icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

bombicka19
1. jan 2012

ahojte maminky, tak a je tu novy rok, myslim ze nase predsvzatia su podobne, cez sviatky som NU vynechala, ale od zajtra idem uz opat naplno! radsej som sa ani nevazila, aby som nevedela kolko som pribrala za ten tyzden :D tak drzim palce v dalsich bojoch!!!

pepppe
2. jan 2012

ahojte babulky,mozem sa pridat dala som si predsavzatie ze idem konecne na to 😉 a tato dieta sa mi najviac paci,,,da sa to zvladnut podla vas??a co kolko musim asi denne cvicit????to leen tak aby som vedela,

amikka
2. jan 2012

@pepppe Záleží z koľkých kilov ideš a od toho závisí aj frekvencia cvičenia. Na začiatok si daj nejaké ľahké cvičenie, stačí tak 20 minút a potom stačí tak 3 x do týždňa tých 30-40 minút. Teda podľa mňa. 😉

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
kathrin6
2. jan 2012

Ahojte. chcela by som sa spytat kde sa da zohnat to nove vydanie knihy Norbiho tajomstvo co mala byt na jesen?
dakujem

magimary
2. jan 2012

@kathrin6 ja som ju kúpila u nás v predajni 😉

kathrin6
2. jan 2012

@magimary dakujem tak skusim aj u nas v pradajni mozno budu mat
a koko cca stoji?

magimary
2. jan 2012

@kathrin6 poviem ti to celkom presne: 12,96€
ak by si náhodou nezohnala, môžem ti ju kúpiť tu u nás a poslať 😉

mavion
2. jan 2012

@pavlina2222 ja sledujem Reku, aj som cvicila podla nej tu na nete ale mam v plane kupit si DVD a cvicit a cvicit 🙂 musim aj ja zohnat knihu, je bezne dostupna v knhkupectvach ci len v ich obchodoch?

mavion
2. jan 2012

@amartinaa to malo byt urcene tebe, uz si pisem sama so sebou 😀

mavion
2. jan 2012

inak baby poradte mi..chystame sa varit studeno, do ktorej skupiny to patri?

amartinaa
2. jan 2012

@mavion neboj, už aj mne sa tu stalo, že som si písala sama so sebou 😵 nerozumiem,ááálebo ozaj nerozumiem...či je studeno??? 😝

amartinaa
2. jan 2012

@magimary možeš prezradiť,či si kúpila tú knihu v slovenčine, či madarčine? ( aj ked uvažujem, že podľa nicku čo máš to bude tá druhá možnosť 🙂 )

magimary
2. jan 2012

@amartinaa nie, nie...ja som západoSlovák ako bič 😉
v slovenčine 🙂

amartinaa
2. jan 2012

@pepppe vitaj medzi nami...samozrejme neváhaj a pod do toho 🙂 výsledky sú viac ako dobré 😉

amartinaa
2. jan 2012

@lenca23 vitaj u nás 🙂 prajem pozitívne myslenie, do skorého schudnutia 😉

amartinaa
2. jan 2012

@magimary ahááá...takže nick ma pomýlil 🙂 neva...ja len preto,že je problém zohnať tú knihu v slovenčine 😒 ale ako vidím, dá sa to...aspoň na západnom Slov.áááno 😀

magimary
2. jan 2012

@amartinaa môj nick je skratka mena a priezviska rýdzo-rýdze slovenského 😀 😅
a tých kníh tu u nás (v Pezinku) mali na mraky...
ak by niekto chcel, môžem kúpiť a poslať 😉

amartinaa
2. jan 2012

@magimary neskutočná ochota 🙂 ja sa hned hlásim,že mám zaujem ...nateraz musím už odísť...ale zajtra Ti pošlem poštu a snád sa dohodneme 😉

magimary
2. jan 2012

inak, aby som to ešte upresnila, tak toto je vraj nové vydanie... 😕 😉
takže, ak by niekto zháňal staré, tak to som ani nevidela 😉

