Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@klaudialip
neboj pojde to,len sa nevzdavaj,nezavidim ti ze v noci nemozes spat,to by vycerpalo aj mna,neboj vaha sa ti pohne,ja som stagnovala 3 mesiace a su take co aj rok,a ked vaha nie aspon centimetre
@grimaska4 prave ze ja som sa nedopatrala k davkovaniu speci pre zeny a pre muzov (mozno v inom jazyku, ale ja som citala len slovensku nalepku na obale), len zlozenie davky tam bolo ze 20g a 30g, ale presna odmerka nikde, len prosto odmerka bez oznacenia gramaze. ale zas si myslim, ze to netreba brat az prilis vazne, ved to nie su nejake lieky ze sa mozeme predavkovat 😀 sak tam aj pise, ze davkovanie na den nie je presne urcene - teda kolko mozeme vypit.
Ahojte kocky, aj ja som zacala s Norbim, zatial drzim asi tak 10 dni a mam -2kg, vie nie je to bohvieco, ale myslim si, ze lepsie ako nic. Taktiez sa stravujem iba podla vzoroveho planika, bohuzial nemam kde kupit update vyrobky. Najvacsi problem pre mna tiez je, ze co do bruska vecer, bez peciva je to take tazke.....a ked si dam polystyrenovy chlebik, akoby som nic nezjedla. Budem vam vdacna, ak hodite zopar dobrych napadov na veceru a podelite sa so mnou o vase uspechy
@gabi8254 na stranke je pisane davkovanie,dnes mi volali ze alpsku cokoladu nemaju,ci mi maju poslat namiesto toho nieco ine,tak som vybrala cokolada kokos,to ma prve napadlo,a uz dnes mi to posielaju :D
jaaaaaaaaj baby,ze v noci aka strasna nocna mora,bola som na otvoreni nejakej predajne s potravinami a zo vsetkeho mali ochutnavku a ja som jedla zo vsetkeho,z cokolad,z chlebov,z cipsov a pribrala som 10 kilov za ten vecer,no strasne 😀
@adkasarka
ahoj,minus 2kila je pekny uspech,na veceru si mozes dast prazenicu z vajec cibule ,cerstve sampinony do toho,leco si urob zeleninove slaninku ak mas bacon je tiez U1 mozes si do toho dat.,syry su vsetky U1,ja uz kupujem len take co nemaju ziadne uhlohydraty napr,(camembert,bergbaron),ktomu ked si das olivy alebo narezes zeleninku myslim si ze tiez v pohode.zapecene kuracie prsia s platkami paradajky napr.na to bazalku cerstvu ci susenu a platok syra a sup do rury.Biely natur jogurt s mrazenym ovocim.
Ja som si napr.z tychto davala na veceru ale teraz dva tyzdne ficim na shake-u.a staci mi to.
Skoda ze nemas pristup k update chlebiku ked si na pecivo,ale mozes si upiect,ale sice nemas ani muku norbiho ked nemas update predajnu na blizku ☹
@klaudialip
no dievca ty si mala teda sen 🙂
@adkasarka ja som na tom podobne, tiež som bola zvyknutá, že si dám na večeru pečivo alebo chlieb z niečim a teraz mi to strašne chýba, ale už si pomaly zvykám - ja nie som zvyknutá jesť večer rôzne mäsá, skôr si dám pár plátkov kvalitnej šunky s vareným vajíčkom alebo zeleninou, alebo kúsok syra, minule som si kúpila údenú parenicu a tá mala len 2,1 g sacharidov tak som si pochutila, tento týždeň si dávam na večeru shake od origlamu a ten mi celkom stačí, ešte sa musím naučiť jesť biely jogurt. Ani ja nemám vo svojom okolí update predajňu, ale objednala som si u nich nejaké sušienky a nabudúce skúsim objednať aj ich chleba na skúšku a puding. A keď mám večer chuť na niečo tak si dám zelené jablko.
@klaudialip ešte, že to bol len sen - to bude asi z nedostatku spánku 😀
@klaudialip to teda je nocna mora 😀 😀 😀 no ale hladnemu sa o chlebe sniva, nieco na tom bude 😀
Ahojte žienky. Chcem sa k vám pridať. A potrebujem poradiť mám množstvo otázok a vidím, že ste skúsené. Ja som síce po pôrode všetky kilá navyše dala úspešne dolu. Ale zastavila som sa na váhe 66kg a už tri mesiace sa ani nepohla smerom dolu. Tak som naša Norbiho a vidím, že je to pre mňa. Idem sa pýtať:
Môžem jesť aj plesňové syry, maslo, pri pitnom režime čo pijete len vodu a čaje, či môžem aj niečo iné ( ja colu light neznášam ani iné kolové nápoje) polievky ako karfiolová, hrášková, kapustová - môžem aj večer jesť?????? A chlieb celozrnný sa môže len do tej 12:00????? Vopred Ďakujem za rady 😀 😀
@nenullienka vsetky syry aj obycajne maslo je U1 cize mozes ich jest do 22 hej...ja osobne pijem len cistu vodu s citronom a caje, sem tam mineralku.. polievky vecer nejem, musis si pozriet tabulku, tusim na zaciatku diskusie je, ktora zelenina do ktorej skupiny patri..ale hlavne musia byt bez zaprazky,muka je len do 12 tej...a ten chlebik tiez 🙂 drzim palce pri chudnuti
vcera som si dala k telke cca o 21ej mozarellu a parenicu neudenu k tomu paradajku a mala som z toho divny pocit 😀 ja viem ze je to U1 ale jem tak okolo 6 ej, ptom si uz dam len jablko..baby zvyknete takto vecer mlsat?
