icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

miskaajozko
15. dec 2011

@pavlina2222 ja nemam update nutelu ani ine potraviny z update predajne, lebo nemam nikde v okoli tento obchod. Ja mavam na veceru skor zeleninu bud s mozarellou alebo vajickom alebo s parkami. Alebo mavam zeleninovy salat nieco na sposob greckeho salatu s roznymi obmenami.
Polystyrenove chlebiky mi velmi nechutia, takze sa zaobidem aj bez nich. 🙂

dida81
15. dec 2011

Ahojte,

tak podavam hlasenie ako kazdy týžden. Dnes je presne 6 týždnov a presne -6kg dole... Ale ja nie som az tak nadsena, lebo za týžden mi slo dolu len 400g .../nie a nie mi to pod tu 68 klesnut 😖/
Neviem preco, neprejedam sa vobec,papám len update stravu, len som zacala dost casto večer pri TV jedno jablko... co som predtým nejedávala. Neviem, ci by to malo az taký vplyv... 😅
No tak snad do buduceho štvrtka klesnem aspon pod tych 68kg a potm pár dni off ....
Zase na druhej strane- do mojho ciela mi chyba už "len" 3,4 kg co nie je take hrozne.../no priznam sa, som kusok sklamaná/

amikka
15. dec 2011

@dida81 pekneee, gratulujem 😉 a nebuď sklamaná, veď už do cieľa máš len krôčik.... ja mať 68kg tak skáčem od radosti... tak mne k tomu chýba takých 8 kg ešte dať dolu a budem šťastná. 🙂

miskaajozko
15. dec 2011

@dida81gratulujem a myslim si, ze je to perfektne kazdy tyzden dole je 1 kilo, ved to je akurat. Neboj nabuduce nam urcite zahlasis, ze mas vahu pod 68 kg. Takze uz iba necele 4 tyzdne a si v pohode to je skvele 😉

dida81
15. dec 2011

Diky baby,, no ale asi to bude viac / @miskaajozko / ako 4 týždne , kedze napr. tento týzden ani nie pol kila... 😝

A vam ostatným sa ako dari?
Pekný večer! 😉

miskaajozko
16. dec 2011

@dida81 no ja sa chystam odvazit sa asi az buduci tyzden po tych mojich dnoch, ale minule som neodolala, ze idem to skusit, lebo posledny tyzden som doobeda jedla aj nieco sladke, a bolo - 500g dolu, takze dobre, no uvidime. 😉

janka7177
16. dec 2011

Ahojte baby,ja som tu davno nebola,vidim, ze to tu zije.Ja som to flakala,ale od pondelka som zmenila stravovanie.Aj ked obedujem v praci o 13,30 h v skolskej jedalni to, co je navarene, mimo toho sa snazim stravovat podla Norbiho.Dala som si ciel,ktory chcem splnit do maja,radsej pomalsie, ale natrvalo.V pondelok som bola u mojej kadernicky, ktora sa podla NU stravuje uz 3 roky a vravela mi, ze jej sa vaha najprv nepohla 3 mesiace,teraz je stihla a aj vecer si dopraje aj klobasu.Prajem vsetkym pekny den! 😀

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
lenka268
17. dec 2011

@dida81 gratulujem je to krasny vysledok, neboj uz ti moc nechyba, dotiahnes to do uspesneho konca 😉 , ja som si vcera obliekla uz druhe rifle, suuuuper, uz mam akoby dvojo novych nohavic nemusim kupovat, a jedny zapnem gombik ale zips este nie ale aj to bude verim tomu 😉 tak pokracujeme pekne dalej 😉

tara2
17. dec 2011

Cavte 🙂
ja sa budem vazit v pondelok, tak potom dam hlasenie...
@dida81 -vsak to mas super a vaha pojde dole zachvilu, uvidis 😉

ja som vcera vypekala a nestihala som ani jest poriadne a o pitnom rezime ani nehovorim 😔 😝 snad sa to neodrazi na vahe...uvidime v pondelok

janka7177
17. dec 2011

@dida81,blahozelam,naozaj pekny vysledok.Aj mne by stacilo,keby som za tyzden zhodila v priemere 1kg.
Dnes mam naozaj original update den, lebo som doma,tak som varila.Dnes som mala:
ranajky:graham kaiserka so sunkou a camembertom, kava
desiata:jogurt,ale nie nizkotucny(riedkym jogurtom neviem prist na chut),neskor este tvaroh.tycinku
obed:bezvajec.cestoviny s cottage syrom
Poobede som este zjedla 2 zelene hrusky a vypila kavu, od rana som vypila pomaly 3 litre vody .Rozmyslam,co si dam na olovrant. 🙂 Ako sa dari vam, ostatnym?

