icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

thera1
12. jan 2012

tak ako sa nám darí???čo dnes varíte? ja kurací paprikáš a update cestoviny...na raňjky update chleba,up kečup a up paštéta...🙂

janka7177
12. jan 2012

Ja som mala na raňajky 3 ks tenkych parkov,kavu.Na desiatu jablko,10% smotanu,trosku chrumem musli.A nalievam sa vodou. 🙂 Na obed mam mas. gulky s rajc. omackou.

luciapejkova
12. jan 2012

@janka7177 Mňam masove guľky v rajcinovej omacke, 😀 😝 to mam rada

thera1
12. jan 2012

dobrý nápad....ako robíte omáčku? v guľkách máte aj ryžu?

tara2
12. jan 2012

Cavte 🙂
dlho som tu nebola, nestiham ale chudnunem s Norbim dalej 🙂 . Cez sviatky som kilo pribrala, ale teraz sa uz snazim vsetko dodrziavat, tak snad pojdu kilecka dole 🙂

lenka268
12. jan 2012

@elina313 dakujem 😉 , este som len na pol ceste 🙂 tak dufam ze dorazim do ciela 😵

lenka268
12. jan 2012

@miskaajozko 😉 tiez sa tesim

janka7177
12. jan 2012

@thera1 ja som jedla v jedalni, v praci, tak snad v tej omacke nebolo vela muky, ale bola dost sladka.Gulky obsahovali aj ryzu, ale ta sa do 15 h moze. 🙂

katulienka30
12. jan 2012

ahoj žienky neviete mi povedať či je niejaký rozdiel medzi Norbiho prvou knihou a touto čo vyšla teraz sú tam nejaké zmeny príp. niečo podrobnejšie popísané?

dida84
12. jan 2012

@katulienka30 pokiaľ viem, tak je tam rozšírená tabuľka 1,2,3 o ďalšie potraviny 🙂

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
elina313
autor
12. jan 2012

@lenka268 takýmto prístupom určite 😉 😉 😉 😉

kaja73
12. jan 2012

@pavlina2222 Prve 3m som brala ich menu-ale ja som si pridavala vlastne ranajky a ich jogurt som mala na desiatu a vecer som si pridavala surovu zeleninu k ich menu.
Niekedy som si zas vymenila ich olovrant za svoje ovocie-v ich menu mi totiž chybala surova strava-zelenina a ovocie. Oni vsetko varia.
Potom som už presla na vlastnu stravu-do 12h som jedla aj U2 a U3 do 15h U2 a az potom len U1.
Teraz už viacej porusujem-davam si napr ovocny jogurt na olovrant-tam je cukor-ale kedze chodim za tym cvičit,tak to spalim raz dva.
A tiež si už vecer doprajem 3-4 krat do tyždna za hrst jadierok-to je moja droga. 😝
Už to proste teraz striktne nedodržiavam,ale na 90% urcite.
No kym som nedosiahla vahu 65 kil som to brala ovela prisnejsie.
Cvicim vsak od uplneho zaciatku s norbi update.

grimaska4
12. jan 2012

caute baby,skuste v pohode aj norbiho puding praskovy-je vyborny maju tri chute ckolada punc a vanilka,balik stoji necele 3 eura a je to na liter vody,nepridava sa mlieko ani cukor a je vyborny a fajne sladky,

dida81
12. jan 2012

ja dnes žeriem, sice iba UD1,ale takto neschudnem 😝 /mimo menu som zjedla jablko, pol mandarinky,ich čokinu- dost vela 😠 a pol ich rohlika s jogurtom ráno.../ 😖
No nic, snad zajtra bude lepšie. 😅
Ja si nemožem kupovat tie ich dobroty, bo ma to pokusa len , ked to mám doma....
Ale sla som dnes vyplatiti menu a že kupim si.... vrrrrr

dida81
12. jan 2012

@grimaska4 aj ich hotový puding je výýýýborny, cokoladový aj vanilkový, stoji myslim 35 centov. 😉

grimaska4
12. jan 2012

ano viem,lenze ja zijem v Rakusku a som rada ze sa ku mne dostane aspon v praskovej forme..

thera1
12. jan 2012

vždy som si myslela ,že taká dusená mrkva je dobrá voľba na večeru,,,,a ajhľa...kód 2... 🙂 majú pravdu,strúhaná surová je oveľa lepšia.... 😵

dida81
12. jan 2012

@thera1 a surová sa može večer?

thera1
12. jan 2012

@dida81 mrkva je kód 1...teda ano...

dida81
12. jan 2012

a akože dusena je 2??? 😲 to mi nejde do hlavy ...

thera1
12. jan 2012

@dida81 Lebo varená má vraj vyšší glykemický index....píšu....

dida81
12. jan 2012

@thera1 vdaka 😉

magimary
12. jan 2012

ja si idem zajtra prvýkrát objednať update menu na bud. týždeň...
som zvedavá, či mi to bude chutiť...ja mám taký vyberavý jazýček...ä
resp. ja vždy jedávam len domácu stravu...
aj keď niekedy ideme do reštaurácie, vždy si dávam hranolky a syr, lebo to jediné mi príde "domácky známe"... 😅
trochu sa toho obávam, či mi to bude po vôli...
ale tak snáď sa premôžem, keď nebude nič iné, no nie? 😅 😝

thera1
12. jan 2012

moja sestra mala tento týždeň menu..a povedala ,že už radšej nie ,že si skôr objedná z tých hotových jedál čo by jej išlo na chuť....ja si radšej varím podla Updateu...

magimary
12. jan 2012

a ešte som sa chcela spýtať, či je nejaká internetová stránka s cvičeniami podľa tej Réky? 😕

no, ja by som si tiež radšej varila, ALE toto hotové má taký psychologický moment, že jednak nič neporušíš a jednak nič iné nebudeš vymýšľať...
tak preto chcem aspoň vyskúšať...

thera1
12. jan 2012

veď vyskúšaj....ja si varím a predsa nič neporušujem.... 😉

dida81
12. jan 2012

@magimary no ved uvidiš, podla mna varia výborne, vyslovene domácky, fajne ochutene ... V mojom okoli su už TRI kocky, ktore si to objednávaju, kazda si to chváli. No ved uvidis. 😉 Každej to chuti. 😉