Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Ale priznám sa, už sa tešim na vikend /nemam vtedy menucko/ ako urobim UD palacinky. 😀
ahojte baby, tak konecne zacinam nabiehat poriadne na Norbiho 🙂 ale dnes neviem ci som nemala prehresok, dala som si na veceru ananas a vobec netusim ci je to U1 😕
@pralinka111 ja som na jar schudla 10 kil asi za 4 mesiace a v zime som zacala zas, minus 3 kila no ale vianoce dali zabrat, naposledy som vazila 71kg a moj ciel je 65kg 🙂 no ale ja kojim, tak som nechcela rychlo, jedla som aj sladke ale vsetko podla skupin s obcasnymi prehreskami..ale chcem malu odstavit,tak uz to bude o inom 😉
@mavion prosim ta neprehánaj, ved ty si dala na jar dole 10kg 😉 ty si machcerka! 😉
-nechcem ta sklamat, no ja ked som prestala kojit som 5 kg pribrala 😅 /to neznamena, že to bude aj tvoj pripad, no moj to bol 😒 a práve preto sa poznáme tu na MK 😉 / 5 kg mi zostalo po porode, co som neriešila , že pohodaaa, ale po skonceni kojenia vaha sla stale hore... /kojila som 7,5 mesiaca/ 😅
No výborne, ste ma potešili. A obmedzujete sa v množstve jedla?
Babulky prosim Vas a kde najdem nejaky rozpis, ci v knihe? Ja som prave na 28 dnovke - detox podla Antonie Macingovej - mam neskutocne vela energie, ale chcem schudnut viac... diky
@dida81 prosim ako zacat?
@mucilienka čo je to zač, tá 28dňovka? 😕
ja som si tiež ešte dnes dala len jablká na "očistenie", ale moje telo by zrejme ešte pred NU potrebovalo niečo dlhšie...
môžeš mi o tom napísať (napr. v IP) viac? 😕 , dík
@magimary idem na to
Ahojte dievčatá.Som velmi rada že cez sviatky som nepribrala,dokonca mi šlo dole 10 dkg 😀 takže teraz pri poslednom vážení som mala 60,2 .Dalšie váženie bude až po menštruácii tak som zvedavá.Ale na nohaviciach cítim že je to o moc lepšie 🙂
A aj ja tu vítam nove spolubojovnice 🙂 Chcem vám povedať že ja som tá ktorej sa to dlho a ťažko rozbiehalo,ale vďaka týmto dievčatám a ich podpore som vydržala a ide to 😀 Od hladu som nezomrela,stravujem sa normálnou domácou stravou a kniha mi pomohla v tom že tam si vždy lahko nájdem čo sa kedy može papať.Takže vám silno držím palce a šup do toho 😉
@najorbitka si supeeeeer! 🙂 blahoželám... 🙂 Kolko este chces schudnut?
@mucilienka hm... ja som zacala zo dna na den .. /predtým som skusala rozne diety, no práve TOTO NIE JE DIETA, ale životný stýl/ Vzdy som vydrzala , schudla napr. 3-4 kg a tie jasne sli potom naspat.. Toto sa mi paci, že sa to da vlastne drzat stale, najma ak už budem vazit ako chcem, len si to udrzat, u Norbiho možes jest vsetko, len dolezite je kedy. 😀 Teraz, ked chcem schudnut nejem vsetko, vlastne len jem len U1. Dobra je aj kniha... mna nosia domov menu, 4 jedla denne...to mi pomáha. 😉 Tak drzim palčok. 😉
aj tu na prvej strane je, co kedy možeš...
