icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

bezaz
14. mar 2012

tak ja som prave domlsala update zmrzku, neznasam taketo dni, som zbita ako pes 🙄 🙄

mavion
14. mar 2012

prosim Vas kde patri tofu?

anka7
15. mar 2012

ahojte, tak dnes deň môjho váženia, hneď ráno som nabehla na váhu, že sa konečne dozviem či sa vôbec niečo pohlo - a na váhe svieti eror - baterka odišla ☹ - tak som si zahrešila a váhu zastrčila pod skrinku a nehám ju tam teda pokiaľ nekúpim baterku - žeby sa zľakla, že ma nepoteší 😲 - no uvidíme

@mavion tofu je tuším U1

snehulienkatrpaslik
15. mar 2012

ahojte kolegyne 🙂
Včera som navštívila DM-drogériu, kupila som si marhulový džem od Alnatura, ma znížený obsah sacharidov oproti iným džemom. Niektorá z vas už minule chválila ich výrobky, no ako som pozerala, tak som pozerala, všetky sa mi zdali dosť " precukrované"...aj sušienky mali okolo 70gr sacharidov na 100gr, to sa m i zdá dosť veľa...Viete mi poradiť, čo z ich výrobkov stojí za to?? Inak Agávový sirup používate ako čo? Pýtam sa preto, lebo som ho našla tesne vedľa umelých sladidiel....
dakujem 🙂

gabi8254
15. mar 2012

@anka7 odteraz asi budes mat baterky stale v zasobe, ze? 😀

gabi8254
15. mar 2012

@grimaska4 veru, skvely je. len keby nebol taky drahy...

grimaska4
15. mar 2012

@gabi8254
no podla mna neni az taky drahy..porataj co stoji dr.oetker puding jedno balenie,prirataj k tomu mlieko a cukor a velky rozdiel v cene nebude.norbiho puding len zmiesat s vodu a hotovo

gabi8254
15. mar 2012

@grimaska4 presne, to ma prekvapilo, ze staci len voda. toto je velka vyhoda.

anka7
15. mar 2012

tak som sa teda odvážila, aj keď to nebolo ráno, ale pred obedom a hlásim, že za 15 dní som schudla 2,5 kg - tak sa teším, že sa to konečne pohlo - dúfam, že to takto pôjde dole aj naďalej. Budem rada keď pôjde 1 kg týždenne 🙂

ozaj cvičí niektorá z vás aj na stepery - ak áno koľko asi tak stepujete

gabi8254
15. mar 2012

@anka7 ja nemam steper, ale v podstate orbitrek - ked som na nom cvicila, tak asi pol hodku - podla toho ako som vladala.

grimaska4
15. mar 2012

vonku je nadhera,krasne pocasie,bola som si zabehat,uz len vecer si pocvicit a dnesny trening mozem odfajknut.Poslednu dobu som nabita tolkou energiou,sama som z toho prekvapena,ale dobre ze je to tak,ziadna jarna unava

janka7177
15. mar 2012

@grimaska4 Prave som aj ja dobehala a dala si sprchu.Sportu zdar! 😀

janka7177
15. mar 2012

@anka7 Pekny vysledok, ja tolko zhodim mozno za mesiac, ale nevadi, hlavne nech to ide dole. 🙂

klaudialip
15. mar 2012

dnes som si objednala dva shake,alpsku cokoladu a jahoda s bielou cokoladou.uz sa tesim ked mi pridu a dufam zesa pohne aj vaha,sa mi teraz zda ze mi to ostalo stat,som bez energie,malinku trapia zubky a v noci toho vela nenaspime ☹ tak dufam ze mi ten shake pomoze

grimaska4
15. mar 2012

@klaudialip To ti pomoze aj UPDATE stravovanie,len treba nato cas,aj ta to dobije energiou,shake k tomu sa zide tiez na pomoc,ty si len nedavno zacala,ja som predtym tiez bola bez energie a vecne unavena,rano som sa zvykla zobudit uz unavena..chvalabohu uz to je za mnou a asi to je tym update stravovanim lebo nic ine som nemenila a asi 3 tyzdne mam ten shake k tomu-ale ja si to davam len na veceru
@klaudialip

