icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
7. feb 2012

@klaudialip
sorry,chcela som napisat cajove maslo

klaudialip
7. feb 2012

chcela som sa opytat ci nemate recept na syrovu roladu,ked som nejaky nasla,vsade ide maslo a co ja viem co este,tavene syry.ak by ste poradili velmi by som sa potesila. a recepty na bryndzovu,tvrohovu,smotanovu,zeleninovu a vajickovu pomazanku dakujem

lentilka135
7. feb 2012

Dievčatá, dnes som konečne bola v UD predajni. A odišla som odtiaľ o skoro 30€ odľahčená. 😝 Ale kúpila som špagety, strúhanku, múku, aj mastermix, majonézu, cukor, puding, čokoládu, sušienky, jógurty, maces. Takže zasa si trochu spestrím jedálniček tým, čo môžem.... A rozšírila som týmto nákupom možnosti... 😎

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
klaudialip
7. feb 2012

@pavlina2222 ano?a ja ze U2 abo U3 to si ma teda potesila

gabena1
7. feb 2012

Ahojte baby 😉 bola som na mimibazare a presunula som sa sem 🙂 chcela by som schudnut, syn ma 14 mes. a ja potrebujem vahu spred tehu, pohybu pri malom mam dost ale potrebujem poradit s tym jedenim...pochopila som len ze su tu urcite skupiny ktore sa mozu jest v urcity cas...kde tie skupiny najdem? no kila traste sa 😀 beriete ma medzi seba?....peniazky na speci potraviny nemam takze budem kuzlit sama s tym co mame 😀
a fakt to funguje? prosim, chvalte sa aby sa to dobre citalo a mna to motivovalo 🙂 🙂 🙂

amikka
8. feb 2012

@gabena1 Ahoj, vitaj medzi nami. Naozaj to funguje, presvedčíš sa o tom sama, uvidíš. Na úplne prvej strane máš tie skupinky, je to jednoduché. Ja sa stravujem tiež po domácky, nejde mi to až tak rýchlo ako tu niektorým babám, ale ide. Ale nevadí, radšej pomaly ale isto 🙂

marika72
8. feb 2012

@pavlina2222 to znamená od 6:00 do 22:00 ? začínam byť dopletená z tých skupín

gabena1
8. feb 2012

@amikka jeeej, ahoooj 😵 som myslela ze som pokazila diskusiu...velmi dlho som sa nezapajala na MK nakolko maly mi dost zabera cas, aj aj v dome je vzdy co robit 😀. na prvej strane som si vsimla tie vypisane veci, ale ste tu spominali tie skupiny U1, U2 tak ci nahodou este nenajdem nejaku inu...
pred porodom som mala vahu 62, a teraz mam 72...takze by som chcela stratit aspon12 kg nakolko ked som sa vydavala som mala krasnych 55 a to som sa aj dobre citila....takze, roboty jak na kostole 😀 😀 😀 😀 ale aj ked len trochu schudnem bude to stat za to 😵 😵 😵 😎

klaudialip
8. feb 2012

@grimaska4 chcem sa spytat ake je to cajove maslo?take obycajne abo ake?ja som nasla maslo v knizke pod 3 a tavene syry som tam ani nenasla.ale tu co je na prvej strane pisane tam su syry U2 tak teraz neviem,vies mi poradit?

miskaajozko
8. feb 2012

Ahojte mile spoluchudnuce. Takze ja som dosiahla moj prvy ciel 57 kil. 😀 Musim sa priznat, ze inuly vikend som nemala ukazkovy v stravovani, ale tento tyzden to uz bude ako ma 🙂 Do mojich sportovych aktivit som pridala lyzovanie po 11 rokoch, co bolo dost zaujimave 😀 Ale bavi ma to 🙂 Takze aj vsetkym novym kockam prajem nech sa im dari 🙂 A prajem pekny den 😉

klaudialip
8. feb 2012

kolko ste schudli tie co ste sa stravovali podla svojej stravy a cvicenie?myslim bez jeho vyrobkov.ja som sa najprv vazila a schudla som 1,5 kila za 4 dni a potom mi to stalo,ale cvicim tak neviem ci je to tym,mm som dala schovat vahu ze sa odvazim az po mesiaci. ale raz mi to nedalo a mala som o 8 dkg viac,ale mam dostat menzes tak neviem ci to moze byt aj tym

amikka
8. feb 2012

@gabena1 No tie skratky U1, U2, U3 to sú tak uvádzané v knihe, ale je to to isté, ako je písané na prvej strane. Tak veľa zdaru do chudnutia!!! 😉

