icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
11. mar 2012

baby mala som na veceru jahodovu polievku,a teraz som si dala idealnu vec na chudnutie...-chlieb s mastou a s cibulou,joj jaky fajny bol,dala by som si este krajec ale radsej nie

bezaz
11. mar 2012

caveste, tak po prvom vazeni -1kg, sa tesim, ze sice pomaly, ale ideeee 😵 😵 dufam, ze to vydrzi aj dalej 🙂 len sa asi budem musiet nad sebou zamysliet a pomaly zacat pocitat sacharidy ako @grimaska4.. lebo zatial si az tak nedavam pozor, jem aj nieco sladke, sice do tej 12, len nemam ziadny pohyb, kedze cez den sa neda a vecer teraz sijem 😅

vinka
11. mar 2012

No ja som mala -1kg za 3 dni.Tiež som nevydržala.A dnes sme boli plávať a na večeru na salaši.Takže isto šlo to kilo naspäť ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ No čo som mala na nich pozerať? ☹ ☹ ☹ ☹ Ale zajtra už budem zas večer cvičiť.Lebo už dva dni nič nerobím. 😢 😢 😢 😢 😢

vinka
11. mar 2012

@grimaska4 aký chlieb?Z tej múky od norbiho?či normálny? 😕

grimaska4
11. mar 2012

@vinka
cosi normalny,cierny razny co bezne kupujeme doma na jedenie,proste som dostala nanho chut.Norbiho chlieb momentalne nemam len zemle co som urobila z update muky,ale chcela som chlieb

janka7177
12. mar 2012

Caute, ja som vcera spasla kopu veci, co som jest nemala. ☹ Vecer sme boli v Madarsku v Tescu a tam mali UP tycinky aj pudingy, tycinkami som sa zasobila na cely tyzden. 🙂

luciapejkova
12. mar 2012

Takze ja dnes rano - 1 kg za týžden neni to vela ale na sebe to citim ovela viac a kedze mam pred svojimi dnami tak som spokojna. Na váhe to nejde tak rapidne dolu ako pri iných dietach ale zase na cm ide pekne dolu a to je zaklad ze clovek nestráca vodu ale tuk 😉 . Zatial nekupujem ich vyrobky a este ani nebudem snazim sa nejest sladke vobec raz za tyzden som mala ale to bolo MDZ inak sa drzim bez. Takze som rada,ked to pojde takto tak hadam 4 kg za mesiac pojdu dolu a radsej pomaly ako rychlo a potom naspat vsetko. 🙂 Inak sa chcem spytat kde patria krupy myslim tie jacmenne? Chcela by som ich do polievky tak preto sa pytam,dakujem. takze drzme sa a ideme dalej. 😀

grimaska4
12. mar 2012

@luciapejkova
ved aj to jedno kilo je daco,hlavne ze to ide a mas pravdu hlavne tie cm ubudaju 🙂
krupy jacmenne aj psenicne su U2,maju az 50g uhlohydratov na 100g

luciapejkova
12. mar 2012

@grimaska4 Juj dakujem takze to s nimi by sa nemalo prehaňať. Nie, ? Ano vies niekomu sa to zda malo 1 kg ale ja sama vidim ze hoci to je len 1 kg vidim na obleceni a dokonca aj na cm ze islo 2 cm dolu a to je zaklad kamoska dala dolu za tyzden a pol inou dietou 5 kg ale na obleceni nic takze to ma posuva dalej ze hoci vaha ide pomaly tuk ubuda a to je zaklad, 🙂

grimaska4
12. mar 2012

@luciapejkova
take 2 pol.lyzice surovych krup maju asi 20g,t.j. maju okolo 10g uhlohydratov,ak vies toto mnozstvo odhadnut do taniera polievky,kludne si ju mozes dat aj vecer

luciapejkova
12. mar 2012

Ja si ju dam v pohode na obed a viac radsej nie nech to nepokazim 😀 . Na večeru si dam kuracie masko so zeleninkou, a bude to v pohode. 😉