denka23
15. mar 2012

Ahojky, pred malinkou chvíľkou som sa dozvedela že existuje aj nejaká norbiho dietka - norbiho update...môžete mi prosím niekto napísať vlastne ako to funguje...aký je postup? ja by som to chcela strašne vyskušať...som polroka po pôrode a nemohla som od narodenia maličkej kojiť...a zdá sa mi že stále len priberám a priberám...už sa nedokážem na seba pozerať....prosím poradíte mi??? ďakujem 🙂

gabi8254
15. mar 2012

@klaudialip si objednavala z toho obchodu co sme sa bavili o nom? ja som v pondelok vyplatila prevodom a dnes mi prislo, co som prekvapena ze tak skoro. akurat som dopila prvu davku, celkom fajnove to je, len rozmyslam, ze co teraz, bo mojmu zaludku to asi este nedochadza, ze dostal veceru 😀
@grimaska4 kolko odmeriek si davas do jednej davky z toho shakeu?

grimaska4
15. mar 2012

@gabi8254
ked idem po veceri este cvicit,tak si davam jeden a pol odmerky,ked nie tak len jednu odmerku.
Mna to zasyti,ja som z toho plna vydrzim az do rana,vobec nie som hladna.
Miesam to uz len s vodou(,predtym som robila s mliekom),aby som vecer prijala uz menej uhlohydratov

grimaska4
15. mar 2012

@denka23
Ahoj,to nie je dieta je to zivotny styl.mozes jest vsetko,len nie je jedno kedy,treba dodrzat kody potravin a cas kedy si tie potraviny mozes dat.kody su U1 -to mozes stale
U2-len do 15.00
U3-len do 12.00 ak chces rychlo schudnut neodporuca sa vobec

Chod na prvu stranku tejto diskusie,tam najdes podrobnejsi rozpis aj priklady potravin co kedy mozes jest alebo na stranke www.update.sk najdes viac.
Dolezite su uhlohydraty pri tomto stravovani,najradsej do 150g denne prijat ked sa da

denka23
15. mar 2012

@grimaska4 jááj...nevedela som... 🙂 a tento životný štýl myslíš že pomáha...čo sa hlavne týka schudnutia....nakoľko po pôrode som pribrala ešte a nechce to nijak ist dole....tu stránku si teda kuknem...ďakujem ti moc moc 😉 😉

grimaska4
15. mar 2012

@denka23
zatial nepoznam taku co tento styl zacal a neschudol nic..su take co za tyzden chudnu po 5 kil,ja som to stastie nemala,mne trvalo 3 mesiace 10kil dat dole,potom som skoro tri mesiace stagnovala na jednej vahe a zase mam 2 kila dole.Este 2kg mam do ciela,v auguste bude rok co som sa pre tento zivotny styl rozhodla,samozrejme vianoce,oslavy,pred menstruaciou mavam prehresky,dam si aj sladke ked mam chut ale vascinou update sladkosti,alebo 1 riadok z Milky cokolady,teraz ficim na podomacky urobenych müsli tycinkach

anka7
15. mar 2012

@grimaska4 tú energiu máš predovšetkým z pravidelného športu - vyplavovanie endorfínov - hormónov šťastia, prepotrebné ééééčko a preto kypíš energiou - pevne dúfam, že sa aj ja raz dostanem do tohto štádia už som ho zažila a fakt som sa vtedy cítila super a každý deň som sa tešila na svoju dávku ééééčok

denka23
15. mar 2012

@grimaska4 no toto, tak to si pekne zhodila 🙂 veľmi ma to nadchlo a vobec sa mi to nezdá nejako nezvladateľné...aspoň myslím teda 😉 a ty si si kupovala teda aj kupuješ cez tu stránku update tie potraviny alebo si si doma nejako pomohla??? 🙂 prepáč že ťa zaťažujem toľkými otázkami...

