Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
ahojte, dievčatá ako dlho sa stravujete podľa norbiho a koľko sa vám podarilo schudnúť? Aj ja som začala chudnúť - rada by som sa konečne zbavila tých svojích popôrodných kg - ja neviem držať diety, ale ak som schudla tak len zmenou stravovania. Norbi sa mi celkom pozdáva aj keď v mojom okolí nie je žiaden jeho obchod - ani mi to veľmi nevadí, lebo som niekde čítala, že jeho potraviny obsahujú veľmi veľa éčiek - ale neviem či je to pravda, ale dá sa to dodržiavať aj s normálnymi potravinami.
Ahojte dievčatá! Tak ako sa darí? Ja som momentálne -6 kg. A trošku stojím, mám pocit. Tak ale aj to treba. V priebehu nasledujúceho týždňa sa chystám navštíviť UD predajňu. 🙂 Určite si chcem kúpiť múku, strúhanku, nejaké cestoviny, majolku a isto iste tam ešte niečo vymyslím. 😎 Peknú nedeľu prajem!
Caute, ja som na tom s vahou zufalo ☹ , za necely mesiac som schudla nieco cez 2 kg a minulu sobotu sme mali oslavu. Nejedla som velmi vela, ale mam vsetko spat, plus aj nieco navyse.Dokonca som este cez tyzden marodila s chripkou. Tak uz neviem... ☹
@lentilka135 blahozelam 🙂
@janka7177 Nič si z toho nerob! Len pekne pokračuj a ono sa to zasa pohne tým správnym smerom... 🙂
ahojte,
moja vaha už tiež stoji,ale nevadi, misia splnená. Ciel dosiahnutý - tj dolezite 😀 .
/zo 74,4 kg na 65 kg za necele 3 mesiace/ 😀
Tak drzim paplčeky aj všetkým ostatným! Inak ja stale pokracujem v tomto stravovani. 😉
@dida81 Blahozelam, bodaj by som aj ja dosiahla tuto vahu! 🙂
@lentilka135 Dakujem za podporu. 🙂 Zajtra idem s deckami na lyziarsky, tak to asi nebude UPDATE,ale mozno sa mi podari trosku si to prisposobit.
@dida81
baby moja vaha tiez stoji na 57 kg,a to uz od decembra,pritom sa stravujem podla norbiho,sice vianoce a silvester boli prehresky,tiez mi 10 kil islo dole za 3 mesiace a odvtedy nic..,ale citala som na norbiho stranke na facebooku jedna co cez 30 kil schudla za rok,schudla z nejakych 89 na 68 a potom stagnovala 4 mesiace ,a po 4 mesiacoch sa to zase pohlo.Dufam ze aj mne sa podari trosku nizsie chcela by som aspon 55,ale je pravda ze tolko som nemala ani ked som mala 16 -17 rokov,stale som vazila okolo 56 57kg
Baby, kam patria celozrnné cestoviny? Môžem ich aj večer?
Ahojte dievčatá, tak ja zajtra začínam s Norbim tak dúfam že sa mi podarí schudnuť čo najviac 😀
Dnes som sa vážila mám 62 kg a chcela by som schudnuť na 56 kg 🙂 , držala som jednu bielkovinovú dietu cez leto, dva mesiace chodila 2x týždenne do fitka, no nabrala som ešte viac z tedajších 59 kg som nabrala na 62 kg 😒 no ChvalaBohu som objavila túto skvelú stránku, a Norbi Update kde som si nakúpila papaníčko na začiatok 🙂 momentálne chodievam aj na aerobic v Nových Zámkoch a neviem si to vynachváliť hlavne spinning a walking, určite odporúčam, skvelo sa pri tom formuje postava. Najhoršie u mňa bolo čo sa týka stravovania že som nevedela čo jesť na večer, hlavne aby som nejedla žiadne jedlo z ktorého by sa priberalo. V predajni UN mi predavačky odporučili jedno jedlo neviem momentálne ako sa volá ale je to bielkovina ktorá je v troch príchutiach, myslím že čokoláda, vanilka a jahoda, zarába sa s mliečkom a má veľmi vysoký efekt nasýtenia , povedali mi že si ho môžem dávať normálne miesto večere, stojí cca 7 euro a vydrží na týždeň, to je jedno euro denne, tak si ho idem zajtra kúpiť. Držím Vám palčeky aby ste vydržali ale Vy ste šikovné ... 😉
