Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
inak nie kazdy moze za to ze priberie,ja som pribrala 15 kilov od tabletiek na migrenu ked som mala okolo 17,a ked som dr,povedala uz som pribrala 8 kilov a ona to je nic,ale tebletky som brala dalej bo mi pomahali.a to som sa snazila schudnut riadne dlho,cvicenim dietami a nic. dokonca ani po tehotenstve mi to neslo dole.
a to som pocas tehotenstva pribrala len 6 kilov a po porode mi islo hned 8 dole.vahu som mala 80,potom mi to trochu este kleslo,ale hybala som sa v rozmedzi 75-77 kilov.
takze nazor moze mat kazdy ale nie vzdy je to toho cloveka vina
ozaj baby pozor na Mesiac...pribúda nám po nove... 😉
Ahojte,
dlhsie som tu nebola, len hlasim, že stravovanie Norbiho stale dodrzujem . 🙂
Na buduci týžden budu 4 mesiace, co takto papám. Vsetko je ok, ale za posledný mesiac ani deko dolu. Ja vlastne už ani nepotrebujem, svoj ciel som dosiahla už na zac.januara... len neviem, kde je chyba. Pravda je, že si už doprajem viac..a napr. aj mandarinku a rajciny jem večer, co viem, že su U2. Ale to su podla mna minimálne prehrešky.
No može to byt tým, že mesiac cvicim... Teda myslim, lebo nohavice su mi volnejsie a pritom vaha neklesa.. Určite sa mi meni trosku postava cvicenim..teda dufam. 😅 😉
A co sa týka žien, ktore maju ozaj velku nadvahu - nikdy neodsudzujem . Pretože mam znamu, ktora málo je,ale ma problem so štitnou zlazou,tak ma aj lieky hormonálne a priberá 😖 ... nikdy clovek nevie, co je za nadváhou,aky zdravotný problem. Jasne, obcas je to chyba aj ludi, ked jedia vela, resp. nezdravo...
No moja druha kamaratka ma 53 kg a viete co??? Zje 6 rohlikov!!!!! na ranajky !!!! Dodávam, celý zivot je skor chuda az moc ...vraj ma nizky cukor a preto.... ja som tolko nikdy nezjedla ani za 24 hodin! A nie v pohode na ranajky. 😕 😕
grimaska4.Ja so pri vedomy nemusim sa spametat!!!!!!ano je to forum ale nie o odzudzovani nadvahy!!!!!teraz ked sem sa prihlasi nova bojovnicka ,a precita si tvoj odkaz a ma nadvahu tak podla teba ju to nastartuje alebo odlaka?!!!Tak sa ty spaetaj prosim ta ze na akej fore si!!!!Nazor moze mat kazdy ale si to neie kazdy uvedomuje ze moze aj ublizit!!!A ja sa tu nehadam len moj nazor je taky ze toto je forum o chudnuti noi nie baby?????
grimaska4 .Nie ja som neni zazrak ze vecer si lahnem a rano sa zobudim z nadvahou to nie!!!!Ale je to inac ako ty si myslis!!!A prosim ta ty sa my nevysmievaj ok!!!!!
takže vrátme sa k téme...čo dnes varíme? ja vypr.karfiol a uhork. šalát... 😉
@thera1 ja som dnes varila kuracie na smotanovej omáčke a cestoviny - malý to zbožňujú 🙂
dievčence ako ste na tom s pitným režimom 🙂 ja som si ho konečne začala troška strážiť - lebo odkedy som prestala kojiť tak to bola hrôza - max. 0,5 l denne - teraz som sa postupne vyšplhala na 1,5 - 2 l tak dúfam, že to bude stačiť - lebo môj močový mechúr pracuje na plné obrátky 😀
@grimaska4 prosím prestaň urážať ☹
super, dnes sa tu bude každý hádať? 😒
a je to zas tu... mierne zufalstvo zo stagnacie vahy ☹ . tak neviem, ci robim nieco zle? bielu muku pouzivam velmi minimalne (len ked chce rodinka halusky ci pirohy a pod), muku pouzivam update, cukor uz len xylitol alebo ine up sladidlo, po 15tej nejem ryzu ani zemiaky. klasicke sladkosit uz ani nejedavam, v 99% chuti na sladke si dam nieco up sladke... snazim sa aj cvicit podla moznosti... snad sa to coskoro pohne, lebo ma potom prepadaju myslienky typu - dam si, ved aj tak nechudnem... ☹ ale tak uz viac ako robim si neviem predstavit. ved toto nie je predsa o hladovani, ze? 🙂
@thera1 mnam, karfiolik som už davno nemala. Ja som dnes jedla UD lasane s maskom, na ranajky jogurt a dala som si aj banan, lebo som sla cvict. 😉
A teraz je tá chvila u mna na nejaku sladkost,alebo puding, ovocie .... 😉 Samozrejme sladkost UD,alebo si davam casto susene ovocie. Mám ho velmi rada,chuti mi ...ale asi je v sušenom vela cukru, vsak? Co si myslite? Ale snazim sa do tej 15h si to dat ....
Kočky - mne teraz skoro kazdy den niekto povie ako som schudla. Je to ozaj prijemný pocit a verim, že vsetky ,co ste tu a snazite sa- zazijete to tiež. 😉
Už su mi dobre aj 38 nohavice. 😀 /niektore 😉 ,zelzi od strihu/
@janka7177 a ano, máš pravdu. Práve som to kuk v knihe,,,ani neviem, prečo som si to myslela, ale rajciny od zaciatku jem na večeru. Takže rajcinky možme do sytosti.
