icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

martinka1981
13. feb 2012

@lentilka135 podla mna U3 😝

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
messue
14. feb 2012

ahojte dievčata, chcem od vás info, fazulka patri do U1 ,ale myslite si že aj ta sterilizovna fazulka z konzervy v cili omacke je ešte U1?
sojova omacka je tiež U1?
Dakujem

najorbitka
14. feb 2012

@amikka ja tiez chudnem tak ako si napisala po domacky a tiez mi to nejde tak rychlo,ale mne to ide asi az velmi pomaly ☹ napis mi prosim nieco z tvojho jedalnicka aby som vedela kde robim chybu.je pravda ze teraz uz dlho necvicim,lebo som stale chora,ale aj tak sa mi to nezda.velmi dlho som tu nebola a vidim ze je tu vela novych dievcat a vela noveho na citanie 🙂 .

grimaska4
14. feb 2012

@messue
ale len fazulove struky su U1,inak fazula je U2 normalna,aj susena,aspon teda ja tak viem,soja je U2 a omacku neviem ale asi tiez

fcielkaa
14. feb 2012

@bezaz ahoj, ak by si mala zaujem, tak ja ti ju mozem predat.

eridia
14. feb 2012

babulky, co si davate na veceru? uz mi dochadzaju inspiracie... ☹

grimaska4
14. feb 2012

@eridia
update chlieb s maslom,update puding,alebo dr.oetker puding so sladidlom od norbiho,tuniaka vo vlastnej stave s update Rips,spaldove polystyrenove chlebiky si sunkou a cammemert syr ,paradajka a paprika,udeny losos,biely jogurt so skoricou a s malinami alebo s jahodami s mrazaku s norbiho sladidlom,vcera som si zapiekla v takej malej zapek.miske kuracie prsia na to platyk cesrtvych paradajok sol c.korenie oregano a platky syra-vyborna mnamka minule to Reka robila v tej ich relacii o vareni.Ja si obycajne tieto jedla striedam,dnes ale nebude ziadne update menu kedze je valentina moj milacik ma pozval na veceru do cinskej restiky

eridia
14. feb 2012

@grimaska4 dakujem 🙂 ... hmm a tie zapekane kuracie prsia mozu byt fantasticke ... dnes vyskusam asi kapustovu polievku s paradajkovym pretlakom, bez muky, so sladidlom... prinajhorsom (ak sa nepodari) mam v mrazaku update chlebik 😎

martinaema
14. feb 2012

@eridia ja som včera robila koložvársku kapustu, bez ryže ale zato so slaninkou 😀 , výborné sú syrové placky so zeleninovým šalátom / strúhaný syr, vajíčko, kyslá smotana a na zahustenie norbi strúhanka ale otruby tak 2-3 lyžice a piecť na teflónovej panvici - dá sa aj bez oleja/. Alebo zapekaný karfiol, resp. brokolica, resp. rôzna zelenina so syrovo-smotanovou omáčkou

eridia
14. feb 2012

@martinaema tie syrove placky 🙂 😉 .. zapekana brokolica a karfiol u mna asi nepochodia, ale vsetko ostatne moze byt 😀 ..

ellinkaa
14. feb 2012

@bezaz ja som si ju objednala prave tu http://www.kucharky.sk/knihy/dalsie-kucharske-k... pred tyzdnom uz ju mam doma a precitanu 🙂

ellinkaa
14. feb 2012

všetko mám naštudované, ale odchádzame na lyžovačku od soboty, tak neviem, či mám začať a čo na lyžovačke, keď máme zaplatenú polpenziu a obed na kopci.... už ste to riešili alebo ako to riešite ?

grimaska4
14. feb 2012

@martinaema
jej tie syrove placky vyskusam zajtra,vdaka za tip!

marika72
15. feb 2012

ahojte ja som si včera namočila kuracie prsíčka do bieleho jogurtu s vajíčkom ,soľ,čierne korenie,trošku gril. korenia, pretlačený cesnak už sa teším na večeru , dala by som si aj voľajakú pomazánku no nič mi nenapadá, poraďte ak vám niečo napadne

gabena1
15. feb 2012

caute baby, tak a 1 kilecko dolu...no ked to takto pojde dalej tak do leta by som tych 12 kg aj mohla zhodit...ono ja pri malom neviem ako ide cas a ked sa chcem ist najest tak vidim ze uz nemozem toto a toto, a potom len rozmyslam ze co mozem jest..ale urcite sa mi trochu zmensil zaludok lebo uz nepotrebujem jest tolko ako pred tym mozno je to tym ze jem castejsie ako pred tym...takze musim si asi nastavovat budik ze cas papat 😀 😀 😀 😀 normalne ze sa mi to paci 😀 😀 😀 prajem pekny dnik...u nas sice fuka besny vietor zo snehom ale co uz 🙄

ellinkaa
15. feb 2012

ahojte objednávate si niekto menu U14 z predajni ?

sama224
15. feb 2012

ahojte, som tu nova, no sledujem diskusiu uz dlhsi cas... a ako tak pozeram, tak som asi jedina, ktora z toho "zivotneho stylu" nechudne 😠 a to aj napriek tomu, ze si objednavam jedlo z jeho predajne...este chvilu vydrzim, no ked uvidim, ze to fakt nema na MNA ziadny ucinok, tak s tym skoncim...

momoyka
15. feb 2012

ahojte koceny, ako vam to ide?

