icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
14. apr 2012

@kamylka
mne sa nelepil tak neviem kde sa stala chyba-inak ruru treba tiez predhriat

kamylka
14. apr 2012

bola predhriata neva je to super aj tak by to asi iny okrem mna nejdedol 🙂
6 púpos evőkanál keményítő
mozes mi toto prelozit tomuto nerozumiem? je to z jedneho receptu

grimaska4
14. apr 2012

@kamylka
6 vrchovatych polievkoych lyzic skrobu-asi maizena ci solamyl

pigie
15. apr 2012

Katja - mozno si ako ja. Ja este aj bez Norbiho tajomstva som dokazala chudnut, len ak som vylucila pecivo a chlieb, inak sa ma kg drzali ako kliest... Ja po 12:00 nejem ani zemiaky, ani ryzu (len vynimocne) a samozrejme ani cukor a chlieb, doobeda ukojim vsetky chute 😀 Skus to tak aj ty a uvidis. 🙂

pigie
15. apr 2012

A zabudla som povedat, ze si doprajem max. 1-2ks peciva za den.

grimaska4
15. apr 2012

@pigie
ved prave o tom ako sa stravujes je aj norbiho tajomstvo 😉

linda1984
15. apr 2012

ahojte 🙂 musim sa s vami podelit o recept, ktory dnes urobila moja mama a aj ked je U3 je naozaj vyborny a na horuce dni co nas cakaju najlepsi 😉
@grimaska4 ty mozno z toho dokazes spravit U1, staci ked vymenis cukor za sladidlo, ale neviem v akom pomere 😒 Tu je postup :
V 1/2 l vody rozpustime 25dkg cukru. Asi v 1 dcl vody rozmiesame 2 zlate klasy. Nechame zovriet a miesame az do vychladnutia. Pridame sneh z 3 bielkov a do 3 zltkov vmiesame stavu z 2 citronov a taktiez vmiesame do masy.
Nechame vychladnut.
Pudincek je vyborny, to je recept od babky a pripomina mi detstvo.....tak len taka inspiracia na nedelu 🙂

grimaska4
15. apr 2012

Baby 18.maja bude mat Reka v Galante Alakreform cvicenie (body forming),kto byva blizko moze sa pridat.
Zaciatok o 16.30

pigie
15. apr 2012

@grimaska4
Zabudla som na ten amarant:
Vyrába sa zo semena láskavca (Amaranthus cruentus). Múku používame na obalovanie, pridávame do pšeničných múk max. 30 % objemu. Priamo pečieme lokše, placky, ploché nízke chleby. Je zaujímavá aj pre cukrárov pre jej orieškovú chuť.
Priemerné výživové hodnoty v 100 g výrobku: bielkoviny.............................17,2 tuky........................................7,1 sacharidy................................1,6 využiteľná energia..........1520 kJ vláknina..................................1,8

Chcela som ju vyskusat, tak ci niekto nahodou nema skusenosti 🙂

luciapejkova
15. apr 2012

Baby to si kludne mozem dat na veceru trebars jahody zmixovane samozrejme bez cukru so slahackou alebo aj kyslou smotanou vymiesane? niekto to tu spominal tak sa pytam 🙂

grimaska4
15. apr 2012

@luciapejkova
ano,lebo vsetko co si spominala je U1 a mozem si to sladidlom osladit,a ked zamrazis mas vybornu zmrzku 🙂

grimaska4
15. apr 2012

@luciapejkova
ale jahody len cerstve.ale mrazene,ziaden kompot,tie su precukrovane

luciapejkova
15. apr 2012

@grimaska4 Jasne chapem,viem ze jahody len čerstve,zajtra si to dam dnes som v kauflande nezohnala mali jahody ale len take zhnite a kompot ja nemusim skor cerstve alebo mrazene,dobry napad s tou zmrzkou 😀

grimaska4
15. apr 2012

@luciapejkova
typicky kaufland,tam maju stale naotrasnejsiu zeleninu aj ovocie aj ked lacne je to o nicom,ja ked som na slovensku byvala furt som kupovala zel.a ovocie v Bille,mali drahsie ale vyborne a aspon aj dajaky cas vydrzalo 😉

anka7
15. apr 2012

@matkamd brezový cukor vraj nie je dobrý, vraj nemá dobrú chuť - radšej ten xylitol, ale ani s tým to nepraháňať, lebo inak ťa preženie on 😀

mesika
15. apr 2012

Pozdravujem všetky, ktoré sa snažíte schudnúť a dávate sem super rady. Ja som začala na základe Vašich rád a skúseností asi pred mesiacom, síce som sa nevážila, ale nohavice mi začali padať. Chcela by som Vás poprosiť, či nemáte niektorá knihu na predaj, ak ju už máte prečítanú a myslím, že niektoré ju poznáte už aj naspamäť. Bolo by super, keby ste sem dali aj nejaké výsledky, s koľkými kilami ste začali a na akej váhe, ste dnes, aby sme mali inšpiráciu. Ďakujem a držím place

