icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

gabi8254
19. mar 2012

@bezaz dik 🙂 zas sa nic nestalo, nevdi 😉

klaudialip
19. mar 2012

@grimaska4 to som rada :D dufam ze dnes mi pride shake nech uz nemusim vymyslat na veceru a na ranajky co jest.zvysila som si cvicenie,vecer mam hodinove,a rano si davam este zvlast cvicenie na brucho nech mi to ide rychlejsie

extrapm
19. mar 2012

Ahojte baby, tak dnes som zacala... Len mam este par otazok kym mi pride kniha: ako je to so zavaranym ovocim a zavaranymi uhorkami?? A co syry, napr. udena parenica? A este ma zaujimaju pochutiny, hlavne balzamiko, ocot, horcica, kecup...

olianko
19. mar 2012

Ahojky!Rada by som sa k vam pridala len neviem sa dostat ku knihe.Vy cerpate info z knihy Norbiho tajomstvo Update - Zdravý životný styl? Lebo tato kniha je momentalne vypredana/ aspon na gorile / a dajako sa neviem dopatrat k podstate tohto zdraveho stylu.Da sa niekde aj stiahnut ta kniha ? dakujem 🙂
...a ako som vas trosku citala tak niektore mate krasne vysledky 😉

snehulienkatrpaslik
19. mar 2012

olianko vitaj medzi nami 🙂 ja cerpam z tejto knihy, ale je tam pisane to iste, čo na prvej strane totho fora... no je dobre si ju precitat kvoli motivacii, plus nieco navyse sa tam pise... mozem ti ju predat, mam ju ako novu...ak by si este mala zaujem, ozvi sa 🙂
Inak oplati sledovat nove prispevky, vela noveho sa dozvies...su tu baby, ktoré sa tomu venuju skutocne dlho a maju to premakane 🙂

grimaska4
19. mar 2012

@extrapm
udenu parenicu mozes,syry su U1 ked zjes max. do 200g to je jedno aky druh syra,kompoty a uhorky zavarane mozes kedykolvek ak su so sladidlom bez cukru zavarane,inak su U3,v norbi obchode najdes aj kompot ktory je U1.
balsamicco je U1,horcica myslim tiez kecup nie je lebo je tam vela cukru,ale v malom nnozstve ked si das vecer nic sa nestane,inak kupis U1 kecup v norbi predajni

smarti
19. mar 2012

@grimaska4 ako zistím ktorá potravina má koľko uhľohydrátov?

olianko
19. mar 2012

snehulienkatrpaslik dakujem 🙂
idem este prestudovat raz tu prvu stranu lebo akosi mi to uniklo 😅

grimaska4
19. mar 2012

@smarti
vacsina vyrobkov ma zlozenie na obale.na 100g kolko tuku bielkovin.a uhlohydratov a z toho cukry.Lebo uhlohydraty nie su len cukry ale aj skroby.
Inak na stranke www.chudnutie-ako.sk najdes v na lavej strane potravinovu tabulku a tam su rozne potraviny hodis si vybranu potravinu to tabulky a ti vyhodi kolko kalorii aj uhlohydratov,bielkovin,tuku obsahuje.
Ja mam aj jednu brozurku od Reky tam je tiez vela potravin s uhlohydratmi s kodmi U1 U2 U3 a k tomu aj glykemicky index

smarti
19. mar 2012

@grimaska4 asi som blbá, uhľohydráty sú vlastne sacharidy? Keď hej, tak mám v tom jasno.

klaudialip
19. mar 2012

dnes mi prisli shake,za necelu hod.si urobim jahodovy a som velmi zvedava :D

gabi8254
19. mar 2012

@klaudialip ja som si dnes dala aj na ranajky, lebo som si o 7mej zabehla tak 4,5 km na orbitreku (ak to pocitadlo dobre pocita). po cviceni so nemala na nic chut, tak som si dala shake. a o chvilu bude na veceru 🙂 . moj muz ma vcera prehovoril, aby som urobila aj jemu a nechutilo mu. tak som aj celkom rada, bo mi nebude upijat 😝 .

grimaska4
19. mar 2012

@smarti
ale aj skroby 🙂

linda1984
19. mar 2012

@klaudialip ahoj, mas ten jahodovy s kuskami bielej cokolady DELITE?ak ano daj vediet ako chuti, ja si nanho brusim zuby 😀

grimaska4
19. mar 2012

no ja az po 18.00 sa chystam behat lebo som nemala casu este dnes ☹ ,joj taky cas sa mi nechce,a vecer este okolo 21.00 cvicenie s Rekou ma caka

linda1984
19. mar 2012

@grimaska4 ahoj 🙂 este co sa tyka toho jogurtu si mi nepovedala, ze ked si dam light ale ochuteny, len s nahradnym sladidlom a ma cca 4,5 g cukrov, mozem na vecer jest?

