icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

mavion
9. mar 2012

dnes som si chcela kupit musli tycinky, niekedy davno som si kupovala od nestle fitnees v domnienke ake su zdrave, tak pozrela om si zlozenie a jedna tycinka ma cca 28 uhlohydratov 😠 ake si kupujete vy? ved musi byt aj v normalnom obchode dostat taku ktora je bez cukru a ma malo uhlohydratov 😒

tibinka22
9. mar 2012

@lentilka135 ahoj a kupujes si aj ich vyrobky, ci len take "klasicke"? 🙂

grimaska4
10. mar 2012

@mavion
urob si po domacky müsli,bude mat na dlho poprve a druha vec s ovela menej uhlohydratmi..

grimaska4
10. mar 2012

@kamylka
mozes ale urcite nie cele balenie..pozri na zlozenie,na niektorych pise aj zlozenie na kusy,ja osobne mam take co na kus polystyrenu je 5 g uhlohydratov.davam si maximalne 3kusy poobede a ktomu sunku alebo zeleninku. alebo prazenicu.Vecer by sa na uhlohydraty malo dat pozor-prijatlen takych 20g alebo max.30g.

grimaska4
10. mar 2012

Baby dneska som sa po dlhsom case odhodlala na nezdrave ranajky a sladke.dala som si kupovanu mliecnu ryzu cokoladovu Müller(inak moja oblubena,od leta som ju nemala..) a dva cajove lyzicky Nutelly..ked uz sladke daco tak poriadne.To bolo vsetko dufam doobeda nejak vydrzim ale ta mliecna ryza 200-ova mala 37g uhlohydratov a jedna cajova lyzicka nutelly 8,89g a este 2x..no super,este je rano len a uz cez 50g mam v sebe..Dakedy boli casy ked z tej mliecnej ryze som zjedla aj po dve na ranajky..

lentilka135
10. mar 2012

@tibinka22 Mám aj ich výrobky. Ale keď mám pravdu povedať, ani ich nejak nepoužívam. Jedine múku na zahustenie. Aj to niekedy nezahustím...

tibinka22
10. mar 2012

@lentilka135 tak Ti gratulujem 🙂 a ak by si mohla, napis zhruba jeden den, co tak ako a kedy papas 🙂 dakujem...

luciapejkova
10. mar 2012

Baby a dusena brokolica na masle patri do U1 ?

mavion
10. mar 2012

@grimaska4 ja mam nezdrave ranajky casto, je to jedina cast dna ked si doprajem..dnes tri krajce vianocky, maslo a lekvar a pohar mlieka k tomu...a to mam tak 2-3 krat tyzdenne urcite 🙂 a chudnem...tak si ich dopraj kludne a bez vycitiek 😉 inak ja mam tiez rada tu ryzu 😉

janka7177
10. mar 2012

@grimaska4 Ahoj, ja mam kazdy den na ranajky kolace, ako pise aj mavion, tak si vtedy aj ja doprajem a zbytok dna pekne updatujem.Tiez citim, ze to ide dole. 🙂

luciapejkova
10. mar 2012

@janka7177 Ano to aj ja jem klasicke ranajky naco mam chut a tiez sa to hybe sice pomaly ale isto skor citim na sebe ako na vahe viac idu asi cm dolu 🙂

lenca23
10. mar 2012

ahojte dievčence... už veľmi dlho premýšľam o tejto metóde chudnutia - teda nad zmenou stravovania. Veľmi rada by som si prečítala Norbiho prvú knihu, ale nemôžem sa k nej nijako dostať, pretože je všade vypredaná. Preto by som vás rada poprosila, ak máte niektorá možnosť a dá sa zohnať vo vašom okolí, či by ste mi ju nekúpili a neposlali na dobierku... ďakujem 😎 a ešte jedna otázočka - druhá kniha sa dá zohnať úplne v pohode, tak neviem, že či radšej tú si nemam objednať... mám stále taký pocit, že tá prvá je v niečom lepšia.. či sa mýlim? 😖

