Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
takze babeny 🙂 musim sa pochvalit vazit sa mam az 26.ale dnes som bola nakupovat bo na mne vsetko visi.z velkosti 44 na velkost 40 😎 od 28.januara :D tesim sa ako blcha :D
@klaudialip jeeej gratulujem, ja som tu nova tak sa tesim ze to ma taketo ucinky 🙂 len tak dalej
@klaudialip aj ja uz chceeem... ale gratulujem 🙂
@klaudialip
SUPER vysledok,len nevzdavaj to!
@linda1984
@gabi8254 este to aj tak nie je ono,ale velmi sa tesim.hlavne z brucha musim este a z pasu tam je toho dost ☹ ale na zadok mi svagrina povedala ze tam defekt-cize nic,vyyfuknutu dusu kedze nohavice len visia ne mne 😀
moja mama volala s tetou a hovori,ale boli sme v tescu na nakupe,bola si Klaudika kupit rifle,bo vsetko na nej visi,no strasne v tom vyzera 😀
@grimaska4 nevzdavam a dufam ze teraz so shakeom mi padne aj viac brucho,kedze nohavice su bedrove a este mi dost vytrca brucho.manzel povedal este toho sadla sa zbavit na bruchu a je to super 😅
@klaudialip no ale to je ake dobre kupovat mensie gate 😉 to je pocit, nie ako ta zufalost ked nemozes zapnut rifle cez brucho :( ale fakt dobry vysledok, ked sa odvazis tak napis kolko to vlastne bolo a za aku dobu 😉
@klaudialip
a nezabudni cvicit aspon po 20 minut,Rekine najnovsie dvs-ko je super,ma tam dve verzie na brucho,a inak beh ti pomoze tiez z brucha schudnut.Ak si doteraz nebehala nauc sa,daj si 20 minut striedavo 2 minuty prechadzka a minuta beh.O rok budes minimalne pri 5km bez pauzy.Skus,vysledok sa dostavi
inak nieco zo starsieho dvd-ka od reky je aj na youtube
@grimaska4 no vlastne nema ani nazov podla mna, mam ju uz velmi dlho a dam si ju tak raz za 2-3 roky vzdy takto na jar po zime....trva 2 tyzdne, tyzden pauza a potom zase 2 tyzdne, mozem ju hodit sem ak sa bude dat.
Základné pravidlá :
absolútne vynechať cukor, soľ, alkohol, limonády, minimum oleja
denne vypiť minimálne 2-3 litre minerálky /vody/
denne vypiť 1 šálku žihľavového čaju
každý druhý deň vypiť 1 šálku očistného čaju
Diéta trvá 1 týždeň a následne sa opakuje.
Ak presne dodržiavate pravidlá - (nespáchať prehrešok, aj ten najmenší je katastrofou) schudnete za 2 týždne 8-9 kg, v tele sa uskutoční zmena látkovej výmeny a ďalšie 3 roky nepriberiete.
Na prečistenie organizmu :
dodržiavať 2 týždne a potom normálne jesť.
Na schudnutie :
2 týždne diéta,
1 týždeň pauza /normálne jesť/,
2 týždne diéta a potom normálne jesť.
Nezamieňať si obed s večerou !!!
1. deň :
R : čierna káva
O: 2 rajčiny, 2 vajcia natvrdo, 1 celozrnný rožok
V : 1 kurací rezeň, alebo morčací rezeň, alebo steak, šalát + veľa jablkového octu
Nápoje : 2-3 litre minerálky, žihľavový čaj, očistný čaj
2. deň :
R: čierna káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
O : 1 kurací rezeň, šalát + veľa jablkového octu
V: 1 veľký ananás, 1 1% jogurt
Nápoje : 2-3 litre minerálky, žihľavový čaj
3. deň :
R: veľa káva s trochou mlieka, i celozrnný rožok
O : 2 vajcia natvrdo, 1 konzerva tuniaka bez oleja, 1 celozrnný rožok, šalát + veľa jablčného octu
V: 10 dkg šunky, 2 rajčiny
4. deň :
R: čierna káva, 1 celozrnný rožok
O: 1 kurací rezeň, šalát + veľa jablkového octu
V : zemiaky s kôprom alebo s petržlenovou vňaťou, uhorkový šalát
5. deň :
R: 1 čierna káva s trochou mlieka, l celozrnný rožok
O: 2 rajčiny, 1 celozrnný rožok, 1 konzerva tuniaka bez- oleja, šalát + veľa jablkového octu lebo dusená ryba a uhorkový šalát
V: 20dkg šunky, ovocie /nie banány/
6. deň :
R : čaj s citrónom
O: 2 vajcia natvrdo, 2 rajčiny, 1 celozrnný rožok
V: jesť jedno a čo z predchádzajúcej ponuky
7. deň :
R: 1 káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
O: 1/2 grilovaného kurčaťa, šalát + veľa jablkového octu
V: 2 špargle, 2 rajčiny, ovocie /nie banány/ 1 celozrnný rožok
@linda1984 tuto dietu som aj ja pouzivala,este pred norbim prvykrat,ale vydrzala som len tyzden,bo som bola stale nervozna a hladna. schudla som za tyzden 2,5 kila a potom mi pol kila islo hore,ked som presla na norbiho
@linda1984 urcite napisem,aj pred tym som pisala.prvy mesiac som schudla 4,6 kila + tie dve kila z predchadzajucej diety,takze teraz mam 7 kil dole urcite za necele dva mesiace.
