icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

zuzao
27. jan 2012

@grimaska4
díky 😉 quinoa je toto
http://www.bio-obchod.sk/produkt-4072/quinoa-bi...
ja z toho jedávam šalát so zeleninou a zálievkou ocot/oliv.olej... veľmi mi to chutí. Práve preto sa pýtam, že najčastejšie si to dávam na olovrant, tak či už nie je neskoro 😕
a ešte by si mi vedela povedať kam patria ovsenné vločky?

grimaska4
27. jan 2012

@zuzao
ovsene vlocky su U1,ale ta quinoa je podla mna minimalne U2 ked nie az U3..ja ju sice nepoznam len som si pozrela jej zlozenie a na 100g ma cez 60gramov sacharidov,ale neviem na isto to je len moj nazor

thera1
27. jan 2012

mne tá quinoa príde ako U2 keď tam píšu ,že sa to podáva miesto ryže alebo zemiakov ako príloha... 😖

martinka1981
28. jan 2012

@zuzao quinoa ma dosť sacharidov takže podla mna by mohla byť U3 😖 😝

grimaska4
28. jan 2012

@thera1
no ja si tiez myslim ze minimalne U2,ale U1 v ziadnom pripade,teda u mna aspon

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
thera1
28. jan 2012

našla som quinou v novej knihe.....UP3 ! 😉

zuzao
28. jan 2012

díky baby! jééé, až U3 😅 No nič, budem si to musieť dávať skôr, lebo mne to hrooozne chutí 🙂 Nerada by som sa toho vzdala. Tu u nás v bioobchode to predávajú buď ako šalát na slano, ako som už písala vyššie, alebo aj na sladko so sušeným ovocím a orieškami.

klaudialip
28. jan 2012

dnes som zacala,uvidime ako to pojde dalej,len neviem co si varit.neviete mi napisat nejake dobre receptiky abo co take jedavate cely tyzden?hlavne na obed a veceru.

neviete ako sa robia tie prsia na ananase a syr.rolada?a aky je postup pri tom zapekanom mase na prirodno so syrom?

grimaska4
28. jan 2012

@klaudialip
ja na obed jedavam dakedy aj U3,jsamozrejme do 12.00,a vascinou obedujem o 11.30-dnes som mala francuszke zemiaky,na veceru si mozes dat napr tuniaka vo vlastnej stave a k tomu zeleninu nejaku,samozrejme mozes aj pecivo alebo chlieb k tomu ale vecer uz len update,prazenicu s cibulkou a so sunkou dokonca aj s hubami,brokolicu zapecenu so syrom,ja som dnes na veceru mala biely jogurt nie nizkotucny,lebo obsah uhlohydratov je rovnaky aj v nizkotucnom je okolo 5g na 100ml,osladila som ho norbi sladidlom trosku skorice som do toho dala a jedno kiwi som do toho narezala kedze to je U1,ale zeny tu pisali ze jedavali na veceru tie polystyrenove chlebicky a schudli aj tak.A tie prsia na ananase som nerobila a ani syr.roladu takze s tym ti neporadim

thera1
28. jan 2012

@grimaska4 kiwi je už U2... 😖

klaudialip
28. jan 2012

a ako robite tie natierky?ja som taky natierkovy typ,viac nez zeleninovy,ma sa to so smotanou nizkotucnou ale akou?kyslou abo s tou na varenie?

momoyka
28. jan 2012

ahojte, aj ja sa snazim stravovat sa podla norbiho, ale zatial len s domacimi surovinami.. nejak sa mi zda, ze efekt zatial ziadny, tak neviem ako dalej.. idem nejaky tyzden..a zda sa mi, ze vaha ukazuje viac...
mam tu prvu knihu, podla noveho, ktore ovocie sa moze cely den?

momoyka
28. jan 2012

myslite, ze normalny puding, len uvareny so sladidlom by bol ok? myslim U1... alebo ako...

thera1
28. jan 2012

@momoyka ovocie-avokádo citron čerešne egreše grep maliny mandarinky višne ríbezle černice dula jahody lesné jahody jablko slivky

momoyka
28. jan 2012

@thera1 aj mandarinky? si ma potesila...

thera1
28. jan 2012

@momoyka no vraj majú nižší GI ako pomaranče...tie sú U2...

momoyka
28. jan 2012

nakolko to rozdelenie potravin sa lisi od prvej knihy? velmi?

