Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@apple7
je to v madarcine taka brozura,ja som to mala pribalene gratis pri najnovsom reka dvd-ku,vascinou su tam aj update produkty na jedenie najme na olovrant a tak,na konci tej tabulky su aj jedla s tabulkami kodov ,glykemicky index a tak,ale maju v predajni Update ALAKREFORM magazin za 5 eur to zimne cislo kde je Reka s detmi na saniach,v tom ma tiez jedalnicek aj cviky pokreslene aj popisane
@erikasadek dakujem, vyskusam 🙂 .. kde sa da kupit? v akej je forme?
dievčatá ja som to v piatok večer a v sobotu nezvládla hanba mi veľká , no v nedeľu už som poslúchala a pokračujem no som naštvaná sama na seba 🙄 🙄 🙄 🙄
@eridia neviueml ako na slovensku al etu ju kupis ako sladidlo, bud v malych tabletkach ako aspartan, alebo kocky cukru... musis sa opyat na slovensku ak su u vas moznosti... 😉
potom je ste jedna super vec vola sa to sirup agave je to s mexika, chutovo ako nas med este lepsie mozes pouzit na palcinky do kavy caju.. apodobne je to v tekutej forme, vysoko sladi ale nizska kalorie a hlavne je to prirodne!! 😉 drzim place v chudnuti??? ja uz ma za sebou chudnutie za necely rok 50 kil. vsetkym vam drzim palce... i ked nie touto dietou ale hlavne som ako za mlada. 🙂
@eridia stevia sa da kupiť v bio obchodoch,tak isto aj ten agave sirup. Ja ho použivam a mne strašne chuti 😉
steviu som si kupila tabletkovu v rakusku ale mne to nechuti,aj ked to je prirodne mne to chuti umelo 😝
@erikasadek no, veru, klobuk dolu 🙂 .. a dakujem za radu..
@martinka1981 dakujem 😉
@martinka1981 kamoska dodrziava Update uz vyse roka, ona pouziva Update cukor Zero, asi sa pojdem pozriet do obchodu - pravdepodobne ma pretoci z tej ceny, no ale co uz clovek neurobi pre krasu 😅
@martinka1981 ani mne nechutila na zaciatku po tyzdni som si uplne zvykla na chut a bez problemov. je to otazka chuti, ako sladidlo tiez si trebalo zvyknut na chut na zaciatku.. 😉 uz s avyrabaju aj cola s steviou. 😉
vcera som nasla na madarskej stranke knihu receptov od Norbiho, neviete, ci je aj v slovencine? alebo ci bude? nejako mi dochadza fantazia, co kazdy den kombinovat, asi by mi ta kniha dost pomohla... akurat neviem po madarsky 🙄
@pavlina2222 a kde ste kupovali tu novu knihu? lebo ju neviem zohnat 😒
ahojte. kde na nete by som našla rozdelenie potravín do skupín ? ďakujem pekne za info 😎
@erikasadek no ja som taky fajnšmeker 😀 a neviem či by som si dokazala zvyknuť 😝
to by som musela všetok cukor a spol.vyhodiť a nemať na vyber 😎
Ja som si kupila taky ladovy čaj so steviou 😉
Ale ja skor použivam sirup z agave,alebo ovocny cukor,palmovy cukor a tak 😉
Baby, do akej skupiny patrí špaldová múka? Ďakujem!

@klaudialip
ano viem po madarsky,to 90 min.ove dvd ma 2x 45 minut,je to na precvicenie celej casti tela,prvych 45 minut je podobne ako aerobik je to postojacky,druha polovica je na stehno brusko,to je po leziacky a posediacky