Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@mimirinko
lacne to nie je,ale ked si budes varit s tych vyrobkov sama tak ti vystacia dlho,napr.ja od augusta som teraz zacala 3 kilo muky a druhe balenie struhanky.A ten puding len uvaris vo vode,ani oetker puding neni lacny aked priratas lieko a cukor este do toho tak cena je ta ista mozno malicky rozdiel,lenze norbiho vyrobky maju znizeny obsah uhlohydratov a to je cela veda tohto zivotneho stylu
ahojte, tak dnes mi prišla dobierka od update - celkom rýchlo, len ma zarazilo, že manipulačný poplatok si čtovali až 6,6 - čo sa mi zdá až prehnané za taký malý balíček, kt. vážil ani nie 700 gr. no čo už - asi sa budem musieť odnaučiť jesť sladké 🙂
no, prave pozeram, ze u vas asi zatial nie je v okoli obchod... posielam ti link, kde su obchody:
http://www.update1.sk/ON_Predajne.html
netusim, ci maju aj nejaku zasielkovu sluzbu, ale skus popozerat na ich stranke... 🙂
tak neviem kolke uz okostovali update somlo halusky. ja som ich prave dojedla a celkom mi to chutilo. no napodiv, ked som ich mala prvy krat, tak sa mi to zdalo doslova hnusne. neviem preco, ale kupila som si to minule a teraz fajn. asi musim kuknut aj v akom stave je obsah pri kupe a veeelmi opatrne to preniest domov, aby sa mi z toho nestal gulas 😀 . chcela som si povodne kupit tiramisu na kostovku, ale gramaz je za v podstate rovnaku cenu neporovnatelna, tak asi preto ma to zlakalo. a videla som aj nejaku kakaovu tortu. je to dobre?
@grimaska4 😀 ani moj muz nema rad tie orieskove kremy, ale mne a malej to celkom chuti. teraz tie halusky boli take fajn - pekne vrstvene cesto, plnka, cesto, puding a slahacka. vtedy to bol taky gulas - take to bolo jak velmi rozmocene cesto. asi preto mi na prvy krat nechutilo. no zo sladkosti zatial u mna vyhravaju tvarohove tycinky. este keby listkove cesto mali, ked uz maju aj gastanove pyre... este som nepreskumala, co maju v mrazaku, lebo na to stale zabudnem 😝 .
no update listkove cesto este nemaju,ale vraj uz pracuju na nom,v mrazaku maju nanuky take litrove balenia
@tamichloe aj-aj... skor sa snazim dodrziavat zasady podla update, ale niektore vyrobky si kupujem, napr. mam doma Master Mix, Zero cukor, chlebik mam v mrazaku, je krajany, tak si vyberiem podla potreby, tiez jogurty a pudingy kupujem, tie su perfektne a nie su az take drahe a minule som kupila aj marhulovy dzem, ten je tiez super... alebo maju aj cerstvo upecene kolaciky, napr. strudle, to si zvyknem na ranajky kupit.. 🙂
Dobre ranko, ja som sa dnes rozhodla odvazit a od 20.2. je to -700g a aj ked to nie je tak vela, vidim, ze mi splaslo brucho.Teraz sa odvazim az na konci marca, som zvedava... 🙂
baby neskusala ste daktora robit tu babovku co maju na FACEBOOKU recept,kde nejde ziadna muka ale 3 balicky praskoveho Dr.oetker pudingu?
ahojte, tak po mesiaci som sa odvazila a -5kg 🙂 uz som si aj zvykla sa takto stravovat tak to nie je az take hrozne 😀 cez vikendy som kde tu aj zhresila, ked sme bol na navstevach... a stravujem sa len s klasickymi potravinami, lebo v okoli tu nemame ziaden UD obchodik, ale kila idu pekne dole, a co sa cudujem nemam ani chut na sladke, a ked ma chyta mlsna dam si kus syra 😀
@pavlina2222
nejde mi to skopirovat z facebooku,ale je to v norbi update a skupina akik szeretik az update-et
@grimaska4 a cokoladovy je U3 nevies? inak sa tesim,my vacsinou tie kupujeme a velmi pudingy lubime aj s manzelom :D
@klaudialip
cokoladovy je U3 ostatne prichute su U1,myslim dr.oetker pudingy,a samozrejme norbiho sladidlom alebo nejakke ine bezkaloricke-stevia alebo xylitol napr.
A prisla som nato ze plnotucne 3,5 % mlieko ma menej uhlohydratov ako nizkotucne 0.7%,zato dal norbi plnotucne do U1 a ostatne su U2

@mimirinko
stoji to viac ako bezne potraviny,muka napr.3 eura kilo,struhanka cez 2 eura,puding ten praskovy okolo 3eur,keksy tie male 40 centov to su 40gramove,tie 100 gramove stoja okolo 3 eur