Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Ahojte, ja odstavujem dcerku, som mimo svojho zauzivaneho rezimu, uz som 3 dni necvicila ale co beriem uplne zle, je ze som dnes vypila 2 deci vody.. 😒 boli ma hlava, uz som si zvykla vypit 3-4 litre..ale zas dcerka je uplne zlaticko, necakala som ze odstavenie pojde tak hladko 🙂
Moje menu..R. chlieb vo vajci O segedinsky, O mandarinka V makrela v paradajkovej omacke/ konzerva /
Ahoj baby, ja chcem dodat energiu tym, ktorym vaha stoji, ci ide smerom nahor pred menzesom... Ja som bola tiez sklamana, lebo vaha miesto dolu sla nahor. Vazila som sa v sobotu a teraz som vedela, ze sa citim objemnejsia, ze to bude viac, tak som chcela vediet teda o kolko - v style spoznaj svoje telo 😀 Vaha bola skoro o 1kg viac ako v sobotu, tak mi to nedalo a zmerala som sa. Miery v oblasti brucha vsak klesli o -3cm! Prsia a stehna zostali rovnake 😒 Ale aj tak je to lepsie ako nic. Takze neklesajte na duchu, ak je obcas nejake to kg hore 😉 Dalsie vazenie a meranie bude po a som zvedava ako to dopadne 🙂
dievcata ja mam 168cm a vahu 53kg,nie je to vela,ale vzhladovo a na cm mam nejak viac a Norbiho dodrziavam najma preto,lebo ked normalne jedavam hned priberiem,jednoducho ked nemam nejaky system neviem sa udrzat 😖 😠
paradajkova omacka a paradajkovy pretlak je U2 alebo sa mylim???Ak mozem este poradit kazde rano si davam ovsene otruby a vyborne mi to cisti creva,nemam problemy s vyprazdnovanim 😉
@pigie No presne viem o com asi pises lebo ja som sa vazila v sobotu mala som na vahe 82 potom som sa skusila nedelu po norbim jeden den,mala som 81,4 a dnes rano som mala 82,4 myslela som ze ma slak trafi,mam pred kramami neviem o tom zeby som nieco porusila tak som ostala dost deprimovana no asi to bude tym ze mam pred kramami 😢 ,v pondelok by som ich mala dostat tak uvidim,inokedy mi to slo pekne dolu a teraz nie a nie,a to mam aj vysoku nadvahu a nejem ani peciva vela mam ho akurat na ranajky tak nechapem kde je chyba ale uz ma to nebavi lebo zachvilku leto a ja stale rovnaka neviem ci to bude teraz len tymi kramami ale ked dostanem kramy a nepojde to dolu tak s tym naozaj asi tresnem lebo to moc nejde ☹
@simciatko A kde by som ich este kupila ? Myslim tie otruby,daju sa kupit aj bezne v obchode ci nie?
@luciapejkova
otruby ovsene kupis aj v bio obchodoch ci v DM drogerii
@luciapejkova
teraz citam ako sa fakt stale trapis s tymi kilami,ak si skusala stravovat sa 5x denne a davala si pozor na uhlohydraty na denne mnozstvo,potom na teba fakt norbi nezabera ☹ ,ale to musis ty vediet sama ako si sa ktomu stavala ci neboli prehresky casto atd..
neskusila si sa dat na Dukanovu?tam zeny chudnu rychlo,ale ja by som sa a si zblaznila s tych bielkovinovych dni..
