Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@zuzu1111 ja by som brala prvu knihu,aj ja sa nou riadim,na pochopenie je lepsie napisana,druha s urcenymi kodmi mi pride uz ako dieta nie zivotny styl,pokial nemas Update vyrobky a tie si kazdy nemoze dovolit kupovat,samotny Norbi a tisicky ludi vyuzivali kody s prvej knihy a vidis ake ma uspechy.Kazda zmena, aj mala v stravovani prinesie skor ci neskor svoje uspechy,vela stastia a uspechov pri chudnuti 😉
@simciatko
inak norbi update vymyslel nie na chudnutie,ale na udrziavanie vahy.lebo si nevedel vahu udrzat.
On schudol bodovou dietou pre NASA,to brutalne nieco ako Atkinsonova.Denne mohol zjest 10 bodov a to chlieb nepametam uz s cim jeden krajec mal 8 bodov,jablko 4.On za mesiac schudlo 10 kil,za polroka 44kg.
lenze chvalabohu update funguje aj na chudnutie 😉
A tie update vyrobky su biznis a najme pre neho,jemu ide o to aby sa dobre predavali,takze samozrejme ze nehodi recept s napr.ovsenymi vlockami ale hodi tam to svoje brutalne drahe müsli
@linda1984 Prosim poslala by si aj mne tie kody a recepty,? dakujem krasne,ak mozes teda 🙂
@grimaska4 Spominala si tu knihu co reka slubuje dat za dva tyzdne dolu 6 kg ze je v madarcine,je velmi hruba? Nedala by sa prefotit,mam svagrinu ona po madarsky vie prelozila by mi to alebo kde by som to nasla niekde to sa neda kupit zvlast niejak? pomohlo by mi to ved 6 kg je super 🙂
@luciapejkova
je tam asi 30 stran mozno,ja poviem muzovi nech to prefoti,ale tam su tiez update recepty,poslem ti to na mail 😉
A zvlast neviem ci sa da kupit,lebo nanej inak neni cennik nic,ja som ju mala pribalenu k dvd gratis.A to skor brozura taka hrubsia ako kniha
@grimaska4 Si zlata dakujem krasne ja ti za to prefotenie poslem peniazky. Super pomohlo by mi to prestudovat si to co tam je 🙂
@grimaska4 Inak moj jedalnicek dnes rano acidko mlieko cca 7:50 bolo teraz pijem kavu s mliekom no U 2 kedze je polotucne,obed mam ryzu a kuracie prsia na kyslej smotane s kukuricou zjem to do 12.hod. ryze som si dala len malinko kedze vraj po novom je to U 3 ale v starej knihe bolo myslim ze U 2. Mam v praci aj kalerab ten si dam na desiatu a mrkvu si dam na olovrant a na veceru som si kupila jogurt. Šlak by to trafil aby to uz neslo dolu,nevzdam sa,inak tento tyzden som mala v pondelok cvicenie 1 hod. bola som na speeningovom bycikli a na veslovacom stroji,k tomu brusaky 45, Utorok pauza,streda veslovaci stroj 20 min. brusaky 65 a bola som v saune na hod.a pol samozrejme s prestavkami,dnes rano sme mali v praci troska zrychleneho presunu tak som sa troska spotila ale to sa neda povazovat za cvicenie takze dnes pauza a zajtra ma caka cvicenie vo vacushape a lymfodrenaz,nedela beh no len tak na zaciatok a plavaren 🙂
Môže byť???
Och ja truba napisala som bicykel s takou chybou,az ked som si to citala tak som si to vsimla 😀 😀 ,sorry
@luciapejkova
je to dost malo podla mna,rano acidko je malo,rano sa musi clovek poriadne najest aby nastartoval metabolizmus,daj si este v pohode daco na ranajky a ktomu acidko,na obed si daj aj z ryze poriadne nie len malo.
Mne peniaze nebude treba za prefotenie,ale neviem kedy to bude lebo mame novy skener a treba ho nainstalovat muz mi hovori ,ak ti to nevadi teda ze to nebude hned.
Ja som mala na ranajky biely jogurt 200g-ovy,do toho som dala dokopy 50gramov mix-ovsene,pohankove vlocky a ovsene otruby,jednu hrusku som do toho pokrajala a sladidlo, skoricu.Dokopy to ma 48 az 50g uhlohydratov.