@grimaska4 snazim sa cvicit kazdy den,dala som si dalsie cviky a je to nejakych 50 min.aj by som sla behat,len netusim kedy. ked bude manzel robit tak nebudem mat kedy behavat.tak neviem,ale chcem zacat aj bicyklovat aj s malou,tak uvidim ci sa postasti bo musim najprv kupit sedacku na bicykel
@klaudialip
bicykel je tiez dobra vec,my sme uz dnes zacali s malym,ale on uz bude mat 7 rokov a jazdi na svojom,ja som dnes bola o 7.00 rano behat lebo inak by som cez den nemala kedy a vecer ja nechcem ked uz je tma.
A potom ranajky super je behat nalacno len predtym dobrych pol litra vody
@grimaska4 no hej, ja som moc na diety neni, ale toto je jedina ktora viem, ze zabera a citim sa lepsie po nej, len je to naozaj na psychiku tazke, tiez som nervozna a chyba mi cukor asi 😒 ale je overena a hovorim si ze su to len 4 tyzdne za 2 roky, ze to zvladnem a to ma udrzuje....ani sa mi to nechce pokazit ked viem ako sa pri tom trapim...ale hovorim, caka ma posledny tyzden 🙂
@grimaska4 hej,len kedze mame teraz zaujimave noci tak rano nemam energiu ist behat,mala je od tretej do piatej hore a si neviem predstavit ze ist behat o siedmej,mozno potom neskor ale neviem,no bo v juni chceme zacat pracovat na babatku tak preto chcem schudnut,kym zacnem priberat :D a uz ked budem tehotna tak neviem ako budem cvicit,musim pohladat dajake cviky abo este bicykel mi to potom ostava
boli sme s malou von - asi hodka a pol prechadzka do kopca po dedine. poviem vam, ze mam dost. a to som este chcela pobehat na orbitreku. tu u nas ani niet kde poriadne na prechadzku ist, len do kopca. myslite ze to staci?
@klaudialip
no jasne ze nepojdes behat rano ked si v noci nespala,ty male babo este ked ti ho nema kto postrazit jednoducho sa neda.
Inak Reka ma dvd-ka aj pre tehulky
tak s 3rocnym dietatom je prechadzka plna pesniciek a basniciek, potom zahlasi ze nevladze, tak ju kus ponosim, obcas si aj pobehneme...
ja by som rada aj pobehat normal ale rano este chladno kolo 5tej, potom uz muz do prace, s detmi kus von ale s kocikom len okolo domu, obed, uspat deti, tu by sa niekedy aj dalo cvicit, ale moje zaluby vacsinou vitazia 😝 potom zas von s detmi a ked pride manzel, uz som unavena na cvicenie... asi musim vstat o 5tej, aby som dala pol hodku na stroji kym sa zobudi rodina...
Ahojte, chcem sa spytat... Ryzu mozem len natural alebo aj klasicku...
@extrapm
zdravy clovek (nie diabetik apod.)potrebuje denne okolo 270 az 300g uhlohydratov,Norbi odporuca znizit denny prijem na 150g
Ono ked si doteraz napr.prijimala denne 400g a znizis napr. na 200g,samozrejme ze zacnes chudnut,lebo chybajuce uhlohydraty si bude telo ziadat a teda hladat a najde ich v tukoch.
lebo nadmerne mnozstvo cukru bohuzial nevylucime.ale telo si uklada do zasob,a zasoby vie telo robit len tukove
Tak super, dakujem... Idem do toho... 🙂 objednala som si knihu, tesim sa...
@grimaska4 no ja som doteraz na sladkom dooost ficala, hlavne, ked som nestihala pri detoch jest, tak som len zhltla nieco male sladke na doplnenie energie 😝
@gabi8254 jezin, zle som ti to napisala, orechy slane su U3 a neslane U2, uz som fakt dementna 🙄 maly ma rok, uz nie je male babatko, zato je to maly zavislak 😅

@brandy001
ahoj mala som aj ten Rekin shake s norbiho predajni,ale presla som na Protein Delite od fitness firmy Scitec.mne chuti viac a vyjde ma ovelaaa lacnejsie 🙂