icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

atair
3. máj 2012

ja sm na začiatku prvého schudla ccca 4kg a som sa vytešovala ako dobre som zhodila kým som sa nedozvedela že som tehotná pri druhom tehotenstve keď zrazu váha išla dole o 3,5kg už som tušila že to asi dietou nebude a bolo to tak čakala som dvojčatá tak teraz dúfam že keď sa mi podarí schudnúť to už bude dietou a nie tehotenstvom ďalšie dvojčatká by som už nerozchodila 😀

grimaska4
3. máj 2012

@klaudialip
a preco by si nemohla cvicit brusaky?rob vsetko ako si robila doteraz,aj cvicit mozes,aj sa podla norbiho stravovat,lebo jedine obmedzenie co on ma su casy kedy co mozes jest.
Ved tehotenstvo nie je choroba,to je stav 🙂

klaudialip
3. máj 2012

@grimaska4 hej,ale ved ak budem este chudnut tak to nebude dobre pre babo.a citala som ze brusaky sa nemaju robit v tehotenstve,na to su nejake specialne cvicenia ale urcite nie klasika brusaky

smarti
3. máj 2012

Dávno som tu nebola, tak len poslednú stranu som stihla prečítať.
@klaudialip ja si myslím, že brušáky na začiatku tehu nemôžu byť problém. Tak okolo 4 - 5 mesiaca, keď už rastie bruško, tak to by už mohlo vadiť, ale na začiatku si myslím, že nie. Ale to je len môj názor. Ja som pri mladšej dcére začala priberať až v 6 mesiaci, trochu som mala z toho stres, lebo som zo začiatku schudla 3 kilá, ale ani raz som nezvracala, nebolo mi zle. Ale schudla som (keby to tak teraz šlo). A dr. mi vždy vravela, že to predsa nevadí, všetko bolo v poriadku, že mám byť rada. A do konca tehu som pribrala 8 kg, po pôrode to rýchlo zbehlo dole, až sa rodina smiala, že ani nevyzerám, že som rodila, bola som chudšia ako pred tehu. Ale kojila som a začala som sa prejedať, tak som nabrala a teraz to nechce ísť dole. Ale hlavne mojou vinou, schudnem 2 - 3 kilá a prídu oslavy a podobné srandy, prestanem sa ovládať a raz dva sú späť. Ale teraz to musím dať. 😎 Mne by stačilo schudnúť 5 kg, ideál by bol 7 - 8. No uvidíme. Drž sa.

janka7177
3. máj 2012

Ahojte, ja citam tuto stranku aj nadalej pravidelne, stravujem sa takto 2,5mesiaca, dole mam stale 4kg, obcas to klesne aj nizsie, ale ide to pomaly.Myslela som si, ze mesacne schudnem aspon 2 kg, ale ani to 1kg za mesiac.Behavam 3x do tyzdna 40 minut, dobre sa citim.V cm to islo trochu dole.Ale nevadi, lebo radsej nech to ide pomaly, ale nastalo. 🙂

linda1984
3. máj 2012

@klaudialip norbi nie je ziadna dieta, pekne papas vsetko tak babo bude mat vsetky ziviny, urcite sa nemusis bat ze mu uskodis 😉

klaudialip
3. máj 2012

takze vsetko v pohode,od porodu sa mi to este nestalo,ze mi meskali az 3 dni,vzdy presne ako hodinky.takze mozem pokracovat a dokoncit svoj ciel 😀

najorbitka
3. máj 2012

@grimaska4 ty si tu taka odbornicka 😉 tak sa ta chcem spytat kedy mozem natierkove maslo.mam doma kupene a netusim ci mozem aj po 12.oo hod.nerada by som si to zas niecim kazila 🙂 ozaj a este ma napadlo kam patria kuracie pecienky.tie som nikde nenasla v knihe.ak vies budem rada ak poradis 🙂

zuzu1111
3. máj 2012

@grimaska4 - juuuj no vidíš, to ma nenapadlo...takže len vydržať v stravovaní a cvičiť 😉 akú máš ty teraz výšku a váhu - ak môžeš prezradiť 😉

