icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

magimary
11. jan 2012

@lentilka135 @dida81 , babulky môžem sa spýtať, koľko tak stojí to menu na deň/týždeň?
čo všetko je v tom menu? vyberá sa z viacerých verzií? 😕
ďakujem za odpoveď... 🙂

dida81
11. jan 2012

Je to jedna verzia a stoji 6,67 eur na den. su v tom č jedla denne, nic ine okrem toho nepotrebuješ.
- teda maju este za 10 e menu a iba obedove atd...
Ale možem povelat, že to ozaj chutné, výborné!

magimary
11. jan 2012

@dida81 Ďakujem a aké jedlá tam sú? to máš objednané aj na víkend? 😕

janka7177
11. jan 2012

@lentilka135 aj ja mam taku vysku a vahu tiez asi ako ty .Keby som dosiahla 65kg, tak som happy ale aj 70 by uz bolo fajn. 🙂

lentilka135
11. jan 2012

@magimary Sú tam rôzne jedlá, každý deň niečo iné. Pozri si http://www.update1.sk/_Menu.php a konkrétne U14-ECO. Chutí to fantasticky a niekedy mám problém to zjesť...

lentilka135
11. jan 2012

@janka7177 A teraz máš akú hmotnosť? Stravuješ sa formou update?

janka7177
11. jan 2012

@lentilka135 Pravdu povediac, teraz ani neviem, lebo ked som sa minuly tyzden odvazila, odisla mi chut znova sa postavit na vahu.Mala som 79kg. 😠 Snazim sa stravovat podlaNU, ale v robote je to trochu tazsie, tak si dopredu pozriem, co bude a nieco z toho vyberiem.Na obed chodim az po 13,30 h,varia velmi chutne ale polievky su zahustovane mukou a casto byvaju cestoviny.

magimary
11. jan 2012

@lentilka135 vďaka
a môžem ešte otázku 😅
ten rozpis sa mi zdá dosť komplikovaný (takto na pohľad)...
tie ostatné U1-15, či koľko to tam je sú pre koho?
prečo práve U14? 😅

lentilka135
11. jan 2012

@magimary U14 je menu podľa Réky. To je tuším Norbiho manželka. (opravte ma, ak som sa kopla) To asi ona zostavuje to menu a máš v tom stravu vlastne na celý deň- U1 - U 13 sú len vybrané druhy jedál, ktoré si asi tiež môžeš objednať, ale to neviem ako funguje.

magimary
11. jan 2012

@lentilka135 aha, vďaka 😉 a musím si objednávať aj ten víkend? 😕

amartinaa
11. jan 2012

@magimary ešte nie...teda aspoň včera nie...určite by som bola napísala, že je to OK...ááále neva 🙂 možno dnes už ju mám...len nie som doma, takže ked budem večer telef.rodine domov opýtam sa...

magimary
11. jan 2012

@amartinaa vážne?!
no, a mavion prišla už predvčerom... ☹
a bola posielaná ešte drahšie... 😖 🙄 😠 ☹

amartinaa
11. jan 2012

@magimary no, nevadí...ja ešte dnes napíšem či už dorazila, alebo nie 🙂 nuž naše pošty ponúkajú DE LUXE služby...zaplatíš, ale veľa si od toho nesľubuj 😀

lentilka135
11. jan 2012

@magimary Nemusíš víkend. Ani my neobjednávame víkend. Ale samozrejme papáme ako sa má. 😎

amartinaa
11. jan 2012

@magimary dakujééém, zasielka bola dnes doručená 🙂

magimary
11. jan 2012

júúúúj, tak kamenisko zo srdca je dole 😅 😀 😉
teším sa...
príjemné čítanie 🙂

dida81
11. jan 2012

@magimary no to je už na tebe .. teraz si už vikendy nedavam, aj bud. týžden som si dala menu už len 4x... bo raz je špenat na obed, ja ho nemám rada... ale na zac. som si davala 7 dni.. no to je už ozaj na tebe. 😉
/u mna to bolo skor take psychické, že aby som nejedla nič ine, len to menucko 😉 .. lebo 1 den som nemala menucko a vymyslala som stale , co pod zub.. teraz tj už ine.. aj ked mám chutky na sladke, dam si kusok ich čokiny, alebo dnes gaštanove pyré 😉 /

thera1
11. jan 2012

hej tá ich čokina je fajn....aj kakaový slimák...keď má človek chuť na sladké...a nemám potom výčitky svedomia... 😉