janka7177
12. mar 2012

@luciapejkova Ahoj, ja by som bola stastna, keby mi islo 1kg za tyzden dolu.Mne ked zide za dva tyzdne, tak som rada.Vcera som pojedla vselico a dnes rano som zas mala vahu, ako na zaciatku. ☹

luciapejkova
12. mar 2012

Ale asi vazis viac ako ja?! Ja mam aj dost kg tak to preto ide,a presne ako pises bola by si spokojna aj ja som neni to hurááááá ale som spokojna 😉

zuzana84
12. mar 2012

@grimaska4 ahoj, pises, ze si robila zemle z norbiho muky, muku uz mam kupenu, len neviem ako na to, mohla by si mi prosim poslat alebo napisat recept podla ktoreho to pecies? Resp. mas recept na jeho chlebik? Ten by som rada urobila. Vopred dakujem 🙂

bezaz
12. mar 2012

@grimaska4 mna by tiez zaujimalo to pecivko.. a hlavbne, ci si robila z toho mixu, co sa predava po kile alebo z tej "neriedenej" zmesy.. chcela by som skusit langose, teda moc dietne to nieje ja viem 😅

klaudialip
12. mar 2012

@grimaska4 dnes som pozerala ten koktail na nete,nie na tej stranke aku si dala ale len tak do google. na niekt.strankach som nasla nove prichute ako malina s jogurtom,malinova prichut s kuskami malin,kokos mandla, lesna zmes,ostruziny s kuskami. najlacnejsi co som nasla stoji 15,40 eur 500g.a postovne je 3,90. a este tam pisali toto : Dávkovanie:
Pre redukčnú diétu odporúčame nasledujúce dávkovanie: Jednu dávku ráno na lačno miesto raňajok. Možné doplniť ľahkým jedlom so zameraním na vhodné sacharidy, doplňte vhodným spaľovačom (odporúčame kombinovať s 1 kapsulou Scitec Carni-X). Druhú dávku večer v cca 18 hodín miesto večere.

raz som sa stravovala z herbalifu tak,vaha mi isla pomaly ale hodnoty a cm mi isli dole,chcem to skusit s norbim a mozno to pojde rychlejsie

grimaska4
12. mar 2012

@zuzana84
nechce sa mi este raz pisat,najdes na tejto diskusii na strane 200,mam aj recept na jeho chlebik,ten som ho este nepiekla osobne ale kamaratky uz oskusali

grimaska4
12. mar 2012

@bezaz
ja uz nepouzivam master mix uz len norbiho muku co sa nemiesa s nicim,ale daktore baby zase miesaju norbiho muku s celozrnou mukou,ze vraj tak lepsie chuti pecivo

grimaska4
12. mar 2012

@klaudialip
ja viem ze su rozlicne chute,mna laka kokos -cokolada prichut,ja si ten shake davam namiesto vecere,neviem ci zabera ten shake alebo ratanie uhlohydratov,ci obidva spolu lebo dnes som uz mala vahu 55,3kg a to koncom februara som stagnovala stale na 57kg

grimaska4
12. mar 2012

@zuzana84
na chlebik mam tento recept:3 salky norbiho muky(salka 2,5dcl-ova),1,5 salky vody,pol cajovej lyzicky suseneho drozdia,sol podla chuti(niekedy menej je viac...)
dobre spracovat cesto a nechat 12 hodin stat (cesto je riedke,ale po 12 hodinach uz nie)
Potom vytarujes cesto do tavru bochnika,ruru predhriat .cesto vlozis do jenskej misy 30 minut s pokrievkou dalsich 15 aleo 20 minut bez pokrievky.
po upeceni cesto prikryt kuchynskou utierkou dokedy nevychladne,aby korka dobre zmekla

bezaz
12. mar 2012

@grimaska4 nahodou nemas domacu pekaren, ze? ci by sa dal ten chlieb spravit aj tam 😅
na tej norbiho muke je praveze pisane, ze sa ma "riedit" normalnou mukou 😕 a super, ze ides takto dolu, keby som ja mala 57, tak som happy na kvadrat 😵 😵 😵