neviem kludne moze byt ze je U2, nepozerala som, ale vcera som nemala chut nic si robit a toto bolo po ruke 😀
@mavion
alev pohode si ho daj vecer,ved v tej konzerve neni tam tej omacky aaz tak vela,a najme ked si potrebujes uz len vahu udrzat a nie chudnut 🙂
Ja si davam dakedy vecer aj U3,najme ked veceru si davam v mc donalde 😉 ,ale musim davat pozor aby sa to nestavalo pravidelne ale len raz za cas,a moja vaha chvalabohu nestupa
@grimaska4 Ved praveze ked som ju drzala v lete minuleho roku tak to slo dolu aj cm krasne aj na vahe ale odvtedy nic, stale sa krutim v tom bludnom kolotoci a maloco jem co sa tyka muky cestoviny malo a chleba len na ranajky naozaj ved toto mi nejde do hlavy ze sa stale tocim dokola prehresky skoro vobec ked tam minimalne a nic a dokonca som aj skusala sledovat tie uhohydraty a nic proste ich jem malo a predsa po vacsine len bielkoviny poobede a dokonca ani tie chlebiky polystyrenove som si nedavala poobede ako niektore baby ze si to dali ale ja nie 😒 len aby som nieco nedobabrala aj porcie nejem velke ze mam prasknut len tak normalne ale este pred velkou nocou som citala dietu ohladom Edity sipeky ona tam ma stravovanie kazde 4 hod. a vies co ked som ten jeden den takto drzala tak na druhy den som mala naozaj menej,ona tam nema stanovene kedy co o ktorej je to jedno len treba dodrzat ten čas jedla 4 hod. Neviem ale nebavi ma to fakt,v juli ideme na dovolenku ja sa dost obmedzujem a nakoniec pojdem ako tučibomba 😢
@grimaska4 Čo sa tyka tej dukanky pride mi dost drasticka nakolko sa tam nemoze vobec ovocie a kamoska s nou schudla za par dni niejake kg ale pribrala este omnoho viac naspat za tiez za par dni takze spominala ze pri dukanke to ide sice pekne dolu ale hore este rychlejsie ze sa to neda udrzat. ☹ Takze toho sa bojim ze potom sa to nebude dat udrzat
uz som si pozrela, tak vcera som mala teda prehresok 🙂
@grimaska4 Norbi by bol pre mna fajn asi na udrziavanie po niej. diete 😀
@luciapejkova
mne sa tiez ta dukanova zato nepaci ze tam mas velke obmedzenia,tak skus podla tej Edity Sipeky,lebo fakt to nema zmysel chudnut akoze a pritom neschudnut,ja keby som po mesiaci nemala ziadny pozitivny vysledok tak to vzdavam.
A nemas nahodou problem so stitnou zlazou?Lebo to moze tiez sarapatu robit
Alebo mas teda riadne spomaleny metabolizmus z toho mala co zjes
@luciapejkova ja by som tiez nemohla dukanku ani inu dietu, ja by som z toho asi zosalela 😀 straaasne som rada ze som obavila norbiho, ja sa ho uz budem drzat..inak mne vaha stala 2 mesiace a az ako som zacala cvicit sa pohla..a neviem ci to ma suvis ale zacala som vtedy pit vodu s citronom
@grimaska4 Áno aj mna to napadlo s tym spomaleným metabolizmom inak si to vysvetlit neviem,so stitn.zlazou problem nemam. Ale ozaj som uz sklamana zo vsetkeho,ale ta dukanova mi pride ozaj blba,este som rozmyslala nad tou 90dnovou dietou co si o nej myslite? Tam v podstate sa da jest len zase treba dodrzat tie dni
@luciapejkova 90 dnova podla mna neni dobra....musis moc rozmyslat co si budes varit na den dopredu a stale sa to meni a ked skoncis priberies 😒
@luciapejkova Isto to bude tym,musime si to tak povedat :D Mame rovnaky cyklus zjavne, tiez cakam v pondelok a presne tak isto sa to spravalo mne 😀 Ale presne tak isto, len kg su ine 😀
@linda1984
ja tie ovsene otruby jedavam na ranajky a to primiesam do bieleho jogurtu k ovsenym vlockam,necham 10 minut postat nech to vsetko zmakne.Ale daju sa aj varit v mlieku.
A ked ranajkujem chlieb ,alebo daco ine ako jogurt,tak dam po ranajkach 2 pol.lyzice otrub do misky a zalejem teplou vovou aby zmekli a potom ich len tak lyzickou zjem.
A nejem ich kazdy den,lebo oni sice maju cistiaci ucinok na creva ale aj ich fajne drazdia,ked sa uzivaju casto
@luciapejkova
skus si zrychlit metabolizmus(pohybom,pitnym rezimom ,pravidelnou stravou sa da) a jedavaj len U1,mozno sa ti to rozbehne.90-dnova je blud,kamaratka drzala a schudla 4 kila,sice nemala velku nadvahu ale aj tak to je nic za 90 dni a este tie blbe dni dodrziavat
@linda1984 Pri kazdej diete ak zacnej jest tak priberies ale zase ja nemozem chudnut 5 kg pol roka o to mi ide preto aj grimaska pisala ze asi by s tym skoncila pretoze co z toho ze ja nieco dodrziavam a nic,mne treba schudnut mam 80 kg a nie 60 to je rozdiel a ked to z takej vahy moc nejde aj teba by to trapilo ze cosi dodrziavas a nic nejde. 90 dnova mi pride menej drasticka oproti dukanovej nakolko tu mozem aj ovocie pri dukanovej nie a zase dlho by som mala jest len ciste bielkoviny,nevravim ze norbi je zly ale na mna akosi nefunguje mala by som najprv zhodit a tak si to asi udrziavat s norbim,ja uz sama neviem ☹

Aojte baby, po siedmich dnoch citim, ze mi splaslo brucho... Vahu neviem, lebo som sa zabudla odvazit... Ale hlavne ze to na sebe citim.