icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

kaja73
14. jan 2012

@dida81 Ja si tu novu knihu ani neplanujem kupovat-idem po starom-ved to funguje.
Ryžu si dam v poho do 15h a aj vecer tie polystyreny-mne to už pride tak,že ubral vela potravin, aby siel lepsie jeho obchod-ved co nam potom zostava 😝 len kupvat jeho U1-no se...m na to.

martinka1981
14. jan 2012

Dievčata ,nieste tu niektora z BA čo berie menu ?

dida81
14. jan 2012

@kaja73 ale ja mám jeho novu knihu , no ja som to tam nenasla... a ta baba ,co to pisala, vraj sa len pýtala v predajni na to. Ved si zase možme niečo prisposobit podla seba, najma ak vieme , že to je ok. 😉

dida81
14. jan 2012

@kaja73 do kelu, ja by som si inak uplne vsetko vedela doma predstavit z jeho predajne. Mne to chuti, chudne sa z toho ... Ale akože tie ceny tak vseobecne su vyssie ako v bezných potravinách veru.
No ved uvidim časom, teraz len to. 😉 Ty teraz ako papáš?

grimaska4
14. jan 2012

@pavlina2222
Norbi ma vela potravin prekodovanych,ta prva jeho knizka v preklade do slovenciny kde je s tou spevackou katinkou ma ine kody ako ta druha co teraz vysla na slovensku vpreklade,ved sam sa vzdelava a furt studuje a vyjde mu daco nove ohladom potravin a nezabudnite tu prevu knihu pisal v roku 2005 a vtedy este neboli update vyrobky

kaja73
14. jan 2012

@dida81 Idem podla starej knihy,varim si sama,ale nieco už porusujem-napr ovocny jogurt si davam na olovrant a vecer zjem dost casto za hrst jadierok-inak sa držim.
Na vysku 170cm mam už 59kg,takže už dako chudnut nemusim,len formovat hlavne brucho 😉

grimaska4
14. jan 2012

@lentilka135
ano uz je v predaji,chod do hociktorej update predajne a najdes ju tam ,ale mrnkni na facebbooku na update stranku

grimaska4
14. jan 2012

@kaja73
na brucho pomozu aj rekine cviky,to najnovsie dvd-ko z 2011 je brutal,budes mat take ploche brusko ze az,a to dvd-stoji neceleych 10 eur,takze az tak vela to nie je

kaja73
14. jan 2012

@grimaska4 Ja brucho cvicim už pol rok aj s radami od trenera-som denne vo fitku-,ale po 2 cisarskych je to už ine kafe-ale tych 16cm mam z neho už dole,no stale nad jazvou previsa.
Takže sa proste snazim dalej-ide to- len pomalsie ako po prvom cisarskom.

lentilka135
14. jan 2012

@dida81 Veď to, že načo zmeny, keď to išlo aj s prvou knihou. No pokračujem rozhodne ďalej... nebudem s tou novou knihou ani vymýšľať. 🙂

lentilka135
14. jan 2012

A môžte mi niekto aspoň približne napísať, aké ceny sú tých potravín v Update predajni? Napr. múka, cestoviny, ... a to z tej múky si môžem robiť aj palacinky?

grimaska4
14. jan 2012

@lentilka135
muka stoji 3 eura kilo,cestoviny okolo 2,50,a z muky mozes robit aj palacinky,chces aj recept?

dida81
14. jan 2012

@kaja73 tak hrstka jadierok sa neráta a ze ovocny jogurt pri tvojej váhe? Dobrá!!! Inak si moja velka motivácia od zaciatku... Mne chýba už len 1,2 kg do 65kg ... to som si dala ciel. Ked ho dosiahnem /nejako mi to ide pomalsie, no hlavne že ide, necvicim vobec a obcas si pridam nejaku maškrtu od nich/ možno si dam na takých 62-63kg a to mi bude pri 174cm uuplne stacit. 😉 😉

