icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

linda1984
14. apr 2012

@grimaska4 ja si v lidli kupujem aj feta syr, ten je fakt dobry a teraz bola dokonca akcia za 1 euro, tak som zas nakupila 😀 inak niekedy som dost nadavala na lidl, ale niektore veci su tam naozaj kvalitne 😎

linda1984
14. apr 2012

@grimaska4 inak ten recept na pribinacka som hladala ale je ich tam viac 😒

bettina
14. apr 2012

hladala som ten recept na musli tycinky, nejako som to asi obisla. neviete na ktorej strane je?

linda1984
14. apr 2012

@bettina strana 200 🙂

grimaska4
14. apr 2012

@linda1984
ja chcem tohto pribinacika skusit:
1 Zlaty klas,400ml mlieka,100g krystal.cukru(dam sladidlo podla chuti),20gmasla,2 tvarohy,1 slahackova smotana,1vanilkovy cukor.

Mlieko cukor zlaty klas uvarit,ked vychladne primiesame tvaroh a slahacku.
Ja pre pripad urobim z pol.davky,lebo keby nechutil aby som nevyhodila veelaa toho 😉

grimaska4
14. apr 2012

@linda1984
u nas tie müsli tycinky su klasika,may ich nosi dokonca na desiatu do skoly 😉 .Tie chutia kazdemu v rodine

grimaska4
14. apr 2012

este mam dobry recept na jablkovo tvarohovy kolacik,nejde tam muka ale ovsene vlocky,hodim to sem neskor keby daktora chcela,je super chutny inak

linda1984
14. apr 2012

@grimaska4 jasne daj ho sem 😉

linda1984
14. apr 2012

@grimaska4 a daj vediet ako dopadol pribinacik, take veci ja mozem 😝

matkamd
14. apr 2012

Ahojte dievcata 🙂 Ja si az poznamky robim z vasich rad, takze najblizsie idem do Lidlu na nakup...
Uz som tu hrozne dlho nebola....bola som sa pytat v lekarnach na Steviu, Brezovy cukor alebo tie zvysne co tu pisete a nic! Takze musim si objednat z netu... ale tak uz som si aj zvykla pit kavu bez cukru 🙂
Ta stranka s cvikmi, co tu dala grimaska, je fakt dobra.... trosku som to prehnala, lebo som mala este tri dni svalovku. Po velkej noci, som asi prvy krat nic nepribrala, pricom som velmi nedodrzovala Update... Som velmi stastna, ze som vygooglila tuto diskusiu a ze mi vaha ide pekne dolu... Pekny dnik 🙂

kamylka
14. apr 2012

matkamd mozes mi prosim ta dat link na tie cviky dakujem

78katja
14. apr 2012

za 2tyzdne ani jedno kilo dole :( cim to bude? zeby tym, ze jem vsetky kody? ale rozdelenie casov dodrziavam. alebo ze jem furt pecivo U1? ked ja bez peciva neviem zit a neprehanam to s tym jedenim.alebo ze necvicim casto? som byvala sportovkyna, takze svalstvo mam dobre..ale aj tuky nad nim 😠 poradte baby,dakujem

grimaska4
14. apr 2012

@78katja
ked si sportovala a predpokladam ze nemas velku nadvahu tak sa ti to pomaly bude rozbiehat ale nevzdavaj to!
Ti co maju velku nadvahu stratia na zaciatku veela kil ale to je velke mnozstvo vody co telo zadrziava,ty predsa potrebujes dat dole tuk a to trva.
Neviem co myslim pod tym ze stale jes U1 pecivo-myslis pol balenia chleba na den?lebo to je dost,tam su tiez uhlohydraty okolo 30g na 100g
Vecer teda po 15.00 skus len cisto U1 jest bez peciva ,daj si tvaroh,maso,syry,tuniaka,jogurty atd.

78katja
14. apr 2012

@grimaska4
dakujem..trebars na ranajky si dam Uvianocku 2-3krajce s dzemom, desiata ovocie, obed klasika co je, a potom ak som moc hladna tak do vecera daco s chlebom1-2krajce,alebo 4polystyraky
co sa tyka uhlohydratov, je hranica kolko by sa malo za den prijat?lebo to som vobec nesledovala...
okej tak skusim po 15tej bez peciva, aj kec to bude tazke, kedze ja tvaroh,jogurty nemozem ani citit a maso mi staci tak raz do tyzdna 😅 jedine to vyriesit s kyslymi jablkami a polystyrakmi,aj ked som si neni ista ci sa mozu do vecera hociake/ryzove,psenicne,spaldove/,...

