icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

pigie
21. apr 2012

Vdaka, ja len dufam, ze to nebolo na dlho posledne 1.5kg co som dala dole a ani tie centimetre 😀
Inak ja rano rohlik s dzemom, normalnu desiatu som musela nestandardne vymenit za jednu poslednu palacinku (bez cukru) a obed rizoto. Na poobedie mam cottage a zeleninu a na veceru zase len zeleninu a kusok mozarelly.

linda1984
21. apr 2012

@luciapejkova no podla knizky hej 🙂

luciapejkova
21. apr 2012

@linda1984 A slnecnicove semiacka nevies kde patria?

luciapejkova
21. apr 2012

@linda1984 Skusam hladat v knihe ale akosi ich nemozem najst

grimaska4
21. apr 2012

@luciapejkova
slnecnicove semena su U2 aj otruby.,a poobede si daj daco ku tej zelenine-tofu,maso,sunku,ryby hoc v konzerve

grimaska4
21. apr 2012

@grimaska4
Ja som mala na ranajky Shake,desiata pomaranc,obed bravcovy vyvar s masom a s veela zeleninky,na poobede si dam dake ovocie a vecer ten jogurt so steviou co sa uz u nas da kupit.
Vcera som vstrepala pol flase Nutelly tak dnes trosku musim davat pozor.ja som od nej zavisla nechapem,aj ked to zlozenie nie je bohvieco(pol flase je len cukor!!),ale mne tak strasne chutii,a na Slovensku zase Nugeta ,joj dala by som si

saskaaa
21. apr 2012

dakujem ,chela by som zacat od pondelka,a tak rozmyslam co budem jedavat vecer 😉

anka7
21. apr 2012

@klaudialip aj mi sme mali takéto obdobie a bolo to asi od zúbkov a od bruška to mal asi 13 mesiacom, vadilo mu aj slabučké svetlo tak v noci nesvietim a vždy pohohla aj masáž bruška pupíkom 😉 - držím palce, aby to bolo zo dňa na deň lepšie - malému šli vtedy tuším stoličky a vrchné očné

zúbky to sú mrchy - a keď si človek predstaví ako bolia nás dospelých tak potom ako musia bolieť keď vychádzajú - len trpezlivosť a cez obed si aspoň na chvíľu ľahni s malou aj 15 minút pomôže dobiť baterky 🙂

anka7
21. apr 2012

@luciapejkova ako bolo včera na vacushape? koľkokrát do týždňa ideš chodievať a dúfam, že si sa odmerala, vraj sa tam krásne topia centimetre 🙂

klaudialip
21. apr 2012

dnes som isla do mesta na nakup,a pozeram,co to tam je same balony,tak ze nakuknem a ze otvorena Norbi predajna.tak som pozrela dnu,ale nic ma tam neoslovilo,velmi som sice ani nepozerala bo som sa ponahlala ale ved ja sa tam este zastavim :D

michaela2107
21. apr 2012

@grimaska4 kde sa da u nas kupit ten jogurt so steviou? 🙂

grimaska4
21. apr 2012

@michaela2107
na slovensku neviem,ja zijem v rakusku-a tu ho maju nedavno vyraba firma Danone,mrnkni sa dakde mozno maju aj u naslebo danone produkty su aj na slovensku.A o mesiac budu v ponuke aj mrazene kremy,nanuky so steviou

grimaska4
21. apr 2012

@klaudialip
nic a neoslovilo??ja by som cerstvo upeceneho kakaoveho slimaka kupila hned,alebo dajake ine cerstve pecivo,joj,uz sa tesim,nabuduci tyzden si dam 😉 h ned na prvej Shell-ke v Madarsku

michaela2107
21. apr 2012

@grimaska4 jaj skusim pozriet uz aj tu na slovensku sa uz zacinaju vyskytovat produkty sladene steviou napr Kofola a Nestea som minule videla skusim pozriet aj na danone jogurty 🙂

linda1984
21. apr 2012

@michaela2107 ked najdes daj vediet 🙂 lebo ja som uz hladala a nic 😒

janea
21. apr 2012

@michaela2107 fiha, kofola sladena steviou? naozaj?? a niekde bezne v obchode, je to nejak oznacene na flasi? vdaka...

michaela2107
21. apr 2012

@janea v kauflande som ju kupila ma taky modry obal a je na nej dost velkym napisane ze sladena steviou 😉 a chutovo je vyborna

janea
21. apr 2012

@michaela2107 wau, super, uz sa na nu tesim, dufam, ze ju budu mat aj u nas!!

michaela2107
21. apr 2012

baby ako je to so smotanou? kysla a slahackova? kedy su ktora dovolene trosku mam z toho zmatok....

lulusha
21. apr 2012

ahojte! my sme dnes na obed robili perky s makom, tak sme trosku zhresili, lebo sme to jedli az okolo jednej 😝 a este hovadzi vyvar silny, s maskom, zeleninkou a rezancami 🙂 ale poobede sme si dali len kalerab a vecer polystyreny so sunkou, syrom a zeleninou... normalne mi tie polystyreny zacali chutit 😀 a dnes som si dala fajnovy trening na steperi plus posilovacky na brucho

linda1984
21. apr 2012

@michaela
smotana je u1

michaela2107
21. apr 2012

@linda1984 dakujem

mavion
21. apr 2012

@grimaska4 pred par dnami som tu spominala ze uz nemavam svalovku..no dva dni som si davala doporiadku zahradu a ja sa ledva hybem 😀 je toto mozne? 😀

grimaska4
22. apr 2012

@mavion
asi hej,mozno si si ponatahovala take svaly ktore pri cviceni nie 😉 ,ja som mala tiez minule svalovku ,ale to som zmenila cvicenie tak asi preto

luciapejkova
22. apr 2012

@anka7 Na vacushape bolo fajn, ale vies co po nom som bola tak strasne unavena bolela ma hrozne hlava,a to som aj dost pila tak neviem co to bolo,ale mam dostat tie hlupe kramy tak aj to robi svoje takze to prikladam skor tomu zajtra idem opat hned z rana som objednana lebo cez den tam maju plno a rano idem na vysetrenie takze mam pol dna sluzobne volno tak som to hned aj vyuzila 😉 ,že zabijem dve muchy jednou ranou 🙂

ilailka
22. apr 2012

dievcence kedy mozem kukuricny polystiren?a este cerstve hrozno? :-

extrapm
22. apr 2012

Ahojte baby, dopraje si niektora z vas sladkosti update aj poobede resp. vecer?? Vtedy mam vzdy najvacsiu chut na sladke

grimaska4
22. apr 2012

@ilailka
polystyren je minimalne .U2 ,aj kukuricny,ale s mierou sa da aj vecer,pozri na zlozenie kolko uhlohydratov ma na kus a podla toho.Maju vela uhlohydratov,ale pomaly vstrebavatelnych a tym aj nizky glyk.index
hrozno je U2-ma straasne vela cukru 😉

grimaska4
22. apr 2012

@extrapm
jasne ze mozes,ale s mierou,U1 sladkosti neznamenaju ze sa mozu do bezvedomia.Ja si davam tiez,ked ich mam,ked nie dam si aj z Milky cokolady hoc jeden riadok.Ale momentalne ficim na Kinder mliecnom reze a na Nutelle 😉
Minule som ostala prekvapena ze ich tie marcipanove kruzky ci co to su neviem po slovensky maju na 100g az 50g uhlohydratov-no neskutocne vela

klaudialip
22. apr 2012

@grimaska4 pozerala som len zbezne,takze som tam poriadne nic nevidela.je to tam take malicke,nabuduce ked tam bude menej ludi pozriem