icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

midu6
25. jan 2012

@janka7177 jaj veru,je.a hlavne ked som tak dlho nic nerobila,ale tak snad ma to uz nakoplo a zacnem chodit pravidelne.dala som si vcera aj magnezium snad mi to pomoze🙂no u nas zase je hrozne,zamracene a este zacali poletovat aj vlocky,bleee ja uz chcem letooo....

dida81
25. jan 2012

Ahojte,
tak ja som bola omrknut to studio tu u nas - okrem teda power plate , maju aj ine stroje, ktore ma zaujali. Napr. podobne ako orbitrek,ale nohy mas v takom vakuu a cvicis, cim ovela viac spalujes a iné. /odporucaju 30 min/ a potom take masazne ... to ma nezaujima.
Tak už sa len nakopnut 2 x týždenne. 😝
@kaja73 pre teba si chcela info, tak tu: www.edera.sk /snad mi to nevymazu/ 😉

@2008viera V Zámcane sa cvici, tam nie je fitko, tam más spolocne skupinove cvicenia ako valking, spining, zumba, aerobic, slideboarding a i. ... Ja tam chodim obcas s malým cvicit na detske čiribiri 😉

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
lanczi
25. jan 2012

@dida81 a nevies prosim ta kde v zamkoch sa cvici cez vikend?

lentilka135
25. jan 2012

@dida81 Ja tiež chodím na vibračnú plošinu. Chodila som aj minulý rok, ale teraz som znova začala, keď som takto začala papať. Z minulého roku viem podľa seba, že to formuje dobre postavu. CHodím 2x do týždňa, niekedy 3x na 2x po 15 min. A ešte chodím aj na rollen.

dida81
25. jan 2012

@lanczi tam v Zámcane sa cvici aj cez vikend. 🙂

Baby-ake si kupujete parky normálne ? /myslim nie UD/ Bo ja som dnes v masiarstve pýtala , že si prosim parky, ktore obsahuju vela masa a malo muky ..no a teta , inak mila pani,ale nevedela, zacala citat vsetky parky, že 80% bratislavske...tie som aj kupila, 2 som si dala aj na večeru,ale myslim, že su aj ine - prave hm? Diky.

dida81
25. jan 2012

@lentilka135 ano aj tu je rollen 😉

thera1
25. jan 2012

@dida81 no ja najčastejšie kuracie....teraz som objavila také mini páročky ,že bez črievka...dobré sú... 😉 múka na nich nie je uvedená.....😀

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
janka7177
26. jan 2012

@dida81 Ahoj, ja kupujem v Lidli bravcove parocky, viac kusov, stoja asi 2, 45 eur.Maju 83% masa.

lanczi
26. jan 2012

@dida81 a nevedela by si mi zistit za od kedy do kedy tie vikendy? lebo niesom priamo,a nechcem ist len tak naslepo..diky

2008viera
26. jan 2012

ak bude kamoška na FB tak zistim a napišem

2008viera
26. jan 2012

aha tak že ano

dida81
26. jan 2012

@lanczi no to maju rozvrh na celý týžden , presne na hodiny , aj vopred sa objednáva 😉
Si na FB ? Tam maju všetky infošky. Poslem Ti link?

- diky za info o párkoch ... aj tie moje vcerajsie mali 80% masa, no ja som myslela, že je to málo. 😉

Ja práve obedujem menu- kapustne fliacky, mnaaaam 🙂
Dnes idem cvicit, sa tešim. 😉
A posledná info : K dnesnemu dnu presne - 9kg 😀 ciže len 400 g mi chýba do mojho prveho ciela. No to u mna trva aj 2 týždne.

papa pekný den

lanczi
26. jan 2012

@dida81 ,jasne posli mi link prosim ta,som aj na fb. dakujem ti moc

dida81
26. jan 2012

@lanczi som pri notebooku, kde nie je myska a neviem ti link skopirovat ... 😅
Ked tak večer,alebo skus si na FB nájst: IR Aerobic Studio /ak dovtedy najdes daj mi pls vediet/
- su tam mile kočky , sikovne, poznam baby, co tam chodia a chvália si to..len no ja moc nie som na take... 😉

lanczi
26. jan 2012

@dida81 ,no nic mi nenaslo,pockam na link,neponahla to..

dida81
26. jan 2012

@lanczi oki, večer ti ho urcite poslem. Ak ma niekto nepredbehne. Potom si hlavne v ich fotoalbume najdi ich rozvrh a vyber si cvicenie,na ktore by si chcela chodit a cinkni tam,alebo cez FB napis 🙂

lentilka135
26. jan 2012

Baby, môžte poradiť nejaký pác na mäsko? Ďakujem! 😅

klaudialip
26. jan 2012

ahojte,chcela by som zacat aj ja chudnut,drzala som dietu tyzden,schudla som 2,5 kila ale bola som stale hladna a nervozna.manzel povedal ze to isla dole iba voda,a to rychlo naberiem.kamaratka mi poradila toto forum,ale je tu toho tak vela,ze sa to neda vsetko precitat pri mojej dcere 🙂

preto sa chcem spytat ci nemate niektora aj tu knihu v pc,ci by ste mi ju neposlali abo aspon nenapisali co je principom tejto diety a ako sa stravovat.dakujem 🙂

a este tolko,chcela by som schudnut aspon 10-15 kilov,ak schudnem len 5 tak aj tym sa potesim,mam cas len do juna,bo potom by sme chceli pracovat na babatku,tak do vtedy by som to hadam mohla zhodit,ci?

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
zuzao
26. jan 2012

ahojte, čítam vás už dlhšie, všetkým NU nadšenkyniam držím palce 🙂 mohli by ste mi niektorá napísať prosím, do ktorej skupiny patrí quinoa a musli (nepražené, nesladené samozrejme). Díky 😉

dida81
26. jan 2012

Baby - bola som cvicit, som K.O. 😅 ale dobrý pocit na duši 😉

lanczi
26. jan 2012

@dida81 ,dakujeeeeeeeeeem🙂)

2008viera
27. jan 2012

@dida81 a kde si bola cvičit v zamčane

jaakajka
27. jan 2012

babenky knihu ešte nemám úplne dočítanú ale už by som chcela začať so stravovaním len neviem kde by som našla nejaké fajn receptíky pre začiatok.....neviete mi prosím poradiť....dnes by som si chcela spraviť mäsko z diviaka na prírodno ale bez šťavy...skôr tak nasucho opečené k tomu opekané zemiaky na obed a poliať to smotanou s cesnakom a bazalkou a kapustový šalát...to by som potom mohla aj na večeru ale samo bez zemiakov.... čo vy na to??????????

amikka
27. jan 2012

Ahojte, sa hlásim po dlhšom čase, som chorá aj deti sú, tak nestíham. S váhou kolíšem hore dole 1kg. Nemôžem sa stále pohnúť dolu. Ale sa aj priznám, nedodržujem až tak, doobeda si doprajem aj sladké, tak asi preto, ale keď sa dám dokopy po chorôbke, idem na plno.

dida81
27. jan 2012

@2008viera nie v Edere..uplne hore je link 😉

grimaska4
27. jan 2012

@zuzao
tak, co ja viem iba update müsli je U1,napr.v prvej knizke je müsli od nestle fitness pod U3 a ani sa necudujem,ved na jednu porciu je tam 30 g uhlohydratov..a to quinoa ja nemam sajnu co to je,teraz to pocujem prvykrat