grimaska4
14. apr 2012

@78katja
vianocku jedavas tiez update?davaj si aj olovrant.Jogurt biely ani so sladidlom a mrazenymi jahodami napr.by si nezjedla?alebo tofu?

grimaska4
14. apr 2012

@linda1984
jablkovo tvarohove rezy
3 ks vacsich jablk,500g nizkotucneho tvarohu,200g ovsenych vlociek,2 kusy vaj.bielkov,vanilka,skorica sladidlo

Jablka olupeme,postruhame,podla chuti pridame skoricu.
Tvaroh vymiesame so sladidlom a s vanilkou.
Potom tu tvarohovu zmes pridame k jablkam.
Ked dostaneme homogennu zmes,pridame ovsene vlocky a nakoniec pridame sneh z vajecnych bielkov,aby ta hmota bola jemnejsia.Dame na papier na pecenie v tortovej forme a sup do rury na 30 minut pru 180C

Inak ten recept mam z tejto internetovej stranky pre tych co vedia po madarsky www.zelenij.hu a pod FIT KONYHA najdete jej recepty,ma aj recept na zeleninovy chlieb nejde tam ziadna muka.
Ona je tiez sportovkyna,osobna trenerka a TRX trenuje

linda1984
14. apr 2012

@grimaska4 dakujem pekne, uricte vyskusam 🙂

matkamd
14. apr 2012

kamylka ta stranka je dobra co dala grimaska tu som povodne myslela.... a dnes som hladala na youtube, tam je plno dobrych cvikov napriklad daj si 8 min abs... jednoduche a velmi efektivne cviky. Ja dnes zacinam poctivo kazdy den tych 8 min.

grimaska4
14. apr 2012

este jeda stranka ale tiez v madarcine-ak chcete zisti co ma kolko kcal a zlozenie tuky cukry bielkoviny na www.kcal.hu 🙂

kamylka
14. apr 2012

grimaska4 ten jablkovo tvarohove rezy to je U3?

kamylka
14. apr 2012

jablk-tvarohovy uz je hotovy je to velmi chutne az na to ze mi to nejde dole z papiera 🙂

grimaska4
14. apr 2012

@kamylka
kvoli ovsenym vlockam by to malo byt U3,ale kedze ovs.vlocky maju vela uhlohydratov,ale pomaly vstrebavatelne a este aj vela vlakniny,vlaknina spomaluje tiez vstrebavanie uhlohydratov ja to jedavam aj vecer.
Aj norbi chlieb obsahuje aj obilie a predsa je to U1.
Inak mne vyslo 12 kusov kolacikov a na jeden kus vychadza 14,5 g uhlohydratov-nic strasne

A dokonca kym norbi nemal este update vyrobky zazrakom boli ovsene vlockyU1 😉

grimaska4
14. apr 2012

@linda1984
som robila ten pribinacek celkom je OK,len najblizsie nedam tolko zlateho klasu ale menej,lebo ta hmota bola velmi husta.
Nenasla som v recepte ze co s maslom tak ja som to maslo hodila do uvareneho tepleho kremu,aspon som to mala trochu redsie 😉 .
Robila som z pol.davky,vysli my dva porcie (velkee) a na jednu porciu vychadza 22,5g uhlohydratov,takze v pohode aj na veceru ako lahodka

78katja
14. apr 2012

@grimaska4
hej aj vianocku mam update 1, no po tej 15tej jak naschval by som aj slona zjedla..nieco budem musiet vymysliet na tie vecere,aby to nebol furt polystyrak 😒

grimaska4
14. apr 2012

@kamylka
skus nabuduce vymastit plech,ja robim vsetko inak na papieri,mne sa ten kolac nelepil,tak neviem.
Alebo nechaj dobre vychladnut a potom stiahni ten papier.
Ja chcem skusit aj ten jej zeleninovy chlieb

grimaska4
14. apr 2012

@78katja
podla mna mas vela peciva na den aj ked update,mala by si obmedzit aspon poobede a na vecer

kamylka
14. apr 2012

grimaska4 ak mozes das sem link na ten zeleninovy chlieb nedari sa mi najst dakujem

grimaska4
14. apr 2012

@kamylka
www.zelenij.hu a najdes ho v kolonke fit konyha-tam ma paru receptov

kamylka
14. apr 2012

ten kolac som robila na papiery ako si pisala a neviem kde sa stala chyba, ale lyzickou to ide skvelo dole mnaaaam 🙂