icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

kaja73
16. jan 2012

@bettina Praveže po novom je vraj aj polystyren U3-ja ho vsak budem jest-ved mam na nom napisane, že ma nizky glykemicky index--kupujem racio-siluette psenicne a tam je to jasne napisane. 😉
Takže v tomto pripade norbiho neriesim a riadim sa vlastnym rozumom.

grimaska4
16. jan 2012

@bettina
U3 si oba chleby ci sa to dakomu paci alebo nie,ale bezny chlieb psenicny nie je U3 kvoli kvasu.. ☹ ,ale kvoli psenice su oba.A uhlohydraty?samozrejme ze ich treba sledovat,preto maju aj vyrobky svoje vlastne co nie su nic ine len so znizenym obsahom uhlohydratov,tak asi nie so srandy,ale kazdy nech sa stravuje ako chce a kedy chce,mate precitanu jednu knihu ktora ma takpovediac zaklady teraz ubohi slovaci prelozili dalsiu,ktora vobec neni nova len akoze na Slovensku lebo je prelozena,norbi ma inak minimalne 10 knih o update a o chudnuti,takze ma laskavo nechajte na pokoji tiez nikoho nesudim za prispevky kazdy ma svoj nazor a nech sa stravuje ako chce

lenka268
16. jan 2012

@amartinaa ahoj suhlasim s tebou, ked sem nakuknem je to na mna trocha moc "technicke", same kody, vyrobky, v konecnom dosledku o tom je forum, kazdy pise co ho zaujima a co uzna za vhodne. Dedukujem z toho ze novu knihu ci uz je nova alebo nie to mi je jedno kupovat nebudem aj ked som pisala ze budem par stranok do zadu. Nepotrebujem byt s toho pomylena. Kazdy vie co je pren najlepsie, kazdy nech sa zariadi. A ty ako pokracujes?. Ja nemam moc dobre obdobie. Rozjedla som sa a troska stagnujem. Pytam sa aj preto lebo sme boli podobna vahova kategoria 😉 . Pekny den vsetkym 😉

mavion
16. jan 2012

prosim baby ktore su v sukromnej, povie mi niektora preco ste si ju zalozili?

mavion
16. jan 2012

no ja mam novu knihu a vobec nemam pocit ze je to take hrozne 😕 podstata update sa nezmeni a ta je o casoch a dovolenych potravinach..stare spolubojovnicky 😉
@amartinaa ty co si myslis?

mavion
16. jan 2012

@lenka268 leni nic si z toho nerob, ja som mala tiez take obdobie, ale uz tvrdo dodrzujem..dokonca som sa vzdala cukru v kave, co som si nikdy nemyslela ze dokazem 😉 takze hlavu hore 🙂

mavion
16. jan 2012

@thera1 ty si teda sikovna, len tak dalej 😉

lenka268
16. jan 2012

@mavion mas pravdu v tom ze dolezita je ta podstata a ta by sa menit nemala, ci uz druhu knihu mam alebo nie podla mna je to asi jedno pretoze prvu mam precitanu a nedam na nu dopustit. Naucila ma zaklady a vaha ide dolu aj ked som @amartinaa pisala ze momentalne mi vaha stoji lebo porusujem. Ale je to len prechodne obdobie verim tomu, ved na mne zalezi ze ano. 😔

lenka268
16. jan 2012

@mavion dakujem za povzbudenie potrebujem to ako sol 😔 😨 ☹

mavion
16. jan 2012

@amartinaa aha uz som si vsimla ze si ju este necitala, tak sup sup som zvedava na tvoj nazor 🙂

mavion
16. jan 2012

@lenka268 ved na to sme tu 😉 ja som mala prechodne obdobie sviatky a aj nejaky cas po nich..

kaja73
16. jan 2012

@mavion zacalo to myslim tym, ze baby nechceli verejne pisat svoju vahu a miery a teraz tam už kecame aj inom-už je to take fakt osobne 🙂

mavion
16. jan 2012

@kaja73 ja uplne chapem, ja osobne som tiez za sukromnu, uz davnejsie nad nou rozmyslam..aj kvoli tomu ze sa da preberrat aj nieco ine, tu to musi byt len k teme

grimaska4
16. jan 2012

@kaja73
ja ti svoju napsiem vaha 57kg vyska 167cm,v auguste som zacinala presne10.08.2011 s vahou 67kg,a nehladujem sem tam aj porusim,lebo napr.moju kastany cokoladu nenahradi ziadna update sladkost,aj ked aj tie mam rada,vaha mi ani tak moc nesla dole ale postava sa uplne zmenila zisla som dole 3 konfekcne velkosti z 30 na 27 a som spokojna,ale vela robi aj sport,ja beham 3x do tyzdna 9km,cvicim s rekou dakedy aj denne min20 minut,dakedy len 2x do tyzdna

zuzana84
16. jan 2012

Ahojte, potrebovala by som poradit, uz par dni sa mi celkom dari, no napriklad vcera ma vecer prepadol strasny vlci hlad, a mala som chut nieco chrumat, alebo na nieco sladke. Chvalabohu som to ustala, a prave preto sa chcem opytat, ako to riesite vy? co mozem vecer chrumkat ked sa nieco taketo stane? A ked si kupim update sladkost, tu mozem aj vecer? 😅

kaja73
16. jan 2012

@grimaska4 ja s tym tiež nemam problem-povodna vaha 77 kil,terajsia 58kil a vyska 170cm.
Prve 2 kila sli dole za prvy pol rok minuleho roku-to som len tak skusala nieco so sebou robit- a potom od polky jula som nabehla na update-ten povodny 😉 a za dalsi pol rok je dolu daslich 17kil.
Som okrem pondelka denne vo fitku mam aj trenera a zameriavam sa hlavne na brucho,ktore dva cisarske dost poznacili a aj vzhladom k mojmu veku,to už ide s bruskom tažsie,ale už mam len 75cm pas z povodnych 90cm 😉 a kazde stehno zislo z povodnych 65cm na terajsich 52,5cm.

