icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
16. feb 2012

@gabi8254
na facebooku na norbi ho aj reky stranke posielaju ludia pribehy samozrejme skutocne aj s fotkami ako schudli,jedna pani schudla za rok 30 kil z 90 na 60,ale pisala ze napriklad 4 mesiace stagnovala na jednej vahe a potom sa to pohlo,ja stagnujem takpovediac od noveho roka ale stravujem sa dalej tak lebo mi to vyhovuje este chcem 3 kilecka ale dajak to nejde,sice to by som mala taku nizku vahu aku som nemala ani v puberte,inak podla tabuliek vselijakych tych mojich 57 kil je idealna hmotnost tak mozno zato uz to dalej nejde,neviem sama

gabi8254
16. feb 2012

@eridia tak mne uz vaha stoji momentalne treti tyzden... tie tri kila isli prve dva tyzdne. tak davam tomu este mesiac a ak sa to nepohne dalej, veru neviem... 😀 pokial mas sladidlo, tak si mozes robit rozne dobrotky. aj muku ked mas, tak sa da. ja robim vsetko ako predtym akurat davam sladidlo a up muku. dokonca puding ked mam chut poobede, tak si urobim mlieko+vajicko+muka+sladidlo... chuti to trochu inak, ale ked to chutilo mojmu manzelovi a on je fakt vyberavy niekedy a prvy krat ked som robila palacinky, tak mu nechutili.... ale vela robi aj cukor. v predajni maju asi tri druhy + tabletky do kavy a pod. a mne najviac chuti xylitol. inak, v lidli maju super sunku - twinner sa tusim vola. ma 95% masa. posli chlapa na nakup a on poctivo donesie ako ma napisane na papieriku (sunka s co najvyssim podielom masa) 😀

gabi8254
16. feb 2012

@grimaska4 no, devy, asi sa musime motivovat vzajomne, inak by sme to zbalili 😀 ja som takmer cerstvo po porode - 3 mesiace po sekcii, takze ani velmi cvicit nemozem, hoci uz na orbitreku sa snazim kazdy druhy den 20-30 min. a tiez mam vahu do neba, tych 30 kg dole by bolo fajn. ale 4 mesiace stagnacie.... ja neviem ci by som to vydrzala.

thera1
16. feb 2012

aj ja pozerám tie fotky na fb v maďarčine...teda oči mi idú niekedy vypadnúť.... 😨

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
gabi8254
17. feb 2012

@pavlina2222 dobre ranko 🙂 a ako dlho ti stala vaha?

thera1
17. feb 2012

presne....tá váha nás len deptá... 😀 ale podla mňa keď to dodržiavame tak sa to skôr či neskôr musí pohnúť dole. 😉

gabi8254
17. feb 2012

@thera1 kiez by to tak bolo. 😀 nech mi muz nenadava, ze drahe vyrobky kupujem 😀

mavion
17. feb 2012

Ahojte, ja som tu uz tiez spominala ze mi vaha dlho stala a teaz sa po skoro 2 mesiacoch pohla aj smerom dole...inak dnes mi muz povedal ze som schudla, moje telo sa cvicenim meni, konecne uz mam aj driek 😀 ,padlo mi brucho, stehna mam stihlejsie a pevnejsie, zadok spevnel 😉 podla mojho tela vyzeram ze som schudla minimum tych 6-7 kil a nie len jedno....tak podstatne su miery a nie vaha 😉 cvicim skoro 2 mesiace 😉

gabi8254
17. feb 2012

ja mozem len tak s mierou cvicit, kedze som stale cerstvo po porode. cize opatrne. ale aspon ten orbitrek zvladam. takze ti vaha stala az 2 mesiace? dobre som pochopila? ta uz len vytrimac! 😀

momoyka
17. feb 2012

ahojte, pekny dnicek, su take povzbudzujuce tie vase prispevky, az mi je lepsie...

mavion
17. feb 2012

@gabi8254 ano, dokonca som aj pribrala ako som zaacala cvicit 🙂 neboj urcite to pojde dole, Norbi funguje na 100 percent 😉

gabi8254
17. feb 2012

ja len lutujem, ze som norbiho neobjavila uz skor. v tehu som mala problem ku koncu s cukrovkou a nevedela som uz ako sa stravovat, lebo jest sa musi, ale zas prisna dieta... ani tak, ani tak. mozno by malinka bola standardne dieta, keby som tieto vyrobky objavila skor.