Na desiatu si dam banan a na obed buchtu na pare s makovou posypkou ,poobede to bude dajake jablko s mrkvou a vecer uz len shake,lebo ta hranica 150g uhlohydratov do vecera bude splnena 😉
Ahojte baby, takze ja sa motam dokola, predvcerom som zjedla vsetko co som stretla a vcera som bola hrooozne unavena tak som sa napchavala cokoladou....
ale dnes som konecne zmobilizovala svoje posledne sily a NEDAM SA ! mala som zatial dnes sunkovy chlebik zo zeleninou a take malicke jablko, na obed budu cestovinky s sampionmi na rozmarie a potom este neviem...
ahojte, tak ja som mala na ranajky maslovy croasant s maslom a lekvarom 3ks k tomu pohar mlieka plus kava..desiatu dnes vynecham, ranajky ma zasytili dost, Obed spenat s vajickom, olovrant mandarinky no a veceru si este musim vymysliet, ale asi to bude len biely jogurt..
@luciapejkova no posli mi mailik
@klaudialip Ahoj,ja som tiez zhanala steviu a konecne mi ju objednala u nas v lekarni.dala som si doniest tu v tekutom stave,lebo si myslim ze sa bude laksie davkovat to sladenie ako ulamovat z tabletky a stala 9,51 € a je to taka mala flasticka.ale zas sa toho moc nedava tak to je nadlho 🙂
@najorbitka
ja mam uz pomaly rok(v auguste bude rok) steviu v takej malinkej doze-praskovu,pouzivam ju vsade,sice je pravda ze len pre seba,sama ju uzivam,ale poviem ti viac ako polovicu este mam nespotrebovanu a v tej doze bolo 50g 😉 .
napr.aj dnes an obed k makovej plnke ju davam,teda vsade kde ide cukor pouzivam nahradu.tabletky su blud,ja ked som steviu kupovala este nemali tekutu,najbliszie ked mi tato dojde,lebo podla tekuta je tiez lepsia
@lulusha
u mna to zaberalo ked som ratala uhlohydraty a mala som ich do 150g,lebo moja vaha 3 mesiace stagnovala,inak ani velmi malo prijat neni dobre,lebo to spomaluje metabolizmus.
A tipy?Ani nemam nejake specialne,pytaj sa,ked viem poradim ,odpoviem,akurat co ja robim,od obeda nejedavam pecivo (ani update),ked tak velmi maaalokedy,mozno 5x som si dala od augusta
@luciapejkova precitala som spatne prispevky, a neda mi nereagovat. citam ako sa snazis riesit usilovne svoju vahu a ako ta to deprimuje. necudo, aj ja by som bola nespokojna. musis aj ked sa Ti to nezda viacej jest. ja mam styri deti, posledne ma pol roka, a stravu podla update riesim par rokov, hlavne na udrzanie vahy. ale pocas tehotenstva som pribrala, pretoze som to poobede nedodrziavala. na ranajky treba urcite pecivo alebo musli, neobmedzuj sa na acidko. na obed v pohode napr.dva kopceky ryze s masom a so zeleninoiu. vecera napr.salat a maso, alebo syr. to vsetko je len priklad. netreba zabudnut na desiatu a olovrant. aj ked mas pocit, ze nepotrebujes, je dobre si taky cas dat aspon biely jogurt, cottage. ak budes pravidelne spravne jest metabolizmus sa Ti nastartuje. mozno nebude prvy druhy tyzden ubytok na vahe, a mozno aj ano. ale pravidenost musi byt a sa to pohne.jasne ze cvicenie doplnit, je pre teba bonus, budujes si svaly. pri nespravne zlozenej strave-pri tych rychlych dietach chudnu zu svalou a vody, tuky ostavaju. ano vaha klesa., svaly su tazke ako aj voda. ale ak mas spravne zlozenu stravu a pravidelne jes, posilujes svaly, metabolizmus sa nastartujes a chudnes z tukov.je to jednoznacne zarucene, o tom je cely chod organizmu 😉
@luciapejkova hlavne nerob take somariny, ze drasticky obmedzis sachridy. Pred par rokmi som to urobila ja - takmer ziadny cukor, aj ked som zdochynala od smadu a nemala pri sebe vodu, kofoly alebo niecoho sladkeho som sa nenapila, absolutne ziadne pecivo, zemiaky, ryzu, cestoviny, zo zaciatku ani ovocie nie. Schudla som za 5 mesiacov 13 kilo, ale zacala som mat problemy s oblickami, doktorka ked pocula, ako som jedavala, mi riadne vynadala, vraj som si tak prekyslila organizmus, ze si to odniesli oblicky. Dalsie "kvapky" mi dal neurolog, z nicoho nic som dostala zachvat a diagnostikovali mi epilepsiu - mozog vraj potrebuje k cinnosti cukor a samozrejme netvrdil, ze velky nedostatok je pricina vzniku epi, ale tiez moze prispiet.
Ja sa stravujem podla Norbiho len 3 tyzdne, na nohaviciach citim, ze centimetre pomalicky ubudaju, vaha nejak extra neklesa (ale ani to neocakavam, pretoze som prestala fajcit a som rada, ze nepriberam, predpokladam, ze preto mi ide chudnutie pomalsie).