mavion
3. jan 2012

@magimary ja sa tiez pridavam neviem ju zohnat 🙂 si velmi zlata 🙂
@amartinaa alebo inak huspenina 🙂 🙂

pepppe
3. jan 2012

@amartinaa dakujem pekne cize vcera som zacala som rada ze som neurobila ziadny preslap teda dufam..len neviem dala som si kolo 16 hod jablko nebolo zelene,,,dost bolo sladke cize asi to bol jediny prisvih 🙂a co take tu papavate na ranajky,mozem ostat na tom co som aj mavala,alo napr,rozok ?????

brandy001
3. jan 2012

Zdravím spolubojovnicky ... tak a je tu novy rok ... cez vianoce som jedla co som videla ... pozitivne je ze som nezjedla tak vela ako minule vianoce .. negativum ... no jednoducho som neodolala a papala som co dobre maminka navarila ... ale dnes uz tu sedim v praci a norbi predo mnou .. sice spenat nemusim ale jem ho ... ale viete na co som prisla ??? ze ked som zacala jest normalne vratili sa mi problemy .. ako nafuknute brusko, bolesti v podbrusku ... palenie zahy ... zase som brala pancreolan a maalox na zahu .. takze ziaden chleba ani sladkosti ... zacinam a teraz viem co chcem ... a aj ked viem ze dnes vecer to bude tazke nemlsat ... chcem vydrzat .... 🙂))tak stastny novy rok 2012 🙂

mavion
3. jan 2012

@pepppe v Update menu je na ranajky jogurt, ale mne je to malo a celkovo jogurt na ranajky nemusim, takze ja jem celozrnne pecivo so sunkou alebo natierkou a zeleninu k tomu 🙂

mavion
3. jan 2012

@brandy001 tiez som cez sviatky jedla vsetko mozne a presne aj ja som mala tieto problemy co pri NU nie..este k tomu sa mi nic nechcelo, no uplne bez energie..ale uz dnes je dobre,uz sa stravujem ako predtym

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
magimary
3. jan 2012

@mavion @amartinaa babulky, zajtra idem s Malinkým na poradňu, tak hneď teda dve knihy kúpim, lebo to mám po ceste, pošlem vám do IP číslo účtu a vy mi pošlite sumu za knihu (ak sa nemýlim- stála tých 12,96€) plus poštovné podľa toho, ako chcete aby som vám to poslala (kniha váži 580g; tak si pozrite tarify pošty k tejto váhe a vyberte si spôsob zaslania). 🙂

magimary
3. jan 2012

inak, takto tá kniha vyzerá (aby nedošlo k nejakému nedorozumeniu), že ste chceli inú 😅 😉

janka7177
3. jan 2012

Caute spoluchudnuce, aj nove,vsetkym prajem stastny novy rok!Ja som bola v horach,snazila som sa neprejedat,ale ked som sa rano postavila na vahu tak.... ☹ Priznam sa, ze som nesla podla NU,ale dnes rano som znova nabehla a mam co robit, aby som konecne dosiahla svoju predtehotensku vahu.

brandy001
3. jan 2012

tak a je tu vecer ... no som hladna ale nejem nic ine len to co mam jest .... objednala som si Update menu .. som sa rozhodla ze na rozbeh to skusim a potom sa pokusim aj varit podla Norbiho ale tento prvy mesiac budem jest to co mi donesu ... osvedcilo sa mi to .. je to trochu drahsie ale vlastne mesiac nepojdem do potravin ... a potom uvidim ... pojdem aj na ples ... a ak nechcem vyzerat ako princezna Droběna tak sa musim ovladat ... este na mna pozeraju kolaciky od vianoc ale zajtra to dam drahemu do prace pre kolegyne ... a ja budem papat to co mam ... tak dobru chut ... na veceru mam parky .. uz sa na nich velmi tesim 🙂))))))