icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

klaudialip
8. mar 2012

@grimaska4 a ty si ten koktail miesas s mliekom ci s vodou?a ak s mliekom tak s tym nizkotucnym ako pisu?ja po cviceni vzdy vyhladnem a dam si pohar mlieka,ale toto by mi bolo asi lepsie,na kolko pouziti je to male balenie?

najorbitka
8. mar 2012

@grimaska4 mas pravdu.citala som ze je rozdiel aj v uhlohydratoch.su dobre a zle.tie dobre su tie ktore su v cerealnom pecive atd. a tie zle su v sladkostiach 🙂 ja som v tomto smere amater,ale co uz.....ucim sa 🙂 dneska mali u nas v obchode zomna srandicky,lebo som im kontrolovala na lazenskej kuracej sunke mnozstvo mesa 😀 ale mala len 61% a to je asi malo.

najorbitka
8. mar 2012

@anka7 aj ja mam z oriflame.ja som clenka tak ho mam o 30% lecnejsi 😉 ono je to super ze je z neho vela energie.ja som ho musela prestat pit vecer,lebo potom som bola moc aktivna 😀 a je dobry aj s vodou aj s mliekom.a myslim si ze kto kolko schudne zalezi aj od vydania energie.kto len sedka tak tomu to ide urcite pomalsie ako tomu co sportuje.a to ze sa to zastavi to je asi normalne u kazdeho.vzdy pride cas kedy sa nachvilku prestane chudnut....ja ho mam stale....skoro 😀 mne to ide fakt pomalinky,ale vydrzim 🙂

grimaska4
8. mar 2012

@klaudialip najprv som miesala nizkotucnym mliekom,potom som zacala vodou,ale konzistencia je rovnaka.myslela som si ze ked prejdem na vodu nebude to az take huste a sladke.Ja som inak na sladkosti,a to je az az sladke a take huste,moj muz ked to ochutnal jeho naplo z toho,lebo on sladke nemusi,ja mam teraz to male balenie 500g-ove a vyjde to 25 porcii.dnes som si dala napr. o 17.00 lebo som uz bola hladna,a vobec nie som doteraz hladna a este ma caka 40 minut cvicenia,lebo dnes som este nestihla cvicit

grimaska4
8. mar 2012

@najorbitka
no dost malo je tych 61% masa,ostatne su muka a same E-cka,klasika.,takisto aj parky,kupis parky a mesa tam niet len sama mucka kadejaka.

bezaz
8. mar 2012

@klaudialip inak ked s mliekom, tak s plnotucnym to je U1, nizkotucne su myslim U2 😉
@najorbitka kasli na to, ci ma niekto z teba srandu, sak ty to budes jest.. ja som takto zacala citat zlozenia, ked som drzala delenu a je az k neuvereniu, co vsetko obsahuju veci v obchode, cukor v slanych veciach, vsade modifikovany skrob a pod 😝

mavion
8. mar 2012

ahojte baby 🙂 teda ten shake by bodol aj mne pokial dodava energiu, som uplne vystavena, neviem co to so mnou je 😒 mala by som byt plna energie, cvicim kazdy den 40 minut, vaha trosku klesla 🙂 kedze nemam Norbiho tu kde by som to mohla este zohnat?

bezaz
8. mar 2012

@grimaska4 teraz si pozeram ten drink a pise sa tam, ze nevhodne pre dojciace zeny 😲 tak teraz neviem, mozem to pit, ci nie???

