icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

thera1
8. feb 2012

miešané vajíčka a strúhaná mrkva...cottage syr a nejaká zelenina....

gabena1
8. feb 2012

@thera1 a k vajickam ti nechyba chlebik? ci si si uz zvykla? mozme si tykat? 😉

thera1
8. feb 2012

@gabena1 môžeme 😀 nie nechýba spravím ich tak na tvrdšie ako skoro omeletu a tá kyslá kapusta je k nim faááákt dobrááááá 😀 a keby hej tak mám v mrazničke UP chleba pre strýčka náhodu.... 😉

gabena1
8. feb 2012

@thera1 na oleji, cibulke? moze sa olej... a to je nejaky speci chlieb bez muky? 😝

thera1
8. feb 2012

@gabena1 ja dávam tak kvapku 100 perc.slneč.oleja aby sa to malo po čom šmýkať...zloženie chleba som neskúmala mne stačí ,že je UP1....ináč chuťovo mi to nepripomína absolútne nič 😅 konzistenčne v ústach vatovú buničinu,takže tá zelenina mi príde chutnejšia... 😀

gabena1
8. feb 2012

takze potom ,,chutny,, chlebik 😀 😀 😀 prosim ta mozes mi vysvetlit tie skupiny? na prvej strane je toho popisane dost, aj ich rozdelenie kedy sa co moze ale co znamenaju tie cisla 1,2,3? alebo co znamena UP1?
dakujem... 😉

thera1
8. feb 2012

@gabena1 UP1 potraviny môžeš jesť do 22,00- UP2 do 15,00- UP3 do 12,00 hodiny...tie čísla bez UP je to isté... 😉

gabena1
8. feb 2012

takze vecera zjedena 😝 velmi rychlo sa to zjedlo ale este dojedam kyslu kapustu 😀 ide ordinacia tak idem kuk 🙂 prajem dobru noc a dufam ze v noci budem chudnut- sak mam z coho.... 😠 😠 😠 😠 😀 😀 😀

gabena1
8. feb 2012

@thera1 a soletky sa mozu?

thera1
8. feb 2012

@gabena1 nemyslím.....múka!

gabena1
8. feb 2012

@thera1 ty kokos ale sak je tak vysusena ze az chrumka 😀 😀 😀 tak nic....ked na mna chodi hlad vecer...chcela by som niekedy stihnut precitat tych 180 stran dozadu ale asi to rovno vzdam.... 😕 pokial ja budem citat tu sa budu pisat litanie.... 😀 😀 😀 😀
tak dobru noc 😉

anka7
8. feb 2012

@anka7 ahojte, písala som tu pred pár dňami len som zabudla dať otáznik ??? rada by som sa k vám pridala, len ako som spomínala v mojom okolí nie je žiaden norbiho obchod, tak sa chcem opýtať či sa to dá dodržiavať aj s normálnymi potravinami??? ďakujem 😉

marika72
9. feb 2012

ahoj anka7 ja sa tiež k tebe pripájam ,začala som od pondelka a u nás tiež nie je žiaden norbiho obchod budeme sa trápiť spolu a aj ja prosím skúsené dievčence o pomoc 😨 ďakujem
včera sme boli na večeru s mojou dcérou a manželom oni sa napchávali pizzou aj ja som si dala kuracie na prírodno so syrom a šunkou najskôr som sa hanbila to objednať ale zvládla som to a vôbec som nebola hladná

marika72
9. feb 2012

@grimaska4 ďakujem dnes isto navštívim lekáreň

grimaska4
9. feb 2012

@gabena1
soletky urcite nie su U3,pozri na zlozenie kolko uhlohydratov obsahuju..,inak norbi update predajna ma aj slane veci na vecerne chrumkanie pri telke a su vsetko U1 a su dokonca celkom o

gabena1
9. feb 2012

@anka7
@marika72 baby ja som mimo hlavneho mesta a nakolko som na rodicovskej tak penazi nemame nazvys, takze aj ja by som chcela praktizovat toto chudnutie z toho co mame doma a nezatazovat zbytocne nas rozpocet...aj ked mozno niektore veci nebudu drahe ale ....
@grimaska4 dakujem pozriem sa a kolko uhlohydratov mozem?