betty21
16. jan 2012

Ahojte baby, vidím že je tu príspevkov neúrekom. Mám jednu otázočku. Baby začala som sa minulý týždeň stravovať menu z update predajne a ak som mlsná tak si dám surovú mrkvu poprípade šálku polotučného mlieka čo je U1. Aké máte skúsenosti a ako vám išli kilá dole a hlavne za aké obdobie? Ich chlieb je U1 a môžem ho mimo menu aj po 15,00 hodine? A hlavne cvičíte alebo sa iba stravujete podľa norbiho? Ď A K U J E M

betty21
16. jan 2012

@kaja73 bože to sú krásne výsledky. ja som začala minulý týždeň so stravovaním s menu z up date predajne ale necvičím, teda začínam. Asi tie kilá nepôjdu hneď tak dole ale uvidím. Ja som minulý rok schudla 6 kg, ale cez sviatky som 2,5 kg pribrala.Minulý rok som sa nestravovala podľa norbiho. Iba minulý týždeň som začala so stravou podľa norbiho. Ja mám strach že budem výnimka a nezaberie na mňa ani norbi. Aj sa som po dvoch cisárskych a najviac by som chcela dať do poriadku brucho. A tiež nie som už najmladšia 😀 😀 😀

kaja73
16. jan 2012

@betty21 Vekovo sme podobne na tom-tento rok to bude 39-aj u teba?
Cisaraky su svine na brucho,po prvom to este ako tak slo dolu aj bez dakej vacsej namahy,ale tento druhy ma odrovnal 😝
neboj ak sa budes pravidelne stravovat,k tomu update a k tomu pohyb -tak to pojde. 😉

betty21
16. jan 2012

@kaja73 stravujem sa ich stravou, chcem sa naštartovať a celkom je to chutné. Mám kúpený aj ich cukor a múku. Ja kávu pijem iba s mliekom bez cukru aj vtedy keď nechudnem. Teda malé preso si bez cukru určite nedám ale už dávno také nepijem. teda odvtedy čo som otehotnela a teraz aj keď nekojím ho tiež nepijem i keď ho milujem, lebo potom mám problém zaspať a preto pijem iba inku. Povedzme že to je káva. Ale je pravda že ja zlyhávam na sladkostiach. Máš skúsenosť s update sladkosťami? Ja som mala 39 pred pár dňami. Takže sme narovnako staré, iba tie kilá som niekde inde ako ty. Hádam ťa dobehnem 😀 😀 😀

dida81
16. jan 2012

@thera1 tak to je paráda!Blahoželám! 🙂 To mne ukazala vaha po mesiaci, ale ja sa nestazjume, dnes ráno 65,5 kg---čiže už len pol kila 😉 😀 a potom si dam nový ciel
🙂

@bettina no ja odzaciatku pisem o polyst. chleboch... 😉

kaja73
16. jan 2012

@betty21 Z ich sladkosti mam skusenost len s tvarohovymi tyčinkami a coko pudingom-oboje mi chuti. 😉
Tiež do kavy použivam ich cukor-ja lubim kavu sladku.
Inak už teraz nic od nich nekupujem,ale prve 3m som brala ich celodenne menu 🙂 a potom som este možno 2m kupovala ich chlieb,ale teraz už nie.
Vystacim si so slatinskym chlebom a racio polysytrenmi-tymi s nizkym glykemickym indexom.

kaja73
16. jan 2012

@betty21 http://www.celozrnnychlieb.sk/ tento chlebik kupujem a jem do 15h. Ale zas sa ho neprejedam-rano 1-2 krajceky a niekedy na olovrant-ale to už nie casto.

dida81
16. jan 2012

@betty21 ahojček, ja mám menu už od 3.novembra... Len som chcela, že ja som okrem menucka nič take nezvykla, iba jablčko.. V poslednej dobe si obcas doprajem sladkost z UD predajne 🙂 , inak mimo toho nie.Drzim palceky. 🙂

dida81
16. jan 2012

@kaja73 kde ho u nas maju prosim ta? 😉 /v Bille?/

dida81
16. jan 2012

@kaja73 Vieš ako sa pamatam, ked som prvý krát napisala sem na forum a ty si mi odpisala, vtedy si mala myslim 62 alebo 63 kg...mne sa to zdalo, že to ja nikdy už mat nebudem. A kukni, je len januar a ja nie som tak daleko ... Juuuj, fakt je to super. 🙂

kaja73
16. jan 2012

@dida81 Ano,v BILLE 😉

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
dida81
16. jan 2012

Este som chcela, ja už menucka postupne znizujem. Minulý týžden som mala už len 5x, tento týžden 4x a na bud. si davam už len 3x. 🙂 🙂 Takže už aj ja si zacinam varit 😉 Zatial sa to da, uvidim, ked zacnem pre seba denne, mm iné a Jakubkovi iné 😝 Jáj, sme my rodinka vyberavá. 😅 😉

betty21
16. jan 2012

@kaja73 ja nastupujem do roboty a nebudem mať čas si vyvárať a preto tie menu budem od nich kupovať , idem pozrieť ten chlebík