icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

luciapejkova
23. mar 2012

@gabi8254 Och tak to nezavidim byvať s rodičmi ja i ked svojich milujem staci ze tam ideme na vikend a ked sa vratime domov po víkende skonštatujem ze super ze sme sami predsa len je to ine a velmi si to vazim ten pokoj klud a vsetko ze sa mi nik do nicoho nemiesa 🙂

klaudialip
23. mar 2012

@grimaska4 ani nemam,ona je na mna dost naviazana,stale len mama mama,ale teraz ked spi,tak sedim trochu pri pc,citam knihu a tak trosku relaxujem.dufam ze nas to obdobie nespavosti uz prejde

luciapejkova
23. mar 2012

@klaudialip Aj my sme take obdobie maly s malym a dokonca nam v noci zacal spavat az ked mal dva a pol roka az vtedy sa nebudil v noci 😖

luciapejkova
23. mar 2012

@klaudialip A občas sa aj teraz stane ze ma strasnu noc ze sa budi place,je nervozny atd. a to mal 3 roky vo februari 🙂

gabi8254
23. mar 2012

@grimaska4 no, tak skusim toto. snad sa mi podari. oco ma v pondelok narodky, tak v nedelu pride aj brat s rodinou, cize daco spravit je fajn. a deti maju radi take tvarohove. a vlastne, toto nikomu neuskodi a ja si mozem dat na olovrant 🙂

zuzulienkab
23. mar 2012

dievčence, ja zvyknem robiť takúto tortu, je to bez múky a pridaného cukru...a je výborná! http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40301

gabi8254
23. mar 2012

@zuzulienkab aj nad tym som uz rozmyslala, ale nemam pyre 🙂

smarti
23. mar 2012

Dievčatá ešte sa chcem spýtať, na prvej strane tohto fóra, kde sú rozdelené potraviny sú pšeničné klíčky uvedené v skupine od 6-22 hod. Myslí sa tým také klíčky, keď si dáte naklíšiť pšenicu alebo inú obilovinu? Lebo mlynárske sušené klíčky sú niečo celkom iné, majú aj iné zloženie. Ak by ste mali záujem, tak to tu nakopírujem, dala som dotaz Dr. Bukovskému a na moje obrovské prekvapenie mi aj odpovedal a vysvetlil rozdiel. Tak teraz neviem, čo je presne tým myslené. Nemohli by ste pozrieť do knihy, ak ju máte, ako je to tam uvedené? Dík.

grimaska4
23. mar 2012

@smarti
ja z klickov jedine co konzumujem je zerucha,tie psenicne v knihe pise ze su U2.
Inak su zdrave klicky jest vsetky,ja ich osobne som este neskusala,ale ked tak tak radsej cerstve ako susene
O susenych som inak ani nepocula to sa daju kupit?ich kvalita je urcita ina,neviem no moj nazor,nepoznam to

olianko
23. mar 2012

Ahojky...tak dnes som navstivila obchod Norbi Update 🙂 kniha kupena a vecer sa ide "studovat"

bezaz
23. mar 2012

@smarti tiez ked tak jem len cerstve, o susenych som ani nepocula 😅
ja som tiez vymietla update obchod, kooonecne prisli jogurty, pudinceky a tie tvarohove tycinky 😵 😵 😵

klaudialip
23. mar 2012

to vam bol dnes den,som zvedava co pride v noci,asi ma malinka crevnu virozu,som ju uz nestihala prebalovat co z nej isla voda,cely den na mne nalepena,stale na rukach. porusila som dnes toho viac,tak dufam ze to moc neuskodilo,a este aby sa mi lepsie darilo som si tak popalila ruku,ze ani malu zdvihnut nic 🙄

mavion
23. mar 2012

😢 😢 a cxrdjčddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddčččččččččččččččččččččččččččččččččččččččč mmmmmmmmmmčddddddddddddddddddddddddddddddddddddddxe xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

gabi8254
23. mar 2012

baby, dnes taky blazinec, ze som sa zastavila az o mozno 20tej. tak som sa tesila na ten koktail, ze som si uz na obed rozplanovala, kolko sacharidov bude mat s mliekom, aby som si mohla vecer dat 😀
@klaudialip nemas fitloptu? ja som deti na tom uspavala. fantasticka pomocka. ale snad jej to skoro prejde. na hnacky pomaha ryzovy odvar vypit alebo mliecko v tom rozrobit... ale mozno si to skusala. boli ste u lekara?

