Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
No majoneza up date kupená, porusim vlastne len zemiakmi /co sa štedrej večere týka/ ... lebo aj muka a struhanka up date bude na vyprážanie.. Ja necakam, že cez sviatky schudnem, no rada by som si vahu aspon udrzala. 😉
cavte takze moja vaha sa od minuleho tyzdna nepohla...ale nevadi, idem dalej 🙂
@kaja73tak to Ti blahozelam,aspon vidim, ze to naozaj funguje,len ja obedujem v skol.jedalni,tak to asi pojde pomalsie, len nech to ide.
@tara73nevadi,ze nejde, ono sa to vraj moze pohnut aj neskor. Aj ja za 1.t len 300g.
@janka7177 Ja som 3m brala od nich celodenne menu,ale som si davala vlastne ranajky a ich ranajkovy jogurt som mala na desiatu,plus som si davala aj druhu veceru-mlieko,alebo jablko.
Teraz sa už 2m stravujem domacou stravou.
Ale chodim 5 krat do tyždna do fitka a raz na plavaren-pre mna to bez cvicenia nie je ono.
Ak by mal niekto záujem o "náhradný" majonézový šalát pripájam jeden recept 🙂
Update majonéza
Update horčica
1 smotana(200g) 12%
3 väčšie jablká
3 uvarené vajíčka na tvrdo
Update soľ podľa chuti
mleté čierné korenie za malú lyžičku
citronová šťava podľa chuti
jablčka očistíme, ošúpeme a nakrájame na malé kocky, pridáme majonézu podľa chuti, horčicu, korenie, soľ, smotanu, citronovú šťavu, nakrájané nadrobno vajíčka-všetko spolu zmiešame, ak je treba dochutíme podľa chuti.
@pavlina2222 Nechapem 😕 ved ja cvicim v podstate denne-asi si to chcela napisat niekomu inemu.
Ja som s nicim neprestala 😉 -ani s update ani s cvicenim.
A fungujem takto už vyse 5 mesiacov a kil je dolu 16.
Ahojte kocky, dakujem za inspraciu na zdrave salaty. Myslim, ze vsetky uz sme v plnom prude na vianocne pripravy, takze popiseme pomenej. Prajem pekny den 🙂
@miskaajozko Ahoj veru mas pravdu, muz ma tento tyzden poobednu iba zajtra volno, tak musim aj na maleho davat pozor aj upratovat a chystat, tak sem tiez malinko nakuknem. Drzim sa stale celkom fajn, nejaky prehresok sa sem ta vyskytne ale mam nove gate. Kupila som si k jeziskovi 😉 a zobrala som si do kabinky ako obvykle c. 48 a co sa stalo velkee, tak ze 46 a zase velke skoro mi oci vypadli s jamiek. Tak ze 44? a ano oblecem 44, och tak sa tesim strasne. Inak ja budem jest majonezovy salat klasicky aj ked porusim. Nehanbim sa za to 😉 ale iba na stedry den. Potom fungujem podla NU. Zatial papa a hadam este zajra tu nieco pribudne.
Vsetkym krasny den. 😀
Ahojte , prajem vam vsetkým krásne sviatky ! 🙂 Verim, že po novom roku nas bude este viac, kedze veeela žien zacina po novom roku s roznymi zmenami 🙂 v živote.
Ja stale dodrzujem, jeden medovnik som ochutnala /boli moje prve,co som piekla, musela som 😉 / vaha ide dolu, no pomalyyy,ale neva. Ved do mojho ciela nemam daleko a tak rozmýslam, že si možno ten ciel este znizim po novom roku. Uvidim ako budem na tom po sviatkoch. 😉
K dnesnemu dnu mám - 6,8 kg 😉 Tešim sa!