9adka9
17. feb 2012

..nechce sa mi vsetko citat... o co tu vlastne ide,je to nejaka dieta alebo co??? 🙂

gabi8254
17. feb 2012

@9adka9 pozri si prvu stranu, tam je to rozpisane - podstata 🙂

9adka9
17. feb 2012

....ak od dnes zacinam.... 🙂 ..vyskusam to ...potrebujem dat dole 10 az 15 kg....hadam sa to s tymto podarí....

grimaska4
17. feb 2012

@mavion
presne ta ako pises,mne sa tiez postava uplne zmenila fungujem podla norbiho od augusta 2011 a od toho casu cvicim pravidelne s rekou a chodim behat,denne minimum 40 minut cvicenia s nou ,2x do tyzdna to 90 min.dvd cele a chodim aj behat cca 9km tiez bez pauzy,teraz sice nie asi mesiac lebo mame vela snehu,schudla som 10 kil za 3 mesiace a od decembra stojim,viem podla oblecenia aj podla inych ze moje telo sa zmenilo ale aj tak mi to neda a chcem sa raz postavit na vahu a mat 55 alebo 54kg!Ja s norbim neseknem lebo mi to stravovanie vyhovuje,samozrejme niekedy prehresky lebo napr.update predajna nema gastany cokoladu a tu ja milujem aj si ju doprajem sem tam,ale citim sa ovela lepsie potrebujem menej spat nie som tak unavena jak predtym som bola takze na tej strave ostanem,ale ja si varim sama ziadne ich menu som neobjednavala nikdy a ani nebudem

gabi8254
17. feb 2012

@grimaska4 ja by som tiez neobjednavala ich menu, lebo sa mi zda drahe. a prve dva tyzdne som fungovala len z klasickych potravin. no ked som dostala menzes a hormony si zacali pytat sladke, tak konec 😀 . radsej som si sla kupit nieco sladke tam. 😀

grimaska4
17. feb 2012

@gabi8254
ja mam od nich tiez vela veci aj sladkosti ,muku cukor pudingy ,tie slane ripsy sem tam aj chlieb ,ale menu od nich nechcem,bohvie kedy a ako tovaria,ja si varim cerstvy obed podla kodov a nemam s t ym ziaden problem,co mam od nich rada to je ten shake co sa s mliekom riedi ale to je zas dost drahe 7 eur 5 porcii,ale co uz mne to vyhovuje lebo mam rychlo ranajky hotove..

gabi8254
17. feb 2012

@grimaska4 tiez uvazujem o tom shakeu. s vecerou mam obcas problem. tiez si myslim, ze obedy sa daju v pohode doma pekne varit.

eridia
17. feb 2012

mile spoluchudnuce, toto vas snad inspiruje a pomoze vam nevzdat to :

https://www.facebook.com/pages/Norbi-Update-Sik...

😉

gabi8254
17. feb 2012

@eridia este si tak moct precitat aj ich pribehy a komentare.... ten google preklada ako madar! 😀

eridia
17. feb 2012

@gabi8254 hehe, aj ja sa na tom smejem 😀 😀 .. tiez neviem po madarsky, pomaham si googlom, no ale ten prekladac ma fakt pobavil 😎 .. ale aspon si pozrieme obrazky 😀

gabi8254
17. feb 2012

@eridia no jo... aspon nejaka motivacia, ked vidim tych ludi. 🙂 a dalsia motivacia je vonku, lebo zacalo husto snezit, tak aspon odpracem sneh a nemusim sa trapit na stroji 😀 hoci, doteraz vsade na slovensku kalamity a zaveje a u nas nic.

eridia
17. feb 2012

@gabi8254 vidis, ty si pocvicis aspon pri odpratavani snehu, my byvame v cinziaku, tam sa naozaj nie je kde rozhybat 😀 .. u nas teraz uz prsi, ale snezilo cele doobeda..

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
gabi8254
17. feb 2012

@eridia pred tehu som si pustala zumbu take 20 min video a podla toho som sa morila. tiez nebolo kde velmi u nas, hoci byvame na dedine. musim priznat, ze som cosi postahovala z netu 😝
@pavlina2222 tak to ma velmi tesi, lebo to uz nemam daleko 😀

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená