icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

thera1
1. mar 2012

kto má Primu 21,20 nech sa pozrie....ako neskončiť.... 😕

sahra14
2. mar 2012

@thera1 videla som..:( mlada baba a takto sa zanedbat..nemyslim tym uces ale zdravie..drzim jej palce nech sa vydzi stravovat a cvicit..

janka7177
2. mar 2012

Ahojte,bola som dnes v NU obchode a kupila Master Mix.Citala som, ze sa to miesa 50:50 s inou mukou. Ked chcem robit halusky, tiez sa miesa s inou mukou alebo ich robim priamo z Master Mixu?A zasmazka?Na desiatu som mala ich pizzu, bola super! 🙂

grimaska4
2. mar 2012

@janka7177
ahoj,ja robim aj halusky z master-u,teda robila som( uz kupujem len norbi muku),lebo mne osobne cisto z masteru nechutilo,ale mohla si kupit norbi muku a ta sa uz nemiesa s nicim uz len pouzit do coho chcces

mavion
2. mar 2012

ahojte baby, idem sa Vam pochvalit 😀 vazila som sa a merala 13 februara, chcela som sa teda povodne az 13 marca ale ked rifle co som mala na sebe pred mesiacom, som si dnes rano musela opasok na nich posunut o dierku dalej tak som sa musela 😀 teda vaha len o 2 kila mensia ale miery 😲 predtym 103-95-105 stehno 57 a teraz 97-87-100 a stehno 52 🙂

janka7177
2. mar 2012

@grimaska4 Dakujem za odpoved,pytala som si muku a predavacka mi ponukla Master mix.Ked ho zmiesam s inou mukou, bude to U1 alebo nie?
@mavion Blahozelam,ide Ti to pekne. 🙂 Mne to ide pomaly.

grimaska4
2. mar 2012

@janka7177
jasne ze to bude U1,len s mukou mas menej prace,netreba miesat,inak na pecenie mne sa zda ze master mix s mukou je lepsi ako samotna update muka,lepsie sa s master mixom pracuje,aspon ja mam taku skusenost

klaudialip
2. mar 2012

zajtra bude pre mna tazky den,ideme na oslavu 18.-tky drzte mi palce nech to neporusim nech to vsetko vydrzim ☹

grimaska4
3. mar 2012

@klaudialip
neboj sa nic sa ti nestane keby si jeden den zhresila a potom pokracujes dalej

klaudialip
3. mar 2012

@grimaska4 len to je to,ze ked zhresim tak potom by som stale jedla,minule som si urobila syr s hranolkami-moje zboznovane jedlo a tak som sa najedla ze mi vaha vysla o 2 kila hore a nie nie zist dole,som bola nestastna,ale za par dni sa to nastastie upravilo bo na veceru mam uz len jablkovo-mrkvovy salat pred 18-tou a potom len salku mlieka.

dnes beriem jablko na oslavu,a misku tiez,doteraz som vydrzala a vzdy som si zbalila na dalsi den,tak mi drzte palceky :D

klaudialip
3. mar 2012

vydrzala som,torta aj kolacik na mna cakaju v chladnicke na ranajky :D

gabi8254
4. mar 2012

robil uz niekto kysnute cesto z update muky?

najorbitka
4. mar 2012

Ahojte holky.asi by som si dala aspom na mesiac vozit to ich menu,len neviem ci maju rozvoz aj z Nitry.ja byvam medzi Topolcanami a Nitrou a netusim ci to funguje aj tu.Viem ze v Nitre je obchod a chystam sa tam skocit na nakup.Ak niektora viete prosim poradte 😉

grimaska4
5. mar 2012

@gabi8254
ja kysnute cesto robim len z normalnej muky,pretoze v rodine kazdy citi rozdiel update muky a normalnej.Ja update muku pouzivam pre seba,ale v zakuskoch ju citim aj ja ze je ina,inak som s nou spokojna

bezaz
5. mar 2012

ahojte baby, tak sa pridavam aj ja, zacala som v sobotu, uvidime, ako mi to pojde, povodny plan bol, ze si aj s muzom (ten potrebuje o dost viac zhodit ako ja) zaplatime menu na mesiac, len on sa zatial nevie rozhybat, tak som zacala sama..
chcem sa opytat, biely jogurt do akeho percenta tuku je U3? moze sa vecer biely jogurt s dia dzemom?