@gabena1 vidim, ze tebe super, tak gratulujem, len tak dalej..
mne to ide nejako hore kopcom stale, stale nic pozitivne, ci to naozaj z toho, ze chodim cvicit... ukludnujem sa, ze ano...

klaudialip
15. feb 2012

@sama224
@momoyka ja som sa vazila po tyzdni a mala som dole 1,5 kila.a teraz som sa vazila zase ale vaha stale rovnaka,konecne vazenie mam mat az koncom februara,ale tiez som z toho smutna ze to nejde rychlejsie dolu :(
cvicim a vsetko dodrziavam.tak som zvedava,musim byt len velmi trpezliva.a hadam sa to pohne spravnym smerom

eridia
15. feb 2012

kocky, nic si z toho nerobte, ani mne nejde vaha nejako zavratne dolu... po mesiaci necele 2 kg 😖 .. no ale hadam sa to rozbehne, do leta este 4-5 kg a bude to dobre.. este pridam cvicenie, len nech ten sneh zmizne, inak tazko, ja chodim von na hradzu.. kamoska schudla po 2 mesiacoch 10 kg, za co ju obdivujem, ale ja zase az taky masochista nie som a sem-tam aj zhresim 😎 .. takze vela stastia, ono to urcite pojde 🙂

dida81
15. feb 2012

@ellinkaa a kolko si to už objednávas? Ja som si to objednávala skoro 3 mesiace,,,,a schudla som tolko,kolko som chcela. 😉 /vyše 9kg/

mavion
15. feb 2012

Ahojte baby 🙂 tak koonecne po mesiaci stagnovania sa ta moja vaha umudrila 😀 sice len 1 kg ale hlavne ze to uz ide dole 😀 takze je to naozaj pravda s tym cvicenim, ja som aj pribrala a vaha mi tolko potom stala...tak hlavu hore Norbi urcite funguje 😉

momoyka
15. feb 2012

no ja som neschudla zatial nic, a pribrala asi 2 kg... je pravda, ze sa po cviceni citim lepsie, takze ani nejak neriesim, ze to nejde dole... len tajne dufam, ze pojde...

slniecko103
15. feb 2012

tak u mna za tyzden 2kila dole 🙂 robila som si tie syrove placky a nejako sa mi nevydarili sa mi rozpadavali cele to bolo skor ako prazenica

momoyka
15. feb 2012

jeej, vsetky ste super, nech vam to ide tak aj nadalej...
dobru nocku

eridia
16. feb 2012

Master Mix kupeny, este tak vymysliet nejake univerzalne cesto, ktore bude "jedle" 😀 .. nejake tipy??

ellinkaa
16. feb 2012

@dida81 ja cca 2 mesiace ale hresim, teraz po jarnych prazdninach idem na to uz na pevno....schudla som iba 2 kg :( tiez potrebujem cca 10 kg...mozno viac 😎

gabi8254
16. feb 2012

@eridia ahoj 🙂 ja tiez skusam update uz mesiac, zatial len 3 kg dole a teraz vaha stoji... ale, skusala som miesto obycajnej muky davat up muku a ma trochu inu chut, ale mne neprekaza. ak chces nejake cesto, tak skus akykolvek recept, len miesto obycajnej muky daj up muku a cukor sa mi najviac osvedcil xylitol (to nevadi ani manzelovi a to uz je co povedat 😀 ). ja som naposledy robila kolacik - cesto ako na mufinky, na to poleva (kakao, maslo obycajne, xylitol, trosku mlieka).
ozaj, ako dlho moze vaha stagnovat pri tomto stravovani? uz neviem ci sa oplati pokracovat... ☹

eridia
16. feb 2012

@gabi8254 ahoj 🙂 , no, urcite sa oplati pokracovat, zatial pocuvam len pozitivne ohlasy... viaceri pisali, ze im postala vaha, ale potom sa to pohlo, v niektorych pripadoch dokonca dost prudko 😀 .. takze urcite to nevzdavaj 😉 .. par zaujimavych receptov som nasla, len su v madarcine, takze to nejako krkolomne skusim prelozit 😀 .. potom vyskusam... ak sa podari, hodim sem receptik.. zo sladidiel som kupila Zero cukor..