Ahojte baby, aj ja chcem zacat a akurat o tom studujem vsetko co existuje... Konzumujete aj bezne potraviny, napr. pecivo alebo len tie specialne???
caveste, tak ja som nevydrzala a hupsla rano na vahu, za 6 dni -1,5kg 😵 😵 😵 tak sa tesim 🙂 dufam, ze to vydrzi takto ist dolu este aspon dva mesiace 😀
len cakam vami spominany prilev energie a furt nic 😅 praveze manzel skonstatoval, ze som strasne nervozna, to bude tym nedostatkom cukru ☹
@mavion tiez mlsam vacsinou syrcek alebo cottage cheese.. 😉
na prvej strane citam, ze orechy su U2. plati to stale?
Ahojte babeny!
Pekne som si nastudovala princip update a chystam sa k vam pripojit...teraz drzim jednu dietku a po nej chcem nasadit update 😉 ako udrziavacku a celkovo ako zivotny styl. velmi ste ma povzbudili, hlavne grimaska4 ma inspirovala 🙂 mam ale par otazok, na ktore mi dufam odpoviete aby som mala jasno. Som totiz tiez dost na sladke a pecivka...chlieb ani nie, ale zemlicky a toasty a tak to mi bude naozaj chybat ☹ a o sladkom ani nehovorim, biela cokolada naj svajciarska, tak zato si ma kupi kazdy 😀 Tak toto su veci co ma zaujimaju :
1. Naozaj sa moze ten pufovany chlieb vecer?( citala som zlozenie ma okolo 70 g sacharidov, z toho mozno 4.3g cukru ale aj tak )
2.Mlieko sa moze cely den?napriklad vecer ked budem hladna mozem si dat pohar mlieka?
3.Tekvicove zrnka, tie milujem kupujem si stale len tak na zobkanie pri tv, ujde mi pritom cas a su aj zdrave, kam patria?
4.Slnecnicove semena, zvykla som si ich nasucho opiect na panvici a denne zjest aspon za hrst, kam patria?
5.A co pukance? kam patria?
6.Med?
7.Jogurty biele sa mozu stale, ale tie co su light s nahradnym sladidlom sa mozu tiez aj vecer?
8.Mam tiez rada shaky namiesto vecere, ale obcas ma nezasitia, tak som pocula ze sa daju zmiesat s nizkotucnym tvarohom a ze je to fajn, moze sa to teda na veceru?
To je teda vsetko co ma nateraz napada, budem rada ak mi niektora z vas poradi 🙂
Dakujem a peknu nedelu 🙂
ahoj,
1.pufovany chlebik mozes,vyrataj kolko uhlohydratov ti vyjde na 1kus,neviem kolko kusov mas v tom baleni,vacsinou maju na kus okolo 5 az 7g uhlohydratov,ale vecer si daj tak 3 4 kusy napr.so sunkou,aby si neprijala viac ako 30 g uhlohydratov.
2.mlieko mozes cely den a hlavne plnotucne je U1,polotucne je U2,takze si daj v pohode aj vecer.
3.tekvicove zrnka zobkaj len do 15.00,nakolko su U2 ☹ .na vecer si kup v norbi predajni ma dost slanych veci
4.slnecnicove semena tiez U2
5.pukance neviem naisto,ale kedze kukurica je U2 tak minimalne U2 urcite budu,ked nie az U3
6.med je U3,na 100g ma az 80 g uhlohydratov
7.jogurty biele mozes aj vecer,daj si v pohode normalny ,nizkotucne vyrobky su bludy a riedke.mozes si pridat skoricu jahody alebi akekolvek bobulovite ovocie cervenej farby-maju vela antioxidantov
8.tvaroh si daj v pohode vecer,ja pijem shake len s vodou,mne to staci v pohode
prajem vela ubudajucich kil! 🙂

@anka7
no ja som aj predtym stale sportovala,do fitka som pravidelne chodievala,behat ,doma som mala dvd od zory coborovej od cindy crawford,ale stravovanie som nezmenila a to bol asi problem..ja som pred rokom spratala denne aj 3 horalky,ci babovku polovicu (myslim formy) a to este k tomu s nutelou.Teraz ked si pomyslim nato a kolko uhlohydatov a z toho cukru som prijala,mozem byt rada ze som nevykysla na min.80kil.Mala som 67kg a som bola jak hroch