miskaajozko
11. jan 2012

Milé kočky, iba otváram oči ako krásne sa tu po sviatkoch rozbehla debata 😉 Takže zhrniem moje skúsenosti.
Začala som na váhe 65 kíl. Prvý mesiac mi váha išla dole celkom rýchlo. Každý týždeň som schudla 1 kg.
Druhý mesiac to išlo s váhou pomalšie, vtedy som schudla každý týždeň možno iba 300g alebo tak. Ale potom sa to začalo naozaj hýbať a pri poslednom vážení to bolo 58kg. Takže ešte mi chýba 1 kilo, ale budem rada keď to pôjde aj nižšie. Ja sa stravujem domácou stravou. Dokonca musím povedať, že raňajky aj obed mám úplne normálny, dokonca si niekedy(cez sviatky až doteraz) doprajem aj nejakú tú sladkosť. Samozrejme mám aj nejaké tie prehrešky, ale nie často. Tento spôsob stravovania mi veľmi vyhovuje. Knihu odporúčam, vie dobre namotivovať. Ja mám staršie vydanie. 😉 Vrelo odporúčam aspoň približne dodržiavať určené časy . Vyplatí sa to a treba vydržať aj keď dlho váha stagnuje. Skúšajte si svoje oblečenie a uvidíte ako po čase je voľnejšie a je to super pocit, obliecť si nohavice, ktoré ste už predtým pomaly ani nezapli. 😉 🙂

miskaajozko
11. jan 2012

Samozrejme tú sladkosť si doprajem len do 12-tej 🙂

miskaajozko
11. jan 2012

@lenka268 krásne Ti ide váha aj centimetre dolu. Blahoželám 😵

miskaajozko
11. jan 2012

@amartinaa toto fórum je naozaj skvelé, vie pomôcť v ťažkých chvíľkach chudnutia 😉

miskaajozko
11. jan 2012

@elina313 aj ja ďakujem za založenie tejto témy 😉

miskaajozko
11. jan 2012

@pralinka111 všetko s mierou 😉 Len U1 si môžeš dopriať viac. Ale určite nepodliehaj hladu, ak cítiš hlad, tak sa dojedz s niečím z U1. 🙂

miskaajozko
11. jan 2012

@janka7177 neboj tá váha sa pohne smerom dolu. Ja si nemyslím, že problém bude v obedoch o 13:30. Ak už potom jedávaš 🙂 ako máš, tak je to len otázka času kedy váha pôjde dolu. Akurát Ti to možno pôjde dolu trochu pomalšie. 😉

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
kaja73
12. jan 2012

@pavlina2222 ja cvicim pravidlene,zo zaciatku pre chudnutie,teraz už pre zdravie 😉 -telo sa proste hybat musi- a nemyslim tym behanie okolo deti 🙂
Cvicim aspon5-6 krat do tyždna-chodim do fitka-striedam tam kardio a klasicke posilnonavanie.
Takto pred rokom som mala 77kg-do polky jula som dala slimacim tempom dole 2 kila a potom som natrafila na norbiho a za dalsi cca pol rok je dolu 16kg-tada spolu už 18kg.
Teraz vazim 59kg na vysku 170cm-takže som velmi spokojna-len brusko musim este po 2 cisarskych vyformovat-to ide tažsie-cez jazvy previsa-ale aj tam je dolu už nieco cez 15cm 🙂

luciapejkova
12. jan 2012

@kaja73 To mas krasne,juj keby aj ja som bola uz aspon pod tou 70-tkou to by bolo uzasne ale ked to tak pomalicky ide,no ale aspon ze ide 😉 . Pomaly sa musim dokopat ku vahe 75 a potom ma to uz mozno nakopne viac i ked ani teraz to nieje hrozne oproti tej vahe 90 co som raz videla na vahe a to som si uz povedala no fuuuuj prasiatko a odvtedy to ide pomaly ale isto dolu. Musime baby nieco zo sebou robit aby sme boli krajsie a hlavne sa citili super a v lete mali dobrý pocit zo seba. A ta moja celulitida,to aj vy mate taku pomaranc.kozu? No hrôza pozriet na zadok a nohy. 😢

kaja73
12. jan 2012

@luciapejkova Celulitidu mam aj ja a aj strie ☹ to je hlavne o genetike,tažko to ovplyvnit. 😝

janka7177
12. jan 2012

@miskaajozko dakujem za podporu. 🙂