Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Dievčata ,nieste tu niektora z BA čo berie menu ?
@pavlina2222
Norbi ma vela potravin prekodovanych,ta prva jeho knizka v preklade do slovenciny kde je s tou spevackou katinkou ma ine kody ako ta druha co teraz vysla na slovensku vpreklade,ved sam sa vzdelava a furt studuje a vyjde mu daco nove ohladom potravin a nezabudnite tu prevu knihu pisal v roku 2005 a vtedy este neboli update vyrobky
@lentilka135
ano uz je v predaji,chod do hociktorej update predajne a najdes ju tam ,ale mrnkni na facebbooku na update stranku
@dida81 Veď to, že načo zmeny, keď to išlo aj s prvou knihou. No pokračujem rozhodne ďalej... nebudem s tou novou knihou ani vymýšľať. 🙂
A môžte mi niekto aspoň približne napísať, aké ceny sú tých potravín v Update predajni? Napr. múka, cestoviny, ... a to z tej múky si môžem robiť aj palacinky?
@lentilka135
muka stoji 3 eura kilo,cestoviny okolo 2,50,a z muky mozes robit aj palacinky,chces aj recept?
@kaja73 tak hrstka jadierok sa neráta a ze ovocny jogurt pri tvojej váhe? Dobrá!!! Inak si moja velka motivácia od zaciatku... Mne chýba už len 1,2 kg do 65kg ... to som si dala ciel. Ked ho dosiahnem /nejako mi to ide pomalsie, no hlavne že ide, necvicim vobec a obcas si pridam nejaku maškrtu od nich/ možno si dam na takých 62-63kg a to mi bude pri 174cm uuplne stacit. 😉 😉
Aj chodis do predajne? Možno sme sa stretli. 😀
@lentilka135 jasne, ja ich mam dnes na olovrant 😀
/kupis ich muku, ich sladidlo a potom ja som dala vsetko normálke, citala som ich presný recept, je tam aj minerálka, to som nedala, inak v pohodke, mám aj ich dzem - marhulový 😀 /
@dida81 Zo zaciatku som chodila,ale potom už len mm mi chodil pre menu a aj teraz, ked treba ,napisem a on nakupi-takže skor s mm si sa stretla. 😉
Ale ja už kupujem len ich cukor-ten si davam do kavy. Pecivo kupujem slatinsky chlieb z bily-ten je 100% celozrny a chuti mi viac ako ich pecivo.
baby, aj cvicite podla tych DVD od Rubint Réka? Vraj sa daju kupit aj v SR, á 10 eur, silne o tom uvazujem, ked sa nabuduce zatulam do mojej rodnej hrude. Su tie DVD na slovenskom trhu predabovane do slovenciny? Je ten dabing dobre zosynchronizovany? Alebo je to v madarcine s titulkami?
@pavlina2222 ved to aj mne...ja mam taku postavu, ze mi vsetci ochotne davaju DVD s cvicenim. Najcastejsie z UK, ale tie sa mi moc nepacia. Rubint aspon neksichtuje tak sprosto, ako vacsina anglickych televiznych hlasateliek, ci to to je.
@stardust
@stardust
ma ich len v madarcine,ja napr.po madarsky viem,ale cvici podla nej aj kamoska a ona po madarsky nevie,tak len pozera ze co robi,napr,ja som podla nej zacala cvicit od augusta 2011 a stravovat sa podla nich tiez,samozrejme niekedy s prehreskami bo bez sa to neda,ale musim povedat ze moja postava sa uplne zmenila,spevnila sa,brucho nemam ziadne a to som po jednom cisarskom,mala som v auguste 67 kil a teraz mam 57,som spokojna a to bez hladovania,pretoze ja diety nemusim,ja bez sladkosti nedokazem zit a tu si ich mozem dopriat,aj ked maju drahe vyrobky ale stoji to zato a nohavice,rifle som nosila 31 a padali zo mna,teraz pred vianocami som si bola kupit a kupila som 27,podotykam tie iste znacky su obidve,lebo ja ine rifle ako lewis-ky neobleciem
@grimaska4 No tak poprosím. 🙂 Asi tam fakt skočím. Z tej múky môžem aj piecť napr. muffinky? To je vlastne aká múka? Či nejaká univerzálna?
@dida81 A na akej hmotnosti si začínala? Koľko sa už takto stravuješ? Ja som sa dnes merala a -4 cm obvod brucha.
@lentilka135
ano,ta muka je univerzalna,takisto ako vsetky produkty norbi update,napr,aj tato muka ma znizeny objem uhlohydratov az o 50% s porovnani s obycajnou mukou,a bohuzial pribera sa z uhlohydratov a nie z tukov,maju aj nieco take ako master mix-to je ako muka ale miesa sa pol na pol s obycajnou mukou,hotovu norbi muku maju od decembra len v predaji,je taka zltkasta ja robim aj fliacky z nej na halusky boli dost tmave,nie take ako z bielej polohrubej muky,ale chutovo ok
@lentilka135
a teraz citam ze si sa pytala na mufinnky,ano da sa robit aj z tej muky ,ale pruznam sa ja som zatial robila len z master mixu,lebo tuto muku mam asi tyzden.mam aj recept na tie mufinky keby si chcela
ako sa vam dari s tou dietou chcem si kupit knizku od norbhi oplati sa to

@dida81 Ja si tu novu knihu ani neplanujem kupovat-idem po starom-ved to funguje.
Ryžu si dam v poho do 15h a aj vecer tie polystyreny-mne to už pride tak,že ubral vela potravin, aby siel lepsie jeho obchod-ved co nam potom zostava 😝 len kupvat jeho U1-no se...m na to.