tibinka22
10. mar 2012

@lenca23 a ktora je prva? Ja mam tuto http://www.gorila.sk/product/105807

miskaajozko
10. mar 2012

@grimaska4 ďakujem za tip na müsli tyčinky, hneď v pondelok si ich upečiem

grimaska4
10. mar 2012

@tibinka22
presne tato je prva kniha,v druhej su uz pomene kody niektore

grimaska4
10. mar 2012

@miskaajozko
nemas zaco,fakt su vyborne ,ja ma este stale 3 kusy z nich,kazdy den si dam ked mam chut na sladke,ked mi dojdu,upeciem znova

tibinka22
10. mar 2012

@grimaska4 aha lebo @lenca23 pisala ze ju nevie zohnat a nevedela som ktoru, ja som tuto u nas kupila pred mesiacom cca a sa mi vidi, ze este mali....

grimaska4
10. mar 2012

@tibinka22
maju obidva knizky v update predajniach,v phanta rei knihkupectve aj na internete

lenca23
10. mar 2012

práveže na internete je tá prvá vypredaná.... a u nás v okolí nie je ani update predajňa, och...

grimaska4
10. mar 2012

@lenca23
a naco ti je ta prva kniha?uplne ine kody tam su ako v druhej knihe..a uz aj existuje novsie kodovanie ako v tej druhej knihe,norbi vymyslel teraz nejake 10%-ne kodovanie,ktore su vsetko U1,sama to celkom nechapem..napr.ak chces uvarit krupicu a na 1liter mlieka pouzijes 10dkg krupice bude to U1,alebo pri ryzovom nakype na liter mlieka 10dkg ryze pouzijes len a ostava to stale U1,zeny na madarskom fore uz daco oskusali a ze vraj to funguje a tie jedla aj na fotkach vyzeraju celkom ok

lenca23
10. mar 2012

@grimaska4 ou, to sa mi páči teda 😎 ja som si myslela, že tá prvá kniha bude lepšia, že to tam bude od základov všetko popísané.. chcela som chudnúť podľa tej prvej, tak budem podľa druhej 😀 ale aj tak by som si rada tú prvú prečítala 😝

ellinkaa
10. mar 2012

ja mam aj tu druhu knihu a kupila som si ju tu http://www.kucharky.sk/knihy/dalsie-kucharske-k... a mam aj tu prvu a staci si kupit iba tu druhu, je tam zhrnute vsetko z prvej a pridane nove veci

anka7
11. mar 2012

@lenca23 mne prišiel objednávkový list z update obchodu a mali tam v ponuke tuším obidve knihy aj nejaké cd - tak si to objednaj u nich - stačí ak napíšeš na email update obchodu v Komárne a oni ti obratom pošlú objednávkový list - ja som si u nich takto objednávala nejaké mašrty - a do dvoch dní som to mala doma

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
mavion
11. mar 2012

@pavlina2222 mne akurat vcera 😀 ako v tranze, jedla som vsetko co som videla 😀 ale dnes som uz ok 😀 hlavne ze sa to nestava casto 😉

lenca23
11. mar 2012

@anka7 ďakujem 🙂

thera1
11. mar 2012

asi je niečo vo vzduchu-bol spln....lebo aj ja som sa divila čo všetko som v piatok pojedla 😀 ale odvtedy je všetko v pohode 😉

mavion
11. mar 2012

aahojte,taak 45 minut cvicenia za mnou, dufam ze som vytriasla vcerajsok 😀

grimaska4
11. mar 2012

@mavion
ja dnes mam pauzu,vcera som si zabehala trosku cez 10km a vecer som si dala 40 minut cvicenia na zadok s Rekou,od zajtra zase cvicenie

mavion
11. mar 2012

@grimaska4 tiez by som chcela zacat behat, ale cez den to nejde, jedine kedy by som mohla tak vecer ked uz deti spia a behat v tme neni bohvieco 😒 ja som mala pauzu vcera 🙂