Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@anka7
tu ritter cokoladu co maju v ponuke neviem ci je taka ista co aj v inych predajniach ci ina,ja ju nemam rada preto ju ani nekupujem,ale maju aj ine cokolady v update obchode mliecne, rucne robene aj take marcipanove,ja od nich cokoladu nekupujem ja si kupujem Lindt cokoladu s 80% kakaa,ale ked sem tam zhresim dam si aj riadok-dva z Milky cokolady,ta ostane vecne asi moja oblubena.Ale dobre su u norbiho aj tie hotove kolaciky ako tiramisu,somloi galusky,visnovy kolac
@tibinka22 som rada ze som ta motivovala,ako mna predtym motivovalo inych zien z fora
inak s tym jedenim,ja nejem vobec 5 x denne,moje telo tolko nepotrebuje,mam len ranajky obed a veceru a aj to si malokedy dam olovrant,ale nehladujem aby ste si nemysleli,len nejako nebola chut a ani cas :D
ale uz mi viaceri povedali ze som schudnuta tak sa tesim,a prajem ostatnym klesajuce cislo na vahe,bo to tak potesi,ze dnes som sa kazdemu chvalila komu sa len dalo :D
ahojte dievcence, viete mi vysvetlit tuto dietu, stranka, ktora je uvedena, este na zaciatku tohto fora, uz neexistuje, takze akosi neviem, co je to U1, U2, U3. dakujem. potrebujem zhodit, a tato dieta sa mi zda ako najlepsi sposob. dakujem moc!
@mimirinko Ahoj, nie je to dieta, ale zdravy zivotny styl.... na prvej strane tejto temy jedna kocka napisala co sa kedy moze jest... U1 mozes cely den, U2 len do 15,00, U3 velmi malo a aj to len to 12,00...
Najlepsie je si kupit knihu, ale je tam aj vela jedal, ktore ja nepoznam, ale ta kniha je aj ako dobra inspiracia. Takze pozri prvu stranu tejto diskususie a ked Ti nebude jasne, pytaj sa. 😉 😉 😉
Caute baby co dobreho varite dneska?Ja robim francuzske zemiaky a k tomu kapustovo mrkvovy salat,joj zemiaky som uz nejedla tisic rokov,ale som si rozratala porcia bude mat 34 uhlohydratov,pekny dnik
@mimirinko
ahoj,ked sa bude riadit podla tohto zivotneho stylu schudnes urcite.knizka je dobra vec,ale vela zien ju ani nema a cerpa info s internetu,inak si mozes kliknut na www.update.sk a tam si precitas vela o update a su tam aj pribehy zien co schudli,prajem ti vela schudnutych kg!
ja mám up milánske špagety... 😉
a dnes ráno -10 kg...konečne 🙂
Ahojte, idem sa podelit s receptom na palacinky, ktore som dnes prvykrat (a urcite nie naposledy) robila:
20 dkg update muky (ja som dala 1:1 hladku muku + Master Mix)
2 vajcia
3 dcl mlieka
1,5 dcl sodovej vody (alebo nejakej perlivej mineralky - ale kludne aj viac, ja som pridala, zdalo sa mi cesto dost huste)
stipka soli
2 lyzice oleja
Cele som to nechala asi pol hodinu odstat, potom sa klasicky pecu na oleji. Naplnila som ich update marhulovym dzemom, boli fantasticke.. Trochu som sa bala, prvy update kolac, ktory som skusala, sa mi moc nepodaril, ale tento recept je v pohode 😉
ahojte dievčata,čo hovorite na tuto dietu...aj chudnete...da mi niekto priklad na denny jedalniček?dakujem...čitam že mate muku update a džem update...to su ake,kde to kupujete?dakujem za každu radu 😵 😵
@mimirinko
funguje jakze by nefungovala..,len netukaj na ten link ale ty si napis www.update.sk a ti pekne naskoci
@mimirinko od augusta 2011,schudla som 10 kil do konca novembra,a odvtedy som stagnovala az tento tyzden mam zase kilo dole,ale je pravda ze vianoce a silvester a samozrejme aj medzi bolo vela prehreskov..,ale som spokojna a idem dalej aj keby som dalej uz nechudla lebo tento styl stravovania mi vyhovuje,mam aj viac energie nie som tak casto unavena jak predtym

@klaudialip GRATULUJEM 🙂