thera1
9. feb 2012

tak ako som včera slúbila.....dnes je to presne mesiac čo som začala a do dnešného dňa mám dole -8,5 kg.... 😵
to sa mi páči...... 😅

marika72
9. feb 2012

@thera1 ty brďo skoro mi vyrazilo dych , gratulujem 😉 😉 😉 😉 ani nevieš ako si mi dodala chuti moc ďakujem ,aj keď viem ,že je to individuálne 😅 😅 😅

gabena1
9. feb 2012

@thera1 to faaakt? ty kokos, odpadnem... a ak sa mozem spytat tak z kolko na kolko chces ist alebo kolko chces schudnut z akej vahy? ja potrebujem zo 72 na aspon 60 😕 😕 😕 😕 😕 😕
ale ty si to asi musela poctivo dodrziavat.... 😵

gabena1
9. feb 2012

baby a cca o ktorej chodite spat? u mna je to niekedy okolo polnoci, podla toho ci mam nieco na robote, lebo cez den pri malom sa mi velmi nedari 😅 😅 😅 😅

klaudialip
9. feb 2012

@thera1 blahozelam aj mna by zaujimalo ci si to presne dodrziavala,ci si cvicila a varila si sama abo pouzivala tie ich vyrobky

momoyka
9. feb 2012

@thera1 si super.... to je sen, tolko zhodit..... len tak dalej, drzkaj sa... aj ostatne sa drzte... lepsie ako ja..

anka7
9. feb 2012

@thera1 GRATULUJEM!!!! to je úplne super výsledok za mesiac 🙂 díky za inšpiráciu - prosím rozpíš to tu - hlavne stravu 😉

@marika72 ja som na tom podobne, som na RD takže s peniažkami moc vyskakovať nemôžem a ani nechcem - rada by som sa stravovala normálnymi a dostupnými potravinami

takže držím všetkým palce a prajem veľa úspechov

grimaska4
9. feb 2012

@thera1
wau super,mne sa podarilo 10 kil schudnut za 3 mesiace dalej sa dajak nedari,ale je pravda ze som isla z malo kil,lebo vraj z vacsej vahy sa rychlejsie chudne

grimaska4
9. feb 2012

@gabena1
nechcem uz to rozoberat lebo ma podaktore zase zozeru..uz som tu raz o tom pisala a bohuzial neni to z mojej hlavymam to od norbiho,denna davka zdraveho cloveka nechudnuceho je 280 az 300gramov uhlohydratov denne,pre chudnuceho treba znizit na 150g a ked chces extra rychlo schudnut len 50g,takze asi tak,lebo pribera sa vdaka uhlohydratom a nie tukom,telo si nadmerne mnozstvo prijatych uhlohydratov co nespotrebuje uklada ,ale len vo forme tukov lebo inak nevie.a medzi uhlohydraty nepatria len cukry ale aj skroby napriklad

gabena1
9. feb 2012

@grimaska4 dakujem, ja som aj pisala there ze pokial by som vsetko precitala co ste tu potukali tak zasa by som nestihala citat to nove 😉dik za tvoj cas 😉

lentilka135
9. feb 2012

@thera1 Ahoj! Ty si začala 09. 01. 2012? Aj ja tak isto... 😀

gabena1
9. feb 2012

@lentilka135 a tebe sa kolko podarilo dat dolu ak sa smiem spytat?
😉

grimaska4
9. feb 2012

@gabena1
nemas zaco a mne nejde o cas,len vies niektorym sa moj prispevok nepacil tak zato som nechcela o tom zase pisat

gabena1
9. feb 2012

tak si mohla kludne do posty 😉