grimaska4
12. mar 2012

@bezaz
ja ten chlieb nerobim a ani pekaren nemam,neviem mozno sa da robit aj v domacej pekarnicke ,kamoska robi normalne len stroj ma na miesenie,a nemas ti nahodou master mix lebo ten sa riedi,normalna norbiho muka sa neriedi,alebo mozno ja viem zle..
a super idem dolu?tak cosi,moja ja vahu 57kg som dosiahla pred vianocami a ked zoberiem ze teraz je marec tak dakujem pekne..sice boli prehresky,naposledy vcera,ale ja som spokojna aj tak ked ostanem na tej vahe co som aj tak ok ,inak skusim na 52 az 53 kg mozno sa mi to do vianoc 2012 podari... 🙂

gabi8254
12. mar 2012

konecne sa to pohlo! 🙂 cely mesiac nic a minuly tyzden zas kilo dole. ale co je dolezitejsie, aj ine parametre sa pohli. dostala som vahu s % meranim tuku, svalov, vody a kosti v tele. a teda som mohla porovnat tieto udaje za tyzden. a z tuku islo 1%, trosku pribudlo vody a svalov. som nadsena 😀 . snad to pojde uz len dole a ziadne stagnovanie.
@klaudialip ja som nasla ten koktail na tejto stranke http://www.mnutrition.sk/ . tu som to nasla najlacnejsie a uz mam objednane, vyplatene (prevodom platis menej) a uz len cakam, kedy pride platba a poslu to. som fakt zvedava...

zuzana84
12. mar 2012

@grimaska4 velmi velmi velmi pekne dakujem, urcite ho este tento tyzden skusim upiect 😅

momoyka
12. mar 2012

ahojte, dlho som vam nepisala...
vsetky ste super, ako dobre vam to ide...
ja som tiez minuly tyzden mala zravky... niekedy som ich zahnala ale nie vzdy sa podarilo... takze asi spln...🙂
a musim sa pochvalit, bola som vcera prvykrat na zumbu, som sa odhodlala, a velmi sa mi to pacilo...
ja na vahe stojim, lepsie sa sice citim, po tych cviceniach a vidim na obleceni, ze nieco slo dole... aj ked som sa nezmerala na zaciatku.. a aj manzelik si uz vsimol, ze nieco slo prec.... ale nedodrziavam to na 100%... dopriavam si tiez na ranajky vsetko, na co mam chut... aby ma potom uz nehonila mlsna, niekedy funguje, niekedy nie...
je pre mna dolezite, ze nejdem s vahou hore, kedze este stale kojim, a neviem dokedy este budem... 🙂 mam maleho prisavkara... co sa len tak nevzdava...
takze drzim vam palceky, nech to ide nadalej tak super dole, ako doteraz...

klaudialip
12. mar 2012

@gabi8254 hej to je ta stranka, a este www.homegym.sk ta ma len o 40 centov drahsie ale ma tam aj ine chute

bezaz
12. mar 2012

@momoyka jej konecne niekto, kto este dojci 🙂

gabi8254
12. mar 2012

@klaudialip sak aj tamti mali ine chute, ak si dobre pamatam. a ked sa mi to osvedci, tak si objednam to najvacsie balenie, nech mam pokoj na par mesiacov. a jak poznam mojho muza, bude chciet ochutnat, zachuti mu... 😀

klaudialip
12. mar 2012

@gabi8254 a ake si si objednala balenie?myslim prichut,ja by som si chcela objednat dve,len musim pockat na matersku.a budem to jest aj na ranajky aby to slo rychlejsie

grimaska4
12. mar 2012

baby poculi ste daco o kokosovej muke?ze vraj ma velmi vela bielkovin,vlakniny a na 100g len 4g uhlohydratov 🙂 ,tiez sa tak pouziva riedena ako master mix,len ta cena ☹ od 6 eur aj vyssie 500g-ove balenie.ja by som bola zvedava ako chuti,lebo norbiho muku proste citit ze je ina..