Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Knihu maju aj v panta rhei
Ináč baby pozdravujem vás...Môžem sa k vám pridať? Rozhodli sme sa s manželom, že obaja schudneme do leta po 5kg. Pozerala som nejaké diéty a táto sa mi veľmi pozdáva, keďže sa môže jesť všetko, len treba dať pozor, že kedy 😉
Nemám veľmi čas čítať tu celú tému. Ak sa vám chce, môžete mi napísať, že za akú dobu sa vám podarilo dať dolu 5kg? Aj ste cvičili, či ste len dodržiavali, čo píšu v tej knihe?
@zuzu1111
asi zalezi od toho z akej nadvahy ides,niekto 5 kil schudne aj za tyzden,ja za 3 mesiace som schudla 10kg,ale prvy ciel som mala len 7kil dat dole ale kedze sa to rozbehlo tak som pokracovala dalej.Teraz uz nechudnem uz si len snazim udrzat si vahu co sa pekne dari.Ja som zacinala 10 augusta 2011 so 67kg (vyska 167cm),zaciatkom decembra som mala 57kg,a potom dlho nic a v marci som uz bola na 53kg co aj drzim.
Inak zaklad je vynechat bielu muku a vyrobky z nej,cukor,a to uplne.
A fakt dodrziavat tie casy kedy sa moze U2 a U3
@zuzu1111
ja som začínala 1. decembra 2011 s váhou 70 kg a 1.apríla som mala 64 kg. Spokojnosť je veľká aj keď pár prehreškov bolo. Najviac ma motivovala @grimaska4 všetkými jej úspechmi a radami, ktoré potraviny sa môžu a ktoré majú koľko uhlohydrátov.
Je to super pocit keď si okolie všimne a človek sa dobre cíti. Ja ešte pokračujem ďalej, môj cieľ je 58 kg - takže ešte mám čo robiť 😉
@grimaska4
@karin. - super baby, že sa vám takto darí....Tak ja mám 59kg (pri výške 163cm). Som 17mesiacov po pôrode, predtým som brala hormonálne lieky, teraz HAK (s ktorou som však už skončila), tak všetko sa odrazilo na mojej váhe. Som už na seba zlá, pretože väčšina vecí je mi malá, keď si kupujem niečo nové, tak takú veľkosť ako som nikdy nenosila 😠 . A ide leto, chceme ísť na dovolenku. Keď som pozerala na moje brucho, tak som vravela, že ja sa do plaviek ani nevyzlečiem.
Tak som si povedala dosť a idem na to...
Chcem si najprv zohnať knihu a potom sa do toho pustiť. A samozrejme, že si budem chodiť k vám po radu. 😉
Môj cieľ je váha, ktorú som mala pred 3,5rokom, keď som sa vydávala...pri tej som sa cítila super - 53kg.
Baby a aj cvičíte? Ako sa vám darí zdolať chuť na sladké, resp. čím ho nahrádzate? Lebo ja sa toho najviac bojím. Ja tak milujem sladké 😝
@zuzu1111
pohyb je dobra vec,urychli tvoj metabolizmus a navyse pekne formuje,sladkosti si mozes kludne dat ale smierou! aj poobede ci vecer ak ide o sladkosti z update predajne.Ak ju nemas nablizku daju sa veci z predajne objednat,kazda predajna ti rada odosle objednavkovy formular na mail.adresu.Maju aj vyborne keksy,cokolady,slane veci,zakusky,tvarohove tycinky aj pudingy bud hotove ci v prasku,ktory si doma uvaris len vo vode.
Ja som tiez na sladke a pokojne si dam ked dostanem chut doobeda hocjake poobede uz len update.Ja cvicim pravidelne ale teraz bola velka noc to bolo o nicom,ale zajtra uz nabehnem na svoj rezim zase.
Prosim radu... Kysla kapusta patri kam???
@grimaska4 no je pravda ze si do obeda doprajem aj nieco sladke, to by som mala vynechat ako prve....dnes som dala kamoske nakupit sladkosti z update predajne, 10 pudingov so slahackou, tvarohove tycinky a kakaovo-kokosove susienky 😀 ty si nejedavala sladke a mukove vobec nic?alebo obcas nieco, ak tak ako casto si si dala?
ahojte, tak sa konečne ozývam, posledné dva týždne som úplne vypadla zo zabehnutého systému, čiže som nič neschudla, ale ani nepribrala - čo je fajn. Dnes som konečne po x rokoch navštívila fitko a konečne sa začala hýbať pod dohľadom trénera a poviem vám mám dosť - dúfam, že zajtra budem vládať vstať z postele 😝
Inak teším sa, že nás tu krásne pribuda - vítam všetky a gratulujem všetkým, ktoré stratili nejaké to kilečko 🙂
@grimaska4 - čo to sú update sladkosti a kde sú tie predajne? Ja som z KE, máme tu takú?
Prepáčte, že možno dávam hlúpe otázky, ale fakt to ešte nemám naštudované, že o čo ide.
A aký druh cvičenia máš na DVD? Pozerám, že máš už väčšieho chlapčeka, tak sa ti dá chodiť aj behať. Ale ja pri mojej malej veľmi nič nestíham. Máme doma Eliptical na cvičenie, tak aspoň na tom by som si chcela "naordinovať" pravidelne denne niekoľko kilometrov. 🙂
@zuzu1111
v ke mas predajnu na pesej zone tam kde je divadlo Thalia,neviem ako sa vola ta ulica asi Strojarenska.Oni maju vyrobky so znizenym obsahom uhlohydratov,ale to neznamena ze update sladkosti sa mozu jest do bezvedomia.maju muku, sladidla,pecivo, mliecne vyrobky teda rozne veci.Ja mam dvd od Rubint reka,tie sa daju v update predajni tiez kupit,ale nieco sa najde aj na youtube.
Moj maly bude mat v maji 7 rokov,takze pri nom sa da v pohode cvicit a cez tyzden je v skole potom v druzine a ja mam chvalabohu take zamestnanie ze mozem si dovolit zabehat kedy chcem
Ahojte chcela by som sa opytať v čom to spočíva tato dietka? chcela by som veľa schudnuť myslite že sa to dá pri tejto diete?a nemate niektora na predaj knihu?Ďakujem za odpovede 🙂)
@lucanka49 ahoj,v prvom rade je to zivotny styl a nie dieta,cize ak aj schudnes a potom zacnes jest tak ako predtym tak sa ti kila vratia.zasady tohto stylu su na prvej strane tohto fora.tam su vypisane vsetky pravidla
Baby môžem mať jednu otázku? Knihu som požičala kamoške a som nejak v pomykove...fazuľová polievka mliečna samozrejme zahustená "našou" múkou a trochou smotany je U2 alebo U1? Ď
@panki
smotana nevadi moze z nej byt aj vela lebo to je U1,len ta muka... s nou ta polievka bude urcite min.U2,pouzi na zahustenie cistu sojovu muku a budes to mat ako U1,ma menej uhlohydratov ako norbiho muka a dostanes ju kupit v bio obchode,ale mozno aj v obycajnych potravinach.
Inak dakde som citala ze jedna pol.lyzica bielej muky ma 7g uhlohydratov.
Sojova muka ma na 100g len 3g 😉
Prosim skontrolujte moj vcerajsi jedalnicek:
R: bageta s prosutom, syrom
D: kolac 🙂
O: hov. polievka bez cestoviny, pecene kuracie kridla, salatova uhorka
O: update sladky croisant
V: update chlieb s maslom, update horcica, sunka, rajciny
Poharr cerveneho vina s kolou light / drahy mal naodeniny 😉