icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
29. jan 2012

@klaudialip
ja som schudla tiez uz cez 10 kil od augusta 2011,ich menu som v zivote nemala a ani nechcem,varim si sama,akurat co mam z update je muka,struhanka,sladidlo pudingy tie praskove co sa len vo vode varia,sem tam chlieb alebo vianocka,a l carnitin napoj k cvicenieu,ale tiez nie stale,ale minule som na facebooki u u norbiho citala o jednej babe ktora za 3 mesiace schudla 30 kil,z 89 na 59,boli aj fotky nahodene no neskutovcne sa zmenila aj omladla o 15 rokov minimum,ono ked si objednas ich menu schudnes skor si myslim

klaudialip
29. jan 2012

@grimaska4 len je to dost drahe,je to nejakych 6,67 eur na den.,a to by ma manzel asi dorazil.i ked by to bolo super,bo on tomu neverim,ze to co je za dieta,vysvtelujem to nie je dieta to je zivotny styl ale nevysvetlim mu to,no nevadi,uvidime :D ale si ma velmi potesila

grimaska4
29. jan 2012

@klaudialip
mne ani v prvom rade nejde o to ze je to drahe,ale co to je za obed co si musim ohriat a bohvie kedy to bolo navarene..a ked vidim ze daky spenat je s vyprazanym syrom,boze tak toto uvarit netreba k tomu ziadne umenie ani vysoku skolu myslim si,ja jedavam vascinou zeleninove oblohy s masom aj rezen si dam ale pouzivam ich muku,struhanku,samozrejme nie kazdy den obedujem U1,dam si v pohode aj francuszke zemiaky,zajtra budem mat buchty na pare s makom,na veceru si uvarim update puding hodim do toho bobulovite ovocie mrazene,na ranajky si dam biely jogurt s jablkom,mandlami,s bananom dam tam norbi sladidlo a skoricu,do obeda so z toho taka syta ze az

dida81
29. jan 2012

Ja som si včera kupila prvý krát praskovy puding UD,ale este som ho nerobila. Som sama zvedavá. 😉
Zajtra napisem stav vahy . U mna budu cez vikend 3.2. - TRI mesiace, co takto papám a som si už tak zvykla, že ani neuvazujem skoncit. 🙂
Konecne som aj ten pohyb zacala, som tomu rada. Ako som chudsia,asi sa mi lahsie hýbe.
Tento týžden 1x VIBRA stroj, 2 x cvicenie a dnes plávanie. 😉
Zajtra mám v pláne opat cvicit, no dnes som si dala dost sladkého UD zákuskov. 😅
Ale obed som mala fantasticky - zajacie masko na vine a na zeleninovej omácke so smotanou 10%, UD tarhona .. a aj polievku si v nedelu zvyknem dat klasicku masovu bez slizikov. 😉
Tak sa drzte vsetky! 😉

brandy001
30. jan 2012

Bre ranko updatky ... no ja som sklamala .. skusila som tyzden bez norbiho donasky ale nezvladla som to ☹ , do stredy to este ako tak bolo ok . . ale stacilo, ze som jeden vecer si povedala tak iba dnes vecer .. ale uz to so mnou slo dole vodou, som na seba nastvana ... moja pevna vola v cudu...
no nic..... zacinam dnes od znova a potrebujem este stale barlicku a to vo forme Norbiho stravy na cely den ktoru mi budu nosit ... lebo nejako to neslo ... tak ma to stve .. ale bola som ako utrhnuta z retaze .. nevravim ze som jedla co som videla ale casovy harmonogram vyletel do vetra ... ja by som sa tak nakopala .. takze dnes rano som zobrala jogurt co som mala kupeny od Norbiho .. zjedla som ho .. no zaludok pyta este nieco, ale NEDAM MU NIC 🤐 ... takze na cviceni zase oci na cvicitelke a ani jeden pohlad na seba ... lebo tam by som videla len jeden velky napis : NEŽER CICA ... NEVLADZES ??? A TIE SLADKOSTI SI VLADALA JEST ???? .ach jooo.....

klaudialip
30. jan 2012

drzte mi palce.ako mala zaspi idem hod.na bicykel :D som zvedava ako to zvladnem.dnes som neodolala a dala som si jeden kremes na desiatu ale iba taky maly kusok,a 3 lentilky ostatne som dala dcerke nech spapa.na obed spagety a na veceru uz len kapustu s mrkvou,abo na olovrant a vecera uz nebude

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
pone
30. jan 2012

@dida81 caute ja by som sa chcela opytat zastavila sa mi vaha kila idu pomensi ako na zaciatku cim toje drzim od augusta schudla som 7 kil

pone
30. jan 2012

ako pokracujete vstravovani dari sa vam

grimaska4
30. jan 2012

@pone
zalezi od toho aku si mala nadvahu,lebo dakedy to dalej prsote nejde,mne vaha tiez stoji alebo tak kilo dole od decembra,je pravda ze cez sviatky som rezim nedodrziavala,ja mam 57 kil pri 167 cm vyske,chodim na take meranie na jednu kliniku kde mi pomeraju objem vody tuku a svalov v organizme,ja som od augusta vybudovala 4kg svalu,a tuku mam uz len take percento,co moje telo potrebuje,teda nic naviac,tak mi povedala doktorka ze moze byt ze uz nizsie nepojdem a mozem robit co chcem,myslim s vahou,ja som aj tak spokojna sice moj sen je 55kg,vyhovuje mi ten zivotny styl,kvoli tym 2 3 kilam som chcela skusin Dukanovu dietu zadala som svoje udaje a prisla mi odpoved ze moja vaha je idealna ja nemam co s dukanom chudnut

