Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
aj ked to ide velmi pomaly ale ideeee -1,5kg a konecne som zacala poctivo cvicit kazdy den citim sa skvele 🙂
Ahojte, tak od zajtra by som chcela zacat s Vami dievcence, surne potrebujem dat dole 10 kil za dva mesiace 😅 ...hm, neviem ci je to mozne, ale musim to skusit 😕 A zaroven vas chcem poprosit, mohli by ste mi poslat tie prehladne tabulky? Viem, som otravna, ale nijak raz sa mi ich nedari zohnat a knizku si kupovat nechcem. Dakujem!!! Moj mail je: liberiangirl@zoznam.sk
Maruška 🙂
@liberiangirl
neviem z akej vahy ides,ale jedine za dva mesiace tak,ak budes jest len U1,inak velka sanca asi nebude 😉 .
Toto co clovek pribral rokmi,nemoze bohuzial za taky kratky cas dat dole.
Drzim palce!
@grimaska4 Dakujem za reakciu, moja. Ja viem, ze je to viac nerealne, najmä po rokoch dietovania je moje telo take popletene, ze... ☹ bude trvat asi dlho kym sa zmobilizuje k normalu. Ale neprestavam verit, ze raz sa to podari aj mne. Vsetko, cize aj chudnutie je v hlave, a prave preto som na tom ako som....inac, nemohla by si mi poslat tie tabulky, ak ich mas? Bola vy som Ti nesmierne vdacna. Nerada by som to poplietla uz v 1. den 😒
@liberiangirl
nemyslela som to tak ze to nezvladnes,len tie dva mesiace je malo casu,inak sa daju dat kila v pohode,ale treba tie casove zony dodrziavat.
Tu tabulku na preposlanie ma nejaka ina nachystanu,ja ju nemam na preposlanie,my mame este stale nefunkcny skener ☹ ,ja mam obidva knizky inak ale daktora tu ma tie kody pripravene skus sa popytat
@liberiangirl
@luciapejkova poslane..🙂
@linuska1 Dakujem krasne!!!! 🙂 Tak hor sa dotoho, budem sa hlasit...
@liberiangirl drzim prsty... ja bojujem 3 den...🙂)
@grimaska4 dik, uz to mam, poslala mi linuska 🙂
Viem ze si to nemyslela zle a uplne s tebou suhlasim 😉
Uvidime, snad to pojde aspon trochu dole. Verim tomu.
tak v piatok a vcera same porusenia,dnes som sa postavila na vahu ale mala som o 0,30 kg menej,to bude asi tou migrenou vcerajsou a vracanim 😖
@klaudialip migrena vie byt riadna svina 😒
@michaela2107 to teda je,pokazila mi vacsinu oslavy,ale nastastie uz ked pomalicky koncila.ale som rada ze vaha nesla hore po tych prehreskoch
dakujem pekne za tabulku
Linuska1 dakujem 🙂 idem na to
linuska1 ďakujem za tabuľky
baby kde patrí červeny melon do U 2? dobre si pamatam? 🙂
jaaj baby za tyzden dole 1,2 kg 🙂 🙂 a to som si tento tyzden dopriala, sice casy som dodziavala 🙂 tak napr.raz som mala na ranajky slaninu 😀 jeden den na obed 3 palacinky s tvarohom a kopou slahacky,teraz cez vikend dve velke zapenky na ranajky plus sme mali svadobne kolace tak som si doobeda dopriala 😀 ja taaak milujem toto stravovanie.citim sa super, jem co chcem a aj tak chudnem 🙂 teraz sa ma casto pytaju ako chudnem a ked im poviem co jem, si myslia ze si z nich robim srandu 😀
kupila som si tie linessa musli tycinky s lidl, su fakt skvele, odporucam, uz ine ani nekupim..osladene su umelym sladidlom a teraz neviem do ktorej skupiny ich zaradit? mam konkretne s orechami
ahojte! no tak ja som po dnesnom vazeni sklamana, lebo som mala dokonca po tyzdni o 300 g viac, ale akurat mam kramy, tak to zvalim na ne 😀 mozno dvakrat som mala prehresok za tyzden, ale to naozaj len minimalne, co som po malom nieco dala do ust... aj cvicim poctivo, tak to hadam nevzdam 😉 moj muz schudol opat kilo a dal dole 2 cm z brucha 😵
ahojte 🙂 sledujem vas uz dlhsie, ale teraz by som uz potrebovala poradit. sledujete si aj prijem sacharidov na den? teda, pocitate to? alebo je pre chudnutie dolezite len zlozenie stravy cisto z U1 potravin?
jaj baby ja mam kilo hore ☹ mam dnes dostat kramy, tak to zvalujem nato 😀 buduci tyzden musi byt minimalne o kilo menej....aj som mala zrave dni piatok sobota nedela tak sa ani necudujem 😒

@grimaska4 mnaaaaaam tak to si ma velmi potesila milujem ho 🙂