grimaska4
8. mar 2012

@bezaz
ked dojcis tak nie,pise tam ne je nevhodny pre dojciace zeny,preco neviem.Kup si ten z update obchodu,ten mozes aj pocas dojcenia stoji okolo 7 eur a ma 5 porcii

grimaska4
8. mar 2012

@mavion
vsak ten neni z update obchodu ten scitec shake,ten najdes vo fitness predajniach alebo na nete cez internetovy obchod,ja som ho kupovala vo fitness obchode,ja cez net take veci neobjednavam,nejak nedoverujem.Vola sa to protein Delite a vyraba to americka firma Scitec

bezaz
8. mar 2012

@grimaska4 dik, to si radsej kupim ten z oriflame 🙂 skoda, ta kakaovo-kokosova chut ma zaujala 😵

mavion
8. mar 2012

@grimaska4 dakujem 🙂 a aky ma vyznam vlastne shake? len kvoli energii? prepac ze sa tak pytam ale vobec s tym nemam skusenosti....ty to vlastne jes namiesto veceere? mne by to bodlo pred cvicenim, lebo posledne dni meliem z posledneho

mavion
8. mar 2012

a este som rozmyslala nad L-karnitinom co si o tom myslite?

grimaska4
8. mar 2012

@mavion
ja som o tom shake-u citala na madarskom update fore,ze je vhodny ako nahrada vecere,alebo po treningu si dat,rozhodla som sa aj ja vyskusat ho lebo som dlho stagnovala na vahe a bola som prekvapena lebo zasyti vyborne,sice mna zasitil predtym aj update shake,lenze ma menej bielkovin ako ten druhy a je aj drahsi..
inak l-carnitin je dobra vec,ale bez pohybu je neucinny,ja si ten z update obchodu l carnitin napoj davam pocas cvice nia namiesto vody,ale nie vzdy lebo je dost drahy cez 1 euro stoji 700ml,a mam aj tablety l-carnitin u od tej Scitec firmy,tie uzivam vtedy ked chodim behat,tak polhodinku pred,ale ja uz beham 10 km bez prestavky

grimaska4
8. mar 2012

@mavion
vies,a dakto nepouziva ziadne somariny a chudne aj tak,ja som prestala chudnut,tak skusam stale daco nove,a uz sa to pohlo konecne

mavion
8. mar 2012

@grimaska4 to je mi jasne, ja cvicim 😉 tak skusim, mne sa to sice pohlo a teraz chudnem, ja skor potrebujem nieco na dobitie energie..a to si teda macherka ze 10 km super 🙂

mavion
8. mar 2012

a prosim ta mohla by si mi dat linky na tie madarske fora, celkom by ma zaujimalo co si tam radia..diky 🙂

janka7177
9. mar 2012

@mavion L-Carnitin je dobra vec, je neskodny.Tusim, ze aj v knihe mal nan Norbi pozitivny ohlas.
@grimaska4 Tiez velmi rada beham, zial teraz som po chorobe.Ja som zacala uzivat karnitin rano 1 kapsulku, ked zacnem znova behat , tak aj pred behom.

anka7
9. mar 2012

@najorbitka aj ja som dostala shake za tu oriflame cenu tuším nejakých 24 eur, inak neviem prečo, ale neverím, že sa z takýchto shakeov chudne (síce možno keď sa tým nahradí jedno hlavné jedlo - vyskúšam a potom dám vedieť 😉 - tak ako aj z tabletiek - bez stráženia jedla a pohybu to dolu jednoducho nepôjde - ale ten shake je super na tú energiu a aby som vládala cvičiť. Inak jedna lekárka mi radila na zrýchlenie metabolizmu užívať koenzím Q10 + vitamín C - a po pár dňoch to bolo fakt cítiť. Len teraz som bola chorá a brala som kopec iných liekov tak som prestala a je to poznať. Od dnes idem teda na shake 🙂

grimaska4
9. mar 2012

@mavion
NONOELETMOD.blogspot.com
ujtukorkepem.wordpress.com
a na facebooku najdes skupinu Akik szeretik az UPDATE-t ! a tiez Nono eletmodja ona je tiez aj na facebooku.