klaudialip
30. jan 2012

@pavlina2222 na bicykel som sa dostala na obed :D dala som si spagety ulozila malu a sup na cestu,este som bola aj dlhsie ako hodinu bo som pomahala hladat psa svagrinej,a boli ma zadok z tej sedacky :D

pone
30. jan 2012

ja som mala dakedy vahu aj 50kil pri vyske 157 teraz mam tych 59 asi mi treba cvicit ale som dost unavena z prace som rada ze sa stihnem poucit so synom chcela by som na tych 55kil aspon zhodit

klaudialip
30. jan 2012

zajtra chcem urobit na ranajky ovsenu kasu,neviete niektora ako sa to robi?chcela by som aj pre dcerku na ranajky

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
pone
30. jan 2012

chcem sa opytat ta knizka od norbi oplati sa kupit poradte mi

dida81
30. jan 2012

@pone neviem, možno to telu staci... mne tiež vaha ide dolu už veeelmi pomalicky teraz . Preto som zacala už aj cvicit..no uvidim vo februari, ked budem mat aj pohyb ako to bude s vahou. 😉

klaudialip
30. jan 2012

@pavlina2222 ahoj, ako si prosim ta urobila tu natierku?aj ja by som si chcela nejaku urobit len neviem aku.a moze sa aj vecer?

kathrin6
30. jan 2012

Ahojte. ja sa chcem spytat do akej skupiny patri celozrnny kuskus?dakujem

martinaema
30. jan 2012

@klaudialip ja robievam tak, že do vriaceho mlieka nasypem vločky - nie veľa, aby to potom nebolo ako malta, radšej postupne dosýpam, sladievala som medom, teraz sladidlom, a chvíľku povarím 3-4 min. Niekedy pridávam aj nadrobno nakrájané jabĺčka - ale tie až na koniec, nechám zovrieť a vypínam. Na tanieri dám navrch kúštik masla a posypem škoricou. Mňam, normálne som si chúťky spravila.

martinaema
30. jan 2012

a ozaj - stále platí, že ovsené vločky sú U1, alebo aj to sa zmenilo? V sobotu som robila na večeru ovsené placky s lososovým steakom

grimaska4
30. jan 2012

@kathrin6
kuskus je krupica z tvrdej psenice,uz len ten nazov ..myslim si minimalne U2 kedze ma vysoky obsah uhloydratov na 100g,ale nie som si ista,ja to nejedavam

thera1
30. jan 2012

@martinaema ovsené vločky sú v novej knihe U3...

grimaska4
30. jan 2012

@dida81
len sa nezlakni,ked zacnes pravidelne cvicit kila ti dole nepojdu,mozno aj priberes,ale to len preto lebo svaly su tazsie ako tuk,ale zmenu budes registrovat,tvoja postava sa zacne formovat a pocitis na obleceni,bude z teba vsetko padat

amikka
30. jan 2012

@thera1 Ja toto nechápem, že ovsené vločky sú v novej knihe U3... keď predtým boli U1.To už pomaly nebudeme mať čo jesť, kočky... Myslím si, že treba sa trošku riadiť aj zdravým rozumom. 😉

grimaska4
30. jan 2012

@amikka
tote kody su uz tak obratene,ze podla nich uz tu prvu knihu mozme rovno zahodit a riadit sa podla tej druhej,ja som zvykla na rezim stravovania este podla prvej a tak sa stravujem aj dalej lebo som si uz nato zvykla a tak mi to vyhovuje,inak ked na nete chces si kody pozriet,tiez je ine kodovanie ako v knizke

martinka1981
30. jan 2012

@amikka no ved to,je to asi len ťah aby sa kupovali ich vyrobky 😝 ved si zober že oni predavaju tiež musli ,nečitala som presne zloženie ale ovsene vločky a neake ovocie je tam isto! To čo maju potom neake špeci vločky?
Tak isto som si čitala zloženie ich pudingu,nič vynimočne som tam nenašla,ak si tam dam sladidlo miesto cukru tak som vybavena a možem si ich doma variť 😉
Dnes som si kupila ich džem 😝 neni tam nič vynimočne,dokonca obsahuje fruktozu a čuduj sa svete je U1 😨 a marhulovy,čo si myslim že marhule niesu U1. Takže kde je pravda?? 🤐
Tak isto v novej knihe že varena mrkva je tušim U2 ? A ked som mala ich menu tak čo som mala na večeru ???
Dusenu zeleninu(ano aj mrkvu!! ) a mäso 😀 no čista pakareň 😀 😝 😝

amikka
30. jan 2012

@grimaska4 Ja mám tiež prvú knižku a myslím, že aj tak dobre, tiež som si zvykla a ide to , pomaličky, ale ide. 🙂

amikka
30. jan 2012

@martinka1981 Pravda , pravdúca... je to len marketingový ťah. Tak sa pekne riaďme naďalej svojim rozumčekom. Veď my jedine vieme, čo na nás na každú zaberie.

martinka1981
30. jan 2012

@amikka presne taaaak 😉 😉 😀
aj ked som dnes neodolala a niečo kupila,hlavne teda čokynu 😀