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
janka7177
17. dec 2011

Ako sa budete stravovat cez vianocne sviatky, ked je majonezovy salat a vyprazana ryba?Poradte 🙂
Ja sa chcem do 9.jan., kym nepojdem do prace,kde sa stravujem v skol. jedalny stravovat aj na obed vyhradne podla Norbiho, tak som zvedava, ako to pojde. 😉

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
martinka1981
17. dec 2011

Dievčata mam pre vas vybornu alternativu majonezoveho šalatu 😉 a možte aj na večeru:

Potrebujeme:
3dl steriliz.uhoriek
3dl ster.mrkvy s hraškom
stredne velku cibulu
1/4 stredne väčšieho zeleru (ja som dala viac,nič sa tomu nestane)
4 na tvrdo uvarene vajička
1 jogurt
1 kys.smotana
sol,korenie čierne mlete

Priprava:
cibulu nakraj.na pružky a spolu s kolieskami ster.uhoriek kratko povarime vo vriacej vode.Scedime,vložime do misy a primiešame ster.mrkvu s hraškom,uvareny a na hrubo nastuhany zeler,osolime,okorenime,primiešame na kocky nakr.vajička,jogurt a smotanu.

Je fakt vyborny ,odporučam.Hrašok ju sice U2 ale tak zas ho nezjeme 1kg 😉

A my rybu pečieme,nevypražame a aj tak je to super.

tak dobru chuť 🙂

dida81
17. dec 2011

@pavlina2222 a je aj majoneza update??? 😕 Ak ano, to si kupim 😉
Ak nie , urobim toto @martinka1981 - diky 🙂

dida81
17. dec 2011

@pavlina2222 to su normálne len z ich muky? Ja som dnes robila normálne, jeden som ochutnala , inak viac si nedam..Asi az na vianoce..ale rozmýslam, že ked este chcem robit nejaký zákusok, urobim z ich muky a um.sladidla a vlastne ok???

martinka1981
17. dec 2011

@dida81 neni začo 😉
ale zemiaky nenahradiš ,nemaš čim 😝
a tento so zelerom je taky lahky a nemaš pocit že si najedena do prasknutia,a kto sa boji zeleru,tak jeho vyrazna chuť tam nieje velmi citiť.
Ja mam mlsnu papulku a tento mi fakt chutil a aj mojmu mužovi 😀 😉

dida81
17. dec 2011

@martinka1981 jááááj, vidis zemiaky ma nenapadli 😖 do kelu! A ja som sa tu už vytesovala, ze ani neporusim..nooo asi o týžden porusim, majonezový salat je pre mna proste užasnýýý 😅 😅 😅
Ale tak ked ho urobim s tou majonezou update , snad tolko nezhresim.... No neva, ja tie 3 dni budem jest asi tak viac menej normálne...

dida81
17. dec 2011

@martinka1981 ked ja a zeler ..ee 😖

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
martinka1981
17. dec 2011

@dida81 ani ja neako zeler nemusim ale chutilo mi to a to tiež milujem majonezovy šalat 😉
ale tak uvidiš,každy podla seba 😉

dida81
17. dec 2011

@martinka1981 jasne, diky za rady 😉

dida81
17. dec 2011

@pavlina2222 len sa bojim, že u nas tu majonezu nemaju, lebo minule som chcela od nich smotanu a oni že nemaju... tak neviem, ci smotana nie je vobec update,alebo iba u nas v predajni nemali. No v pondelok idem kuk 😀

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
dida81
18. dec 2011

@pavlina2222 z NZ 😉

janka7177
19. dec 2011

@dida81 aj ja som z NZ,ale uz 5 mesiacov byvame v Hurbanove.
Dnes som sa po 1.t vazila a dole je len 300g,ale nevadi, aj tak dobre. 🙂

soi
19. dec 2011

Ahojte 🙂
Ja mám tiž skúsenosti s update a veľmi dobré. Vyskúšala som to na jar, dodržala som všetky kódy podľa knihy a za mesiac -7kg 😀

kaja73
19. dec 2011

@janka7177 Poznam jednu babu co byvala v Zamkoch a sla do Hurbanova-maju aj psov,ona je učitelka a ma cca 2 a pol rocneho syna-nie si to ty?