icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

lanczi
7. júl 2011

@elina313 ,aj ja som sa tak citila,ale uvidis ake zmeny sa stebou porobia 😉 aj ja ti to potvrdim aj vela mojich znamych,ja som prave zacala po tej 30-ke najlepsie vyzerat,aj sa vtedy prebudzaju kadejake chutky 😀 😀

tiffanka
7. júl 2011

@elina313 a nebude to od krčnej chrbtice??? To ti je potvora...mne by tiež bodla dobrá masáž...mám ju celú stuhnutú 😖 Ja sa tu objavujem vúčšinou vo večerných hodinách a čítam, že si sa dnes vyšantila 😀 Joj...mne chýba pohyb taký aktívny... behať nemôžem... prilbu na bickovanie nemám / asi by som čudne vyzerala 😀 /...a tých 2x50 brušákov čo si denne dám na mojom Olprhame, tak tie ma z biedy nevytiahnu 😖 , alebo áánooo? 🙂 No, a dnešok by som mohla zhodnotiť, že OK..ráňajšia váha ukazovala tak ako v pondelok - 78...aj napriek tomu, že "neprehreškujem" 😀 ...ale som happy, že sa to hlavne pohlo... Sa z toho vytešujem a tvárim sa, akoby som bola už štíhla a potom mi trkne, že veď to predsa ešte ani nie je vidieť 😀 ...ale aspoň pocit mám štíhlejší 😉 Zajtra pečiem na obed pizzu 😝 ...a rovno dve..baby si rozkázali...dúfam, sa budem vládať krotiť 😕 ...A ten víkendík si poriadne vychutnaj..dobi si baterky 😀 a taktiež narodeninky ...krásnych tridsať máš len raz 😉 Idem hádam hajať...ahojky zajtra 🙂

happysmile
8. júl 2011

@elina313 moja zlata, 30 sa zivot nekonci, ale ZACINA xixixi.... 😀 😀 😀 neboj budes vizerat a citit sa lepsie ako v 25 😉 a v predstihu vsetko najsamlepsie a nech kilecka odbudaju, tak rychlo ako pribudali 🙂 aj moja dcera ma teraz cez vikend narodky. dnes idem vypekat, a zajtra big party.... sa tesim, ked to bude za nami 😅 . deticiek sice bule len 7 (vek: 5mes. do 3 rokov) plus moje dve opice, ale zato dospelakov, asi 20. no proste full house 😕 tak dievcata drzte paste, nech to prezijem a hlavne nech nam nespadne dom 😀

ja sa zatial s dietkou drzim klop,klop... ozaj mi vyhovuje!

@gebeente77 prihod foto, nech vidime ako si zkrasnela 😉 ja som sa dala takto radikalne ostrihat po stuskovej. mala som vtedy dlhe vlasy po pas a ja trubka som si na ne nechala urobit trvalu. vizeral som ako barancek. tak ked mi trosku vlasy odrastli, isli vsetky kucierky dole. ale uplne! takze z obrovskej hrivy, na 2cm vlasy 😀 , to bola ina sranda. nikto ma v skole nespoznaval

elina313
autor
8. júl 2011

@tiffanka ahoj moja, no ja som ešte nikdy masáž neabsolvovala, ja som taký hanblivec a ešte aj tie kg navyše... inak aj ja na váhe od pondelka stojím, ale nevadí, čítala som, že to môže byť spomalený metabolizmus z predchádzajúcich diét, ale tiež sa teším z pocitu, že som už veľmi štíhla 😀 😀 😀 😀 ( to je v hlave ), ale to tiež je pozitívna zmena - doteraz sme sa ako vnímali ??? A chudnutie začína v hlave a ak sa ty začínaš dobre cítiť a mať sa rada, tak to pôjde rýchlejšie a lepšie 😎 😎 😎
Čo sa tých brušákov týka, moja, žiadny pohyb by som nepovažovala za zbytočný, akurát časom pridaj, aby si telo nezvyklo 🙂 😉
Aj u nás bude dnes pizza - dovezená z pizzerie, ale iba jeden kúsok ( teda podľa veľkosti)- mám záväzok 😵
Na raňajky som mala chlieb vo vajíčku, cítim sa hrozne nažratá a mastná.... vy nemáte taký pocit, keď si dáte niečo "nediétne" ?
Krásny teplý dník ... dnes dám bazénik znovu ... musím ho využiť... ak sa mi podarí, priložím foto 🙂