Ja na tie prve dva linky chodim cez google.hu,ze tam si to zapisem

grimaska4
9. mar 2012

@anka7
vies zazrak to nie je ten shake,ale ako nahrada stravy u mna na veceru je ok,za prve ma zasyti mas tam vyvazene mnozstvo bielkovin,uhlohydratov a tuku takmer nic,co je nejakym jedlom tazko dodrzatt.A vecer by sa uz nemali uhlohydraty a ked tak v min.mnozstve

grimaska4
9. mar 2012

@mavion
vies ja beham od svojich 15 rokov,ale nie az tak vela predtym to bolo tak 3km,v lete som to zvysila na 5km a teraz uz v pohode 10km.nezacala so teraz dakedy,to by som asi ani nevzladla tak vela keby som bola zaciatocnik v behani

grimaska4
9. mar 2012

@janka7177
lcarnitin ti nepomoze bez pohybu,takze ho ti je skoda uzivat len tak denne..Hovori to aj reka na svojich DVD-ckach,a tiez pod 500mg na jednu tabletu je o nicom,lebo 400mg sa len tak strati travenim ci jak a 100mg zvysnych pre organizmus je nic,to.Ja som prve balenie mala z lekarne nejakych 200mg ove,a potom som si kupila vo fitness predajni 1200mg ove este v septembri,este par kuskov mam doteraz

najorbitka
9. mar 2012

@anka7 urcite sa z toho nechudne.nic za nas nebude chudnut....skoda 🙂 ale ide o tu energiu a tie vitaminy.urcite by som to nepouzivala a ani nic ine ako prostriedok sam o sebe na chudnutie.to uz mam davno za sebou taketo skusania 😀 a zistenie.........bez upravy stravy a pohybu to nejde.ale ono tieto veci trosku zasitia a nechuti mi uz tak jest.aj ked je to dost penazi a teraz som si ani neobjednala dalsi.radsej budem viac cvicit a pocitat uhlohydraty 🙂

janka7177
9. mar 2012

@grimaska4 Ja mam pohybu dost, da sa povedat, ze sa sportom zivim. 🙂 Akonahle budem zdrava, zacnem trenovat, ten beh mi velmi chyba.

grimaska4
9. mar 2012

@najorbitka
inak sa hovori ze 70% zalezi na strave a zych 30% je pohyb,samozrejme ma dotoho daco aj genetika to urcite a ten shake patri medzi pomocne pripravky tak preco nie,inak svaly potrebuju bielkoviny,ale to neznamena ze teraz kazdy musi povinne shake uzivat,ja som mala aj predtym od Reky z update predajne ten ich shake,teraz oskusam tento,ale zatial zabera..

mavion
9. mar 2012

inak jedine co som zmenila ako sa mi zacala konecne vaha hybat je ze pijem vodu s citronom a to 2 az 2,5 litra...a toho citronu vyzmykam teda dost..

lentilka135
9. mar 2012

Ahojte dievčatá! Trošku dlhšie som tu nebola, no ale dnes je 2 mesiace, čo "Updateujem"... Takže môj výsledok za druhý mesiac je dosť poslabší, ale tak je mi jasné, že to nepôjde stále tak pekne ako na začiatku. No ale celkovo teda od 9.1.2012 mám dole 8 kg a z brucha je fuč 15 cm, z bokov 7 cm, zo stehien 6 cm. Obliekam si veci spred pár rokov, takže som v celku spokojná. Samozrejme ešte nie som v cieli, ale verím že aj to bude. 😎

najorbitka
9. mar 2012

@grimaska4 to je urcite pravda ze najdolezitejsia je strava,lebo ja som asi pred 3 rokmi schudla 16kg len stravou a vobec som necvicila.ale teraz trosku lutujem,lebo to telo mi tak zmlandravelo 😒 a keby som cvicila tak je pevnejsie a urcite by slo aj viac centimetrov dole.skusala som aj len cvicit a nezmenila som jedalnicek,ale to neslo dole vobec.takze je to skratka tak ako
si pisala.A vysledok by mal byt aky mala @lentilka135 ....krasne a gratulujem 😀

kamylka
9. mar 2012

Ahojte , som uplne v zaciatkoch a mam vela otazok...ale moment ma zaujima. Mozem jest po 15 polistirenovy chlieb, v zlozenie ma totizto muku.?????????