anka7
15. mar 2012

ja si dávam ten shake od oriflamu asi okolo 17-tej a kedže mám pred menštruáciou tak ma okolo 20 začína honiť mlsná ale poctivo odolávam - inak po tom shaku som 3 hodiny fakt plná 🙂

klaudialip
15. mar 2012

@gabi8254 hej z tej stranky som si to objednala,pisali ze hned nasledujuci den to poslu,tak to pride akurat na matersku sa tesim.
@grimaska4 ja som praveze bola plna energie ked som sa takto zacala stravovat,ale teraz vycerpana,nedostatok spanku a trapime sa aj cez den.predtym som mala viac casu aj oddychovat ale teraz nie.
a porusila som pravidlo vazenia a zislo mi teraz dole za necele tri tyzdne 0,7 kila a predtym za mesiac 4,5

anka7
15. mar 2012

@klaudialip presne viem aké obdobie máte u nás to dúfam už skončilo, a ten nedostatok spánku robí strašne veľa a pri redukcii váhy je spánok veľmi dôležitý, ale dá sa spať pri malých deťoch a ešte v období rastu zúbkov?? Tak držím palce, aby vám to čoskoro skončilo a potom sa to určite rozbehne 😉

klaudialip
15. mar 2012

@gabi8254 a to stym davkovanim,ked som pozerala na nete vsade pisu 200-300 ml vody abo nizkotucneho mlieka a zeny 1 odmerka a muzi 1,5 odmerky.
a na tej stranke kde sme to objednavali tam je pisane ze muzi 1 odmerka a zeny 3/4 tak neviem kt.je dobre,i ked toto bolo jedine davkovanie inak vsade po odmerke zenam.

klaudialip
15. mar 2012

@anka7 dakujem ste zlata,najhorsie na tom je ze si neviem ani cez den pospat,potom ma boli velmi hlava ak si mam zdriemnut,a samozrejme aj poupratovat treba,a to sa da len vtedy ked mala spi,bo ked je hore,tak stale mama mama

gabi8254
15. mar 2012

@klaudialip ja som na baleni citala navod a tam pise len, ze 1-2 odmerky a nepise kolko zeny a kolko muzi, len ze 1 davka pre zeny ma kolko energeticku hodnotu a kolko 1 davka pre muzov. preto som bola trochu zmätena. no a ked som to otvorila, odmerky nikde. 😀 ale je zahrabana v prasku, takze sa staci pohrabat a vylovit 🙂 .
ja som pri prvej dcerke mala so zubkami zo zaciatku problem - od 4 mesiacov potrebovala uspavat na rukach, co bolo narocne, ale zvykli sme si. obcas mavala aj sopliky z toho, ale to pomerne rychlo skoncilo. tato mladsia ma akurat 4 mesiace, vidim na nej, ze to tiez zacina - slintanie a pod. priznaky, ale je to tak kludne dieta, ze place, len ked je hladna alebo potrebuje grgnut. dokonca ani v noci nepotrebuje cumlik, co ta starsia potrebovala, lebo ked sa v noci zobudila, tak plakala a potom zas uspavacky (do 1 roka)... tym som ti len chcela povedat, ze viem ako sa citis nevyspata, vecne unavena... ale zaklad je, aby si si cez den odpocinula. viem, ze to asi nie je jednoduche, ked chces aj upratat, ale praca ti neutecie. ja si z toho uz tazku hlavu nerobim. ked potrebujem oddych, tak si oddychnem. musis si urcit priority. nemozes predsa fungovat den/noc ako stroj. a muz nech tiez pomoze, sak aj on zdiela spolocnu domacnost, nie? 🙂 ja som mojho uz napriklad naucila, ze zehlit si musi sam. 😀

grimaska4
15. mar 2012

@denka23
kupujem si ale nie cez webshop,pokial viem ,este nefunguje.Ale len zakladne potraviny ako muka,struhanka,sladidlo mam od nich,pudingy praskove,sladkosti,tie turo rudi tycinky,nejake slane tycinky a niekedy to ich hotove tiramisu ci somloi galusky,l-carnitin napoj,shake som mala dlho od nich.ale inak si varim sama a do obeda si dam aj U3 ale nie stale.teraz co zijem v Rakusku tak mi nosia zname veci z update predajne.momentalne mam fakt uz len tie zakl.potraviny a ten puding praskovy,ale nevadi v aprili smer Slovenskoooo a necham u nich 200 eur urcite,ale to budem zasobena na dlhhooooo