grimaska4
19. mar 2012

@linda1984
jasne ze mozes si dat light jogurty ked ti chutia,pre mna su bleeee,inak plnotucny biely jogurt je U1 a obsah cukru je taky isty ako u light jogurtu,a aspon neni sama voda

linda1984
19. mar 2012

no ja len preto ze biely jogurt sice zjem ale viac mi chuti ochuteny, nasla som jogobelu light a ma len 4.5 g cukru na 100 g, samozrejme nie kazdy den, len tak na obmenu, lebo biely neviem s cim si mozem zamiesat aby mi chutil

linda1984
19. mar 2012

@olianko ahoj, ja som tu tiez nova, tak sa mozeme aspon podporovat na zaciatku 😝

extrapm
19. mar 2012

R: grahamovy rozok, natierkove maslo, sunka
O: zapekane kuracie prsia so syrom a broskynou, ryza, banan
O: polystyren, trochu syru
V: este si len chystam: polystyren, grep, syr

Moze byt???

klaudialip
19. mar 2012

@linda1984 hej mam ale su tam kusky jahod nie cokolady,na ranajky si dam coko kokos :D celkom mi to chutilo super.sladucke mnam mnam
@grimaska4 davas si jednu odmerku abo tie 2/3 odmerky?

ale co vam poviem mali sme doma prezentaciu a dala som si kusok z kurata,omelety a syra.este stastie ze vsetko sa mohlo :D

grimaska4
19. mar 2012

@klaudialip
ked uz necivim vecer davam si jednu odmerku,ale ked este mam na plane cvicenie po veceri tak 1 a pol odmerky

gabi8254
20. mar 2012

hmmm, dajak mi doteraz nedoslo, ze musim pri pocitani sacharidov zaratat aj mlieko, ked si rozrabam shake alebo puding 😀 a ja ze co nechudnem... no ale tak vam poviem, rano som sa postavila po tyzdni na vahu a bola som sklamana, lebo o kilo viac a aj % tuku viac ako min.tyzden. ale po rannej toalete som sa znova postavila na vahu a kilo bolo fuc 😀 no a 3% tuku dole... co vsetko mame v crevach... 😀 ale pre mna je podstatne, ze sice som neschudla min tyzden takmer nic, ale nepribrala som! 🙂

luciapejkova
20. mar 2012

@gabi8254 vieš aspon ze nepriberame aj ked nieco zjeme to je super. Ja som svoje dni este stale nedostala tak na vahu radsej ani nestupam lebo minuly tyzden som mala niejake prehresky tak radsej nie a postavim sa na nu az ked prejdem svojimi dnami aby som teraz nebola 😢 .

gabi8254
20. mar 2012

@luciapejkova ono sa to ani neoplati pred a pocas sa vazit. a vies, ze nasim cielom nie je udrziavat vahu, ale chudnut, takze sa ucim na vlastnych chybach. 🙂 tak asi zacnem si aj zapisovat co zjem a hodnoty, lebo vidim, ze nestaci len vylucit biely cukor a muku... aj ked ja som knihu necitala a nemam ju, cerpam info len z netu. ani neviem, ci sa mi oplati kupit ju... ked stoji takmer 15e...

grimaska4
20. mar 2012

@gabi8254
a rata sa aj pudingovy prasok este k mlieku a cukor tiez 🙂

grimaska4
20. mar 2012

moja vaha dnes 53kg 🙂 !A to po ranajkach,ciel dosiahnuty ale budem sa tak stravovat dalej.
Sama sa cudujem,lebo v sobotu sme boli na oslave,cele poobede prehresky,vcera zase obed v mc donald-e.

Baby nevzdavajte sa ,chodte sa svojim cielom dosiahnete ho!Ja ked to zbilancujem ze od augusta 2011 doteraz 14 kil dole tak dost malo za ten cas,ale nevadi,budem sa snazit drzat sa tych 53 az 55kg

gabi8254
20. mar 2012

@grimaska4 ved som kukla len na prasok a mlieko som zabudla 😀 a kolko ty merias?

janka7177
20. mar 2012

Ja som sa dnes po mesiaci postavila na vahu a - 2,5kg.Ide to pomalicky , hlavne,nech to ide.Obchadzaju ma stale choroby,tak sa zas na tyzden musim vzdat behu. ☹ Snad, ked budem o.k. to pojde rychlejsie, aj ked by mi aj toto mesacne stacilo zhodit.
@grimaska4 Blahozelam 😀