Aj chodis do predajne? Možno sme sa stretli. 😀

dida81
14. jan 2012

@lentilka135 jasne, ja ich mam dnes na olovrant 😀
/kupis ich muku, ich sladidlo a potom ja som dala vsetko normálke, citala som ich presný recept, je tam aj minerálka, to som nedala, inak v pohodke, mám aj ich dzem - marhulový 😀 /

kaja73
14. jan 2012

@dida81 Zo zaciatku som chodila,ale potom už len mm mi chodil pre menu a aj teraz, ked treba ,napisem a on nakupi-takže skor s mm si sa stretla. 😉
Ale ja už kupujem len ich cukor-ten si davam do kavy. Pecivo kupujem slatinsky chlieb z bily-ten je 100% celozrny a chuti mi viac ako ich pecivo.

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
stardust
14. jan 2012

baby, aj cvicite podla tych DVD od Rubint Réka? Vraj sa daju kupit aj v SR, á 10 eur, silne o tom uvazujem, ked sa nabuduce zatulam do mojej rodnej hrude. Su tie DVD na slovenskom trhu predabovane do slovenciny? Je ten dabing dobre zosynchronizovany? Alebo je to v madarcine s titulkami?

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
stardust
14. jan 2012

@pavlina2222 ved to aj mne...ja mam taku postavu, ze mi vsetci ochotne davaju DVD s cvicenim. Najcastejsie z UK, ale tie sa mi moc nepacia. Rubint aspon neksichtuje tak sprosto, ako vacsina anglickych televiznych hlasateliek, ci to to je.

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
grimaska4
14. jan 2012

@stardust
@stardust
ma ich len v madarcine,ja napr.po madarsky viem,ale cvici podla nej aj kamoska a ona po madarsky nevie,tak len pozera ze co robi,napr,ja som podla nej zacala cvicit od augusta 2011 a stravovat sa podla nich tiez,samozrejme niekedy s prehreskami bo bez sa to neda,ale musim povedat ze moja postava sa uplne zmenila,spevnila sa,brucho nemam ziadne a to som po jednom cisarskom,mala som v auguste 67 kil a teraz mam 57,som spokojna a to bez hladovania,pretoze ja diety nemusim,ja bez sladkosti nedokazem zit a tu si ich mozem dopriat,aj ked maju drahe vyrobky ale stoji to zato a nohavice,rifle som nosila 31 a padali zo mna,teraz pred vianocami som si bola kupit a kupila som 27,podotykam tie iste znacky su obidve,lebo ja ine rifle ako lewis-ky neobleciem

lentilka135
14. jan 2012

@grimaska4 No tak poprosím. 🙂 Asi tam fakt skočím. Z tej múky môžem aj piecť napr. muffinky? To je vlastne aká múka? Či nejaká univerzálna?

lentilka135
14. jan 2012

@dida81 A na akej hmotnosti si začínala? Koľko sa už takto stravuješ? Ja som sa dnes merala a -4 cm obvod brucha.

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
grimaska4
14. jan 2012

@lentilka135
ano,ta muka je univerzalna,takisto ako vsetky produkty norbi update,napr,aj tato muka ma znizeny objem uhlohydratov az o 50% s porovnani s obycajnou mukou,a bohuzial pribera sa z uhlohydratov a nie z tukov,maju aj nieco take ako master mix-to je ako muka ale miesa sa pol na pol s obycajnou mukou,hotovu norbi muku maju od decembra len v predaji,je taka zltkasta ja robim aj fliacky z nej na halusky boli dost tmave,nie take ako z bielej polohrubej muky,ale chutovo ok

grimaska4
14. jan 2012

@lentilka135
a teraz citam ze si sa pytala na mufinnky,ano da sa robit aj z tej muky ,ale pruznam sa ja som zatial robila len z master mixu,lebo tuto muku mam asi tyzden.mam aj recept na tie mufinky keby si chcela

pone
14. jan 2012

ako sa vam dari s tou dietou chcem si kupit knizku od norbhi oplati sa to

grimaska4
14. jan 2012

@pone
@pone
to nie je dieta ale zivotny styl!