icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

momoyka
10. feb 2012

ahojte, pekny dnicek, uspesny aby bol...
baby nemate nahodou niekto novu tabulku rozdelenia potravin? alebo kde by som si to mohla najst...

marika72
10. feb 2012

@thera1 to som rada ,aspoň som tu neni sama v pokročilom veku 🙂 🙂 🙂 🙂 no dúfam ,že sme neni najstaršie

marika72
10. feb 2012

@momoyka na prvej strane je rozpísaná

klaudialip
10. feb 2012

@grimaska4 ani na masle,ani na syre,ani na tych psenicnych chlebikoch

marika72
10. feb 2012

dievčatá mám pred sebou drsný víkend dnes večer prvá návšteva u manželovho kolegu ,bude to ťažké , zajtra návšteva sestry to bude v pohode no večer návšteva sesternice ideme kolaudovať jej nový byt vôbec som si neni istá ,že to neporuším , no musím vydržať !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 prosím držte mi palceeeeeeeee

marika72
10. feb 2012

@grimaska4 chcela by som 10kg

grimaska4
10. feb 2012

@klaudialip
no neviem ako na zabudnutom slovensku,ale tu v Rakusku najdem na kazdom vyrobku zlozenie na 100g rozpisane,a na tych racio chlebickoch nielen na 100g ale aj na kus..,ja sa nepametam ako na Slovensku ale musi byt urcite,skus pozriet napr. na Milu keksik,tam najdes urcite a je tam toho riadne mnozstvo tych uhlohydratov,a myslim aj BB dobre rano ma rozpis,ostatne neviem uz tam nezijem chvalabohu

bettina
10. feb 2012

@grimaska4 samozrjme, je rozpis. to musi byt 😉
@marika72 zvladnes to, spomen si na ten pekny citat 😉

zuzulienkab
10. feb 2012

Ahojte dievčatá a chudnutiu zdar! Chcem sa len spýtať, či je medzi nami nejaká tehuľka......ja čakám babatko a stravujem sa takto, len či je tu ešte aj niekto iný.....cítim sa ale fajn, hoci okolie je zhrozené, že "TERAZ" v tomto stave....ale mne to tak vyhovuje. Ved aj Réka v tehotenstve takto papala....ja už totiž nechcem pribrať 25kg ako pri dcérke...to už NIEEEEEE

lentilka135
10. feb 2012

@grimaska4 Tak ja som 9.1.2012 mala váhu 79,9 kg. Strašnééé... 😠 No a dnes mám 73,7 kg. Ešte to nie je úplne že super, ale teším sa z toho... A ideme ďalej. Chcela by som na 65 kg. Takže ešte 8-ich sa treba zbaviť.

klaudialip
10. feb 2012

@lentilka135 blahozelam a tesim sa s tebou,kiez by som mala aj ja taky vysledok :D vahu mam podobnu.

ja som vazila najprv 79,5 a skusala som dietu to som za tyzden dala dole 2,5kila,potom 0,5kila islo hore ked som presla na norbiho. takze od 28.1. mam 77,5 kila a vazit by som sa chcela az 27.2,tak som zvedava. ale manzel povedal ze je vidiet ze som schudla,mam mensie brucho a tomu sa velmi tesim :D

klaudialip
10. feb 2012

@grimaska4 rozpisane je,ale nie uhlohydraty,bo ci to je nejak inak oznacene?su tam sacharidy,bielkoviny a tuky

grimaska4
10. feb 2012

@klaudialip
ved sacharidy su uhlohydraty,a niekedy pise aj tak ze sacharidy a z toho cukry,napr.tak to pise na Nutelle,a inak uhlohydraty to nie su len cukry ale aj skroby napriklad

grimaska4
10. feb 2012

@lentilka135
super,mne trvalo 3 mesiace 10 kil dat dole,ale vy idete z vacsej vahy tak asi preto to ide tak rychlo,ja by som chcela este aspon 3 kila dat dole,ale bars to nejde,dnes som sa uz neudrzala a fajne som sa prezrala na vecer,az mi je zle

grimaska4
10. feb 2012

@zuzulienkab
ale ved to nie je dieta,to je zivotny styl,a uhlohydraty v prehnanom mnozstve ver tomu ani babetko nepotrebuje.Drzim ti palce!