grimaska4
5. mar 2012

caute baby,dnes som musela navstivit bio pbchod,kedze zasoby update zaklad.potravin mi dochadzaju,kupila som sojovu muku za vybornu cenu,ktora ma na 100g len 3g uhlohydratov,budem ju miesat s normalnou muku a budem to mat ako update muku,a marmeladu som nasla dokonca z menej uhlohydrastmi ako norbiho marmelady a so 70% podielom ovocia a uhlohydraty na 100g dzemu len 21g a cena nejake 2 eura.Tak sa tesim aspon daco ale na sladkosti update musim cakat

grimaska4
5. mar 2012

@bezaz
biely jogurt mozes aj vecer,ja kupujem 3,5% ny,nizkotucny uz nekupujem lebo ma take mnozstvo uhlohydratov ako plnotucny biely jogurt a nizkotucny este k tomu je riadne vodnaty a kysly,Dia dzem neviem pozri na zlozenie ze kolko ma uhlohydratov na 100g,lebo ked nejakych 70g tak urcite nie,inak norbi dal plnotucnemu mlieku U1 a nizko a polotucnemu U2,tak podla mna tak je to aj s jogurtmi

vinka
5. mar 2012

Ahojte baby.Tak by som sa rada k vám už asi chudunkým pridala 😉 Ja som včera sa dopracovala k tej diete a vyhovuje mi,že sa dá jesť aj večer.Tak to idem skúsiť.Už musím nikdy som to nepotrebovala ale teraz čo som prestala fajčiť je to len horšie a horšie zo mnou.Chcem sa spýtať či môžem si večer do šalátu dať kukuricu mrazenú a hrášok.Lebo som čítala pri mäse,že nie.Tak neviem prečo sa nemôže 😕 A ešte som sa chcela spýtať ked môžem pomázanku bryndzovú ako ju mám robiť.či môžem tam dať maslo.Lebo s maslom som robila ja pomazánky do teraz

grimaska4
5. mar 2012

@vinka
ahoj,maslo mozes aj vecer je to U1,bryndzu neviem nezistovala som nakolko ju nepouzivam,kukurica je U2 takze do 15.00,hrasok bol U2 a po novom uz je U1 takze ten mozes.Daj si tam papriku ci sampinony napr.este

bezaz
5. mar 2012

@grimaska4 prosim ta, ty si pisala na minulej stranke prispevok ohladom stevie, da sa to niekde aj kupit? lebo som zatial vygooglila len linky na samotnu rastlinku 😅
v tom dia dzeme je pisane, ze na 100g je 41,9g sacharidov, tak by to mohlo byt ok, ze 😉

vinka
5. mar 2012

@grimaska4 dá sa fungovať aj bez tých Update výrobkov?Lebo je to dosť drahé 😒 Pečivo jem len ráno.tak zvládnem to aj z bežnými potravinami? 😕

grimaska4
5. mar 2012

@bezaz
ja som ju kupovala v lekarni ale v rakusku zijem vies,tu uz ju maju aj v potravinach,skus u nas v lekarni alebo v bio obchode ,ci v dm drogerii,inak to je vytazok z tej rastliny co si nasla,stevia je inak rastlina.Ja by som ten dia dzem vecer uz nedala to je tam vela uhlohydratov,ved norbiho dzem ma 28g na 100 a tak je U1,skus povazit jednu lyzicku tohot dzemu a vyjde ti aj 18g uhlohydratov..vecer by sa malo do max.20 g dat,alebo ani tolko nie,radsej len bielkoviny,ja si zajtra idem kupit proteiny a ten si budem uz vecer davat,nasla som jeden vyborny od Scitec-u

grimaska4
5. mar 2012

@vinka
da sa jasne,ja som uz pomaly tyzden bez,2 pudingove prasky mi ostali..staci ked dodrzis casove zony U1 U2 U3 a da sa to

vinka
5. mar 2012

@grimaska4 a kde nájdem tabulku čo je U1 U2 a U3? 😕

grimaska4
5. mar 2012

@vinka
najdes ju na prvej stranke tejto diskusie,chod na stranu 1,alebo si pozri na www.update.sk

luciapejkova
6. mar 2012

Kde bude patrit tuniakova pomazanka ked do tuniaka pridam troska masla,a syr taveny bude to U1 ? A polystyrenovy chlebik aky si kupujete ? ci je to U3? 🙂

luciapejkova
6. mar 2012

To tu uz nikto nechodi???? ☹

vinka
6. mar 2012

@luciapejkova ja som si ho dnes kúpila celozrné pšeničné.Tak snád tie môžem.A maslo môže sa aj večer.Ak si dobre pamätám tak aj tuniaková a bryndzová pomazánka sa môže večer 😉 Idem kuknúť či dobre myslím.Len pažitku už nemám. ☹

vinka
6. mar 2012

@luciapejkova ani nikto všetke sú chudunkééééééééééééé 😀 😀 😀 😀 😀 😀

luciapejkova
6. mar 2012

No ta to sme tu len my??? Tak to musime aj my schudnut aby sme tu neboli uz ani my 😀 😀