icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

digehe
1. máj 2012

ahoj, môžem aj ja poprosiť? digehe@azet.sk dakujem 🙂

tanac
1. máj 2012

@linuska1 mozem poprosit aj ja o tu tabulku? 🙂 rojkovicova@yahoo.com srdecna vdaka

emmy3
1. máj 2012

môžem poprosiť aj ja o tabuľku? peta2002@pobox.sk, ďakujem veľmi pekne 🙂

maryennn1
1. máj 2012

@linuska1 a to čo za tabuľky všetkým rozposielaš? že sa o ne tak trhajú 😀

karin.
1. máj 2012

@linuska1
ďakujem pekne za tabuľku 😵

linuska1
1. máj 2012

@maryennn1 to je to rozdelenie potravin.. som to prepisovala z knihy pre mamku... 😀

linuska1
1. máj 2012

@digehe
@tanac
@emmy3 poslane.🙂

norcsi
1. máj 2012

@linuska1 norika.kovacsova@gmail.com,dakujem

grimaska4
1. máj 2012

@linuska1
nasla som vsetko okrem tiramisu a tie kakaovo kokosove keksy tiez nemali,ale som si ich doplnila v Madarsku 😉 ,ale v Ke mali tie nohavice Solidea moju velkost tak som si ich hned kupila 🙂

grimaska4
1. máj 2012

@michaela2107
Dr.Oetker pudingy su U1 ale so sladidlom,len cokoladovy alebo kakaovy Oetker je U3 😉

klaudialip
2. máj 2012

@grimaska4 inak je zaujimave ked som sa pozerala na zlozenie ovocneho pudingu tak niekt.maju viac sacharidov ako cokoladovy

grimaska4
2. máj 2012

@klaudialip
ja som neporovnavala.lebo ked pouzivam Dr.Oetker tak stale len cokoladovy,a preco to norbi tak potriedil neviem,inak nechapem aj to jeho 10% pouzivanie bielej muky napr.,ze aky to ma zmysel

panki
2. máj 2012

@grimaska4 Ahoj....prepáč že otravujem, ale nemáš náhodou recept na pizzu-cesto update? hladám, googlim ale všetko je v maďarčine a tak desivo mi to prekladá, že nerozumiem z toho nič. Ďakujem

klaudialip
2. máj 2012

ahojte,nepoznate nejaky dobry recept na plnku do torty?idem upiect manzelovi,piskotove cesto,ale neviem cim to natriet ak viete poradte mi prosim

bambulka55
2. máj 2012

@linuska1 mohla by som ťa aj ja poprosiť tú tabuľku mail: artinka@zmail.sk
ďakujem....

michaela2107
2. máj 2012

@klaudialip ak mate radi doma tvaroh tak vyborna plnka je ½ litra mlieka, 2 krát zlatý klas, 125 g masla, 500 g jemneho tvarohu, cukor podľa chuti, (rum) postup: Z mlieka a zlatého klasu si uvaríme hustý puding, ešte do teplého vmiešame maslo necháme vychladnúť a potom primiešame tvaroh (cukor dávam, keď varím zlatý klas). Do plnky môžeme pridať aj pár kvapiek rumu ale to už je na Vás (ja som nedávala).Plnku natrieme na vychladnuté upečené cesto.

klaudialip
2. máj 2012

@michaela2107 dakujem vyskusam 🙂

luciapejkova
2. máj 2012

Takže si mozem kludne uvarit puding vanilkovy a dat do toho ovocie a bude to U1? Ale musi to byt z plnotucneho mlieka vsak? viem ze nesmie byt sladeny ale zjem aj taky bez sladidla ci cukru 🙂

grimaska4
2. máj 2012

@luciapejkova
praveze sladidlo mozes,normalny cukor nie,daj steviu alebo xylit,eritrit

grimaska4
2. máj 2012

@klaudialip
6 celych vajec s 400g krystaloveho cukru vymiesat nad parou do zhustnutia(netrva to dlho) a ked vychladne pridaj jedno maslo.Na tortu kludne mozes polovicnu davku,ten krem ja ma na dobosku a tam toho ide vela 😉