@dida81 ja som chcela ísť na 58kg,ale skúsim aj viac,lebo pri mojej výške 1.60 kludne možem.Nepotrebujem byť moc chudá,lebo ja som nikdy nebola.Uvidím........podstatných je 58 a dalej sa uvidí 🙂
@dida81 wau, to je super uspech za taky relativne kratky cas. Blahozelam! Tak tomuto hovorim motivacia 😀 😀 😀
A ako je to s pitnym rezimom, ja teraz v zime dam len 1,5L cistej vody, niekedy + dva teple caje a dve tri kavy. Mam pocit, ze tej vody by malo byt viac, no zial teraz v zime sa neviem velmi prinutit.... 😖
Ja stale vela pijem , dokonca jemne sýtene /viem, že sa neodporuca, no ja musim 😅 / a tie 2L vypijem, a aj 1-2 čaje ..
@zuzana84 ja nie som az taka motivácia, su tu kocky, co ozaj schudli viac , no su v sukromnej teme , takže iba obcas sa ozvu. 😉
@najorbitka budes kocka, ja zase pri výske 174 cm tých 65 kg sa celkom da..no keby som dala 60 bolo by to uplne super..ale uvidim ako sa budem citit atd.To je este dalekooo 😉
je, no predpokladam, že su tam kocky ktore tuto temu zakladali a su tu už dlho a pravidelne. Mne je to jedno, len by som rada vedela o ich uspechoch. Viem o niektorých, ktore sa obcas ukazu.
@dida81 takze mi je alebo nie je treba kniha?
tak to ti neviem povedat. Budes si obj. menu?
Ak nie, podla mna sa ti hodi.... Ja ju doma mám.....
@mucilienka Ahoj, som tu prvý raz, hľadala som nejaké informácie na nete a zakotvila som tu, takže moje otázky budú možno úplne mimo :D Našla som stránky Antónie Mačingovej, tá 28 dňová detoxikácie sa u nej objednáva? Či je to v nejakej knihe?
Ahoj, ja chcem tiež skúsiť Norbiho diétu, prosím poradte ako začať...doteraz som poobede jedla len ovocie, to bola asi chyba, ráno jem len jogurt s musli, obed klasika, večer nič...viac menej..ako sa podarí...kde robím chybu, neviem zhodiť...ďakujem baby... 😉
čo je vlastne U1?
@aninka3011 ahoj, jes velmi malo, pravdepodobne preto ti vaha stoji, U1 su potraviny ktore sa mozu jest do 22 hej..nedavno tu baby davali link kde su potraviny rozdelene..ja som si na zaciatok zapamatala zakladne veci a to do 12 sa papa cukor a muka a do 15 ryza, zemiaky..potom som jedla biely jogurt, zeleninu, maso, a povolene ovocie ako napr.jablko, no a tiez pitny rezim je dolezity 😉
super tak to na začiatok stačí 😀 , koľko si schudla?ďakujem za infošky
🙂
Vítam nové baby a znova prikladám link ( len toľko k tomu, že ak by ste prečítali jednu stranu dozadu, tam ten link je ) je dobré čítať aj spätne info, viac sa dozviete....ááále to už je na každej z vás 😉 , kde sa dočítate aspoň nejaké základné info o tomto stravovaní http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40975.....a či je potrebná kniha???hmm to si už musí zvážiť každá z vás... 🙂 aj ked moj nazor je,že áno knihu treba...pre lepšie dodržiavanie diéty a lepšie výsledky 🙂
@andel1987 ja jem len ich výrobky 😉
@aninka3011 podla mna jes velmi málicko, toto nema byt dieta...

@pralinka111 ja cca za 8 týždnov ... medzitým boli Vianoce, kde mi 2 týždne vaaha stala a aj som viac jedla...
-bluzočky mi stacia velkost M , predtým L a nohavice mi sli dolu o 2 konf.velkost .. takže u mna toto robi tých 8 kg
😉 😉 😉
Nebojte sa, dokážete to.. s Norbim to ide 😉 ... No pripravit sa na to, že je to viac-menej dlhodobá zálezitost ..ako napr. si osvojit, co kedy človek može jest a dodrziavat ich .. Ja v tom stale nemám uplne jasno, kedze mám ich menu....