Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@grimaska4 ahoj bola som v lekarni nemo tam ten cukor cosi mi pisala nemali no ponukla mi dieteticke sladidlo a ma zlozenie nahradne sladidlo sorbitol,cyklamat a sacharin,hydrogenuhlicitan sodny ,kyselina jablcna, koloidny oxid kremicity,stearan horecnaty rastlinneho povodu. sladidlo neobsahuje cukor a sluzi ako stolove sladidlopre diabetikova ludis redukcnou dietou. Co myslis moze to byt ? V lekarni sa pytala naco to potrebujem tak som jej to vysvetlila a ona povedala ,ze to moze byt no chcem to potvrdit. Diky moc
@grimaska4 ďakujem pekne 😵 😵
no baby tak ja som za celý deň mala dva jogurty, doobeda aj jahodový džús potom ryžu s cviklou a na vereču 2ks polyst. chlebíku s bryndzovou pomazánkou, neviem či som toho zjedla veľa lebo nikde som nenašla mierku koľko čoho môžem, tak verím, že som moc nepochybila 😒
ďakujem vám všetkám za milé slová...mne hneď v prvý týždeň odišlo 5 kg...odvtedy to tak ide okolo 1 kg za týždeň čo je tak akurát...úplne som vylúčila biely cukor a bielu múku a k mäsu nejedávam prílohu iba zeleninu ...asi tak 2x som si dala mini množstvo zemiakov k mäsu...ja som na sladké a mäso..🙂 takže mňa zachraňujú UP sladkosti..a zistila som že sa mi scvrkol žalúdok pýta menšie porcie... 😅 pardon ale v podstate sa riadim tým povestným grgnutím ,ktorým vraj žalúdok hlási,že má dosť...funguje to... 😉
no baby, moje dnesne menu 😀 rano samozrejme kava a voda 😀
rano - hrianky s maslom a dzemom, desiata - nedojedena cista hrianka /co zvysila z rana/ obed - nakolko som prepasla 12.00 tak, polievka fazulova so zeleninou ale bez zaprazky-som si este stihla odobrat 😀 a druhe rizoto zo vcera lebo dnesne tvarohove gule so sladkou struhankou a jahodovym dzemom som nestihla spravit skor 😅 ale bude na zajtra dufam 😀, olovrant nic a vecera - uvarene vajco do stratena, 1 trojuholnikovy syr karicka, 3 cherrynky, 1 postruhana mrkva, 2 platky dietnej salamky a 2 platky bravcovej...voda pred jedlom a aj po 😀 😀 😀 namiesto chleba...a vajicko som si este posypala syrom a to opeprila...muz len kukal ze co mam 🙄 ale zatial to staci...ono sa zda ze je toho vela ale neni to sa len zda 😀 😀 😀 😀
a teraz ma mozete upozornit co som nemala ''papkat'' 😅 😀 😀 😀
@pavlina2222 hmm, no co chladnicka dala 😀 uz budem vediet 😉 a ta sunka to bol bravcovy sal ci co to bolo 🙂
@gabena1
no tie hrianky a dzem a este aj na desiatu to je mnozstvo uhlohydratov,struhanka a jahodovy dzem takisto,teda ak si nemala norbiho struhanku.ono sa to nezda,ale myslim si ze doobeda aj s obedom si si uz tu dennu davku uhlohydratov urcite dosiahla,a tak neschudnes ked ich neznizis
baby, neviem preco som si myslela ze video zumby by malo trvat min. 15 minut ak nie viac, ale toto robit 3 minuty tak neviem, sak uz aj oci ma boleli 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@grimaska4 ale ja som tu struhanku a dzem nejedla to lan pre rodinku som navarila, ja som dojedla rizoto od vcera 😝 , cize ak to spravne chapem, tak mat nieco sladsie ale len raz aj to len do 12.00,ci? 😵a na desiatu len cista sucha hrianka...to som ju nechcela vyhodit tak skoncila u mna
tak radsej celozrny chlieb ako hrianka,ked uz nemas norbiho chlieb,ale skus tak dalej mozno schudnes ja neviem,lenze u norbiho sa musi vylucit biela muka a cukor ,inak to nefunguje
tak mi kupujeme tmavy chleba z pekarne...sem tam kaiserky obsypane semienkami vselijakymi 😉
@gabena1 Ja som dala dole 6 kg. 😀
@gabena1
akoze do 12.00 mozes,lenze ked s nimi prijmes dennu davku uhlohydratov tak asi sa neschudne,najlepsie je uplne vynechat vyrobky z bielej muky a cukor,marmelady ,predtym jak som neobjavila norbiho,mojimi pravidelnymi ranajkami boli müsli od Nestle tie fitness,a ked som potom zacala vo vsetkom uhlohydraty studovat a som zistila ze jedna porcia tohoto musli obsahuje az 77g uhlohydratov ,uz ich v zivote jest nebudem,
@lentilka135
baby a napisete z akej vahy s te isli?alebo aspon kolko potrebujete schudnut?
@lentilka135 za mesiac? sak to je super 🙂 ja budem skakat 2 metre ak sa mi tolko podari 😀
inak ja som sa snazila najst tie uhlohydraty ale zatial to nebolo nikde vypisane.tak neviem neviem
ryzovy hej ale baby tu pisali ze len do 15.00,psenicny zase mozes aj vecer, a pri stravovani nejde o to ci cukris ci nie,nezabudni ta skryte cukry,inak maju ich aj v sunke ,v parkoch,uhlohydraty su vsade a to nie su len cukry,a najme biely chlieb a biela muka a vyrobky z bielej muky by sa vobec nemali
@klaudialip
kde si ich nenasla?
@grimaska4 no tak zatial skusim to jedenie 5x do dna, aj to bude uspech + ze si to vylepsim tymi dobrymi potravinami poacs dna, aj ked pomaly ale predsa 😉 😵
a myslis, ze pisu pravdu na tych obaloch, sak malokto to cita podla mna...keby nie tu vas ani ma netukne sa pozriet na obal ☹
no nic, idem do hajan 😔 cas najvyssi, tak idem chudnut..ide noc 😀 😀 😀
dobruuu 😉
dobré ráno...dnes som čítala pekný citát-NIČ NECHUTÍ TAK DOBRE,AKO BYŤ KRÁSNE ŠTÍHLA. 😉
@lentilka135 gratulujem 😵 😵
@thera1 to je kráásny citát 😵
ja nemám v pláne byť úplne chudučká, také ženy sa mi nepáčia 😅 ale to ako vyzerám teraz je.... 🙄 😖
a čo dnes varíme baby? na raňajky bol fittnes chleba s morč.šunkou kávou s UP sladidlom,obed budú kuracie stehná s mrkv.šalátom a na večeru mi asi z nich ešte zostane....medzi tým UP vanilk.puding...

ahojte kočky
prosím vás poradte mi 😅 môžem si urobiť na večeru tuniakovú pomazanku? 😅
@thera1 gratulujem 😵 😵 😵 😵 😵 aj ja chceem 😅 😀