klaudialip
10. feb 2012

@grimaska4 aha,ja som v tomto dost nevedoma.,takze sacharidy su uhlohydraty a ake mnozstvo sa moze prijat za den?viem ze si to uz tusim pisala,ale takto to je rychlejsie

klaudialip
10. feb 2012

@grimaska4 uz som to nasla,tak si to pozriem ci som to neprehanala. ale jem vacsinou U1 a malokedy U2 ci U3 aj to len do obeda,snazim sa tomu vyhybat a aj cvicim,tak uvidime

thera1
10. feb 2012

@grimaska4 aj ja som dnes na večer porušila UP,ale no veď sme ľudia...ideme ďalej.... 😉

grimaska4
10. feb 2012

@thera1
no hej,lenze ty si za mesiac schudla tolko co ja za tri mesiace,ale ideme dalej,mna tesi uz aj to,ze nepribrala som nic naspat a moja vaha sa konecne nezacina 6-kou,ale uvidime,pred chvilou som aj pol kila pistacii spratala

lentilka135
10. feb 2012

@klaudialip Mne brucho tiež padlo ako prvé...

lentilka135
10. feb 2012

Tak dievčatá, ešte som sa aj pomerala, takže čo bolo 9.1. a čo je 10.2. Brucho 106 - 94cm; boky 109 - 104 cm, stehná 60 - 54cm. A takáta som vyškerená 😀 A verím, že budem ešte viac...

klaudialip
10. feb 2012

@lentilka135 my sme na to dost podobne,aj vahou a dokonca aj mierami 😀

gabena1
10. feb 2012

ahojte ja len na rychlo
dnes som porusila vsetko co som mohla, boli sme mimo domu tak som nemudrovala a ziedla co bolo po ruke bola som hladna jak vlk, dosli sme vecer a maly to zaklincoval tym ze si vysypal muku do tvare...odkladala som nakup a ako som si ukladal muku tak som ju na par sekund zlozila dolu na linku a uz aj bola na nom, bol ako pantomim, len oci mu bolo vidno , stres neskutocny...teraz som si sadla na rit odkedy sme dosli, aj ja mam nakupene polyst, chlebiky + aj tie ploche male no musela som si teraz dat...a mam aj pohar vina bieleho sucheho, ked uz mam tie meniny

anka7
10. feb 2012

ahojte, dievčence GRATULUJEM všetkým, kt. majú už krásne kilečká dolu. Dúfam, že sa aj mne podarí nabehnúť na tento systém a pomaly sa to pohne dolu - čaká ma veeeeľmi dlhá cesta.
Dievčence len sa chválte prosím - veľmi to pomáha 😉 🙂

grimaska4 vďaka za potvrdenie, že sacharidy = uhlohydráty, nebola som si celkom istá, že je to ono
@gabena1 všetko najlepšie k meninám - a netráp sa veď výnimky predsa potvrdzujú pravidlá

pekný víkend

gabena1
10. feb 2012

@anka7 dakujem 😉 sak prave, ked som raz uz zacala tak nech to vydrzim 😅 😉

lentilka135
11. feb 2012

Krásny víkend prajem... Slniečko vykúka do mrazivých -18 stupňov. Ale hlavne, že vykúka...

zuzulienkab
11. feb 2012

@grimaska4 áno, ja to tiež tak beriem....som v piatom mesiaci a teším sa, lebo som pribrala zatial len tri kilá....tak snád to nepojde vyššie. Ale ja musím na večeru k pomazánkam aj nejaké tie polystyrény alebo pšeničné chlebíky - také sucháre....to snád môžem. Či? Bez toho ma strasne bolí žalúdok.....

pekný víkendík všetkým 🙂

thera1
11. feb 2012

nespozoroval niekto na sebe niečo také ,že ho prestalo niečo bolieť odkedy robí UP? Lebo mňa prestala úplne bolieť hlava...už mesiac...a predtým som sa dosť kamarátila s fialovými tabletkami... 😔

zuzulienkab
11. feb 2012

@thera1 Theri, mne prestali kŕče v žalúdku, ktoré sa objavovali keď som bola hladná, ale aj keď som hladná nebola......a celkovo sa cítim tak fajn - nemám taký preťažený žalúdok ako voľakedy.....ako keby sa mi upravilo trávenie 🙂