klaudialip
23. mar 2012

@gabi8254 fitloptu mam,ona zaspi sama v pohode,len v noci s tym je problem tam ani lopta nepomaha.mlieko mi lekarnicka zakazala bo mala aj vracala,u dr.sme neboli nestihli sme mala dovolenku,kupila som kvapky,cierny caj a glukozu,to mi poradila lekarnicka.na veceru dostala suchy rohlik s cajom a pol hodku predtym banan,uvidime co bude zajtra

mavion
23. mar 2012

juj prepacte baby, dcerka sa cinila

mavion
23. mar 2012

aaa

mavion
23. mar 2012

🙂

gabi8254
23. mar 2012

@klaudialip mlieko som myslela umele, ak nie je dieta dojcene. nevsimla som si, ze uz je v podstate mala dost velka na to, aby prezila aj bez mliecka den. chod pre istotu rano na pohotovost ak sa da. lebo ak by este grcala, tak to nebude dobre.... ale snad sa jej to upravi. nam raz lekarka radila davat mineralku - teda nie bublinky - to vytrepat von, ale ked dieta hnackuje, tak straca aj mineraly, tak doplnit takto. ale moja maťka mala uz vyse 2 rokov vtedy. no myslim, ze aj svojej v pohode mozes dat. a este probiotika - nutrolin B sa to tusim vola.no, je to zle, ked sa nam deticky takto trapia. zelam vela sil! 🙂

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
linda1984
24. mar 2012

@zuzulienkab tusim ju vyskusam aj ja....normalne mam chut na nu ako som ju uvidela 🙂

sahra14
24. mar 2012

ahojte dievčatá.. aj ja som včera bola v update a nakúpila toľko potrebné tvarohové tyčinky.. no a dnes som kuk na sms čo mi prišla o nákupe a skoro ma trafilo.. z účtu mi odišlo o 30 eur viac :(
takže v pondelok tam musím znova a riešiť.. ale inak všetko ide ako po masle.. aj keď som zhodila len 3 kilá no aj za to som vďačná. občas zhreším takže sa ani sťažovať nemôžem 🙂

grimaska4
24. mar 2012

@sahra14
ze vraj v Madarsku v update obchodoch sa to stava bezne a aj pri platbe v hotovosti ze nauctuju kadeco,takze treba dobre pozriet na pokladnicny blok

grimaska4
24. mar 2012

dnesny trening mam za sebou,dodobeda 10km behu 55 minut,poobede rekine dvd z 2010 90 minut.
Zajtra asi bude pauza,alebo mozno len ten beh ked nebude prsat

sahra14
24. mar 2012

@grimaska4 hm strašne ma to nahnevalo.. hlavne telefonát s nejakým pánom, ktorý ma presviedčal, že sa to nemohlo stať..takže ak nedostanem naspäť svojich 30 eur skončila som s celou predajňou. budem sa stravovať len normálnymi potravinami

sahra14
24. mar 2012

@grimaska4 ja dnes len "veget".. umývala som okná a celý byt je ako zo škatuľky 🙂 no zajtra ak nebude pršať pôjdem na korčule.. ak bude,
tak fitko..

grimaska4
24. mar 2012

@sahra14
akoze dobre hovado

janka7177
24. mar 2012

Tiez som dnes bola behat, u nas je teplo, ako v lete.Tusim, ze v utorok som pisala, ze mi to ide pomaly a zrazu behom 3 dni - 1,2 kg. 🙂 A to sa ozaj riadne najem a nehladujem.

grimaska4
24. mar 2012

@sahra14
ja mam tiez dom popratany,da stihnut vsetko,len treba chciet.Na korcule som prestala chodit,pre moje telo korcule nerobili ziadne plus

grimaska4
24. mar 2012

@janka7177
kto chce chudnut,musi jest!