gebeente77
8. júl 2011

voila damy -https://www.modrykonik.sk/fotoblog/gebeente77/a... - tot ja - len ten plny ksichtik 🙂 ked som takto bola naposledy ostrihana, mala som cca o 15kg meneeeeej 😒

elina313
autor
8. júl 2011

@happysmile Ďakujem, nech sa naplnia Tvoje slová 😀 😀 😀 😀

happysmile
8. júl 2011

@elina313 o boze ten bazen, v dobrom ZAVIDIIIIIIMMMMM! ja som si dala zavazok, ze ked budem velmi bohata 😀 tak si dam postavit vnutorny bazen, lebo v tomto hnusnom Irskom pocasi by som si vonkajsi bazen neuzila. a tento rok je tu extremne hnusne 😖

elina313
autor
8. júl 2011

@happysmile ten mi spravil manžel k mojím narodeninám pred 2 rokmi 🙂 a pre naše detičky, že nech sa vybláznia...ja som mu tvrdila, že za tie peniaze sme sa mohli do konca života na kúpalisku kúpať, ale ono to má fakt niečo do seba. Prídeš z práce domov a šup do bazéna, alebo teraz na MD, malý zaspí a s dcérkou šup do bazéna, rehoceme sa tam ako pubertiačky - teda jedna z nás aj je 😀 😀 😀 a hlavne, keď k nám prídu kamaráti s deťmi, tak máme vystarané 😀 😀 😀 😀 😀 škoda, že leto je len 2 mesiace 😖

gebeente77
8. júl 2011

Elinkaaaa, aj ja chcem taky bazeeeeeeeeeeen 🙂

gebeente77
8. júl 2011

@elina313 neboj, teraz uz je leto aj 4 mesiace - od juna do septembra 🙂

datelinka5
8. júl 2011

@elina313 elinka vies aky to je krasny vek od 30-40 ja mam na rok 40 ,ale dusa 18 ,na veku nezalezi ale na tom ako sa citis,ja vzdy hovorim ze ani v 60 nebudem stara 🙂 🙂 🙂 normalne sa uz tesim na 40 a mozem povedat ze som krajsia,rozumnejsia a este budem aj chudsia ako v 30,vtedy som sa len okolo deti krutila teraz mam viac casu pre seba a svoje ciele !!!!takze 30,40 zdar !!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

zofrinka
8. júl 2011

Ahojte bambuľky, dobré ránko!!!! Tak ja som dnes raňajkovala rohlík s masielkom a salámkou a samozrejme zeleninku k tomu!!!!!!! Vypila som si kávičku moju milované 3in1, a teraz premýšľam, čo s načatým dňom!!! Ale idem aspoň okno na obývačke umyť, už sa na to chystám asi 2 mesiace, ale buď pršalo, alebo proste sa vždy niečo našlo!!! A dnes mám aj spining, takže ďalšia chudnúca činnosť. Inak z mojej váhy som trošku sklamaná, lebo som od utorka pribrala kilo a to fakt stravovanie poctivo dodržiavam, aj pitný režim...no čo už, ale neklesám na duchu, raz to príde!!! Prestávam sa vážiť každý deň!!!!!!!

@elina313 ten bazéééénik ti ticho závidím, juj, to by bola paráda sa tam šľahnúť!!!!!!!

