Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@pavlina2222
chodim sem tam na ich stranku co maju na facebooku a tam aj radia dakedy a tam som to raz nasla,inak oni to bezne veceraju vselijake syry a dokonca hrozno k tomu,myslim norbi a Reka
@pavlina2222 plesňový syr je U1... 😉
a plesnivy? to uz bude hadam U4 😀 (pokrocila hodina, sory 😀 )
paci sa mi ako sa doplnaju..Reka ta skor posilovacie cviky a Norbi si zas radsej poskace 🙂
Baby a chcem sa spýtat neni mi to velmi jasne takze syry su U1 či U 3? aj tavene a vsetky kde ich mam vlastne zaradiť,a tiez mrkvovy perkelt ked si chcem spravit podusenu mrkvu je to U 3 lebo v prvej knihe myslim ze bolo ze ked je dusena tak je U3 zmenilo sa to ci nie? dakujem, 🙂
@luciapejkova
varena mrkva je U2,surova U1,pretoze varenim ,alebo tepelnou upravou sa zvysuje glykemicky index v mrkve preto,syry uz norbi vsetky hodil do U1
Ak su vsetky syry U1, tak som rada, lebo ja syry zboznujem. 🙂
@pavlina2222 gratulujem! Toto sú príspevky čo nás poháňajú ďalej ,keď príde kríza.... 😅
@pavlina2222 Super! 🙂 To je ozaj krasny vysledok.Ja stale preslapujem na jednom mieste. ☹ Pred necelym mesiacom som za 3t. schudla 2,3kg, tesila som sa, potom bola otcova oslava a vsetko bolo spat. ☹ Mam opat 80kg, ale zacala som znovu a zvazujem, ze po jar. prazdninach sa odhlasim aj z obedov a budem si varit.Dnes je krasne pocasie,pojdem behat.
...ako mam jest ked mam aj nocnu,lebo mne v noci nechuti jest,lenze spat idem az rano,pripadne na obed???
nema niekto dobry recept na chlebik z up muky? resp. skusali ste ten, co je na stranke slovenskeho update?
ahojte, citam vase prispevky a zaujali ma. S update som sa este nestretla, mozte mi niketo poradit ako by som sa mala podla toho stravovat? potrebujem zhodit aspon 10 kil.diky.
a ktore su to U1?
my predajnu update nemame nikde v okoli ...o update som sa dozvedela az dnes z fb.
zistím na ich stránke kde majú svoje obchody?lebo to nemôžem nikde nájsť.

@pavlina2222
vraj uz norbi vsetky syry zaradil do U1