Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
takze potom ,,chutny,, chlebik 😀 😀 😀 prosim ta mozes mi vysvetlit tie skupiny? na prvej strane je toho popisane dost, aj ich rozdelenie kedy sa co moze ale co znamenaju tie cisla 1,2,3? alebo co znamena UP1?
dakujem... 😉
takze vecera zjedena 😝 velmi rychlo sa to zjedlo ale este dojedam kyslu kapustu 😀 ide ordinacia tak idem kuk 🙂 prajem dobru noc a dufam ze v noci budem chudnut- sak mam z coho.... 😠 😠 😠 😠 😀 😀 😀
ahoj anka7 ja sa tiež k tebe pripájam ,začala som od pondelka a u nás tiež nie je žiaden norbiho obchod budeme sa trápiť spolu a aj ja prosím skúsené dievčence o pomoc 😨 ďakujem
včera sme boli na večeru s mojou dcérou a manželom oni sa napchávali pizzou aj ja som si dala kuracie na prírodno so syrom a šunkou najskôr som sa hanbila to objednať ale zvládla som to a vôbec som nebola hladná
@anka7
@marika72 baby ja som mimo hlavneho mesta a nakolko som na rodicovskej tak penazi nemame nazvys, takze aj ja by som chcela praktizovat toto chudnutie z toho co mame doma a nezatazovat zbytocne nas rozpocet...aj ked mozno niektore veci nebudu drahe ale ....
@grimaska4 dakujem pozriem sa a kolko uhlohydratov mozem?
tak ako som včera slúbila.....dnes je to presne mesiac čo som začala a do dnešného dňa mám dole -8,5 kg.... 😵
to sa mi páči...... 😅
baby a cca o ktorej chodite spat? u mna je to niekedy okolo polnoci, podla toho ci mam nieco na robote, lebo cez den pri malom sa mi velmi nedari 😅 😅 😅 😅
@thera1 blahozelam aj mna by zaujimalo ci si to presne dodrziavala,ci si cvicila a varila si sama abo pouzivala tie ich vyrobky
@thera1 GRATULUJEM!!!! to je úplne super výsledok za mesiac 🙂 díky za inšpiráciu - prosím rozpíš to tu - hlavne stravu 😉
@marika72 ja som na tom podobne, som na RD takže s peniažkami moc vyskakovať nemôžem a ani nechcem - rada by som sa stravovala normálnymi a dostupnými potravinami
takže držím všetkým palce a prajem veľa úspechov
@gabena1
nechcem uz to rozoberat lebo ma podaktore zase zozeru..uz som tu raz o tom pisala a bohuzial neni to z mojej hlavymam to od norbiho,denna davka zdraveho cloveka nechudnuceho je 280 az 300gramov uhlohydratov denne,pre chudnuceho treba znizit na 150g a ked chces extra rychlo schudnut len 50g,takze asi tak,lebo pribera sa vdaka uhlohydratom a nie tukom,telo si nadmerne mnozstvo prijatych uhlohydratov co nespotrebuje uklada ,ale len vo forme tukov lebo inak nevie.a medzi uhlohydraty nepatria len cukry ale aj skroby napriklad
@thera1 Ahoj! Ty si začala 09. 01. 2012? Aj ja tak isto... 😀
@lentilka135 a tebe sa kolko podarilo dat dolu ak sa smiem spytat?
😉
tak si mohla kludne do posty 😉

miešané vajíčka a strúhaná mrkva...cottage syr a nejaká zelenina....