Ahojte, tak u mňa sa to konečne tiež pohlo. Už mesiac som stagnovala a teraz kilo behom týždňa. 😉
@anka66
ano kupujem a najma tie zakladne ako muka cukor,struhanka,pudingy a sladkosti tiez,ja zijem v Rakusku a bohuzial webshop este nefunguje hoci uz mal od januara,nejak si najdem sposob stale ako k sebe dopravit ich vyrobky,ak si z Ke alebo okolia,kosicka UPDATE predajna robi rozvoz kazde dva tyzdne aj do 100 km okruhu,ostatne predajne neviem
Krasny arkticky pondelok damy ... bola som cez vikend u nasich doma a hadajte co ??? od vianoc zislo celych 7 kil dole .. som nadsena a happy .. a pokracujem dalej 🙂)))) vytesujem sa ako male dieta ... 🙂
@janka7177 nezufaj .. ja som tiez neraz porusila ale povedala som si dobre .. dopriala som si ale isla som dalej .. este mam dlhu cestu pred sebou, a aj ked som nieco porusila aj tak to nejako zislo dole ... hlavu hore dievca .. bude dobre .. teraz je kosa je logicke ze telo sa chce zaoblit ... a vystuzit sa 🙂) ... len nezufaj ... ono to pojde ...
@lentilka135 Vyrobky z celozrnnej muky patria do skupiny 3, cize sa mozu len do 12:00. Vecer v ziadnom pripade 🙂
zacali mi vypadavat vlasy neviem ci to neni tou stravou
Dobré ránko dievčatá.....chcela by som sa spýtať - nikde som to nenašla - tie polystyrénové chlebíky patria kam? Resp. dokedy sa môžu?
@nektarinkaxxx Nektarinka, ja som mala takýto problém...ja som to tiež pred časom vzdala....bol ma celý žlčník, pankreas a no proste celé brucho....ale tentokrát to skúsim s polystyrénovými chlebíkmi, snád to už bude dobré....
@zuzulienkab ... ahoj , psenicne polystyrenove chlebiky sa mozu do 22:00 .. nakolko ja ich dostavam hlavne na veceru ... vcera som ich mala s pomazankou :- ) .. zo zaciatku som to nemusela ale teraz to mozem 🙂
Ahoj dievčatá prosím poraďte mi či môžem na večeru párky , nikde som ich nenašla a mám ich moc rada, ešte chcem poprosiť nikde som nenašla maslo môže sa jesť a kedy? diky
@brandy001 ďakujem, a čo tie ryžové? Tie sa môžu tiež do 22.00?
@marika72 maslo len do 15.00 a parky ak su bez muky tak cely den
@zuzulienkab nie ryzove, pšenicne. Ryza sa može do 15h. 😉
@dida81 aha, no super...hlavne, ze som si kupila tie ryzové na večeru, ja ťapa 😉
ahojte, ja som len nahodou natrafila na tuto temu, je to nieco podobne, ako uz davnejsie poznam pod nazvom dieta pre blondiny... 😅 prepacte, nechcem sa nikoho dotknut... 😉
ja by som sa chcela opytat na strukoviny, nejako sa tam neviem zorientovat, kedze na stranke 1. je vo veceri polievka bez zemiakov a hrasku... ako su tieto zatriedene vseobecne... a tiez ci je rozdiel medzi suchymi a konzervovanymi... zaujima ma aj ako je to so sterilizovanou zeleninou na kyslo, ako uhorky a pod (tiez su tam uvedene len rychlo kvasene uhorky), lebo toto ja velmi mozem... 😝
a co taka pohanka ci kuskus alebo ciste ovsene vlocky... do ktorej skupiny su zaradene... 😕
prepacte, vela otazok, ale ste tu toho uz tolko popisali, ze kym by som to nasla, tak aj mladost stratim... 😅 a dakujem vopred za odpovede... 🙂
@klaudialip
cajoce maslo je U1,ostatne su U2,myslim tie umeliny rama ,veto a podobne bludy

@marka85 Ahoj v Trnave je tento obchod sem tam tam zajdem 😉. Na pravej strane oproti hlavnej posty vyssie ako ides ku gymnaziu A.M