Alebo parizsky krem-daj do jednej smotany sladkej 15dkg cukru,2 lyzice kakaa,par kociek cokolady na varenie(nemusi) jeden zlaty klas,vsetko vymiesaj uvar na husty krem a ked vychladne daj k tomu jeno maslo,dostanes vyborny parizsky krem

grimaska4
2. máj 2012

@panki
je do bludu pizza receptov update,ja robim z normalnej muky a vyborne cesto je
600g muky
3 dcl mlieka
1 kocka drozdia
kav.lyzica soli
pol kav.lyzicky cukru(sladidla)
5 -6 pol.lyzic olivoveho oleja
Z tej davky vyjde pizza na 2 stvorcove plechy,ja som zvykla polku cesta zamrazit.
raz som obmenila muku polovicku za master mix(norbi muku vtedy este nemali),cesto bolo ok ale chutovo nic moc ) ,tak odvtedy robim pizzu z normalnej bielej muky 😉

panki
2. máj 2012

@grimaska4 ďakujem, update múka je všeobecne chuťovo nič moc 🙂 treba to cesto nechať aj kysnúť? v živote som pizzu nerobila....tak som blbá z toho.

grimaska4
2. máj 2012

@panki
ano,min.1 hodinu,ale mozes aj viac,ja ju valkam na fajne tenko lebo tak ju mame radi a piect len 20 minut treba pri 200C

michaela2107
2. máj 2012

baby minule tu niekto pytal inspiracie na veceru moja dnesna brokolica zapecena s dvomi druhmi syra /udeny a eidam/ uz sa mi zapeka v rure neskutocne sa na nu tesim 😀

atair
2. máj 2012

ja zvyknem robiť krém na torutu 1 horká čokoládo 50% z LIDLU +smotana na šlahanie nechám rozpustiť nad parou urobí sa z toho nádherná čokoláda keď vychladne šupnem do chladničky a na druhý deň vyšľahám do krásne hustého krému mňam podobne robím aj polevu iba čokoláda a trochu šľahačky nechám rozpustiť nad parou čokoláda sa potom neláme a krásne sa krája 😀

movin
2. máj 2012

@linuska1 aj ja mozem poprosit o tabulku? velmi pekne dakujem.

zuzu1111
2. máj 2012

ahojte baby....trocha som vás zanedbávala....Ja som sa dnes po 10dňoch postavila na váhu a mám mínus 1kg...len na cm to nejako nevidno ☹ ...hlavne to brucho ma štve - vôbec nič. Zo zadku išiel asi 1cm. Asi to bez cvičenie nepôjde, čo? Ja som zatiaľ necvičila, len sa snažila poctivo dodržiavať tie kódy. Akurát cez víkend som zhrešila - lebo sme boli v nedeľu popoludní na dvoch oslavách.
Ale čo mňa baby veľmi teší, tak že vôbec nemávam chuť na sladké poobede. Neviem čím to je. Možno som si to v hlave tak dobre naprogramovala, že nesmiem a hotovo, tak ani chuť nemám 😀 😝 Doobeda si občas dám - tak raz za 3-4dni niečo.
Tak držím prsty všetkým, nech nám tie kilá a cm ubúdajú. 😉

movin
2. máj 2012

@linuska1 zabudla som uviest adresu pre zaslanie tabulky - mpetroova@gmail.com, dakujem

grimaska4
3. máj 2012

@zuzu1111
z tej casti tela ,z ktorej potrebujes najviac schudnut pojde tuk prec naposledy 😉 ,takze ak potrebujes dat dole z brucha najviac, musis pockat,cvicenie nezaskodi tiez.
Ja som tak mala so stehnami,odtial som potrebovala dat najviac dole,este by som z nich mohla,ale pri mojej nizkej vahe to uz asi je fakt genetika 🙂

klaudialip
3. máj 2012

no tak ja neviem co so mnou bude kocky.vaha mi sla hore zo 69,6 na 70,6 ale mala som dostat menzes.ale co sa stalo?menzes som nedostala,dnes som sa vazila vaha 68,7 tak ako predtym tak teraz neviem ci ich mam este cakat abo nie.ale pravdepodobne sa mi uz tie moje 3 kila nepodari schudnut ☹

ako je to ked je zena tehotna,viem ze pisali ze sa moze takto stravovat ale ak budem chudnut dalej?to asi nebude dobre.nemozem teraz ani cvicit brusaky.radsej pockam co ak nahodou predsa len bude mimco.