Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@luciapejkova neboj, to das. 😉
Ja som tiež večer este smotanovu tortu robila chlapcom na viikend, no zajtra budem mat co robit, aby som si s nimi nedala... kedze ju milujem. 😀 Vydrzime!!! 😉
A tvoj ciel je dat kolko kg dolu ?
@luciapejkova no ja mam doma muku od nich z predajne. A smotanu možes 10% -nu. to mi povedali aj predavacky , ked som sa pýtala na nieco.
@dida81 Takze ak si kupim muku od nich tak to bude U1? dobre to chapem? Juj ja potrebujem dolu velmi vela 10 bude super ale ak 15-20 tak to bude uzasne ale aj s 10 kg budem rada zatial mam 10 za sebou no ale aj pauzu som mala dlhsiu a teraz nanovo 🙂
@luciapejkova tak ale super, ked mas už 10 dole. Sikulka!
Myslim, že ano, ja to jedavam vzdy len na obed.... Juj, kedze mam jedlo od nich, nemam v tom este na 100% jasno.... a knihu mam ,ale mam ju v spálni, nemožem ti kuk...Ale to by aj mna zaujimalo, že ak si urobim kolácik z ich muky, bude to U1? To sa mi nezda. 😖 Ja by som to dala na taku U2. 😉
@luciapejkova ale je to U1
Tak potom to je super ked je to U1 no musim si to niekde zohnat u nas predajna neni az 30 km odtial ale mam tam zase svagrinu tak by som si to mohla zohnat cez nu aby mi kupila je draha ta muka? Co to je vlastne za muka ked je to U1 z coho je?
@dida81 Ved prave ani mne sa to nezda zeby to bolo U1 ktovie radsej sa budem drzat poobede len tych bielkovin nech nahodou neporusim,ja som zvykla na veceru vajicko ci syr,parky a tak dokola to iste musim aj nieco nove vymysliet,
@luciapejkova
@dida81 keby ste si chceli urobiť kolač z Norbi muky tak by bol U1 len vtedy ak by ste si ho osladili sladidlom a použili len ovocie ktore je U1. Alebo potom neaky s tvarohom 😉
Teraz vraj v novej knižke je jedno ake %tuku maju mliečne vyrobky,dokonca plnotučne mlieko tam ma ako U1 !!!
@luciapejkova ja ti neviem moja.. obal som zahodila a muku si presýpam do takých doz... No mam od nich struhanku este v obale a ta je U1 tak som usudila podla toho len. No moj názor: A chce clovek schudnut- ee muku večer. Ani ich. Ak chce už len udrzat , podla mna sa može. 😉
Ved aj ja len take večere. 😉
A z coho je ta muka? No na ich stranke je vlastne vsetko vysvetlene , že z coho je ich pečivo atd.. poslem link
@martinka1981 no ved jasne, mam ich sladidlo.Este som ho ani nenacala, zatial netreba. 😉
@dida81 ja mam tiež ale mne to strašne nechuti.Aj ked je prirodne(xylitol) mne to chuti ako umelina a tak som radšej bez sladkeho.Do 15.tej sa može ovocny cukor tak radšej ten.
@kathrin6 menu 4 jedla denne stalo 6,25 e ale teraz po N.roku zdraželi 😠 na 6,67 e....
Ranajky : vacsinou jogurt, vzdy nejaky iny, 1x do týždna ich chlebik a dzemom 😉
Obedy : jedno jedlo, vzdy zasýtia. Mne chutia.
Olovrant: Pudingy, ovocie, zakusky , vajickový salat bol napr. vcera, palacinka, tvaroh býva casto...
Večera: polievky, parky, natierky s 3 pšenicnými chlebikmi...
Ty chces tiež ich menu? Ci si varit?
Kočky , tu je o tom pečive:
http://www.update1.sk/Reklamy/DrahsieLacnejsie....
Tu je ich jedálnicek na tento týžd. pre inšpiráciu.
Napr, ja mám manu dole U14 - tam je celý týžden popisaný .... /jogurt je tam vzdy posledny ako už ranajky na druhý day/
@pavlina2222 presne moj názor 😉
Baby otázka do pléna 🙂 častejšie čítam, že si dáte na večeru párky...lenže párky obsahujú múku...čiže párky nejaké bez múky, alebo z Norbiho predajne??
Ahojte baby, teda
@dida81 klobuk dole, vedies si velmi dobre, my sme zacali s rovnakou vahou aj ciel mame rovnaky ,len mne vaha cez sviatky vysla hore a nie dole 😒 ale teda do maja musim byt na 65 aj keby co bolo 😠
ale musim sa priznat, nejak sa neviem nastartovat, uz som bola na tom tak dobre, no museli prist Vianoce? 😀 uz sa neviem dockat knihy, dufam ze ta ma nakopne 😀

@dida81 A ten segedinsky je len zahusteny smotanou nie mukou a smotanou? Ta smotana sa moze kysla myslim ci nie?