@klaudialip - tak budeme čakať, akú dáš správu, či bude mimčo 🙂

grimaska4
3. máj 2012

@najorbitka
preco odbornicka??
natierkove maslo je U2,inak obycajne maslo to v kocke je U1 aj vsetky syry 😉
kuracie pecienky su U1,mnam ,dala by som si uz zase 🙂

grimaska4
3. máj 2012

@zuzu1111
ja som mala minuly tyzden uz aj 51,5kg,ale chcela som naspat na tych 53kg,tak sa mi to podarilo,uz nizsie nechcem,ludia si myslia ze mame dake problemy ze som taka pochudnuta 🙂 ,a ja teraz viem co je to zivot plny energie,ked mi staci 5 hodin spanku 😉 inak vysku mam 167cm
Pred rokom v auguste som zacala so 67kg,10 kil islo dole za 3 mesiace,ale potom 3 mesiace pomaly nic a potom rychlo som dosiahla 53kg,niekedy zaciatkom marca,ale to som ratala uz uhlohydraty,lebo nic nezaberalo a na vecer som zacala shake pit,ale nepijem ho stale.Na obmenu som si kupila ten od Reky,ma strasne vela vlakniny co ine shake-y nemaju

ivka82
3. máj 2012

@linuska1 ahojček, mozes prosim poslat aj mne tu tabulku?..slnecnica82@gmail.com dakujem moc🙂

zuzu1111
3. máj 2012

@grimaska4 - to sú super miery, ja mám 163cm a chcela by som 53kg, ale aj 55kg by bolo dobre, ale hlavne aby som to na brušku videla, aby mi netrčalo z krátkych tričiek a aby ma netlačili nohavice - jasnačka, že tie čo som kupovala pred 2 rokmi, lebo novšie mám už väčšie číslo 😝
A čo je ten shake? To je niečo z Norbiho predajne?

grimaska4
3. máj 2012

@zuzu1111
no ja z bruchom nemam problemy,mam ho uz take ploche ze az 😉 ,ale zo stehien by som chcela este par centimetrov,ale asi ich mam sudene ☹
Shake sa hovori proteinovym napojom,su rozne druhy,mam aj od Scitec-u,ten obsahuje na jednu davku asi 13g bielkovin a nejake 4 g uhlohydratov.
ten od Reky zase ma na davku az 25g bielkovin a vela vlakniny tiez.Ale stoji vela,5 davok cez 7 eur
Piju sa po treningu(cviceni),alebo namiesto vecere si dakedy davam.
A ten Rekin predavaju v update predajniach

najorbitka
3. máj 2012

@grimaska4 odbornicka preto,lebo tu asi najviac ovladas vsetky tie veci o sacharidoch a vlastne o kazdom jedle.to bol kompliment 🙂 a potesila si ma s pecienkami.mnam takze budu aj na veceru 😀 a s maslom som to tiez nepokazila kedze som ho mala pred 15.00 hod.som spokojna 🙂 Dakujem

zuzu1111
3. máj 2012

@grimaska4 - ešte som chcela, že minule si písala o tom mlieku - tak ozaj je polotučné U2 a plnotučné U1? 😲 To by som vôbec nepovedala.
A nejaký proteínový nápoj má aj manžel doma - je to taký biely prášok, čo sa riedi s vodou. Pije ho občas večer. To môže byť to? Musím pozrieť na obal zloženie....Nejako ma to doteraz vôôôôôbec nezaujímalo.

grimaska4
3. máj 2012

@zuzu1111
urcite mozes,preco nie?ved existuje do bludu proteinovych napojov
plnotucne mlieko je U1 ano,lebo cim viac tuku obsahuje mliecny vyrobok,tym lepsie,lebo ´mliecny tuk spomaluje vstrebavanie uhlohydratov 😉 ,preto sa moze na veceru napr.slahacka s jahodami(slahacka ma straasne vela tuku inak).
A jahody vobec neobsahuju cukor,ale lelulozu len ci co to je,preto ju mozu aj diabetici a pri update sa mozu do bezvedomia 😉

atair
4. máj 2012

ahojte dievčatá potrebujem poradiť koľko tých polyst. chlebýkov môžem na deň zjesť kupujem si pšeničné nesolené a ani som nečakala že mi tak zachutia 😀 😀

panki
4. máj 2012

Tak dnes som si kúpila shake.....no teda ale 7.5e na 5 porcii je naozaj dosť. Vedela som že to toľko stojí, ale keďže mám obrovský problém s večerami tak kašlem na to, som zvedavá ako bude chutiť.