linda1984
15. apr 2012

@mesika ahoj, ja ju mam na predaj ak mas zaujem 😉

luciapejkova
16. apr 2012

@grimaska4 áno v bille majú asi najkvalitnejšie ovocie a zeleninu len ju mám troska od ruky,ale asi zajdem tam. Mame v meste dva kaufl.u nas na sidlisku je lepsi ale bola som v tom druhom kedze som mala cestu okolo no a fakt hruza a to som sa tak tesila na tie jahody,no nakoniec som si dala kur.maso z polievky a parenicu tu mozem nie? 😉 .
@mesika Ty si sa neskusala vazit? z akej vahy si zacinala? Ja som sa tentokrat zaťala a uz to musi ist poriadne a pekne dolu lebo pred sviatkami a po to bola hruza takze som oficialne zacala 13.4 vazis sa budem asi po tyzdni teraz mam aj tak pred kramami takze by to bolo take ☹ ale aj tak uz citim ze mi splaslo brucho ze niesom taka napratana v nohaviciach a mam pocit ze aj tak viac ako na vahe ide zo mna,aj minule ked som schudla 4 kg tak kazdy ze pani kolko si schudla a boli to len 4 kg. No na obleceni to bolo vidno naozaj vela nakolko mi vsetky nohavice padali. Tak baby pekny den prajem i keď uprsany 🙂

simciatko
16. apr 2012

dievcata uz to tu asi bolo povedane,ale aj ja sa pytam moze sa na veceru parenica???ale ta klasicka udena z obchodu napr.LIPTOV dakujeeem 😲

luciapejkova
16. apr 2012

@simciatko Aj ja som sa to uz pytala ale myslim ze sa moze no pockame na baby kym povstavaju 😀 aby nam povedali viac 🙂

mesika
16. apr 2012

@linda1984
jej to by bolo super, tak si ju prosím. AKo Ti pošlem peniažky na účet, alebo na dobierku?

mesika
16. apr 2012

@luciapejkova
naposledy som sa vážila u lekárky v januari a to som mala strašných 79 kg. Ale nechcem sa vážiť, až niekedy koncom apríla, ale podľa nohavíc , išlo dole určite takých 5 kg. Ak budem mať prečítanú kniku, budem presnejšie vedieť, ako sa stravovať, tak dúfam, že to pôjde ďalej dole. Že je to super pocit, keď Ti padajú zapnuté nohavice.

njjanjja
16. apr 2012

caute baby, ja som sa zacala stravovat podla Norbiho 2.4. (nekupujem update potraviny, len obycajne) - po prvom tyzdni sa mi zdalo, ze som schudla, postavila som sa na vahu a 2 kilo hore, skoro ma slak trafil. tak ma to znechutilo, ze som sa cez sviatky neobmedzovala a srotovala co prislo, po sviatkoch som zase nabehla na Norbiho a vcera som sa prijemne prekvapila - 2,5 kilo dole (cize vlastne 0,5 kg od zaciatku). tak dufam, ze to uz pojde len dole 🙂

njjanjja
16. apr 2012

ale aby som nezabudla - aj toto je velky uspech, pretoze uz osmy tyzden nefajcim a strasne som sa bala, ze vaha pojde prudko hore - ale tym, ze som hned upravila stravu a chodim takmer kazdy den do roboty a z roboty peso (spolu cca 9 km), pribrala som len kilo, co povazujem za velky uspech - a dufam, ze vyhram nielen nad fajcenim, ale aj nad vahou 😎

mavion
16. apr 2012

@simciatko vsetky syry su U1, ja parenicu tiez casto jedavam 😉

kamylka
16. apr 2012

pred mesiacom som sa k Vam pridala,, hned v prvy tyzden zisli 3 kila ale odvtedy nic. Dodrziavam casy, pecivo jem len vinomocne a iba v povolenom case. po 18 nejem , v com moze byt problem. ano je pravda ze mam 172 cm a 60 kil asi nemam nadvahu ale este tych 5 kil by som chcela dole ale nejde to. jaj a citam zecasto nejdu kila ale cm , ale mne ani to nie :(

linda1984
16. apr 2012

@kamylka ja som na tom podobne, potrebujem dat dole len 3 kg a ide to velmi pomaly, teda skor to stoji ale aspon nepriberam 🙂 lebo si doprajem aj sladkeho dost do obeda 😀

kamylka
16. apr 2012

tak ano presne asi aj u mna bude problem to doobeda nejem vela ale skoro vzdy sladke, ale aspon potom uz nemam chut na sladke. 🙂

grimaska4
16. apr 2012

@simciatko
ano uz tu bolo par krat napisane ze vsetky syry su podla noveho kodovania U1,teda aj parenica.aj udena,sice ma trosku ine zlozenie ako normalna ale moze sa 😉

78katja
16. apr 2012

@kamylka
jooj co by som ja dala za to mat 60kg ☹ ...vysku mam jak ty,ale o 9kg viac 😖 pred4rokmi som mala 58 a teraz ani za boha nejdu tie kila dole...dnes som sa nastvala a prezrala som sa 😢 a to 3krat do tyzdna si odbeham 45minut poctivo
@pigie
no este som sa nikdy nevzdala peciva..ved to potom co mam jest cez den?ked aj pecivo vynecham? aspon to ma na rychlovku zachranilo ked nic nebolo po ruke
baby mne tak chyba ked sem nedavate co ktora cez den papala..inspirujte ma,lebo moja fantazia umiera 😒