@lenka268 perfekt, tešim sa!!! s tebou novým nohaviciam. Ja som na tom podobne, štvoro su už odložene na hornej polici, co su mi take velke. 😉 JES ! 😀 😉
Myslim, že na týžden teraz určite postojim s vahou /nebudem mat ani NU menučko, lebo nerobia ☹ no uvidim aspon ako i to ide samej. 😉
AHOJTE 😉
Caute baby,pekne vysledky, to urcite potesi! 🙂 Ja zatial idem podla NU 2t.,dnes som sa vazila a 2 kg su dole, napriek tomu, ze obedy mam v robote v jedalni.Ja tiez hodlam na Stedry vecer zhresit 😀 ale s mierou, potom pokracujem dalej.Pekny vecer ! 🙂
Ahojte, tak pred chvíľkou ma dostala moja práve upečená vianočka, takže som zhrešila. Tak po sviatkoch určite idem na plno. 😉 Všetkým Vám želám požehnané vianočné sviatky plné radosti a pohody. 🙂
Ahojte kočky, aj ja všetkým prajem pokojné a požehnané sviatky. 🙂 A ja sa aj tak trošku teším na všetky vianočné dobrotky. 🙂
@dida81 paráda blahoželám 😉
@janka7177 gratulujem 🙂
@lenka268 to musí byť skvelý pocit super, máš pekný vianočný darček 🙂
Ahojte babeny, prajem vam krasne, stastne, pohodove Vianoce. Vela darcekov, usmevov a peknych okamihov s rodinou. A pevnu volu, silu a odhodlanie bojovat s nasimi kileckami aj nadaleeeej 😉
Ahojte bojovnicky 😉
tak ako ste sa drzali pocas sviatkov? Ja som sa snazila drzat , no nie na 100% ... dala som si veeela ovocia aj večer, aj susene ovocie obalovane v čokine 😅 , zakusky len 3 ks za celu dobu, inak majonezový salat s up date majonezou som jedla atd...no citim sa viac taka rozjedena ako predtým... 😅
Ahojte,ja som jedla vsetko, da sa povedat, ze oproti minulemu roku s mierou a nadalej ficim s NU, pribrala som len par gramov. 😉 Uvazujem, ze aj po prazdninach, ked idem spat do prace, si budem varit sama, snad to budem stihat.
Ahojte, ja som sa drzala na 100%. Lepsie povedane dietovala som trocha nedobrovolne. Stedry den som si dala troska zo vsetkeho a na 1 sviatok vianocny v noci o pol jednej ma manzel pekne viezol na pohotovost. Zacalo mi to vecer okolo piatej, zvracala som no nebudem to tu konkretne rozpisovat ale mam nejaku crevnu virozu nejaku hnusobu. Juj ale mi bolo zle. Vcera som bola este k.o ale dnes je to uz uplne v poriadku. Ono to trva vzdy len den dva. No a som na caji a suchom pecive. Takze okrem stedreho dna som nic skoro nezjedla. Ale inak vsetko ok, ked sa znormalizujem tak pokracujem podla Norbiho. Aspon som nepribrala 😀 A ostatne ako?
Caute,dnes rano vaha ukazala o tych par gramov menej,co som nabrala pocas sviatkov, toto stravovanie je ozaj super a nie som hladna.Prave sa chystam nakupit zeleninku, tak dufam, ze pocasie to dovoli a nebude prsat. 😒
Pekny den!
Ahojte kočky, tak ja sa musím pochváliť, že pod stromček som dostala váhu 🙂 a tak som sa včera odvážila a predstavte si 59 kíl sa na mňa usmievalo 😀 Takže som klesla pod tú nezdolateľnú 60 - tku. Počas Vianoc som si dopriala, ale možno trochu menej ako zvyčajne, lebo som mala teplotu a som chorá aj naďalej, ale koláčiky som jedla jedna radosť. Tak som si myslela, že váha mi určite nepoklesne. Ale možno mi poklesla aj preto, že celý december sa to skoro nehýbalo, iba niekoľko gramov hore dole. Takže som spokojná 😉
@miskaajozko,super 🙂
@miskaajozko uzasne, krásna vaha 😉 to bol tvoj ciel?
@lenka268 Leni, nc moc takto pocas sviatkov,ale ako si pisala, aspon si nepribrala 😅 ale nie, dufam, že si už ok...
Ja som sa dnes odvazila, no vaha presne taka ista ako vo štvrtok pred sviatkami, co som rada, že ani deko na vyse.. to že tento týžden neschudnem, necakam .. 😉 stale niekde lietame, aj dnes celý den prec,dala som si normalny obed, i ked polievku len so zeleninkou, ziadne sližiky atd 😉
Ale už sa moooc tešim na pondelok na norbiho menucko 😀 😀 😀
A ostatne kocky ako?

@kaja73ale ano, pozname sa?