michaela2107
4. máj 2012

@atair myslim ze 3 az 4 max raz som tu to niekde citala

jarmala
4. máj 2012

linuska1 môžem poprosiť aj ja o tabuľku jholbova@gmail.com ďakujem pekne

grimaska4
4. máj 2012

@atair
vies oni maju na jeden kus od 5g do 7g CH (zalezi od druhu), a kedze norbiho styl je o sledovani uhlohydratov,preto maju aj update produkty.
Davaj si ich tak,aby si pri ranajkach alebo veceri neprekrocila davku 30g uhlohydratov,t.j. okolo 6 kuskov to vyjde

Mne zase zachutili teraz tie ich RIPS-y,jedavam ich kazdy den s nugetou allebo so zeleninou a potrete maslom

michaela2107
4. máj 2012

baby ja doobeda toho tolko pojem ze masaker a poobede uz pomenej vsetko dovolene...ale proste doobeda si poviem ta este toto zjem lebo po 12 uz nemozem napr. dnes som to uplne prehnala so sladkym ranajky 1: kusok kakaoveho zavinu, ranajky2: celozrny rozok s maslom a dzemom + kava , potom este asi 3 cukriky cokoladove a este som stihla do 12tej zjest granadiersky pochod.....a poobede len rozmyslam co si dam zajtra sladke ale viem cim to asi bude blizia sa mi moje dni ale katastrofa ako sa mam odnaucit od toho sladkeho ☹

atair
4. máj 2012

🙂 včera som robila na večeru deťom ryžový nákyp bože akú chuť som naň mala ale odolala som 🙂 odložila si na ráno a hneď na raňajky zbaštila 😀 na desiatu som si dala rožok a salámku + jablko a na obed 2 polystyrény s maslom normálne mi tak zachutlili že ich mám radšej ako chleba 😀 a na večeru si dám šalátik + balkánsky syr už sa teším. Ja veľa toho cez deň nepojem a kilá mi aj tak naskakujú 😒 asi preto že celý deň sedím pri stroji a šijem a veľa sa nehybem

michaela2107
4. máj 2012

prave nam susedka doniesla plnu krabicu kolacov /piekla na svadbu/ normalne som si vybrala dva dala na maly tanierik a povedala toho sa mi nedotykajte a vlozila som do chladnicky na rano vsetci na mna pozerali ci mi sibe 😀

danielka7
4. máj 2012

Ahojte
všetky si kupujete tie výrobky z predajne,alebo používate bežné potraviny,ale riadite sa tými číslami? 😒

lulusha
4. máj 2012

@danielka7 ahoj! ja mozem povedat za seba, ze jem riadne potraviny, okrem obedov cez tyzden-tie si objednavam Update a este cukor mam od nich, xylitol.

grimaska4
4. máj 2012

@danielka7
aj aj,ja si inak varim sama,mam od nich pudingy praskove,ktore si varim sama,keksiky,tie coko-kokos su vyborne,tie tvarohove tycinky turo rudi,slane veci -ripsy,pizzovy snack,davam si na veceru namiesto peciva,sladidlo mam od nich momentalne to Zero,struhanku,naposledy som sa zasobila update cestovinami a musim povedat ze chutia vyborne.A aj gastanove pyre maju vyborne,somloi galusky,tiramisu aj tresku v majoneze.
Ich peciva sa oplati kupit ked pouzivas len sama,ja som si ich narezala a zamrazila,vyborny maju ten krajany chlieb,vianocku a ten bochnik s medvedim cesnakom.
Nechala som u nich naposledy cez 150 eur ,ale niektore zasoby budem mat do konca roka 🙂

michaela2107
4. máj 2012

@grimaska4 maju gastanove pyreee????? aj v ke????

grimaska4
4. máj 2012

@michaela2107
ano,tam som kupovala,najdes v mrazaku 😉