gabena1
8. feb 2012

@amikka no idem na to...pre istotu som mala chlebik s dzemom co mal aj maly a aj horalku som pre istotu schrumla 😀 aby ma vecer nelakalo k tv, na obed varim rizoto - maso z polievky + mrkva hrasok a polievka kuracia, a potom neviem co budem jest...tie psenicne suche chleby nemam....hm sak daco vymyslim...keby mal niekto nejaky taky prehlad/menu ze co papa cez den - k veceru aby som sa chytila inspiracie...
u mna je najhorsie to ze ja veceriam az ked maleho dam spat a to je niekedy po 20.00 mozno aj to je chyba ze jem neskoro a druha chyba ze moj mm kupuje furt cerstvy chlebik z pekarne 😝 no nedajte si chrumkajuci chlebik a kromka je najlepsia 😀 😀 😀

marika72
8. feb 2012

dievčatá čo si dávate do kávu na miesto cukru ? môžem použiť po 15:00 spolarin bez cukru
totižto nevypijem ani čaj

grimaska4
8. feb 2012

@marika72
vsak si kup v update predajni sladidlo maju vela druhov a nestoja az tak vela,a vystacia dlho,s nimi mozes sladit kolko chces

grimaska4
8. feb 2012

@klaudialip
cajove maslo je taka kocka masla ako obycajne maslo,neviem ako na slovensku,ale v madarsku aj v rakusku najdem aj take kde pise cajove maslo,cize teavaj alebo teebuter.Neviem ci od nasho obycajneho sa lisi ci nie

zuzulienkab
8. feb 2012

dievčatá, je to podľa mňa taký hovorový názov pre obyčajné kravské maslo - nie maslové pomazánky, kadejaké margaríny a iné blivajzy.....

marika72
8. feb 2012

@grimaska4 mám smolu u nás na okolí nieje taká predajňa myslela som ,že ten spolarin postačí asi budem bez kávy a čaj hrúúúúza 🙂 pomôžte

zuzulienkab
8. feb 2012

@marika72 Baby a nemože si to Marika sladiť medom?

grimaska4
8. feb 2012

@zuzulienkab
moze,lenze med je U3,na 100g obsahuje 80g uhlohydratov a glykemicky index ma 87!radsej si kup nejake bezkaloricke umele sladidlo,predava vraj aj kaufland aj tesco

grimaska4
8. feb 2012

@marika72
skus kupit steviu je to prirodne sladidlo,dostat ju aj v lekarni

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
thera1
8. feb 2012

najjednoduchšie do kávy je to guličkové sladidlo UP čo vyzerá ako to diabetické čo všetci poznáme.... 😉

domyyy
8. feb 2012

ahojte kočeny, môžem sa k vám pridať? 😅 čítala som o tejto diete a veľmi sa mi pozdáva aj keď mi príde neuveriteľné, že človek môže jesť všetko a schudne 😅 skopírovala som si z prvej strany čo sa kedy môže jesť a od zajtra chcem ísť na to 😝 😀 kočky koľko ste približne schudli za mesiac? 🙂

thera1
8. feb 2012

z nižšej váhy to ide podla mňa pomalšie....ale ide...ja idem z vyššej a zajtra bude presne mesiac čo som s tým začala,tak zajtra napíšem koľko je to za mesiac.... 😎

domyyy
8. feb 2012

ja mám vysokú váhu 😅 tak dúfam, že to pôjde rýchlejšie 😝 teším sa na zajtra, budem čakať 😉 aj cvičíš? 😕

thera1
8. feb 2012

trochu stac.bicykel alebo občas nejaké cviky na nohy....čakám na lepšie počasie,mám chuť na beh... 😅

gabena1
8. feb 2012

baby, co zvyknete jest vecer? nakolko nemam polystyrenove chleby...tak len nieco co najdem, zeby za misku kyslej kapusty? 😅

gabena1
8. feb 2012

@domyyy ja som zacala dnes, nakolko pri malom ani nemam cas sa najest tak som dneska toho vela ani nepojedla..rano som po nom dojedla chlieb s dzemom, kava, potom som s malym jedla jablko, obed rizoto s kuracim maskom a potom som zjedla asi 3 piskotky a zasa kava....a teraz kukam ze co s vecerou...mam strasnu chut na soletky ale asi sa nemozu,ci?
@grimaska4 ahoj som tu nova 😉 mozu sa soletky? 😝