icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

lenka268
12. jan 2012

@magimary

https://www.youtube.com/watch?v=UIjy-yKIPtg

https://www.youtube.com/watch?v=c54Yfxi5FV4

https://www.youtube.com/watch?v=F256MmfzkVY

toto mi poslala @mariana0915 ked som zacinala, sem tam nakuknem pocvicim ale ja cvicim celkovo vemi malo takze v tomto by som chcela nieco urobit, hadam ti to pomoze 😉

lenka268
12. jan 2012

@magimary ked som pozerala na youtube su tam aj nejake ine urcite najdes 😉

magimary
12. jan 2012

@lenka268 vďaka!

grimaska4
13. jan 2012

@magimary
nie je internetova stranka s cviceniami od reky,akurat na youtube najdes par cvikov take 8 mintove zostavy,ale je tam toho strasne malo,kup si jej dvd-cka,maju v norbi update stoja do 10 eur a su vyborne,ja mam od nej vsetky a cvicenia striedam

miskaajozko
13. jan 2012

Ahojte kocky, odporucam aj cvicenia od hanky kynychovej. Su tam aj cvicenia na nete. Najdete to ked date do googlu jej meno. Co sa tyka tej mrkvy, tak si myslite, ze aj zeleninova polievka bez muky je zla volba na veceru?
Lebo sem-tam mi pride na veceru na nu chut 🙂 Prajem pekny den 😉

thera1
13. jan 2012

@miskaajozko ak chceš striktne dodržiavať tabulku tak to nie je dobrá voľba,lebo mrkva,kaleráb ,petržlen,zemiaky,suchý hrach,suchá fazuľa,kukurica,tekvica,topinambur,cvikla,sú všetko kód 2...ale všetky ostatné zeleniny sú 1... 😉

thera1
13. jan 2012

dole sú super videá s cvičeniami,komu čo vyhovuje....
http://www.hejbejse.tv/

thera1
13. jan 2012

kto vie po maďarsky dobré veci tu nájde...
http://fogyokura.bizony.hu/schobert-norbi-updat...

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
lentilka135
13. jan 2012

@magimary Potom daj vedieť, ako Ti to chutilo. Lebo mne teda chutí... Nemôžem na nič šomrať. Ale ja zasa nie som ani extra vyberavá. 😉 Ale budeš vidieť. Veď 100 ľudí, 100 chutí...

stardust
13. jan 2012

ked som prvykrat cvicila podla Rubint Réka, zvladla som len 10 minut a nasledovala svalovica na nohach ako nikdy predtym 😀 😀 DVD som dostala od kamaratky, aj ked nerozumiem madarsky, nevadi....co je to vlastne Húz? Slovicko na pohananie koni?

lentilka135
13. jan 2012

Ja sa chodím vytriasť na vibračnú plošinu, tak cca 3x do týždňa a ešte aj na rollen a prechádzky z havom. A sem-tam na bežiacom páse hopsám....
Dievčatá, chcem sa spýtať, či môžem aj večer chrumkať pšeničné chlebíčky. Keby som náhodou dostala neznesiteľný hlad. Ale zatiaľ zvládam bez problémov.

thera1
13. jan 2012

@stardust húz je ťahať,napnúť,natiahnuť.... 😉

grimaska4
13. jan 2012

@stardust huz znamena tahaj ,potiahni

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
evista3
13. jan 2012

ahojte som tu nova a chcem sa opytat dnes som videla nonu knihu v com je ina ako ta prva musim si ju kupit?

evista3
13. jan 2012

ahojte som tu nova a chcem sa opytat dnes som videla novu knihu v com je ina ako ta prva musim si ju kupit?

andel1987
13. jan 2012

ahojte kočeny tak ja držím už úspešne šiesty den a bez problémov ako býva u mna zvykom lebo neznášam diety ktoré ma moc obmedzujú ale toto ani neviem že niečo držím 😀 čo je super, ja sa stravujem po svojom domácky len to dodržiavam časovo podla tých predpisov a mám dole 2 kilá 😀 😀 😀 😀 ja som skoro boškala váhu sa tešímmm moooooooc, a na sladké mi teraz moc ani nepríde chut a ked áno tak si hovorím herečka vydrž dáš si doobeda 🙂 . Tak sa držte babule ide to doleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
dida81
13. jan 2012

@pavlina2222 to myslis vazne s tými pšenicnými chlebikmi?????? 😲 No pravda je, ze no Vianoc bývali casto v menucku na večeru po 3 ks s natierkou.. od noveho roka - ani raz .. iba maces... A už teda aj viem prečo.... ale zase neviem,ja som ich dost jedla a pekne som s nimi schudla. 😉
/nemysleli kukuricne? 😕 /

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
lentilka135
14. jan 2012

@dida81 No a ja som včera spapkala 4ks tých pšeničných. Čo už. Ale nezdá sa mi, že by to bolo z U1 na U3. A tá nová kniha je už v predaji? Nejaký link sem hoďte, nech vidím ako to vyzerá. 😉

janka7177
14. jan 2012

Caute baby, ako tak citam,vidim, ze v novej knihe su zrejme zmeny.Takze uz aj ryza je U3 a dokonca aj tie chlebicky? ☹ A co zemiaky?Je v novej knihe vela zmien?

thera1
14. jan 2012

@lentilka135 zemiaky sú 2....

zuzana84
14. jan 2012

Dievcata, neviete nahodou recept na update chlebik? Kupila som si ich muku a rada by som si ho upiekla. Dakujem 😉

andel1987
14. jan 2012

@pavlina2222 ahoj začínam na 82 a dufam že skončím na 65 minimálne takže ešte 15 😀

thera1
14. jan 2012

@zuzana84 100 dkg norbi múka,1,5 dkg sol,1,5 dl oliv olej,3,0 dkg kvasnice,3-4 dl vlažnej vody...toto som stiahla z maďarskej stránky...

dida81
14. jan 2012

hneda ryza byva bezne v menucku na obed, to neni určite 3.... a viete co? Ja ten psenicný chlebik budem jedávat na večeru. Kedze doteraz som s nim schudla, pre mna tj blbost. a na zac. som jedávala aj 5 ks večer, neskor mi stacili aj tie 3 ks.
- su aj kukuricne, aj ryzove -možno tie su U3,ale pšenicne... 😝

Dnes som si robila na obed zapekane update cestoviny, s 10% kyslou smotanou, so sunkou, syrom a rajcinkami. A na olovrant update palacinky. 😉 už mám cesto zarobene 😉