deje takze nepovalim. Nemozem prestat, ved chcem uz konecne schudnut. 😉 Ono je to asi ako baby pisu ze si telo tie kila nejak nechce pustit a vydava poslednu energiu aby ich nestratilo. Dnes som akurat rozmyslala o Vianociach. Clovek moze byt akokolvek silny ale nebudem sa tryznit urcite nie. Dam si aj kolacik aj salat, ale budem sa snazit neprejest. Nechcem sa postavit na vahu a zistim ze mam po Vianociach 4 kg navyse co sa mi velakrat stalo. Budem sa snazit dodrziavat Norbiho aj cez sviatky v takej miere, aby som si pochutila ale ani moc neporusila. Takze tak akurat.

lenka268
9. dec 2011

BABY akurat som na faceboku objavila Update Slovakia, konecne v slovencine uz som si klikla paci sa mi to 😀 😉 a studujem kym Danusko spinka

tara2
9. dec 2011

@lenka268 - 😀 😉 o.k. 🙂

najorbitka
9. dec 2011

Dievčata ako je to stymi chlebikmi?ja mam kupeny polystyrenovy chlebicek malokarpatsky.mala som aj taky inaksi,ale ten bol draksi a ked som citala zlozenie bolo to to iste.myslite ze to je jedno?alebo nie?

brandy001
9. dec 2011

ahojte updatky 🙂 .. no dnes som ukoncila dovoz jedla od Norbi update .. je to financne dost narocne .. chcela by som skusit si varit a pripravovat jedlo sama ... ale prestavam to zvladat nejako ... hlad je vacsi a silnejsi ako ja ... zacinam jest pecivo aj vecer a zase sa zacinam dostavat do bludneho kruhu .. dnes posledny krat a od zajtra zacinam ... prd .. moja pevna vola je niekdy v 4 dimenzii ... do kelu .. hnevam sa na seba a neviem ako na seba .. si pripadam ako keby som bola zavisla na sladkostiach a jedle .. uz som sa pristihla ako sa tesim ze pojdem domov .. obleciem si teplaky a urobim si nieco fajne .. lahnem na gauc a kuk TV ... no cista Bridget Jones je zo mna ... baby potrebujem Vasu pomoc ... ved budem za chvilu ako princezna Droběna ☹((