Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@amartinaa ahoooj, no som tu len nestíham písať. ☹ Som nejaká prepracovaná+rodinné záležitosti. Ale držím sa norbiho, iba dnes som porušila, ale iba trochu 😉 Blížim sa k cieľu mám 58 kg, čiže ešte kilo a som v pohode. ale naďalej sa chystám takto stravovať, lepšie sa cítim, vyhovujú mi tie ľahšie večere. 😉 Tak ako to celý december klesalo pomaly, tak teraz sa to pohlo. Takže som spokojná 🙂 Pozdravujem všetky kočky v našom klube 😉
@amartinaa NO vies co nie vsetky obsahuju muka a dalsia vec aj v knihe bolo pisane ze mozes parky su U1 ale len tie take kvalitne a ja som to tak bezne jedla a krasne mi kg isli dolu takze nemam pocit zeby to bolo U3 🙂
bre ranko .. ja sa stravujem podla ich menu tento cely tyzden, je to jednoduchsie ale po case by som chcela varit sama, pretoze to menu na cely den je perfektna vec ale je to drahsie ako keby som sama varila .. ale povedala som si ze na mesiac sa necham takto rozmaznavat ale potom by som chcela sa naucit aj sama si vymyslat mennu podla NU, ale neviem najst viac receptov, na stranke NU je ich len zopar ... inak mne ich menu velmi chuti .. obedy su fakt syte ale pre mna trochu slane ... mne len chyba nieco medzi ranajkami a obedom .. tak vacsinou si dam nejake to ovocie. Vahu som si este nekupila ale na veciach zistujem ze nieco sa asi deje 🙂))) mam pred sebou este dlhu cestu lebo 3 roky ukladania zasob v mojom tele mi da este zabrat .. na vianoce som vsetko porusila ... ale teraz som sa do toho zakusla ... lebo uz nechcem v lete nosit siroke tricka a vestu aby som zakryla michelinky 🙂)) ... takze tento tyzden pridavam zumbu ... tak mi drzte palce aby som to vydrzala ... viem ze to bude tazke a pridu dni ked si poviem ...aaaale kaslem na to ... ale verim ze to vydrzim 🙂))
@pavlina2222 ja som na FB ale vacsina tychto prispevkov je v madarcine ... tak pozeram len foto .. a nechapem ako tie baby pekne schudli ...
@brandy001 Ahojte na ja som to tiez hladala na fcb a nasla som aj Update Slovakia s.r.o a to je po slovensky 😉 nieco aj po madarsky ale vacsinou po slovensky.
Inak dost ste tu popisali vcera baby, nestiham ani citat, boli sme na navsteve u brata a ked sme prisli domov tak som surovo zjedla dva kusy pizze( poriadne velke)v Som dobra ze? Normalne ma to premohlo, jak v tranze som bola, a potom som mala vycitky. Dnes si davam odhlahcovaci den 😔
No baby priznam sa Vám že ked som sa dnes postavila na vahu zistila som ze clovek nesmie setrit s jedlom a ma si dopriat to co moze v plnej miere a aj to co je U3. Vcera som mala prvy den vecer to na mna dolahlo ktosi tu pisala ze parky sa nesmu ja som ich mala na veceru a obed som mala zemiak.privarok a faširku a ranajky som mala chlieb a dnes rano som mala 0,9 kg menej takze som velmi rada a hlavne este predtym ako som stupla na vahu som mala akosi pocit ze mi odislo z brucha a z noh citila som sa uplne inak ako den predtym a vaha to len potvrdila.A myslim si ze ked clovek je menej ako by mal tak nechudne 🙂 to telo ak mu dame menej tak si to drzi a nepusti to,fungovalo to u mna aj prvykrat ked som drzala tuto dietu a aj teraz vidim ze to funguje a to nekupujem ani ich vyrobky ani nic. Takze ma to len posunulo vpred. Pekny den. 😉
@pavlina2222 Neporusila som! v com myslis ze som porusila?
@pavlina2222 Parkami som urcite neporusila kupujem si parky ktore maju 90 % masa hydinove a je teda z nich aj citit. A dalsia vec keby som porusila nepustilo by mi telo 0,9 kg ale bud by som stala na vahe alebo by sa nic nedialo ak by tie parky boli U3 co neboli. Stravovala som sa takto v lete a poviem ti ze mi kg isli krasne dolu aj ked som si dopriala trebars raz za cas knedlu alebo nieco,takze si myslim ze ak sa clovek neprejeda a je to co moze poobede tak aj tak bude chudnut,kamoska jedla doobeda skoro stale U3 a islo jej to aj tak pekne dolu takze si nemyslim ze treba jest len U 1,pretoze potom si telo zvykne len na to a ked clovek porusi tak sa mu to vrati mne sa vaha nevratila aj ked som potom po diete jedla aj z U3 poobede a vahu som si dokazala udrzat,ide o to naucit sa jest pravidelne
@luciapejkova Kolko si ty zatial dala dolu? CI si nova? nepamatam sa 😉
@pavlina2222 nie pizzu som mala ja 😀 😉
dnes ideme svokre vinsovat mala narodeniny vcera tak sa budem drzat urcite hadam 😕 ,
@dida81 ano mam tiez ten pocit ze som menej disciplinovana, ale uz to skoncilo, ideme tvrdo na to, lebo tri mesiace zhadzujem 8 kg a pribrala by som to naspat urcite skor. Takze idem za svojim cielom musim a chcem 😉
Caute baby,citam, ze sa vam super dari! 🙂 Ja som to teda riadne od Noveho roka flakala a to som si povedala, ze cez dovolenku sa budem pekne stravovat podla NU.Miesto toho som ,,spasla" vsetko,co mi prislo pod ruku, ale dnes som to sekla a ked citam tieto stranky, tak ma to len povzbudzuje. 😀 Asi je dobre, ze v pondelok uz idem do roboty, tak nemam kedy maskrtit.Chystam sa znova vratit k pravidelnemu behaniu. Len mam dilemu, ci nadalej obedovat v robote alebo si varit?Ja sa na obed dostanem az po 13.30h.
@pavlina2222 to ano 🙂
@pavlina2222,zvazovala som objednavat si UPDATE jedla, ale asi by ma to vyslo dost draho.Byvam 15 km od obidvoch miest, kde su predajne.Da sa objednavat len obed?
@pavlina2222 Ved prave mi bolo divne ze som porusila nie nie,ja som pizzu nemala tu ani moc nemusim pokazde mi bolo z nej velmi zle a ked si predstavim ako dlho by mi ju trávilo tak si ju radsej ani nikdy nedavam 😖
@pavlina2222,to som ani nevedela, asi vyslem mamku,nech to kupi.Dakujem za radu. 🙂

Baby ktoré už máte preštudovanú knihu...je niekde napísané, že ked sa poruší dieta nejakou aj ked len drobnou, áále nevhodnou kombináciou 😉 na aký čas chudnutie stagnuje...resp. pri delenej strave sa uvádzalo, že pri porušení telo stagnuje cca3 dni ...hmmm