dida81
29. jan 2012

@momoyka podla mna puding nie je ok ani s umelým sladidlom..../to si len ja myslim,možno sa mýlim/

- aj ja si chcem urobit vtáčie mlieko, no jasne že s u.sladidlom , no nemožem tam určite pridat zlatý klas..to by už nebolo UD1. Kedze zlaty klas- tj ako biela muka ....... /myslim v tej kategorii/

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
nektarinkaxxx
29. jan 2012

Dievcence, ja som po 5 dnoch to vzdala- navecer a vlastne od 15.00 byt na surovej zelenine a bielkovinach mi tak zatazilo travenie, ze som sa celu noc prevalovala od tazoby a rano bola total vycerpana, nafuknuta. Zeleninu pritom milujem, ale bieloviny v podobe vajicka, alebo masa mi moj traviaci system navecer nezvlada. keby som si kupila tie update chlieb- ten sa moze aj navecer? Mne by vyhovovalo skor maslovy clebik a biela neosladena kava, jogurt... Nieco fakt lahke- este sa mi pokazilo i cele travenie a davam sa cez vikend doporiadku, aby som mohla normalne fungovat dalsi tyzden v praci a neriesila, ze mi je zle od zaludka/ alebo pankreas, alebo neviem co mi vlastne je/. Mala niektora z vas takyto problem?Dakujem.

thera1
29. jan 2012

pudingový prášok Zlatý klas je U3 v knihe..... 🙂

nektarinkaxxx
29. jan 2012

Este sa spytam na polystyreno ve chleby- ako to, ze su U1, ked maju viac kalorii, ako normalny chlieb, dokonca odbornici na zdravu vyzivu ho vobec nezaraduju do dietnych potravin a neodporucaju ho ani ako nahradu chleba?

thera1
29. jan 2012

@nektarinkaxxx UP chleba ja 1 čiže to môžeš celý deň....alebo aj ten UP maces je veľmi chutný....

grimaska4
29. jan 2012

@nektarinkaxxx
u norbiho sa nesleduju kalorie,ale uhlohydraty v danom jedle ci v pecive a glykemicky index..on stale hovori ze dakto si moze denne prijat len 1200 kcal a pribera,ked z tych 1200 kilokalorii mas napr.340g uhlohydratov,tak samozrejme ze priberes.. u norbiho si mozes dat aj 3000kcal denne ked budes davat pozor na uhlohydraty-zato maju aj svoje predajne s vyrobkami co su U1, a samozrejme mozes ich chlieb na vecer,maju aj vianocku pudingy vsetko aj hotove

grimaska4
29. jan 2012

@dida81
vies co,akurat som pozerala teraz na balenie toho praskoveho norbi pudingu co mam doma a pise tam,ze je to z kukuricneho skrobu,a kukurica je inak tiez U3,a odtucneny kakaovy prasok,inak aj ja rozmyslam ze si zacnem varit obycajny Dr.Oetker puding s norbi sladidlom,aj ked mam radsej BB puding,ale jak som precitala kolko uhlohydratov ma jedna uvarena porcia BB pudingu,tak radsej nie..

grimaska4
29. jan 2012

@thera1
vazne?ani som si nevsimla,ale nevadi budem ho jedavat aj nadalej dakedy aj vecer,lebo dajak som z neho nepribrala chvalabohu

klaudialip
29. jan 2012

musim sa vam pochvalit,dnes som odolala maminym kremesom a mm cukrikom,kazdy okolo mna chrumkal a ja nie 🙂 zajtra si jedne dam,ale len jeden a potom ho poriadne vycvicim. na olovrant som mala polystirenovy chlieb s tvrdym syrom,chcela som povodne natierku si urobit len neviem ako.

preto ak mate nejaky dobry recept,tak mi ho prosim napiste,hlavne aby som to mohla jest aj vecer

lentilka135
29. jan 2012

Tak dievčatá, ďalší týždeň pred nami a ide sa bojovať ďalej. Pre mňa to bude už 4 týždeň. Zatiaľ som so sebou spokojná. Aj keď u brata a maminky to ide dole podstatne rýchlejšie. 😠

klaudialip
29. jan 2012

a este jedna otazka,da sa schudnut aj z obycajnej stravy a nie z tej jeho?bo jedna mamka tu pisala ze schudla 10 kil ale stale jedla iba jeho stravu,ake mate s tym skusenosti?