Ja mam doma vzdy cottage, milujem ho napriklad zmiesany s paradajkou alebo uhorkou - nedavam si ho samozrejme kazdy den, ale len ked je navarene nieco, co po 15-tej nemozem (byvam so svokrou a ked je doma, navari). Napriklad vcera som mala segedin, samozrejme cisty, mnam 😝
Baby - chcem sa vas opytat - do akej skupiny mozem zaradit klicky - psenicne, sosovicove.... Knihu totiz nemam, preto t neviem.
ten cottage si samozrejme davam na veceru
@bettina
@njjanjja baby toho sa nemusite bať ja som zvykla jest aj na ranajky v pohode pečivo niesom ten typ aby som sa tryznila 😀 ,a zeby som nejedla zemiaky ryzu alebo nieco,to urcite nie. Len som proste mala chut na to acidko nakolko ho nepijem takmer vobec a co sa tyka toho sladkeho ja ho moc nemusim,som skor masova ako na sladke sladke mam deficit az vtedy ked mam pred kramami vtedy citim ze ho potrebujem ale urcite si nemyslim ze sa velmi obmedzujem,aj ovocie mavam jablka a hrozno kadeco aj tam je troska sladkeho to mi niekedy uplne staci.
@bettina Presne ako pises o tom chudnuti tej vody kamoska mi pisala ze je na dukanovej diete a za dva dni ma dolu 2 kg lenze si myslim ze nic z toho sa nepodoba na tuk pretoze aj minule schudla zo 73 na 68 a za dva tyzdne mala takmer vsetko naspat + urok 2 kg,ja som jej aj spominala ze vaha ide sice rychlo dolu lebo obmedzuje kadeco co ale ci sa aj merala takze i ked jej islo dolu 5 kg na cm to bolo asi len 1 cm co je myslim ze smiesne pretoze ak ma clovek poctivu stravu tak by mal chudnut priblizne co kg to cm aspon ja som takto chudla dala som dolu 4 kg no z cm mi islo dolu 5-6 cm vtedy som vedele ze ide tuk a nie voda 😀
hojte, chodim nakukovat, vidim, ze sa pridali dalsie chudnuce damy 😉
tak mne vaha stagnuje uz 3tyzdne, islo dolu len 0,5kg, neviem, ci to je stresmi, za tie 3 tyzdne som absolvovala s dcerou 5dnovy pobyt v nemocnici, par dni klud a dostala hnisavu anginu a ked dobra atb, dostal hnisavu anginu syn.. a do toho som dnes dostala kramy, prve po porode, takze snad uz to konecne pojde dolu 😝
@luciapejkova čítam, že chodíš na vacushape - ako si s tým spokojná, majú ho u nás vo fitku a tiež rozmýšľam, že by som sa na to dala, vraj je to dobré na brucho, boky, zadok, celulitídu, len treba chodiť pravidelne - u mňa hlavne to brucho, a ako často na to chodíš. Baby ak máte s tým skúsenosti tak sem s nimi 😉
@grimaska4stevia je fakt super vec a citala som ze u nas robia stym predajom problemy.mne vaha stala strasne dlho,ale asi preto ze som si davala poobede do kavy normalny cukor.muselo ma to brzdit.teraz ked som zacala pouzivat sladidlo uz mi vaha konecne klesla pod 60 kg.to bolo radosti ked mi nabehlo 59.5 kg.takze teraz s novou energiou pokracujem 😀 vzdy si poviem ze bol by v tom cert ze vsetkym dievcatam to ide a mne nie.skratka vydrzim 🙂 kamoska drzala taku ocistnu kuru kde jedla veeeeeela cvikle a orechy s medom a kadeco ine,ale mna by to nebavilo.je fakt ze krasne schudla asi za 3 tyzdne.len podla mna teraz musi jest trosku ako delenu stravu,lebo sa jej to vsetko vrati.
@najorbitka a z akej vahy chudnes?a kolko sa uz stravujes podla norbiho?
@anka7 nechodim na vacushape,zajtra idem po prvykrat 🙂

@grimaska4 suhlasim s tebou,aj mna to zarazilo,ze na zaklade coho pomenil tie kody,ked tolki ludia chudli s prvou knihou a v druhej je vela veci vyvratenych a celkovo ked citas text a potom jednotlive kody je tam vela rozporov,ja mam obidve knihy,ale skor sa drzim tej prvej,zda sa mi aj lepsie spracovana.Co sa tyka receptov v druhej knihe,ak nemate Update vyrobky nepomozu,lebo takmer vsetky ingrediencie v receptoch su z tychto vyrobkov,takze aj mne niekedy pride,ze ide len o dobru reklamu 😉 ,avsak samotna metoda je dobre vymyslena,to musim uznat 😎