Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
pouzivate niekto amarantovu muku?
Tie Kakaovo kokosove sušienky update sú božské...!!! Mňam... 🙂
Tie somloi sa asi nedaju objednat...
dievčence troška som sa vrátila v čase a študujem začiatky tejto diskusie a našla som tam aj toto - užitočná info 😉
Info od update: Info pre každého: mnoho ľudí si predstavuje chudnutie s Update výrobkami, že sú to potraviny, ktoré zhadzujú vaše kilá ako zázračný liek. Omyl! Neexistuje taká potravina ani výživový doplnok, ktorý keď zjete, skreše z vašej váhy x kg. Zapamätajte si "Schudnúť viete iba od toho, čo nezjete!" Naše potraviny neobsahujú pridaný cukor, ich glykemický index (GI) je veľmi nízky, hladina uhľohydrátov taktiež, to znamená, že vás nasýtia a nevyvolajú vo vás vlčí hlad a obžerstvo. To znamená, že vás neprinútia neustále siahnuť po jedle, budete jesť menej (toľko, koľko váš organizmus potrebuje), a tak sa vlastne nevytvárajú nadbytočné zásoby - tuky a dokonca už uložené tuky začne váš organizmus metabolizovať - rozkladať, aby si vyrobil glukózu ako energetický zdroj. Je to jednoduché: stačí jesť pravidelne 3-4 x za deň „múdre jedlá“ (samozrejme bez cukru a s nízkym GI) a z vašej váhy bude jednoducho ubúdať a ubúdať, a to len dovtedy, kým neodbúrate nadbytočné tuky, potom si vašu vysnívanú váhu s takýmito potravinami ľahko udržíte. Všimli ste si, že podľa Update sa v podstate vôbec nemusíte v ničom obmedzovať, totiž v Norbi Update predajniach nájdete na všetko alternatívu a odpoveď! So žiadnou diétou sa nedá dlhodobo žiť! Update nie je diéta, Update je životný štýl! Na vaše zdravie! Ivan
Ahojte 🙂
Citam si Vas tu uz par dni a inspirujem sa....
za poslednem mesiace som schudla 10 kg s tym, ze som nesla uplne podla norbiho, ale nieco na ten styl, poobede som nejedla uz pecivo, zemiaky, ryzu a pod. ale len zeleninu a bielkoviny....
Mam na Vas babulky par otazok, co je ten shake o ktorom tu pisete?
Bola som v update obchodiku a kupila som si tam nejake jogurty, pudingy, chlebik ( taky ten toastovy, naozaj je U1? ). Skusila som zatial vanilkovy puding....a on je strasne riedky pod tou slahackou, normalne som ho pila...to ma take byt? ďakujem Vam a drzim vsetkym palce...
@silvinciatko1
ten puding nema byt taky riedky ako je poslednu dobu..asi uz idu kvalitou dole,aj na madarskom fore sa zeny stazovali ze je strasne riedky a mna co odradza uz od neho je ze je plny nezdravych sladidiel ako napr aspartman a dalsej chemie ☹ ,zo zaciatku som si velmi zlozenia ani nevsimala zaujimali ma uhlohydraty hlavne.)
Inak ja uz kupujem od nich tie praskove pudingy co rozrobis vo vode ale stoja dost.Dr.oetker puding je tiez U1 okrem cokoladoveho a samozrejme so sladidlom uvareny.
Chlieb update aj toastovy je tiez U1(staci porovnat zlozenie s normalnym toastovym a zistis rozdiel).
Shake maju aj v norbiho predajni je tam 5 sackov teda 5 porcii a stoji to cez 7 eur.
Ja pouzivam PROTEIN DELITE od firmy SCITEC momentalne mam chut coko kokos a je to fantasticke,jedna davka ma len 4,5g uhlohydratov a 12,5g bielkovin.
Ale uz si to nedavam kazdy vecer,vecerujem aj daco ine samozrejme U1,poslednnu dobu ficim na tvarohu ,do ktoreho primiesam steviu,skoricu,vanilku susenu a ovocie nejake-jahody napr,vyborna mnamka a tvaroh inak tiez ma na 100g okolo 13g bielkovin a 4g uhlohydratov(ten co kupujem ja) takze na veceru idealne
@grimaska4 dakujem za odpoved 🙂
ja sa snazim na veceru si davat zeleninove salaty vzdy s niecim....tunika, vajce, syr, tofu, prsia a pod...