@gebeente77 v tvojom novom looku vyzeráš parádne a malý je tiež krásny!! Naša Katulka má tiež také krásne modré očká a velikéééééééééé!!! 🙂 🙂 🙂

Takže baby, krásny slnečný deň!!!!!!!

lusana
8. júl 2011

@elina313 ten bázén je super, taký by som veru tiež brala, bohužial bývame na činžiaku. CHodíme sa kúpať na záhradu, ale tam máme iba nafukovací, deti sa tam vybláznia. Ale zase chodíme tam na bicykloch, takže aspoň nejaký pohyb pre mňa.
S dietkou sa pekne držím, snáď prvá dieta, ktorá mi vyhovuje, aj váha išla dolu, tak sa z toho vytešujem.

zofrinka
8. júl 2011

@datelinka5 tak tak, presne ako vravíš!!! Aj mňa čaká budúci rok 30-tka, ale nejako to neriešim, zvlášť, keď na moju 30-tku už budem štíhla krásavica!!!

datelinka5
8. júl 2011

tak dviham zadok od PC aby sa mi tu nerozkysol a idem urobit sojove masko s cestovinou ,na gulky ma presla chut ked som si pomyslela kolko s tym roboty,dnes tu prsi takze nemam chut nieco robit a o 13 musim k zubarke brr,prajem pekny den !!! 🙂

gebeente77
8. júl 2011

@datelinka5 juj aj ja by som mala, hlavne si dat konecne vytrhut jeden zub nestastny 🙂 ja som upratala kuchynu, behla dat oprat saty, Dadko zatial spi, este dovtedy chcem poumyvat kuchynu a chodbu - zislo by sa aj povysavat, ale Dado ma z toho zvuku panicky strach, takze zatial vytiahnem len mechanicku metlu 🙂 a dnes idem vyskusat prvy raz svoju grilovaciu panvicu - idem si na obedik urobit grilovanu cukinu so zemiackami a smotanovo-cesnakovym dresingom 😀

dida84
8. júl 2011

Zdravím vás kočky... V super náladičke a plná energie... Toto stravovanie mi fakt vyhovuje... Nie som prejedená a cítim sa fit... 😉 Dnes moje menu:
raňajky: rohlík s rybyčkovou pomazánkou, káva
olovrant: dala som si pár lyžičiek zmrzlinky zo Samkovho pohára, hrozno
obed: zapekaná cukina plnená mletým mäskom a mozzarellou.... mňamka... 😀
a veeeeeeeľa vody a žihlavový čaj...
Mám za sebou aj trošku rýchlej chôdze, keďže sme boli doobeda s malým vonku dve hodiny... on na bycikli a ja som za ním takmer nestíhala... 😀
Chystáme sa s formičkami k Váhu, tak idem trošku naberať bronz... 🙂
Prajem krásny deň 😎

elina313
autor
8. júl 2011

@dida84 a aká krásna pozitívna energia z toho ide 😉

zofrinka
8. júl 2011

@dida84 a odkiaľže presne si...keď ideš ku Váhu??? 😉 Aj ja bývam na Považí!!!

zofrinka
8. júl 2011

ja som si dala na obed francuzáky od včera a zasa som bola na melónik, tak budem chrumkať!!! Okná som umyla nakoniec na dvoch izbách, tak paráda, a pôjdem na 18:00 na spining, tak som rada, že mám toľko energie, len dnes trošku zanedbávam pitný režim, tak to idem rýchlo dohnať!!! Zatiaľ ahojky!!

palvinka
8. júl 2011

ahojte 🙂 tak dobre sa to tu číta, žiadna z nás sa netrápi - nehladuje, to je paráda. Ja som včera ani nepísala, lebo som prišla opäť až v noci k pc tak som si len prečítala, nemala som včera zo seba dobrý pocit, lebo sme vyše pol dna neboli doma a keď sme prišli tak som sa tááák najedla aj ked to bolo v rámci diety, ale veľa naraz a to tiež nie je dobré. A navyše som si kupila tie pšeničné chleby máčané v jogurte a aj som ich zožrala tak preto ten blbý pocit. Proste ja doma nemôžem mať nič čo by ma lákalo a do skrinky so sladkosťami mám zákaz 😀 no a pitný režim tiež nebol ukážkový. Ale ráno dačo málo aj tak z váhy išlo dolu, tak ma to povzbudilo, že aj keď sú dajaké tie prehrešky počas dňa, treba hlavne večer si dať pozor.
Práve som dopila ľadovu kávu (osladenu 😝 ), proste v tejto horúčave som neodolala, musím si ísť kupiť umelé sladidlo, lebo horúčavy maju byť celý týždeň tak nech nemám výčitky 😀