😀
Ale napr.minule som si dala tekvicove jadierka večer a tie su U2... no ale už som pisala vyssie, ja už nepotrebujem dat dole, staci udrzat . 😉
PEKNY DEN! 🙂
@thera1 A čo znamena pozor na Mesiac...pribúda nám po nove...ze teraz mozem lahsie pribrat ci ako ? 🙂 prosim vysvetlis mi to,vdaka vdaka
@luciapejkova no vraj tak ako Mesiac pribúda aj ludia vraj ľahšie pribúdajú.... 😀 že vraj sa lepšie chudne po splne keď ubúda...
ja som mala dnes spenat s vajickom a okolo 2 hej som si dala kapustnicu 🙂 pijem cca 1,5 az 2 cistej vody s citronom, a 0,5 litra zeleneho caju a kavu ako kedy niekedy jednu, niekedy dve denne bez cukru...
baby mna vcera vecer chytil taky nekontrolovatelny hlad az sa mi z toho hlava zatocila..tak som si dala surovu mrkvu a jablko, lenze to mi nepomohlo, tak som zjedla 2 platky udeneho syru 🙂 naozauj su vsetky syry U1? to by bolo super, lebo ja som doteraz syry vecer nejedla...a asi aj viem co bol dovod toho hladu...poobede som bola na navsteve a spravili mi kavu uz automaticky s cukrom, este nevedia ze pijem bez 😀 tak zo slusnosti som ju vypila 😒
toto pise aj Norbi v knihe nie?
Moj pitny rezim sa pohybuje 2 az 2,5l vody denne.Tiez beham kazdu chvilu na WC.Uvazujem, ze vahu poslem k nasim, lebo ma stale laka vazit sa. 😀 Dnes som mala na ranajky kolaciky, na obed dusenu kapustu.
prosim vas, poradte mi, od 1.2 dzim norbiho dietu, prve tyzdne som zhdila 4 kg, ale teraz sa to zastavilo a nechce sa to pohnut smerom dole. Co mam robit?cvicim, pravidelne papkam, peciem specialny chlieb a papam ho len na ranajky. ale uz ma chyta depka, ze to nejde dole. vaha proste stoji na 61,5 uz dva tyzdne.
@apple7 asi uz nemas taku velku nadvahu,ale niektore baby tu pisali,ze vaha im tiez dlhsie stala a potom sa to znova pohlo dole.
@apple7
mozno preto ze cvicic svalnaties a svaly su tazsie ako tuk,takze ti vaha ostava a mozno sa aj pohne smerom hore,ale to nemusi znamenat ze robis daco zle,ono vysledok uvidis na svojej postave,vyformuje sa a zmensia sa aj centimetre na pase bruchu,stehnach,naljepsie si to vsimnes na obleceni a to tak ze budu z teba padat,ja som nosila nohavice 30 po schudnuti 10 kil som potrebovala velkost 27,od januara mi vaha stoji,ale ja tiez cvicim aj beham pravidelne a uz mi tie nohavice padaju zase,budem musiet kupit mensie.okolie mi hovori nech uz s chudnutim prestanem ze uz dost,ale ja sa dalej stravujem podla norbiho lebo som s tym spokojna darmo je moja vaha 57kg,moj sen bol ist pod 60kg a to sa mi podarilo,aj ked stale snivam o 55kg
@apple7
cvicenim sa vytvaraju svaly ,ale neber to tak ze ako kulturistom,to by sme mali aj proteiny uzivat ako kulturisti a tazke cinky dvihat.Ale aj normalnym cvicenim a najme pravidelnym svalnaties t.j. formuje sa ti postava,neboj ono sa to rozbehne urcite ti vaha pojde dole,niekto stagnuje a niekto nie,kazda postava je ina a inak reaguje na zmeny stravovania,ci cvicenia,s norbim teraz chudne 3 mesiace asi 40 rocny 200 kilovy pan ma aj cukrovku,a strasne pomaly mu ide vaha dole za 3 mesiace schudol nejakych 19 kil co s norbim ludia s takou velkou nadvahou chudnu rychlejsie,ale nevzdava sa pokracuje aj cvici aj sa stravuje podla norbi update,norbi mu to vsetko financuje lebo je chudobny a dali mu aj pracu uz na 4 hod. v update predajni,jeho pribeh mozte sledovat na facebooku aj dnes tam mal prispevok
Ahojte baby, chystam sa dnes do NZ a pozriem sa aj do NU predajne, kupim ich chlebík a mozno nejake sladkosti. 😉 Poradte mi prosim, co jedavate na veceru? Dakujem 🙂

@anka7
nikto sa tu nehada,len mna casto sudia za nazory a najme tie nadrozmerne , ale mne to je jedno ja sa za svoj nazor nehanbim,snad je to forum tak si aj ja mozes napisat svoj nazor na vec,ja mam tiez dieta sice jedno ,isla som rodit zo 76 kg ale vratila som sa z porodnice zo 63kg a dojcila som 9 mesiacov maleho,ked som ho prestala dojcit do 3 mesiacov moja vaha isla dole pod 60,lenze preslo par rokov a som nekontrolovatelne jedla vsetko co prislo pod ruku a samozrejme veci na mne praskali a to som pribrala ani nie 10 kil,tak mi laskavo nepiste ze sa to neda nevsimnut nejakych 30 kil nadvahy,lebo ked uz mam 10 kg nadvahy co som zazila uz to clovek citi a nenecham sa samozrejme vyzrat na 80 a 100 kil a potom sa trapit kym to dole dam