Ty si robis aj nejaky rozpis a presne dodrziavas uhlohydraty, ja som sa to snazila ponat tak volne, ze nic nepocitam a neriesim, jem ked som hlada a z kategorie ktoru mozem...
a ako to je vlastne s tymi uhlohydratmi, kolko sa moze denne prijat? 150g?
a este jedna otazocka, polotucne ci plnotucne mlieko je U1? dakujem 🙂
@silvinciatko1
plno je U1 polo je U2
tusim este plnotucne ma menej uhlohydratov ako nizkotucne
@silvinciatko1
ja som 3 mesiace stala s vahou,nepohlo sa to ani za svet nizsie,tak som zacala presne tie uhlohydraty rozratavat viedla som vsetko v zosite takze uz priblizne viem co kolko obsahuje aj z hlavy.Zo zaciatku to bolo tazke,lebo vsetko hodit na vahu najprv a potom rozratavat.uz to nerobim lebo samozrejme jedavam tie iste jedla ktore striedam.
Ale vaha sa mi pohla potom rychlo dole a ja uz nepotrebujem nizsie chudnut,mne uz hovoria zeby som pribrala ze uz som velmi chuda,ja som v zivote 53kg nemala,ale citim sa tak ok a stravujem sa podla norbiho lebo mi to tak vyhovuje,som plna energie.s prezierania som bola vecne unavena,pametam sa pre rokom ked som sa zobudila uz unavena,brrr,uz nechcem take cosi zazit nikdy v zivote
ahojte baby, tak sviatky za nami, NU islo bokom, dopriala som si aj svoju oblubenu kofolu, ale citila som sa tych par dni mizerne,unavene.uz ficim podctivo,chcem byt aspon mesiac bez prehreskov 4 kila musia ist este dolu....zase som si len raz utvrdila ze toto stravovanie je vyborne, citim sa fajn,plna energie 🙂
@grimaska4 chcem sa ta spytat, mavas este svalovku? ja som mala brutalnu ale len na zaciatku, teraz uz skoro vobec...len ma zarazilo ze Reka pred par dnami na fore spominala ze mala po alakreforme poriadnu svalovku...ja ho cvicim 5 krat do tyzdna, 50 minut..
@mavion
viem chodim na facebook a pravidelne ich sledujem,ona so zavazim nebeha ale da sa tak behat,ale zavazie treba dat na ruky a nie na nohy.ja mam aj take ako Reka ma co ide cez palec a tak n a ruke to dobre sedi,len som sa este neodhodlala.
Dnes idem o 13.00,dufam ze nezmoknem jak naposledy
Ja to robim zatial len tak baby, ze ranajky : vzdy zemla celozrnna s niecim ( sunka, syr a pod. ) a zelenina, desiata 1 ks ovocia....obed v jedalni, snazim sa vyberat nemastne, neomackove, nevyprazane....co najzdravsie...
olovrat - par platkov sunky a par redkovien napriklad, alebo jogurt a vecera vzdy zeleninovy salat, raz z tofu, raz s tuniakom, raz s vajickom, raz zo syrom....
Je to ok?
ahojte, kúpim knihu , nemusí byť nová 🙂
ja som teraz začala kupovať xylitol na sladenie, ale ani nie tak pre seba ale hlavne pre deti do čaju, malý mi večer nezaspí bez čaju a teraz ako mu idú posledné zúbky tak pije aj v noci 1-2 krát a xylitol je vraj priateľský k zubom - nenapáda zubnú sklovinu ako biely cukor. Práve som pozerala, že xylitol v update predajni stojí 4,05 eur źa 250g a ja ho kupujem u nás 500 g za 6,- eur
ja som začala len tento týždeň cvičiť a dnes mám takú svalovku, že som mala problém v noci vstať k malému, práve sa chystám do fitka tak dúfam, že to zajtra nebude ešte horšie - ale dala som sa na boj tak to hádam nejak dobojujem 😉

@extrapm
ok az na to cervene vino,radsej biele suche,to aj metabolizmus podpori 😉