@elina313 super máte ten bazénik, v tom si môžeš aj super zaplávať, my sme akurát včera napúšťali ten náš, my máme len taký menší gulatý na zahradu akurát sa omočiť takže dajaké tie dĺžky v nom nedám, ale aj tak poteší 😀

@gebeente77 super zmena ! Určite krátke vlasy oceniš teraz jak bude tak teplo 🙂

@zofrinka uži si spininig 🙂 , baby fakt dobré ste že aj zároveň cvičíte ja furt nič, stále mi to nejako nevychádza alebo jednoducho povedané - lemra som 😠 😅 Musím aspom tie brušáky denne začať ako @tiffanka vždy lepšie jak nerobiť ništ 🙂

zofrinka
8. júl 2011

@palvinka umelé sladidlo je dobrré pre tých, ktorí ho potrebujú, t.j. diabetikov, pre zdravého človeka nie je zdravé!!! Pôsobí horšie ako cukor, je to taký jed!!! Toto je info, ktoré mám priamo od lekára - diabetológa!!!!! Tak kašli na sladidlo, radšej si daj cukor, pokiaľ nemáš cukrovku, je pre Teba zdravší!!!

gebeente77
8. júl 2011

@zofrinka tak tak, alebo si pavlinka radsej kup trstinovy cukor namiesto bieleho 🙂

959touareg
8. júl 2011

@palvinka
zeny ma tu predbehli, presne to som chcela napisat.
neopovaz sa jest umele sladidla, ruky prec od nich, ruky prec od vsetkych vyrobkov, ktore ich obsahuju, dAVAJTE si obrovsky pozor aj pred doplnkami, najma vo vitaminoch ich je vsade , napr.aj slavny Martankovia pre deti su zdraviu skodlive, obsahuju umele sladidla, smutne, ze to rypu aj do vitaminov, dokonca tym krmia deti, fuj hnus.
umele sladidlo je tisickrat horsie ako riadny cukor.

gebeente77
8. júl 2011

No damy, ja dnes urcite zhresim, nakolko uz 3 den ma taaaak hrozne skriabe v hrdle a dusi, ze som si dnes kupila golia activ citronove - to mi vzdy pomahalo a budem pekne cmulat - zial je tam cukor, ale momentalne je mi prednejsie v klude prespat noc 🙂

smarti
8. júl 2011

@gebeente77 myslím, že to nie je až taký prehrešok.

palvinka
8. júl 2011

fíha to som o tom umelom sladidle vôbec nevedela. Ja som si tu kavu osladila s trsninovým tak teda budem aj nadalej ten používať, vďaka baby za info 🙂

Dnes som mala výbornu ľahku večeru, zeleninku zapečenu a posypanu s parmezánom. Dúfam, že už ma nepochití hlad, alebo skôr pažravosť na niečo sladké.

@gebeente77 myslím že to nebudede až také hrozné, pár cukríkov, hlavne nech zaberú 😉

elina313
autor
8. júl 2011

@gebeente77 jasné, hlavne sa vyzdrav ! inak mne pomáha Homeovox na hrdlo - homeopatikum, ale keď si dáš každé 2 hodinky 2 cukríčky, tak za chvíľu je po bolesti - teda aspoň u mňa 😉

gebeente77
8. júl 2011

ja som si davala aj Bioparox, zo zaciatku pomahal, teraz akosi nie 😢 inak porusujem dietu, lebo este teraz chrumem kysle zelene jablcko 😀

dida84
8. júl 2011

Prajem dobrý večer dámy... 🙂
@zofrinka sme zo Šale... máme super pieskovú "pláž" pri Váhu, tak sa tam chodíme s deťmi hrávať... kúpať sa však nedá... voda je strašne špinavá, aj keď podaktorým to vôbec neprekáža 😝 rozprestrieme deky a piknikujeme 😎 dnes však namiesto maškŕt bolo podávané ovocie 😀
@gebeente77 prajem skoré uzdravenie... mne občas na škriabanie v krku pomáha aj kloktanie Tantum Verde alebo aj ústnej vody 🙂